Mäklare Elin Svala

Elin Svala

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bygatan 18, Våxtorp, Laholms kommun

Bygatan 18

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 800 000 kr

150 m²

7 rum

1 000 m² tomt

Välskött 1½-plansvilla från början av 1900-talet. Charmigt boende med bra planlösning med 3-4 sovrum och goda sällskapsutrymmen i utkanten av Våxtorp. Huset har renoverats på senare år med bibehållna detaljer och gammal charm. Stora fönster i kombination med en generös takhöjd ger en fantastisk rymd i bostaden. Här bor du på ett insynsskyddat läge med närhet till Våxtorps centrum med mataffär, bank, skola m.m.

Magnoliavägen 6, L:a Tjärby, Laholms kommun

Magnoliavägen 6

Villa
L:a Tjärby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

4 250 000 kr

122 m²

5 rum

1 126 m² tomt

Välkommen till denna nyproducerade villa Fredriksdal från Smålandsvillan. Här kan du nu flytta in omgående i en helt nybyggd enplansvilla med ljusa fräscha materialval. Bostaden är välplanerad med separat barn- respektive vuxenavdelning, stora sällskapsutrymmen, två badrum och ett ljust och luftigt kök. Välkommen att boka din visning!

  • Nyproduktion
Ejdervägen 26, Mellbystrand, Laholms kommun

Ejdervägen 26

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

3 495 000 kr

134 m²

5 rum

1 194 m² tomt

Enplansvilla på stor friköpt tomt i södra Mellbystrand. Bra utrymmen med upp till fyra sovrum, sällskapsrum, nyrenoverat kök, två badrum och separat tvättstuga. Stort altandäck i söderläge. Stort invidbyggt garage med två portar. Fastigheten har en lättskött trädgård med gräsmatta, grusad uppfart och en prydlig mur längs gatan. Bostaden är lugnt belägen i ett område med året runt-boenden och fritidsboenden blandat. Här bor du bekvämt med närhet till hav och strand samt skogsområde med fina promenadslingor.

Dalavägen 8, Knäred, Laholms kommun

Dalavägen 8

Villa
Knäred, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 750 000 kr

176 m²

6 rum

2 051 m² tomt

Stor 2-plansvilla i centrala Knäred med närhet till bekvämligheter som mataffär, skola, bank, kommunikationer mm. Idag finns två lägenheter inredda i byggnaden och möjligheter finns att fortsätta med uthyrning av båda lägenheterna, bo i den ena och hyra ut den andra eller att använda hela byggnaden som en bostad. Utöver de två lägenheterna finns en vindsvåning som delvis är inredd samt en källare med gemensamma utrymmen såsom förråd, tvättstuga och pannrum. Nytt uppvärmningssystem (2021) med luft/vatten som ger låga driftskostnader. Underhållsbehov finns på byggnaden. Lättskött trädgård med insynsskyddad baksida. Fristående garagebyggnad.

Getaryggarna 6A, Hishult, Laholms kommun

Getaryggarna 6A

Villa
Hishult, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 150 000 kr

197 m²

6 rum

1 306 m² tomt

Gedigen 1½plansvilla, lugnt och fridfullt beläget i utkanten av Hishult. En väl omhändertagen villa med gott om utrymme för den större familjen med många sovrum och stora sällskapsutrymmen. Garage finns i källarplanet. Här bor du lantligt och med bara ca 200 meter till mataffären och byn.

  • Plus
Lundgrens väg 8A-B, Laholm, Laholms kommun

Lundgrens väg 8A-B

Villa
Laholm, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

5 990 000 kr

168 m²

8 rum

428 m² tomt

Nybyggd tvåfamiljsvilla (2021) i två plan på bra läge i centrala Laholm. Byggnaden och lägenheterna är uppförda med bra materialval såsom stomme av lättbetong, putsad fasad, helkaklade badrum, HTH-kök m.m. Här finns goda möjligheter för den som vill hyra ut lägenheter, söker generationsboende eller kanske själv bo i den ena lägenheten och hyra ut den andra. En lägenhet på entréplan med egen uteplats och en lägenhet på ovanvåningen med balkong och en egen trädgårdsdel. Lägenheterna är med 4 rum och kök och 84 kvm vardera.

Rishult 2, Hishult, Laholms kommun

Rishult 2

Fritidshus
Hishult, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 250 000 kr

60 m²

3 rum

3 593 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga med naturen och skogen inpå knuten. Här bor du lugnt och fridfullt med en fantastisk trädgård med såväl prunkande blommor som bärbuskar och jordgubbsland. I bostaden finns bland annat en nyinstallerad braskamin för bra uppvärmning och hög mysfaktor, ett tillbyggt sällskapsrum (2009) och ett rymligt kök. Boendet lämpar sig väl för både fritidsboende och året runt-boende. Här bor du i naturen med närhet till badsjö och endast ca 35 minuter till Mellbystrand, havet och E6. Om du istället kör österut når du Markaryd och E4 inom ca 15 min. Fastigheten har en ny avloppsanläggning (godkänd 2022). Möjlighet finns för snabbt tillträde.

Magnoliavägen 5, L:a Tjärby, Laholms kommun

Magnoliavägen 5

Villa
L:a Tjärby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

3 950 000 kr

151 m²

2 rum

1 075 m² tomt

Nu med klimatskal! Nyproducerad villa från Smålandsvillan som nu överlämnas med klimatskal på plan 2. Modernt och bekvämt boende med cykelavstånd till centrala Laholm. Fräscha och neutrala materialval. Härliga sällskapsutrymmen med mycket ljusinsläpp, walk-in-closet till sovrummet, separat klädkammare för ytterligare förvaring, helkaklat badrum och smidig groventré i anslutning till köket. Vad mer behöver man? Ovanvåningen är förberedd för inredning vilket då ger upp till 7 rum och kök fördelat på 151 kvm. Välkommen att boka visning!

  • Nyproduktion
Brf Allarps strand 2, null, Laholms kommun

Brf Allarps strand 2

Lägenhet
Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

101,4 m²

5 rum

5 268 kr/mån

Möjlighet till snabb inflytt i nybyggda 2-plans radhus i bostadsrättsform med närhet till Båstad, dess station samt hav och strand. Moderna och fräscha lägenheter med egen trädgård och uteplatser både mot parken och på entrésidan. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral på området. Garanterad månadsavgift t.o.m. 2024-12-31. Välkommen att boka din visning och säkra din lägenhet!

  • Nybyggnadsprojekt
Tors väg 31, Allarp, Laholms kommun

Tors väg 31

Tomt
Allarp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

601 m² tomt

Välkommen till Allarp och chansen att förvärva en av de bästa tomterna i området. Tomten är belägen i områdets ytterkant med södra sidan fri från grannar och bebyggelse. Fantastisk utsikt mot Hallandsåsen. Området är attraktivt med blandad bebyggelse med såväl lägenheter, villor och verksamheter. I första och andra etappen finns redan idag etablerade verksamheter såsom förskola, vårdcentral, bank, kontor m.m. OM ALLARP Med närhet till hav och salta bad har ett helt nytt samhälle vuxit fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur skapar många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation samt ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad...

Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun
Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun, bild 2
Mellby ängar etapp III, Mellby, Laholms kommun, bild 3

Mellby ängar etapp III

Tomt
Mellby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

Välkommen till den tredje och sista etappen i fantastiskt belägna Mellby Ängar. Här finns möjligheten att bygga ett drömboende utöver det vanliga! Mellby ängar erbjuder stora tomter med fritt läge och mycket stora byggrätter om 600 kvm vilket ger möjligheten att bygga ett livsstilsboende utöver det vanliga. Det är få ställen det erbjuds så här generösa byggrätter - se planbestämmelser under bilagor. I närområdet finns nya Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

  • Premium
Idévägen 1, Mellby, Laholms kommun
Idévägen 1, Mellby, Laholms kommun, bild 2
Idévägen 1, Mellby, Laholms kommun, bild 3

Idévägen 1

Övrigt
Mellby, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

4 700 000 kr

4 794 m² tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet med mycket bra affärsläge, lätt åtkomligt från väg 24 och E6, på Mellby företagspark vilket lämpar sig väl för flertalet typer av verksamheter. På fastigheten finns uppfört en byggnad med luftiga och ljusa butiks-/utställningslokaler om 725 kvm, samt kontor om 180 kvm och utöver detta ekonomibyggnader. I huvudbyggnaden finns butiks- /utställningslokalen om 725 kvm fördelat på tre plan. Plan två och tre inreddes 2009 då man även lade nytt tak på hela byggnaden. På båda gavlarna sitter stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp till plan två och tre. I butikslokalen finns också toaletter och omklädningsrum. Från butikslokalen nås köket/personalrummet och vidare även kontorsdelen, ytterligare WC och förråds-/arkivrum. Kontorsdelen om ca 180 kvm innefattar tre kontorsrum, ett större med tre kontorsplatser och två mindre rum. I anslutning till kontoren finns även en ingång till byggnaden samt förrådsrum och WC. Hela entréplanet genomgick renovering 1993. På fastigheten finns också ett garage och stora ekonomibyggnader; maskinhall, potatislager, loge m.m. som idag mestadels används som kallager.

  • Premium
Allarp etapp III,  tomter för villor och parhus, Allarp, Laholms kommun

Allarp etapp III, tomter för villor och parhus

Tomt
Allarp, Laholms kommun
Danfors Fastighetsförmedling

1 395 000 kr

600 m² tomt

Varmt välkommen till Allarp Etapp III och chansen att förvärva en tomt på fantastiskt läge i attraktivt område. Tomterna är avsedda för bebyggelse av villa, fritidshus eller parhus. Tomter för villor och parhus är idag slutsålda i Etapp I respektive Etapp II och nu fortsätter försäljningen i områdets sista fas, Etapp III. Området är indelat i tre faser och Etapp I samt Etapp II är alltså slutsålda och innefattar redan idag förskola, lägenheter, villor, parhus samt vårdcentral, bank, kontorsverksamhet etc. Tomt 1-24: 1 595 000 kr + anslutningsavgifter. Dessa tomter mäter ca 20x30 meter, med vissa undantag. Tomt 25-51: 1 395 000 kr + anslutningsavgifter. Dessa tomter mäter ca 25x25 meter, med vissa undantag. OM ALLARP Med närhet till hav och salta bad har ett helt nytt samhälle vuxit fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur skapar många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation samt ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad...

Visar alla 13