Mäklare Erika Asp Mutschler

Erika Asp Mutschler

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Nordenflychtsvägen 62, Hornsbergs strand, Stockholms kommun
  • Sön 5 feb kl 11:00
Nordenflychtsvägen 62, Hornsbergs strand, Stockholms kommun, bild 2
Nordenflychtsvägen 62, Hornsbergs strand, Stockholms kommun, bild 3

Nordenflychtsvägen 62

Lägenhet
Hornsbergs strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

5 195 000 kr

62 m²

2 rum

2 332 kr/mån

83 790 kr/m²

Underbar 2:a med lyxig design och solig balkong. En exklusiv bostad med genomgående smakfulla och gedigna materialval – här erbjuds en bostad med öppna sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter och mysig balkong. Ett nytänkande och modernt boende med unika faciliteter och låg månadsavgift ger er ett boende utöver det vanliga. Här har medlemmarna bland annat tillgång till en lyxig gemensam takterrass med milsvida vyer och utekök samt en övernattningslägenhet. Med närhet till storstadens puls men även lugnet vid vattnet och badbryggorna finner ni här ett komplett boende. Här är du omringad av service, Lindhagens galleria med Ica Maxi, systembolag mm samt restauranger, badbryggor och vacker strandpromenad längs Mälaren. Solid och trevlig förening med, bilpool och garageplatser i källarplan som du når med hiss direkt från våningsplanet. Möjlighet finns att glasa in balkongen. Lediga garageplatser!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järva skjutbaneväg 31, 2tr, Järvastaden, Solna kommun

Järva skjutbaneväg 31, 2tr

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

5 350 000 kr

94 m²

4 rum

5 398 kr/mån

56 915 kr/m²

Underbar nyproducerad gavelfyra med rymligt lättarbetat kök, generös matplats, stor balkong, dubbla badrum och egen tvättsektion. Bli först att flytta in! Bostaden har ett generöst masterbed i gavelläge med skjutdörrsgarderob och två mysiga barn-/arbetsrum i anslutning. Svanenmärkt bygge med miljöklassade vitvaror, rätt till grönt bolån med ränterabatt. I Järvastaden lever du i nybyggt område med väl upplysta gator och modern infrastruktur. Kvarteret bjuder på lugn atmosfär, avkopplande grönområden och barnvänlig innergård. För rekreation finns, bakom bostadsområdet, underbara Igelbäckens naturreservat för en härlig löprunda eller heldag i naturen med matsäck. Stockholms bästa shopping i Mall of Scandinavia, 15 minuter till city med bilen samt goda kollektiva medel med buss till Ulriksdals pendelstation. Inflytt april 2023.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Basilikagränd 41, Bergfoten/Hanviken - Tyresö, Tyresö kommun

Basilikagränd 41

Radhus
Bergfoten/Hanviken - Tyresö, Tyresö kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

5 100 000 kr

123,5 m²

5 rum

6 930 kr/mån

41 296 kr/m²

Nyproducerat radhus om 123,5 kvm med perfekt läge på en lugn återvändsgata med sol hela dagen. Idag disponeras radhuset som 5 R o K, möjlig 6 R o K, se alternativ planritning. Området har ett naturnära läge med tex Barnsjön 5 minuter bort, endast 25 min från City. Huset är byggt med en nordisk arkitektur med stora fina fönsterpartier som ger huset ett underbart ljusinsläpp. Välskött förening som äger marken. Välkomnande entréplan med en luftig delvis öppen planlösning mellan matplats, kök och vardagsrum. Fyra ljusa sovrum med bra förvaring på ovanvåningen. Kök från Ballingslöv med samtliga vitvaror från Siemens. Genomgående ekparkett på golv och ljust målade väggar i husens boningsrum. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön golvvärme (vattenburen). Två uteplatser, baksidan av huset med trädäck och plats för plantering och framsidans entré lagd med marksten. Fristående förråd som håller gott om förvaring. Huset har stående träpanel. Denna bostad ger rätt till grönt bolån. SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3