Danfors Fastighetsförmedling

Danfors Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Flädervägen 2, Genevad, Laholms kommun

Flädervägen 2

Villa
Genevad, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
224 + 30 m²
7 rum
640 m² tomt

Stor härlig välskött villa på 224 kvm plus mysig gillestuga samt inglasat klinkerbelagt uterum. Stora rum med mycket nytt och öppen rymlig tilltalande planlösning. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet, även i det inglasade uterummet, samt i två sovrum och toalett på ovanvåningen. Högt soligt insynsskyddat läge med nyare altaner. Gemytlig vedeldad badtunna. 44 kvm stort garage och carport.

Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun
Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun, bild 2
Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun, bild 3

Mellby ängar etapp III

Tomt
Mellby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 695 000 kr

Välkommen till den tredje och sista etappen i fantastiskt belägna Mellby Ängar. Här finns möjligheten att bygga ett drömboende utöver det vanliga! Mellby ängar erbjuder stora tomter med fritt läge och mycket stora byggrätter om 600 kvm vilket ger möjligheten att bygga ett livsstilsboende utöver det vanliga. Det är få ställen det erbjuds så här generösa byggrätter - se planbestämmelser under bilagor. I närområdet finns nya Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

 • Premium
Fäladsvägen 22, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Fäladsvägen 22

Tomt
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 475 000 kr
720 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt drömhus på en solig friköpt tomt med fin utsikt över Hallandsåsen finns här det perfekta läget! På omtyckta Fäladsvägen i Skummeslövsstrand finns denna 720 kvm obebyggda tomt till salu. Tomten som är större än vad många av tomterna i området är, ligger granne med ett öppet grönområde mot söder. Det innebär en fin utsikt mot Hallandsåsen och sol från morgon till sen kväll om så önskas. Anslutningsavgifterna för både VA och el är betalda på fastigheten.

Pianogatan 31, Laholm, Laholms kommun
Pianogatan 31, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Pianogatan 31, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Pianogatan 31

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
163 m²
6 rum
1 037 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma 1½-plansvilla med lugnt och barnvänligt läge på en återvändsgata i populära musikkvarteren i Laholm. Villan är rymlig med hela 4 sovrum och möjlighet finns till ännu fler för den som har behov av det. Bostaden är praktisk med två helkaklade badrum med dusch och separat tvättstuga/groventré. I allrummet på ovanvåningen finns ett extra pentry inrett vilket öppnar möjligheter för generationsboende eller uthyrning. Fristående garagebyggnad och rejäl uppfart med gott om plats för flertalet fordon.

 • Premium
Kolonivägen 39, Mellbystrand, Laholms kommun

Kolonivägen 39

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
80 + 37 m²
5 rum
1 673 m² tomt

Ett underbart boende med både charm och stil! Fin hörntomt med både öppenhet och lummig trädgård. Här finner ni två stensatta terrasser, gäststuga på ca 35 kvm med två rum och förråd samt växthus för den odlingsintresserade. Interiört går bostaden i en ljus färgsättning med fina detaljer som öppenspis och modernt kök. Ett boende som erbjuder fina kvalitéer och en härlig varm atmosfär. Välkomna att boka er visning!

Signes Väg 6 A, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Signes Väg 6 A

Fritidshus
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
55 + 28 m²
2 rum
459 m² tomt

På ett fridfullt och fördelaktigt läge i mellersta Skummeslöv, välkomnar vi dig till denna fantastiska oas. Med bara en kort promenad till Skummeslövs centrum och dess underbara sandstrand med havsbad, erbjuder denna egendom en unik möjlighet till avkoppling och bekvämlighet. Detta charmiga hem är perfekt för både året-runt-boende och som en tillflyktsort för avkoppling och rekreation. Beläget på en luftig och solig hörntomt med grönområden precis intill, ger denna egendom en känsla av harmoni och frihet. Bostaden har genomgått omfattande till- och ombyggnation under 2021/2022 och bjuder nu in med ljusa och moderna interiörer. Här finner du ett sovrum, ett fräscht badrum, ett öppet och välutrustat kök samt ett mysigt vardagsrum med generös takhöjd som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Njut av sköna stunder utomhus i det härliga uterummet med anslutande terrass, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. En ytterligare terrass sträcker sig från söder till väster, vilket ger möjlighet till att njuta av solen och naturen under olika tider på dagen. Här finns utrymme för alla tillfällen och ögonblick. För de som önskar extra utrymme för gäster eller för uthyrning finns en charmig gäststuga uppförd 2023 med toalett och dusch, vilket ger flexibilitet och möjligheter för olika behov och livsstilar. Välkommen till denna underbara oas där du kan skapa minnen och njuta av livet vid havet!

Valhallavägen 34B, Allarp, Laholms kommun
Valhallavägen 34B, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Valhallavägen 34B, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Valhallavägen 34B

Lägenhet
Allarp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
106 m²
4 rum
4 790 kr/mån
26 368 kr/m²

Hitta ditt nya drömboende i expansiva och populära Allarp! Ett genomtänkt och påkostat radhus i två plan i bostadsrättsform. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten bortsett från våtrum och hall som har klinker. I bostaden finns två helkaklade badrum, golvvärme på båda planen, uteplats på trädgårdssidan, en rymlig balkong i söderläge, en stor takterrass med fantastisk utsikt m.m. Ett bekvämt boende med närhet till såväl havet som pendlingsmöjligheter i form av E6 och Båstads tågstation. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral på området. Låga driftskostnader.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Mellby ängar 21, Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun

Mellby ängar 21

Tomt
Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
2 609 m² tomt

Välkommen till fantastiskt belägna Mellby Ängar och möjligheten att bygga ett drömboende utöver det vanliga! Här erbjuds en stor tomt med fritt läge och mycket stor byggrätt om hela 600 kvm vilket ger en unik möjlighet att bygga ett livsstilsboende utöver det vanliga. Det är få ställen det erbjuds så här generösa byggrätter. I närområdet finns nya Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

 • Plus
Bergtallsvägen 4, Mellbystrand, Laholms kommun

Bergtallsvägen 4

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
Pris saknas
225 + 45 m²
7 rum
1 067 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i första raden mot stranden. Här väntar en drömbostad som precis har genomgått omfattande renoveringar och uppgraderingar. När du kliver in i denna hemtrevliga oas, kommer du att upptäcka en perfekt blandning av moderna faciliteter och tidlös elegans. Denna exklusiva villa i första raden mot stranden är inte bara ett hem, det är en livsstil. Om du söker efter en bostad som kombinerar moderna bekvämligheter med en underbar havsnära plats, då är detta ditt drömhem!

Idévägen 40M, Mellby, Laholms kommun
Idévägen 40M, Mellby, Laholms kommun, bild 2
Idévägen 40M, Mellby, Laholms kommun, bild 3

Idévägen 40M

Övrigt
Mellby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 495 000 kr

Nu erbjuds en rymlig lokal om 102 kvm till försäljning. Lokalen upplåts i bostadsrättsform i en obelånad förening och nyttjas som garage, lager eller liknande. Lokalen har en takhöjd på 5-7 meter och en porthöjd på 4,5 meter och är förberedd för installation av fiber och VA om så önskas. El finns indraget och luftvärmepump finns installerad. Möjligheter finns att installera WC samt entresolplan. Inhägnat område. Möjlighet finns även att förvärva lokalen intill (40N) för den som behöver ytterligare utrymme. Lokalen är förberedd för fiberinstallation. Till bostadsrättsföreningen (Brf Mellby 23) betalas en månadsavgift om 654 kr som debiteras 2 ggr per år. Bostadsrättsföreningen är en oäkta förening. Andelstal 2,137%. Juridisk person accepteras ej som medlem.

 • Premium
Våxtorpsvägen 33, Hasslöv, Laholms kommun

Våxtorpsvägen 33

Villa
Hasslöv, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
110 + 72 m²
4 rum
1 431 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade bostad med lantligt läge strax utanför Hasslöv. Bostaden har genomgått omfattande renoveringsarbeten sedan 2021 med bland annat nya fönster, två nya badrum, nytt kök och nya ytskikt interiört. Bostadens entréplan har en öppen och social planlösning med kök, matplats och ett stort sällskapsrum. Centralt placerad i rummet finns en nyinstallerad braskamin som ger en bra värmespridning och hög mysfaktor! De mer privata delarna med bland annat sovrum är förlagda till ovanvåningen. På fastigheten finns också en separat byggnad att använda som exempelvis gästrum, hobbyrum, kontor m.m. Låga uppvärmningskostnader.

Forellgränd 15, Laholm, Laholms kommun

Forellgränd 15

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 575 000 kr
160 + 22 m²
7 rum
714 m² tomt

Trevlig villa med ljust och fritt läge med grönområde som angränsar i lugnt och barnvänligt kvarter. Bra planlösning som erbjuder anpassningsbara lösningar med fyra sovrum som enkelt kan bli fler. Villan erbjuder även bra sällskapsytor och en härlig vinterträdgård med angränsande altan. Gång- och cykelavstånd till centrum, skolor, mataffär m.m. Välkomna till Forellgränd 15!

Valhallavägen 24C, Allarp, Laholms kommun
Valhallavägen 24C, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Valhallavägen 24C, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Valhallavägen 24C

Lägenhet
Allarp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
106 m²
4 rum
4 790 kr/mån
28 255 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostad i populära och expansiva Allarp. Ett 2-plans gavelradhus i bostadsrättsform med moderna och påkostade materialval, låga driftskostnader, en balkong i söderläge, egen uteplats och en stor takterrass med fantastisk utsikt. Här bor du bekvämt med närhet till såväl havet som pendlingsmöjligheter i form av E6 och Båstad tågstation. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral på området,

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kornhultsvägen 2, Kornhult, Laholms kommun
Kornhultsvägen 2, Kornhult, Laholms kommun, bild 2
Kornhultsvägen 2, Kornhult, Laholms kommun, bild 3

Kornhultsvägen 2

Villa
Kornhult, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
118 + 66 m²
4 rum
1 813 m² tomt

1½-plansvilla med lantligt läge och närhet till skog och natur. Bostaden har till stor del renoverats på senare år med bland annat ny el, nytt kök och nytt badrum. Goda möjligheter till uthyrning för den som önskar. Fristående garage- och förrådsbyggnad med två portar.

 • Premium
Kolonivägen 12B, Mellbystrand, Laholms kommun

Kolonivägen 12B

Lägenhet
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/1
4 064 kr/mån
30 921 kr/m²

Välkommen till detta havsnära boende med gångavstånd till stranden. Här bor du bekvämt i tre rum och kök med egen uteplats och trädgårdstäppa. Lägenheten är uppförd 2022 med moderna och fräscha materialval. Bra planlösning med två sovrum, rymligt badrum, kök och sällskapsrum med öppen planlösning och utgång till ett altandäck samt en praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Effektivt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump, golvvärme i hela lägenheten, och låga driftskostnader.

 • Uteplats
Mellby ängar 23, Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun

Mellby ängar 23

Tomt
Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
2 831 m² tomt

Unik tomt till salu med optimalt läge nära hav och kommunikation! Mellby ängar är ett område som håller på att växa fram, där bostäder på etapp I är klara och uppförda, och bostäder på etapp II är under uppförande. Här får du chansen att förvärva en rymlig tomt på hela 2 831 kvm med stora möjligheter. Med en imponerande byggrätt på hela 600 kvm öppnar sig en värld av potential för att skapa ditt drömboende. Denna exceptionella möjlighet att skapa ett livsstilsboende utöver det vanliga är sällsynt – missa inte chansen att förverkliga dina visioner på denna trevlig och unika plats! I ditt närområde finns Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

Mellby ängar 31, Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun

Mellby ängar 31

Tomt
Mellby - Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
2 190 m² tomt

Välkommen till fantastiskt belägna Mellby Ängar och möjligheten att bygga ett drömboende utöver det vanliga! Här erbjuds en stor tomt med fritt läge och mycket stor byggrätt om hela 600 kvm vilket ger en unik möjlighet att bygga ett livsstilsboende utöver det vanliga. Det är få ställen det erbjuds så här generösa byggrätter. I närområdet finns nya Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

Tors väg 23, null, Laholms kommun

Tors väg 23

Tomt
Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
615 m² tomt

Välkommen till Allarp och chansen att förvärva en av de bästa tomterna i området! Tomten är belägen i områdets ytterkant med södra sidan fri från grannar och bebyggelse. På tomten finns möjlighet till valfri bebyggelse i upp till två plan. Fantastisk utsikt mot Hallandsåsen. Området är attraktivt med blandad bebyggelse med såväl lägenheter, villor och verksamheter. I första och andra etappen finns redan idag etablerade verksamheter såsom förskola, vårdcentral, bank, kontor m.m. OM ALLARP Med närhet till hav och salta bad har ett helt nytt samhälle vuxit fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur skapar många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation samt ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad...

Granvägen 56, Mellbystrand, Laholms kommun
Granvägen 56, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Granvägen 56, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Granvägen 56

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
48 + 9 m²
3 rum
600 m² tomt

Välkommen till ditt framtida fritidsboende i Norra Mellbystrand! Denna hemtrevliga stuga omges av en rymlig tomt med generösa gräsytor, perfekt för avkoppling och lek. Trädgårdssidan är insynsskyddad och vetter mot söder, vilket ger dig soliga och härliga dagar utomhus. Närheten till en underbar badstrand och ett fantastiskt friluftsområde gör detta till den ultimata platsen för dig som älskar naturen. Här kan du njuta av avkopplande promenader, picknickar eller soliga dagar på stranden – allt inom bekvämt räckhåll.

 • Premium
Brf Hishults prästgård, null, Laholms kommun
 • 8 lediga bostäder

Brf Hishults prästgård

Lägenhet
Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
fr. 1 095 000 kr
68 m²
3 rum
3 978 kr/mån

Välkommen till nya Brf Hishults prästgård! Här kommer du att bo bekvämt i marklägenhet med egen trädgård. I föreningen kommer det att uppföras 12 lägenheter om 3 rok med fräscha och moderna materialval. Lägenheterna är välplanerade med kök och sällskapsdel i öppen planlösning, ett helkaklat badrum, rymlig hall med förvaringsmöjligheter samt två rejäla sovrum. Boendet har uteplatser på två sidor med utgång till den större från sällskapsrummet samt till en mindre uteplats från ett av sovrummen. Föreningen kommer att uppföras centralt i Hishult med närhet till bekvämligheter såsom mataffär, bank, skola, förskola m.m. Beräknad inflyttning sommaren 2025. Välkommen med din intresseanmälan för att förhandsboka ditt nya boende!

 • Nybyggnadsprojekt
Ränneslövsvägen 20, Vallberga, Laholms kommun

Ränneslövsvägen 20

Villa
Vallberga, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
138 + 69 m²
5 rum
988 m² tomt

Charmig 2-plansvilla i centrala Vallberga med närhet till skola, förskola, servicebutik, konditori m.m. Villan har ett stort och socialt kök med generösa arbetsytor samt goda sällskapsutrymmen och tre sovrum. Nyare tak från 2014. Fastigheten har en stor uppfart med plats för många bilar. Väl anlagd och vacker trädgård. Modernt uppvärmningssystem som ger låga driftskostnader.

Hibiskusvägen 5, L:a Tjärby, Laholms kommun

Hibiskusvägen 5

Villa
L:a Tjärby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
122 m²
5 rum
1 151 m² tomt

Nyproducerad enplansvilla Fredriksdal från Smålandsvillan. Ett välplanerat boende med bra sällskapsutrymmen, tre sovrum, två badrum och ett ljust och rymligt kök. Villan är belägen längst in på en återvändsgata med en bra tomt i ett populärt område i den nya delen av Lilla Tjärby. Njut av nykänslan och ett bekvämt, underhållsfritt boende med låga driftskostnader. Välkommen att boka din visning!

 • Nyproduktion
Sleipners väg 11, Allarp, Laholms kommun

Sleipners väg 11

Villa
Allarp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
157 m²
2 rum
663 m² tomt

Välkommen till en nyproducerad 2-plansvilla i populära Allarp! Bostaden är belägen längst in på en återvändsgata vilket ger ett lugnt läge. Här bor du bekvämt och underhållsfritt under många år och har möjlighet att växa in i boendet. Entréplanet med 88 kvm är färdigt att flytta in och bo i. Ovanvåningen har klimatskal och är därmed förberedd för att inreda med valfri planlösning när behovet finns. Bostaden erbjuder ljusa och fräscha materialval, fri sikt genom hela huset vilket i kombination med takhöjden ger en härlig rymd. Från sällskapsrummet finns utgångar till trädgården i två väderstreck. Låga driftskostnader.

 • Nyproduktion
Midgårdsvägen 1, Allarp, Laholms kommun

Midgårdsvägen 1

Tomt
Allarp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
1 973 m² tomt

I den nya hållbara småstaden ALLARP i Skummeslövsstrand på gränsen till Båstad kommun erbjuds nu byggklar mark. Marken är planlagd för så kallad centrumverksamhet såsom kontor, butik, handel, service, hotell m.m. Fastigheten har ett bra, strategiskt och lätt åtkomligt läge i det expansiva Allarp där en mängd nya hushåll växer fram. Läget i området och närheten till Båstad tågstation och E6 gör att fastigheten lämpar sig för flertalet verksamheter. Möjlighet finns även att förvärva fastigheten Allarp 2:532. OM ALLARP Med närhet till hav och salta bad har ett helt nytt samhälle vuxit fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur skapar många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation samt ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad...

 • Plus
Karupsvägen 41A-B, Hasslöv, Laholms kommun

Karupsvägen 41A-B

Villa
Hasslöv, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
96,5 m²
4 rum
1 300 m² tomt

Välkommen att förverkliga din byggdröm! På tomter vid Hallandsåsens sluttning har du möjlighet att bygga valfritt hus från A-hus. Se samtliga valmöjligheter på www.a-hus.se. Tomterna är vackert belägna med härligt utsikt över södra Hallands landskap. Huset i annonsen är ett prisexempel, möjlighet till egna val finns och det finns även möjlighet att bygga en annan husmodell som passar er familj bäst. I prisexemplet ingår tomt, VA, färdigbyggd villa Nolvik, material till altandäck m.m. Välkommen att kontakta mäklaren för att diskutera möjligheterna!

Visar 1 - 25 av 44