Diplomat Fastighetmäkleri

Diplomat Fastighetmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hornsbergs Strand 15C, 7tr, Västra Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
 • Mån 12 jun kl 17:30

Hornsbergs Strand 15C, 7tr

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

7 750 000 kr

80 m²

3 rum

4 000 kr/mån
96 875 kr/m²

Spektakulär 3:a högst upp med generös terrass som bjuder på vacker utsikt över Karlbergskanalen och Vasastan. Insynsskyddat läge med ljuvligt ljusinsläpp och med en luftig genomgående planlösning finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum och på så sätt få en 4 rok. Här bor man i en lågt belånad förening med tillhörande förråd i källaren, möjlighet till garageplats och gästlägenhet. Fridfullt läge med grön omgivning och vackra strandpromenader in till city eller vidare till alla badbryggor i Hornsberg Strand samt klippbad i Kristineberg/Fredhäll. Stenkast till service, matbutiker, gym och restauranger. Högst upp i huset med kajläge på Hornsbergs strand, invid Kungsholms strand finns detta moderna och häftiga boende. Kort avstånd till Stadshagens T-bana blåa linjen samt promenadavstånd till Fridhemsplan. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hjalmar Söderbergs väg 10, Västra Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Hjalmar Söderbergs väg 10

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

7 695 000 kr

97 m²

4 rum

4 947 kr/mån
79 330 kr/m²

Här finner ni en funktionell och modernt planlöst 4:a som erbjuder allt du önskar i ett boende. I tyst, högt och insynsskyddat läge kan ni njut av en underbar balkong mot äppelparken. Ni erbjuds även generösa och rymliga ytor mellan kök och vardagsrum samt bra sovrum och ett separat källarförråd. Garage finns i huset med kort kö. Utanför dörren har ni Stockholms Stads största äppelpark med 45 olika sorters äppelträd och 10 päronträd. Njut av en grönskande trädgård och kanske en äppelpaj eller två kan vara på sin plats en varm sommardag. Låt barnen leka fritt på den grönskande, trygga och spännande innergården. Troligtvis kommer deras närmsta granne vara deras förskolekompis eller blivande klasskamrat. Området är mycket barnvänligt med såväl parker, lekparker, förskolor och mycket populära Kristinebergsskolan. Närhet till stadspulsen vid centrala Kungsholmen och lugnet i Kristineberg och Fredhäll samt badmöjligheter och välsorterade ICA Maxi vid Hornsberg. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lars Forssells Gata 26, vån 2, Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Lars Forssells Gata 26, vån 2, Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Lars Forssells Gata 26, vån 2, Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Lars Forssells Gata 26, vån 2

Lägenhet
Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

6 495 000 kr

87 m²

3 rum

4 175 kr/mån
74 655 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a, med dubbla balkonger, på en av områdets mest eftertraktade adresser med kajläge. Med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum samt god förvaring har du ett boende för sociala sammankomster och inte minst för hela familjen. Med en härlig utsikt över Ulvsundasjön från den ena balkongen! Lägenheten kan byggas om till en 4:a, se alternativ planlösning. Föreningen har en underbar och omtyckt innergård för lek och umgänge. Förening med god ekonomi samt bra intäkter från kommersiella lokaler och de äger marken. Här bor ni med närhet till badbryggor, strandpromenaden, restauranger, Ica maxi och goda kommunikationer samt trendiga restauranger. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lövgatan 55, vån 3, Solna - Råsunda, Solna kommun

Lövgatan 55, vån 3

Lägenhet
Solna - Råsunda, Solna kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

2 850 000 kr

43 m²

2 rum

2 401 kr/mån
66 279 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och välplanerade 2:a med högt läge och balkong. Optimalt planerad, bra förvaring och bekvämt läge i huset, i populära West Side Solna. Som boende kan man bada i föreningens pool på innergården och ha middagar på takterrassen. Bilpool i fastigheten. Shopping, bio och service finns i bl a Sundbybergs centrum, Solna centrum, Mall of Scandinavia och Filmstaden. Väldigt bra kommunikationer med tunnelbana i Näckrosen, bussar och närhet till pendel i Sundbyberg. Cykelavstånd till city och Kungsholmen. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Lindhagensgatan 106, Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Lindhagensgatan 106

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

4 195 000 kr

59 m²

2 rum

3 220 kr/mån
71 102 kr/m²

Underbar och genomgående 2:a (möjlig 3a) med perfekt planlösning och generös uteplats mot innergården. Stilrent intryck med behaglig interiör, bra förvaring med bla klädkammare i sovrummet och förråd i källaren, plats för skrivbordshörna, fritt belägen utan insyn med grönskan utanför köks- och vardagsrumfönstren, trivsamma ytor, social planlösning, samt egen tvättsektion i badrummet. Den luftiga planlösning möjliggör att bygga ytterligare ett sovrum, för den som behöver ett rum till. Förråd i källaren. Ett riktigt bra och bekvämt boende i populär och stabil Brf med låg belåningsgrad. Som boende har man även tillgång till övernattningslägenhet och möjlighet till garageplats. Här bor man med kort promenad till Lindhagens galleria med Ica Maxi, systembolaget, restauranger mm. Gångavstånd till vackra Hornsbergs Strand med stort restaurangutbud och badplatser. Tunnelbana i direkt närhet som tar dig till city på ca 5 min. Lägenheten ligger på vån 1 från gatan och bottenplan från innergården. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Lidnersplan 16, vån 4, Kristineberg, Stockholms kommun

Lidnersplan 16, vån 4

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

4 295 000 kr

44 m²

1.5 rum

2 381 kr/mån
97 614 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara 1,5:a! Med oslagbar utsikt över Mälarens glittrande vatten i Tranebergsundet och Ulvsundasjön gör adressen till en av Stockholms mest eftertraktade. Ett minst sagt unikt läge med kilometersvid utsikt bortåt Bromma och Solna utan minsta insyn. Lägenheten är i visst renoveringsbehov men med vackra bevarande tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett. Här bor man i ett högt och ljust läge med balkong i toppen läge. Ett hem att trivas i!Populär förening med låg belåning och välskött fastighet. Välkomna att anmäla ert intresse. Kristinebergs bästa läge med strålande sjöutsikt! Högt läge och utan insyn gör denna lägenhet till bäst i klassen. Den underbara balkongen har sol från eftermiddagen till solnedgång. Här kan du sitta och njuta av alla årstider och se båtarna köra förbi. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Lindhagensgatan 104A, vån 7, Västra Kungsholmen - Hornsberg strand, Stockholms kommun

Lindhagensgatan 104A, vån 7

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsberg strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

5 995 000 kr

82 m²

3 rum

4 067 kr/mån
73 110 kr/m²

* Fri utsikt, ingen insyn * Förråd i källaren * Balkong i väst högst upp * Gavelläge * God ekonomi * Låg belåningsgrad * Gäst-lgh * Garage i källaren * Stort kök med hel kyl och frys Otroligt fin gavel-3:a med underbar utsikt över området, stort ljus insläpp och stor balkong mot innergården. Här bor man med Insynsskyddat läge, bra förvaring, stilrent intryck, snyggt kök med barbänk i delvis öppen planlösning samt badrum med egen tvättsektion. Luftigt vardagsrum med bra lekytor och masterbed med harmonisk gårdsläge. Trevlig Brf med god ekonomi, gästlägenhet samt externt förråd och garage i källarplan som nås med hiss. Nära till T-bana, bussar, service i Lindhagens galleria, vackra Hornsbergs Strand, restauranger och badplatser. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lindhagensterrassen 19, vån 9, Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 13:10

Lindhagensterrassen 19, vån 9

Lägenhet
Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

6 500 000 kr

79 m²

3 rum

3 485 kr/mån
82 278 kr/m²

Underbart ljus 3:a med ett härligt läge på vån 9. Stor inglasad balkong i ett lugnt och fritt läge med sol från morgon till lunch. Lägenheten har genomgående hög standard, öppen planlösning och alla bekvämligheter som underlättar vardagen. Fullt utrustat maskinellt kök med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin, badrum med stor dusch, egen tvättsektion och bra förvaring. Bekvämt läge med stort service- och restaurangutbud i området . Populär Brf med mycket god ekonomi som äger marken. Nära bussar och T-banan. Här bor man dessutom granne med härliga Hornsbergs strand. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kellgrensgatan 10, vån 7, Västra Kungsholmen - Hornbergs strand, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 14:30

Kellgrensgatan 10, vån 7

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornbergs strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

6 195 000 kr

78,5 m²

3 rum

5 204 kr/mån
78 917 kr/m²

*Gavellägenhet med högt läge *Masterbed med stor walk-in-closet *Exklusiva materialval *Garage i huset med lediga platser & laddplatser *Energihus med rätt till ränterabatt (Grönt bolån) *Bra intäkter från lokaler som hyrs ut Varmt välkomna till denna underbara gavel 3:a med ett högt läge och utsikt över takåsarna. Stor balkong i väst-läge. Lägenheten har stilrena materialval såsom granitskiva i köket, vitlaserad 1-stavsparkett, HTH-kök, lyxiga vitvaror från Siemens, fönsterbrädor i natursten samt lyxigt badrum med stilrent kakel och klinker med golvvärme. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Stora fönster ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Stor balkong i vinkel med plats för stolar och bord, plantering och grill. Ett hem att trivas i. Centralt läge med tunnelbanan runt hörnet. Här finns allt man kan önska, badbryggor, restauranger och Lindhagens galleria med Ica Maxi, Systembolaget, Apotek mm. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Franzéngatan 34, Hornsbergs Strand - Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 11 jun kl 12:30

Franzéngatan 34

Lägenhet
Hornsbergs Strand - Kungsholmen, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

7 995 000 kr

94 m²

4 rum

4 396 kr/mån
85 053 kr/m²

Välkommen till en otroligt välplanerad 4:a i en mycket populär och stabil förening. Här finner ni ett boende som har allt man kan önska. Tre bra sovrum, ett badrum och gästwc, två balkonger och öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Föreningen är lågt belånad endast 7 953 sek/kvm och det finns såväl gästlägenhet som mysig innergård och källarförråd. Här bor ni mitt i Hornsberg strand med närhet till såväl tunnelbana som välsorterade Ica Maxi, restauranger och några stenkast från strandpromenaden och badbryggorna. I området finns det flera populära förskolor och skolor. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kellgrensgatan 18, vån 5, Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Kellgrensgatan 18, vån 5

Lägenhet
Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

3 395 000 kr

42 m²

1.5 rum

2 694 kr/mån
80 833 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Kellgrensgatan 10, vån 4, Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun

Kellgrensgatan 10, vån 4

Lägenhet
Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

6 995 000 kr

88 m²

4 rum

5 729 kr/mån
79 489 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!! VISNING 11/6 KL.13.50-14.30 -Exklusiva materialval. -Stor balkong med bästa solläge, möjlighet att glasa in. -Gavelläge. -Garage i huset med lediga platser, 1550kr/mån. -Energihus med rätt till ränterabatt (Grönt bolån). -Bra intäkter från lokaler som hyrs ut. Välkommen till denna fina 4:a med underbart gavelläge och stor balkong med plats för umgänge och plantering. 3 bra sovrum, stilrent badrum med egen tvättsektion, gästwc och snyggt HTH kök med granitbänkskiva och vitvaror från Siemens. Lägenheten har genomgående ljusa väggar som tillsammans med den sociala planlösningen och det fina ljusinsläppet från alla fönster, skapar ett otroligt trivsamt hem. Två utgångar till den stora balkongen. Här är du omringad av service, restauranger, badbryggor, lekparker, förskolor och Lindhagens galleria med Ica Maxi mm och har stenkast till tunnelbanan. Välkommen till denna familjedröm!

 • Balkong
 • Hiss
Radiusbacken 39, Hägersten - Telefonplan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Radiusbacken 39

Lägenhet
Hägersten - Telefonplan, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

2 750 000 kr

38 m²

2 rum

2 913 kr/mån
72 368 kr/m²

Lyxigt och bekvämt boende i populära Brf Metronomen. En optimalt planerad 2:a om 38 kvm med både balkong och en gemensam takterrass i föreningen samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster med låg bröstning för maximalt ljusinsläpp. Goda kommunikationer med tunnelbana och buss i närområdet samt all tänkbar service inom bekvämt promenadavstånd. Cykelavstånd till söders puls och en kort promenad bort ligger även natursköna Vinterviken och Trekantens vatten. Resan till stan tar 14 minuter och att komma hit med bil är en promenad i parken.

 • Balkong
 • Hiss
Norra Stationsgatan 62A, 2tr, Hagastaden - Vasastaden, Stockholms kommun

Norra Stationsgatan 62A, 2tr

Lägenhet
Hagastaden - Vasastaden, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri

10 000 000 kr

102 m²

5 rum

6 903 kr/mån
98 039 kr/m²

Bli först att flytta in i denna fina 5:a med underbart gavelläge, takhöjd om 2,60 m, balkong om 10,5 kvm i söder och fönster i 3 väderstreck. Tilltalande läge - mitt i expansiva Hagastaden, precis intill gröna Norra Stationsparken. Fönsterpartierna är stora och balkongdörrarna ger fint ljusinsläpp. Här bor man tyst och bekvämt eftersom huset är alldeles nybyggt, perfekt planerade ytor, 4 bra sovrum, 2 badrum, gott om förvaring samt garage och förråd i källaren. På innergården finns ett orangeri. Social och familjär stämning med gröna omgivningar, studsmattor, skejtgrop och med många förskolor och skolor i området har barnen alltid nära till kompisar. I Hagastaden finns flera härliga caféer, barer och restauranger som växer fram. Stenkast till bla Nobis Hotels magiska takterrass. En promenad bort finns också Hagaparken för fridfulla promenader, löpspår, tennisbanor och båtklubbar. Välkommen hem! Kontakta mäklare för mer information och anmäla intresse! Lägenheten säljs på ritning och går inte att visa.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 14