Diplomat Fastighetmäkleri

Diplomat Fastighetmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kellgrensgatan 10, Vån 6, Västra Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
 • Kommande

Kellgrensgatan 10, Vån 6

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
4 295 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 6/15
4 547 kr/mån
81 810 kr/m²

Fantastisk 2:a med stor inglasad balkong i bästa söderläge med sol större delen av dagen. Stilren design med vitlaserad ekparkett, kök med granitskiva & full maskinell utrustning från Siemens, lyxigt badrum med golvvärme och spotlights. Öppen och social planlösning inbjuder till middagar och mingel. Stora fönster och dubbeldörrar ut till balkongen ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Till bostaden hör ett källarförråd och i föreningen finns ett stort garage med lediga platser. Centralt läge med tunnelbanan runt hörnet. Här finns allt man kan önska, badbryggor, restauranger och Lindhagens galleria med Ica Maxi, Systembolaget, Apotek mm. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Franzéngatan 77, Vån 4, Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Franzéngatan 77, Vån 4

Lägenhet
Hornsbergs Strand - Västra Kungsholmen, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
7 995 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 4/8
4 315 kr/mån
87 377 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 4:a om 91,5 kvm ett stenkast från Hornsbergs vackra promenadstråk. Här erbjuds ett ljust och trevligt boende för det bekväma familjelivet. Den genomgående planlösningen öppnar upp för en väl tilltagen social umgängesdel med kök, matplats och vardagsrum. Stor och härlig balkong in mot föreningens innergård där ni kan koppla av i solen. Badrum samt gäst WC. Populär brf med bra ekonomi och som äger marken. Underbart område som bjuder på stort restaurangutbud, flertalet förskolor, badplatser, Lindhagens galleria med Ica Maxi, gym, systembolaget mm. Garage i källarplan samt nära till T-bana, bussar och E4:an för den som kör bil. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kellgrensgatan 14, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
 • Kommande

Kellgrensgatan 14

Lägenhet
Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
Pris saknas
84 m²
3 rum
vån 4
4 757 kr/mån

-Solig balkong -Separat stort källarförråd -Gästlägenhet och tvättstuga -Förening med stabil ekonomi -Föreningen äger marken -Kort kö till garageplats -När tunnelbana och bussar -Kort promenad till vattnet och badmöjligheter -Närhet till 3 olika gym -5 min till ICA Maxi, systembolag m.m -Tillträde flexibelt En underbar 3:a med balkong i högt läge. Bostaden bjuder på fantastiska sällskapsytor mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum och balkong i sydväst. Föreningen är stabil och har genom åren skapat sig en mycket god ekonomi. I föreningen finner ni gästlägenhet, garage, gemensam innergård och tvättstuga. Området bjuder på goda kommunikationer med tunnelbana och bussar samt välsorterade matbutiker, förskolor och trendiga restauranger. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lindhagensgatan 106, Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
 • Kommande

Lindhagensgatan 106

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
Pris saknas
73 m²
3 rum
vån 1/8
3 950 kr/mån

Välkommen till denna fina gavel-3:a med egen uteplats i fritt soligt läge mot gården. Direkt när man kliver in i lägenheten känner man ett lugn och med ett gott skick, är det bara att flytta in. Här lockas man direkt av ljusinsläppet för stora fönsterpartier, mysiga sovrum vitmålade och det vita snygga köket i öppen social planlösning. Lägenheten går även att bygga om till en 4 rok. Vidare har lägenheten bra förvaring, stor hall och egen tvättsektion i badrummet. Stora rum ger utrymme för bra lekytor för barnen. Ett bekvämt och familjärt boende med radhuskänsla i fastighet från 2014, ett par kvarter från Mälaren, där nyproduktion med all dess bekvämlighet kombineras med tilltalande interiör. På 1a våningen i hiss i detta hus hittar vi denna pärla till hem. Belägen i populär brf med bra ekonomi, gästlägenhet och nyrenoverad lekpark för barnen. Stort restaurangutbud, flertalet förskolor, badplatser, Lindhagens galleria med Ica Maxi, gym, systembolaget mm. Garage i källarplan samt nära till T-bana, bussar och E4:an för den som kör bil.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Warfvinges väg 23, 8tr, Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
 • Kommande

Warfvinges väg 23, 8tr

Lägenhet
Västra Kungsholmen - Hornsbergs strand, Stockholms kommun
Diplomat Fastighetmäkleri
Pris saknas
84 m²
3 rum
vån 8/9
2 120 kr/mån

BOKA VISNING. HÖGST UPP - 4 m I TAK - MÖJLIG 4:A - garage och förråd i källaren - Solig terrass. Exklusiv och drömmig 3:a högst upp i huset med sluttande takhöjd upp till ca 4 m, milsvid utsikt och tyst hörnläge. Väldigt tilltalande och ljust intryck mycket tack vare kombinationen av flera stora fönsterpartier, ljusa väggar, vitoljad ekparkett och den snygga interiören med marmorbänkar i både kök och badrum. Stor solig balkong mot gården och en mindre vädringsbalkong i masterbed där båda nås via dubbeldörrar i glas. Luftiga ytor möjliggör att bygga ett till sovrum. Lägenheten har 2 stora sovrum, egen tvättsektion i badrummet, bra förvaring samt externt förråd i källaren. Unik möjlighet då denna lägenhet är en av få med så låg avgift. Mycket trevligt läge i hjärtat av fina Hornsbergs strand med närhet till innerstadens puls, kommunikationer, restauranger, caféer, butiker, strandpromenad, badbryggor, gym, lekparker och mycket annat. Förskola i föreningen samt garage i huset med lediga platser. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 5