Danfors Fastighetsförmedling

Danfors Fastighetsförmedling

Mäklare

Ulanders väg 13, Mellbystrand, Laholms kommun

Ulanders väg 13

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

107 m²

4 rum

800 m² tomt

På perfekt ostört läge i Mellbystrand med gångavstånd till både härlig sandstrand och till köpcentrum finner ni detta välskötta rymliga vinterbonade fritidshus som använts som permanentboende i många år. Trevlig öppen planlösning med möjligheter. Kamin, inglasat uterum i västerläge, solig altan i söderläge, gäststuga och stora öppna gräsytor. Här kan man verkligen njuta året om!

Södra Strandvägen 10, Mellbystrand, Laholms kommun
  • Borttagen före visning

Södra Strandvägen 10

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

4 950 000 kr

64 m²

3 rum

1 084 m² tomt

På detta riktiga A-läge med havsutsikt från tomten och samtliga rum ligger denna mysiga sommarstuga, som är uppförd 1953 och tillbyggd 1967. 1084 kvm stor friköpt tomt med stranddynerna och lång härlig sandstrand som närmaste granne. Nuvarande ägare har njutit av stugan i många år, då stugan har funnits i familjens ägo sedan 1965. Enligt gällande detaljplan är största sammanlagda byggnadsarea 300 kvm. Där utöver finns möjlighet att bygga friggebod och Attefallshus enligt gällande bestämmelser

Havsbruset 3, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Havsbruset 3

Tomt
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

7 400 000 kr

795 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt om 795 kvm i Skummeslövsstrand för villa eller fritidshusbyggnation. På bästa läge med fri utsikt över havet och med stranden som granne! - Ett tillfälle som inte ofta ges! I området finns Restauranger, Hotell / Pensionat, Livsmedelsbutik, förskolor, skola, utomhusbassäng, tennisbanor, träningsslingor mm. Någon kilometer bort finner du av o på fart till E:6 samt Båstad nya tågstation. Du tar enkelt cykeln in till Båstad och hamnen och på vägen passerar du Hotell Riviera med sitt trevliga utbud. Skummeslövsstrand är kanske ett av de mest expansiva områdena vi har utmed västkusten idag, skaffa dig ett unikt beläget boende i detta område du med. Gällande planbestämmelser enligt detaljplan är: Friliggande bostadshus i ett plan med total byggarea om max 250 varav 50 kvm för uthus eller garage. Se bifogad detaljplan för mer information Tomten nås från Doktorsgatan.

Kövlingevägen 3B, Vallberga, Laholms kommun

Kövlingevägen 3B

Övrigt
Vallberga, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 600 000 kr

1 987 m² tomt

Pampig disponentvilla från 1920-talet som är centralt belägen i Vallberga samhälle med konditoriet som närmsta granne. Den totala arean om 289 kvm är fördelad på två plan. Byggnaden är till stor del renoverad under år 2014 med ny el, nytt ventilationssystem, nytt tak m.m. Detaljplanen medger idag verksamheter som småindustri och i viss mån handel. För med detaljerad information se bifogad detaljplan och/eller kontakta Laholms kommun. Till byggnaden finns tre entréer. Entrén från gatan leder in till ett större rum. I denna lokal finns även ett mindre pentry, ett mindre konferensrum samt ett kontor. Entrén på den södra sidan leder in till en rymlig hall med badrum samt trappa till ovanvåningen. Från trapphuset nås ett större rum samt vidare ett mindre rum. Från det större rummet kommer man även ut till den västra entrén där det finns ytterligare en trappa till ovanvåningen samt nedgång till källaren. På ovanvåningen finns fyra rum varav ett större rum med pentry. I den västra trapphallen finns WC. En oinredd källare finns under del av byggnaden (pannrum och förvaring) samt vind över hela byggnaden. Möjlighet kan även finnas att hyra lokalerna.

Dalavägen 8, Knäred, Laholms kommun

Dalavägen 8

Villa
Knäred, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 750 000 kr

176 m²

6 rum

2 051 m² tomt

Stor 2-plansvilla i centrala Knäred med närhet till bekvämligheter som mataffär, skola, bank, kommunikationer mm. Idag finns två lägenheter inredda i byggnaden och möjligheter finns att fortsätta med uthyrning av båda lägenheterna, bo i den ena och hyra ut den andra eller att använda hela byggnaden som en bostad. Utöver de två lägenheterna finns en vindsvåning som delvis är inredd samt en källare med gemensamma utrymmen såsom förråd, tvättstuga och pannrum. Nytt uppvärmningssystem (2021) med luft/vatten som ger låga driftskostnader. Underhållsbehov finns på byggnaden. Lättskött trädgård med insynsskyddad baksida. Fristående garagebyggnad.

Lärkvägen 4, Vallberga, Laholms kommun

Lärkvägen 4

Villa
Vallberga, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

125 m²

5 rum

943 m² tomt

På bra läge i Vallberga finner ni denna välskötta 125 kvm stora 1-plans villa med bra planlösning. Stort härligt kök med utgång till rymligt inglasat uterum. Lättskött uppvuxen grönskande trädgård med härliga gräsytor. Stenlagd uteplats, carport, stor singelbelagd uppfart och förråd. Nytt tak 2017.

Ålyckevägen 3, Ränneslöv, Laholms kommun

Ålyckevägen 3

Villa
Ränneslöv, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 650 000 kr

110 m²

5 rum

794 m² tomt

Mitt i mysiga Ränneslöv c:a 7-8 km från Laholm finner ni denna charmiga villa med trevlig inramad trädgård. Charmig personlig villa i två plan med fem rum, kök, toalett och badrum. Källare med bra förvaring och trivsamt hobbyrum. Sidobyggnad som inhyser garage och förråd.

Gamlebygatan 2A + 2B, Laholm, Laholms kommun

Gamlebygatan 2A + 2B

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

5 975 000 kr

240 m²

9 rum

964 m² tomt

Med fri utsikt ner mot Lagan ligger charmiga Gamlebygatan 2 A och 2 B med öppna inbjudande sällskapsytor. Fantastiskt välskött trivsam trädgård med uteplatser, växthus, egna odlingar, fruktträd, kullerstenstensgångar och en egen Napoleon-staty som håller uppsikt ner mot ån. Stort hus på c:a 240 kvm, varav två lägenheter på 55 kvm respektive 45 kvm med egen ingång. Tre stora balkonger med härlig utsikt. Gjutna valv. Bergvärme. Här kan man bo billigt i ena delen och hyra ut två lägenheter i andra delen. Möjligheter finns att bygga ytterligare på fastigheterna.

Margaretagatan 24, Laholm, Laholms kommun

Margaretagatan 24

Lägenhet
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

995 000 kr

61 m²

2 rum

3 102 kr/mån

16 311 kr/m²

På Margaretagatan 24 hittar ni denna trivsamma välplanerade tvåa på första våningsplanet endast sex trappsteg upp. Centralt läge med gångavstånd till centrum, skola och stadsparken. Fönster i två väderstreck. Inglasad balkong i sydvästläge. Stabil förening med låg månadskostnad.

  • Balkong
Getaryggarna 6A, Hishult, Laholms kommun

Getaryggarna 6A

Villa
Hishult, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 150 000 kr

197 m²

6 rum

1 306 m² tomt

Gedigen 1½plansvilla, lugnt och fridfullt beläget i utkanten av Hishult. En väl omhändertagen villa med gott om utrymme för den större familjen med många sovrum och stora sällskapsutrymmen. Garage finns i källarplanet. Här bor du lantligt och med bara ca 200 meter till mataffären och byn.

  • Plus
Karpgränd 16, Blåkulla, Laholms kommun

Karpgränd 16

Villa
Blåkulla, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

3 295 000 kr

151 m²

5 rum

832 m² tomt

På bästa läge i området med härlig utsikt åt flera väderstreck ligger denna välskötta trivsamma villa med dubbla balkonger och altan. Inbjudande grönskande framsida med utespa och stort klinkerbelagt garage med fjärrstyrd port. 2016-2017 helrenoverades kök, tvättstuga och garage. Granne med öppet grönområde.

Lundgrens väg 8A-B, Laholm, Laholms kommun

Lundgrens väg 8A-B

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

5 990 000 kr

168 m²

8 rum

428 m² tomt

Nybyggd tvåfamiljsvilla (2021) i två plan på bra läge i centrala Laholm. Byggnaden och lägenheterna är uppförda med bra materialval såsom stomme av lättbetong, putsad fasad, helkaklade badrum, HTH-kök m.m. Här finns goda möjligheter för den som vill hyra ut lägenheter, söker generationsboende eller kanske själv bo i den ena lägenheten och hyra ut den andra. En lägenhet på entréplan med egen uteplats och en lägenhet på ovanvåningen med balkong och en egen trädgårdsdel. Lägenheterna är med 4 rum och kök och 84 kvm vardera.

Trastvägen 25, L:a Tjärby, Laholms kommun

Trastvägen 25

Villa
L:a Tjärby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

180 m²

7 rum

1 599 m² tomt

Härlig bostad med många möjligheter! Trevlig 1½-plansvilla i vinkel med det där lilla extra! En spännande planlösning som lämpar sig både till den mindre och större familjen med 4-5 sovrum. Stort altandäck åt söder samt altan under tak, intilliggande garage och ett underbart växthus/orangeri för att nämna några av de kvalitéer som denna villa har att erbjuda er. Utöver detta har ni en härlig uppvuxen och insynsskyddad hörntomt med flertalet fruktträd och bärbuskar. Villan är belägen i ett väletablerat område med närhet till skolor, idrottsanläggningar samt gångavstånd till centrum. Härlig atmosfär och bra planlösning. Här vill man bo!

Rishult 2, Hishult, Laholms kommun

Rishult 2

Fritidshus
Hishult, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 250 000 kr

60 m²

3 rum

3 593 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga med naturen och skogen inpå knuten. Här bor du lugnt och fridfullt med en fantastisk trädgård med såväl prunkande blommor som bärbuskar och jordgubbsland. I bostaden finns bland annat en nyinstallerad braskamin för bra uppvärmning och hög mysfaktor, ett tillbyggt sällskapsrum (2009) och ett rymligt kök. Boendet lämpar sig väl för både fritidsboende och året runt-boende. Här bor du i naturen med närhet till badsjö och endast ca 35 minuter till Mellbystrand, havet och E6. Om du istället kör österut når du Markaryd och E4 inom ca 15 min. Fastigheten har en ny avloppsanläggning (godkänd 2022). Möjlighet finns för snabbt tillträde.

Magnoliavägen 5, L:a Tjärby, Laholms kommun

Magnoliavägen 5

Villa
L:a Tjärby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

3 950 000 kr

151 m²

2 rum

1 075 m² tomt

Nu med klimatskal! Nyproducerad villa från Smålandsvillan som nu överlämnas med klimatskal på plan 2. Modernt och bekvämt boende med cykelavstånd till centrala Laholm. Fräscha och neutrala materialval. Härliga sällskapsutrymmen med mycket ljusinsläpp, walk-in-closet till sovrummet, separat klädkammare för ytterligare förvaring, helkaklat badrum och smidig groventré i anslutning till köket. Vad mer behöver man? Ovanvåningen är förberedd för inredning vilket då ger upp till 7 rum och kök fördelat på 151 kvm. Välkommen att boka visning!

  • Nyproduktion
Tors väg lgh 15, Allarp, Laholms kommun

Tors väg lgh 15

Lägenhet
Allarp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

101,4 m²

5 rum

5 268 kr/mån

22 633 kr/m²

Nu är det full fart på byggnationen av dessa 16 bostadsrätter i 2-plan med närhet till Båstad, dess station samt hav och strand. Moderna och fräscha lägenheter med möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet och de interiöra materialvalen. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral i området. Inflyttning 1 April 2023. Garanterad månadsavgift i 2 år från inflyttning. Visningslägenhet finns så välkommen att boka din visning och lägenhet!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Allarps strand 2, null, Laholms kommun

Brf Allarps strand 2

Lägenhet
Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

101,4 m²

5 rum

5 268 kr/mån

Nu är det full fart på byggnationen av dessa 16 bostadsrätter i 2-plan med närhet till Båstad, dess station samt hav och strand. Moderna och fräscha lägenheter med möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet och de interiöra materialvalen. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral på området. Inflyttning i April 2023. Garanterad månadsavgift t.o.m. 2024-12-31. Visningslägenhet finns så välkommen att boka din visning och lägenhet!

  • Nybyggnadsprojekt
Tors väg 31, Allarp, Laholms kommun

Tors väg 31

Tomt
Allarp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

601 m² tomt

Välkommen till Allarp och chansen att förvärva en av de bästa tomterna i området. Tomten är belägen i områdets ytterkant med södra sidan fri från grannar och bebyggelse. Fantastisk utsikt mot Hallandsåsen. Området är attraktivt med blandad bebyggelse med såväl lägenheter, villor och verksamheter. I första och andra etappen finns redan idag etablerade verksamheter såsom förskola, vårdcentral, bank, kontor m.m. OM ALLARP Med närhet till hav och salta bad har ett helt nytt samhälle vuxit fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur skapar många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation samt ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad...

Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun
Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun, bild 2
Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun, bild 3

Mellby ängar etapp III

Tomt
Mellby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

Välkommen till den tredje och sista etappen i fantastiskt belägna Mellby Ängar. Här finns möjligheten att bygga ett drömboende utöver det vanliga! Mellby ängar erbjuder stora tomter med fritt läge och mycket stora byggrätter om 600 kvm vilket ger möjligheten att bygga ett livsstilsboende utöver det vanliga. Det är få ställen det erbjuds så här generösa byggrätter - se planbestämmelser under bilagor. I närområdet finns nya Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

  • Premium
Veingevägen 3, Veinge, Laholms kommun

Veingevägen 3

Villa
Veinge, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 795 000 kr

200 m²

7 rum

993 m² tomt

Mycket charmig villa centralt i lugnt samhälle. Välhållet unikt boende med goda utrymmen. Välbevarad kakelugn i köket samt öppen spis i vardagsrummet. Kullerstensbelagd innergård samt rejält uthus med garage och förråd. Vattenburen bergvärme.

Kornhills Södergränd 17, Vallås, Halmstads kommun

Kornhills Södergränd 17

Radhus
Vallås, Halmstads kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 875 000 kr

103 m²

4 rum

201 m² tomt

Välkomna till ett välplanerat suterräng-radhus med solig trädgårdstäppa i söderläge. Friköpt tomt med lättskött trädgård med altan, balkong och uteplats. Närhet till skola, dagis, grönområde och goda bussförbindelser. Lugnt bilfritt område med flera lekplatser - Perfekt för barnfamiljen!

Idévägen 1, Mellby, Laholms kommun
Idévägen 1, Mellby, Laholms kommun, bild 2
Idévägen 1, Mellby, Laholms kommun, bild 3

Idévägen 1

Övrigt
Mellby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

4 700 000 kr

4 794 m² tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet med mycket bra affärsläge, lätt åtkomligt från väg 24 och E6, på Mellby företagspark vilket lämpar sig väl för flertalet typer av verksamheter. På fastigheten finns uppfört en byggnad med luftiga och ljusa butiks-/utställningslokaler om 725 kvm, samt kontor om 180 kvm och utöver detta ekonomibyggnader. I huvudbyggnaden finns butiks- /utställningslokalen om 725 kvm fördelat på tre plan. Plan två och tre inreddes 2009 då man även lade nytt tak på hela byggnaden. På båda gavlarna sitter stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp till plan två och tre. I butikslokalen finns också toaletter och omklädningsrum. Från butikslokalen nås köket/personalrummet och vidare även kontorsdelen, ytterligare WC och förråds-/arkivrum. Kontorsdelen om ca 180 kvm innefattar tre kontorsrum, ett större med tre kontorsplatser och två mindre rum. I anslutning till kontoren finns även en ingång till byggnaden samt förrådsrum och WC. Hela entréplanet genomgick renovering 1993. På fastigheten finns också ett garage och stora ekonomibyggnader; maskinhall, potatislager, loge m.m. som idag mestadels används som kallager.

  • Premium

Visar alla 22