Mäklare Lisa Kalin

Lisa Kalin

Om mig

Kvalitet och service är viktigt för mig och jag jobbar alltid hårt för att få nöjda kunder. Min strategi är att alltid agera snabbt, lyssna till situationen och på bästa sätt få ett bra avslut. Detta har lett till många rekordförsäljningar och bra kontaktnät. Jag har aktivt förmedlat bostäder på Kungsholmen i 13 år och är Hornsbergs strands både mest anlitade och mäklaren som sålt mest sedan 2020. Att kunder rekommenderar mig vidare, gör att jag kan fortsätta jobba med det jag älskar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lars Forssells gata 30, 5tr, Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
 • Idag
Lars Forssells gata 30, 5tr, Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun, bild 2
Lars Forssells gata 30, 5tr, Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun, bild 3

Lars Forssells gata 30, 5tr

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
7 295 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/8
4 253 kr/mån
81 966 kr/m²

Välkommen till denna underbara och ljusa 4:a med köksö i köket och dubbla balkonger där båda erbjuder Mälarutsikt mellan husen. Direkt när man kliver in i lägenheten känner man ett lugn och med ett gott skick, är det bara att flytta in. Här lockas man direkt av det nya och ljusa parkettgolvet, ljusinsläppet från stora fönsterpartier, mysiga sovrum målade och det vita snygga köket i öppen social planlösning. Vidare har lägenheten bra förvaring, walk-in-closet, stor hall och egen tvättsektion i badrummet. Stora rum ger utrymme för bra lekytor för barnen. Utanför porten finns badbryggor, fina strandpromenader och klippbad en kort promenad bort. Det mest underbara med Hornsbergs Strand är läget i väst vilket betyder att man kan njuta av många vackra solnedgångar! Här bor du även med närhet till all tänkbar service så som Ica Maxi, apotek, Systembolaget och området erbjuder ett stort utbud av trendiga restauranger längst med strandkanten. Flertalet förskolor och skolor finns i direkt närhet. Kommunikationerna är ypperliga med både tunnelbanans gröna och blå linjen en kort promenad bort, samt flertalet bussar som trafikerar området. Under sommarmånaderna kan du vid kajen även kliva på pendelbåten in till stan. Ett förstklassigt boende i vacker fastighet från 2013 precis intill Mälaren, där nyproduktion med all dess bekvämlighet kombineras med tilltalande interiör. På 5:e våningen i detta hus hittar vi denna pärla till hem. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kungsholms Strand 183, Kungsholms Strand, Stockholms kommun

Kungsholms Strand 183

Lägenhet
Kungsholms Strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
3 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/6
2 585 kr/mån
95 119 kr/m²

På Kungsholms strand finns denna optimala och underbara 2:a med magisk vy över Karlbergs slott och kanal från alla fönster! En riktig 20-tals pärla med fina originaldetaljer bevarade så som serveringsskåp i köket, vackert fiskbensgolv, högt i tak och spröjsade stora fönster som ger fint ljus till lägenheten. Lägenheten är i gott skick med delvis renoverat kök, helkaklat och fräscht badrum och ljust målade väggar. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med finns plats för matbord, soffgrupp, tv-möbler och bokhyllor. Gott om förvaring med klädkammare och rymlig arbetsplats i hallen. Bra Brf med låga skulder och som äger marken. Tillgång till takterass, innergård och vädringsbalkong i trapphuset. Tillhörande förråd på vinden. En perfekt första bostad som även passar paret! Eftertraktat läge mitt på Kungsholmen och dess puls med Västermalmsgallerians utbud och kommunikationer på nära avstånd, samtidigt som man kan njuta av hemmets lugna vrå. Välkommen hem!

 • Hiss
Sara Lidmans Gata 4, 5tr, Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Sara Lidmans Gata 4, 5tr

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
5 595 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 5/7
2 831 kr/mån
82 889 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Warfvinges väg 23, Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun

Warfvinges väg 23

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
3 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6
2 512 kr/mån
82 500 kr/m²

Ljus 2:a med perfekt planlösning och solig balkong rakt i söder som nås via dubbeldörrar i glas. Redan när du kliver över tröskeln möts du av det härliga ljusinsläppet som i kombination av fönsterpartier från golv till tak och modern interiör ger bostaden en trivsam atmosfär. Möjlig mini-3a eftersom sovrummet kan lätt delas av för den som önskar ett separat kontor, walk-in-closet eller en barnkammare. Bra förvaring, egen tvättsektion i badrummet social planslöning och elektrisk markis på balkongen. Centralt och lugnt läge med tunnelbana ett stenkast bort. Här är du omringad av service, Lindhagens galleria med Ica Maxi, systembolag mm samt restauranger, badbryggor och vacker strandpromenad längs Mälaren. Klimatsmart och trevlig förening som äger marken och garageplatser i källarplan (som nås med hiss). Separat tillhörande förråd finns i källaren. 6 trappor upp finns denna pärla till hem. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 4