Mäklare Lisa Lagerwall

Lisa Lagerwall

Om mig

Med vinnarskalle och ett ständigt positivt tänk, har Lisa förmågan att vända utmaningar till möjligheter. Driven, social och älskar relationen och mötet med kunden. Med över 15 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring och ett brinnande intresse för affärer har hon många återkommande och nöjda kunder. Bakgrunden från Stockholm, men numera bosatt i Åre i kombination med sin erfarenhet inom försäljning har givit Lisa ett brett nätverk av kunder, såväl köpare som säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegefjäll Mellanalpen 31B, Tegefjäll, Åre kommun
Tegefjäll Mellanalpen 31B, Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Tegefjäll Mellanalpen 31B, Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Tegefjäll Mellanalpen 31B

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
3 995 000 kr
58 m²
4 rum
vån 2/3
1 839 kr/mån
68 879 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad och smakfullt inredd lägenhet med hög standard. Ski in/ski out via Gunnilbacken som passerar ett stenkast från lägenheten. Intill entrén finns skidförråd samt parkering med laddbox. Du möts av hall med plats för avhängning. Rakt fram finns kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning med utgång till balkong i soligt söderläge. Köket går i en mörkgrå ton och tillsammans med ekgolv och mörkbetsad panel på väggarna får lägenheten en mysig och modern fjällkänsla. 3 sovrum, varav ett med dubbelsäng och de andra två används idag som kontor samt klädkammare, båda rummen kan nyttjas som sovrum med plats för enkelsäng/våningssäng. Den genomtänkta planlösningen rymmer även 2 badrum, varav ett med dusch, wc och bastu och det andra har wc, kommod, kombimaskin, torkskåp och värmepump. Genomgående ekparkett med vattenburen golvvärme. (Klinker i hall och badrum) Stort plus för obelånad förening med låg avgift. För den som önskar kan lägenheten säljas med möbler och inventarier enligt separat överenskommelse med säljaren. Inget uthyrningsavtal finns i dagsläget, men önskar man hyra ut, finns möjlighet till goda intäktsmöjligheter. Tillträde enligt ö.k. Kontakta mäklaren för att boka digital eller fysisk visning. Brf Tege 31 består av 3 intilliggande fastigheter med 5 lägenheter i varje hus, totalt 15 lägenheter. Fastigheterna ingår i gemensamhetsanläggningarna GA:1 (väg) som förvaltas av Tegefälls samfällighetsförening. Åre Berge GA:19 och GA:20, väg belysning, vatten och sopor förvaltas av Tege samfällighetsförening. Avgift till samfälligheterna betalas av bostadsrättsföreningen och ingår i månadsavgiften för respektive lägenhet i föreningen.

  • Premium
Tottvägen 111, 2 tr, Åre By, Åre kommun
  • Tor 1 aug
Tottvägen 111, 2 tr, Åre By, Åre kommun, bild 2
Tottvägen 111, 2 tr, Åre By, Åre kommun, bild 3

Tottvägen 111, 2 tr

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
2 500 000 kr
32 m²
2 rum
vån 2/4
3 296 kr/mån
78 125 kr/m²

Med bästa läge intill Tottliften hittar du denna skidåkarpärla om 32 kvm. Med fritt läge och fria vyer över såväl Åresjön som Totthummeln, samt ski in/ski out via Tottliften är det svårt att hitta en bättre skidåkarlägenhet i Åre. Sommartid har du även liftburen downhillcykling samt vandringsleder runt hörnet och bara en kort promenad bort hittar du Åre torg med butiker, restauranger, tågstation och matbutik. Lägenheten erbjuder 32 kvm genom rymlig hall med plats för avhängning rakt fram, direkt till höger finns förvaring genom garderober och vidare badrum med dusch, wc, kommod och handdukstork. Öppet allrum med pentry, soffhörna med bäddsoffa och matplats som rymmer 4-5 personer. Från såväl kök som soffa och matplats blickar du ut över Åresjön och Totthummeln. Sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa, samt fönster som även detta vätter mot sydväst. Bostaden säljes möblerad med reservation för personliga tillhörigheter. Tillträde enl. ö.k med säljaren. Kontakta mäklaren för att boka digital eller fysisk visning. Brf Totten 2:67, Totthouse består av 105 lägenheter. Föreningen har garage med 30 platser, soprum mm. i fastighetens bottenvåning. Garaget har 20 laddplatser för el/hybridbil. Bokas via: www.aimopark.se. Ett större bagagerum/vallabod/cykelförvaring finns i anslutning till garaget. Gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare som bokas utan kostnad av lägenhetsägare. Låsbara skidskåp finns på entréplan.

  • Premium
  • Hiss
Bäcksidevägen 7F, Tegefors/Tegefjäll, Åre kommun
Bäcksidevägen 7F, Tegefors/Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Bäcksidevägen 7F, Tegefors/Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Bäcksidevägen 7F

Lägenhet
Tegefors/Tegefjäll, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
3 750 000 kr
74,9 m²
3.5 rum
vån 2/2
4 336 kr/mån
50 067 kr/m²

Ombonade och trivsamma 75 kvm med öppen och social planlösning, kamin och utgång till balkong i söder. Här välkomnas du av en rymlig uteplats där man gärna njuter med vänner och familj i kvällssolen. Från lägenheten blickar du mot backe och lift som ligger ett stenkast bort och med bra snötillgång glider du ändå fram till dörren från backen. Välkommen in till hall med platsbyggda hyllor från Årebaserade EttTvåTrä. Längre in i hallen finns även torkskåp. Direkt från hallen till höger nås sovrum med dubbelsäng och garderobsvägg med skjutdörrar. Här har nuvarande ägare inrett garderoben med Elfasystem och även frigjort utrymme till förvaring ända upp till tak. Mörkläggande plisségardiner från luxaflex. Från hallen nås ytterligare två sovrum. Det ena är möblerat med säng och skrivbord och nyttjas idag som kontor (även detta har mörkläggande plisségardiner från luxaflex) och det andra är inrett med två enkelsängar och bokhylla. Helkaklat badrum med dusch, wc, tvättmaskin, torktumlare och bastu. Bastun har aggregat som kan styras via Wifi. Hallen öppnar vidare upp mot lägenhetens sociala del med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Fönsterpartier med spröjsad överdel ger en hemtrevlig känsla. Köket går i grått med svarta beslag och är exklusivt utrustat med ugn och spishäll (90 cm) från Gaggenau. Ägaren har även satt in en extra bred ho om 80 cm från Blanco samt blandare från Tapwell och på köksbänken hittar du kaffemaskinen från kvalitetsmärket Jura. Matplatsen rymmer 6-8 personer och härifrån njuter man av utsikten över Renfjället. Vardagsrummet går i mörk panel och svart vägg bakom tv:n. Här finns kaminen centralt placerad och kan njutas av varifrån i rummet du än befinner dig. Utgång till balkong i soligt läge. Balkongen är möblerad med hörnsoffa och heltäckande matta. Utsikt från öst till väst över Åredalen, Åres skidsystem och Renfjället. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme genom bergvärme. För den som önskar kan bostaden överlåtas möblerad med reservation för personliga tillhörigheter. Tillträde enl. ök med säljaren. Till lägenheten hör skidförråd med Skijack - smart upphängningssystem för skidor. Förrådet är beläget precis intill entrén till lägenheten. Parkeringsplats med motorvärmare och elbilslalddare kan hyras till en kostnad av 380 kr/mån. Elbilsladdare kan nyttjas via appen Waybler, kostnad för laddning tillkommer. Bäcksidan består av såväl permanent- som fritidsboende, vilket gör området levande året om. Bäcksidevägen är belägen intill barnliften i Tegefjäll (se pistkarta och utsatt pin sist bland bilderna). Vintertid går skidbussar dagligen mot både Åre by och Duved. Välkommen att boka in tid för visning! Självklart löser vi även digitala visningar.

  • Premium
  • Balkong
Vemdalsskalet Myskoxevägen 10, Vemdalen, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Myskoxevägen 10, Vemdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Myskoxevägen 10, Vemdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Myskoxevägen 10

Fritidshus
Vemdalen, Härjedalens kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
16 750 000 kr
172 + 27 m²
6 rum
1 067 m² tomt

Fantastiskt timmerhus, privat beläget, i det exklusiva området Hovdedalen i Vemdalen. Fastigheten angränsar till allmänning åt ena hållet och ligger i direkt anslutning till skidspåret som tar dig vidare till både alpin skidåkning och till längdspåren. Huset är byggt av omtyckta och välrenommerade Residens Bygg och andas exklusivitet och finess in i minsta detalj. Platsbyggda möbler och sängar i en genomgående sober bets som går ton i ton med resten av huset. Här välkomnas man av hall med gästwc samt separat skidentré med platsbyggd förvaring, pjäxtork och torkskåp. Hallen tar dig vidare in mot vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning . Köket är platsbyggt med pocket skåp där du snyggt och genomtänkt förvarar köksmaskinerna du inte vill ha framme. Vitvaror från Miele och kyl och frys med franska dörrar samt ismaskin från Liebherr. Från vardagsrummet njuter du av den sprakande spisen och fjällvärldens vyer man aldrig tröttnar på. Som ett vykort. På entréplan finns även master bedroom/gästrum med eget privat badrum, vilket präglas av den exklusiva fjällkänslan genom timrade väggar, skiffer samt golvvärme. Här finns förvaring genom platsbyggda garderober. Vyer över fjäll och natur även från detta rum. En trappa ner finns husets övriga 3 sovrum, två med dubbelsäng och ett med platsbyggda våningssängar med 4 bäddar. Samtliga sovrum har platsbyggda garderober. Här finns ytterligare vardagsrum/tv-rum, perfekt tillhåll för ungdomarna. Två badrum varav ett med dusch, wc, bastu och utgång till jacuzzi och det andra med dusch, wc och intilliggande teknikrum där även tvättmaskin och torktumlare finns. Huset har genomgående Kährs enstavsparkett / offerdalskiffer med vattenburen golvvärme. Elen styrs via Plejd. Rymligt och isolerat garage om ca 27 kvm med platsbyggd inredning, sittbänk och vinkyl. Laddbox – Ctek med lastbalanserare är placerad på väggen. Yale Doorman lås till både bostad och garage. Bostaden säljes med möbler och inventarier. Vid köp separeras värdet av möblerna från köpeskillingen, vilket regleras i likvidavräkningen. Snart tillträde möjligt enligt ök med säljaren. För fler bilder från huset vänligen ta en titt på Residens Bygg hemsida: https://residensbygg.se/tidigare-byggprojekt/timmerhus-i-vemdalsskalet-hovdedalen/ En välplanerad och exklusiv fjällbostad för den kompromisslöse livsnjutaren, med gott om plats för nära och kära. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning! Om angiven visningstid inte passar är vi flexibla och försöker anpassa oss. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka digital eller fysisk visning. HOVDEDALEN/VEMDALEN Hovdedalen är ett populärt bostadsområdet på Vemdalsskalet. Området ligger med ski in /ski out till både alpint och längd. Gångavstånd till Skalets torg med restauranger, butiker, bageri, gym och hotell och after ski. Med Skalets Express kommer du upp i höjd så att du når mitten av området Hovdeldalen. Även längdskidåkning med förbindelsespår till Björnrike finns i direkt anslutning till området. Vemdalen har blivit mycket populärt även sommartid då man erbjuder liftburen cykling, trail och XC, vandringsleder som passar de flesta samt fin golfbana i härlig fjällmiljö.

  • Premium
Kallströmsväg 23, Åre By, Åre kommun
Kallströmsväg 23, Åre By, Åre kommun, bild 2
Kallströmsväg 23, Åre By, Åre kommun, bild 3

Kallströmsväg 23

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
7 100 000 kr
87 m²
5 rum
vån 1/9
3 556 kr/mån
81 609 kr/m²

Välkommen till Kallströmsväg 23 med ett härligt backnära läge, en kort promenad från VM 8:an som bjuder på såväl morgon- som kvällsåkning. 87 smakfullt designade och påkostade kvadratmeter i soutterängplan med fin utsikt över Åresjön och Renfjället. Nuvarande ägare ändrade planlösningen för att få en rymligare och mer välplanerad social yta. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med en generös takhöjd om 2,85 m. Köket från Ballingslöv är utrustat med kyl och frys med full höjd, induktionshäll (80 cm bred) med inbyggd fläkt och kombiugn (ugn och mikrovågsugn). Bänkskiva i kompositsten. Alla skåpsluckor och lådor har handtag av mässing och läder. Köksö med vinkyl och extra förvaring är unikt för denna lägenhet. Här har man även satt in ett extra eluttag för den som önskar arbeta på distans med Åresjön i blickfånget och morgonkaffet i handen. Runt köksön finns plats för 4 barstolar. Matplatsen rymmer 8-10 personer. Härifrån njuter man av utsikten över sjö och fjäll. Vardagsrummet är möblerat med soffa, soffbord och fåtölj samt tv på vägg. Från matplats/vardagsrum finns utgång till rymlig inglasad balkong i söder. Bostaden har 4 sovrum, varav ett med dubbelsäng och garderober på vardera sida, två sovrum med platsbyggda våningssängar med bredare säng nedtill (120 cm) samt garderob och sovrummet närmast vardagsrummet har enkelsäng (120 cm) samt dubbla garderober och utsikt över Åresjön. 2 helkaklade badrum, varav ett med wc, kommod och badkar och ett större med dusch, wc, handfat, kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare kombinerat) och bastu. Hallen har platsbyggd förvaring för kläder och pjäxor inbyggt torkskåp. Mittemot entrén till lägenheten finns förråd om ca 5 kvm. Här finns även vallabänk. Parkeringsmöjlighet finns mot avgift. Ägaren har specialbeställt all platsbyggd förvaring och våningssängar i färgen peppargrå från Årebaserade företaget EttTvåTrä. Samma kulör återfinns i kök och fönsterlister. Även köksbord och bänk i kök kommer från EttTvåTrä. Bostaden har genomgående härdat trägolv med golvvärme, förutom i hall och badrum där det ligger granitkeramik. Brf View i Åre 2 är belägen ca 200 m från VM 8:an och består av 50 st lägenheter i 2 huskroppar. Föreningen har låga avgifter och bundna räntor.

  • Premium
  • Hiss
ÅRE BJÖRNÄNGE 2:22, Åre By, Åre kommun
ÅRE BJÖRNÄNGE 2:22, Åre By, Åre kommun, bild 2
ÅRE BJÖRNÄNGE 2:22, Åre By, Åre kommun, bild 3

ÅRE BJÖRNÄNGE 2:22

Tomt
Åre By, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
6 000 000 kr
2,6 ha tomt

Tillfälle att förvärva exploateringsfastighet vid entrén till Åre. Sluttande södervänd industrifastighet om ca 2,5 ha samt ett bergrum om ca 400 kvm med attraktivt läge vid entrén till Åre. Fria vyer över Renfjället och bort igenom Åredalen. Fastigheten är belägen mellan området Björnänge/Vik och Åre by. Möjligheterna är många för den kreative köparen; bergrummet möjliggör ytor till förvaring av skotrar eller båtar, IT-lagring eller värmeproduktionshall för exempelvis fjärrvärme. Möjlighet att bygga hus öster och nordväst om entrén till bergrum. November 2023 står cykel-/gångbana klar precis nedanför fastigheten, vilket förenklar för många att ta sig till byn/Åre torg beläget ca 3 km bort. Skidområdet Åre Björnen ligger 3,5 km nordost om detta markområde med restauranger, Skistar shop, längdspår och Ica Nära. Både skidbussar och lokaltrafiken går från E14. Fastigheten ligger i bolag och en aktieöverlåtelse sker vid tillträde av fastigheten. Närområden Ica Björnänge/Preem ca 1,6 km öster ut Björnen Skidområde, ca 3,5 kvm nordöst Åre Torg ca 3 km väster ut Närmaste lift, Björnenliften, ca 2,5 km

  • Premium
Lillkvarnvägen 12B, Duved, Åre kommun

Lillkvarnvägen 12B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
5 995 000 kr
95 m²
5 rum
4 995 kr/mån
63 105 kr/m²

Lillkvarnvägen 12B erbjuder ett modernt och bekvämt fjällboende i nyskick. Parhuset har ett högt och fritt läge med gångavstånd till såväl alpin- som längdåkning men även Duveds bykärna med restauranger, ICA-butik, padel- och klätterhall, gym, grundskola och tågstation finns en kort promenad från huset. Läget i kombination med moderna materialval och en effektiv planlösning med gott om förvaringsmöjligheter, gör att parhuset passar för såväl permanent- som fritidsboende. Från huset är det en kort promenad till Hamrebacken. Från backen glider du hela vägen hem. Hall med plats för avhängning till vänster och tvättstuga till höger med tvättmaskin och torktumlare. Entréplan har 3 sovrum, varav två med plats för dubbelsäng och tillhörande walk-in-closet och det tredje har plats för enkelsäng. På detta plan finns även badrum med dusch, wc, handfat med kommod samt bastu. En trappa upp möts du av kök, matplats och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Från vardagsrummet nås hörnbalkong i soligt läge och vyer över Renfjället. Köket går i svart och har kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll och fläkt. Integrerad diskmaskin. Matplatsen rymmer 6-8 personer. Vardagsrummet är möblerat med hörnsoffa, tv, tv-bord och fåtölj. Övre plan har även kontor/sovrum samt helkaklat badrum med dusch, wc och handfat med kommod. Bostaden har genomgående vattenburen golvvärme. På husets baksida finner ni en nybyggd altan (ca 25 m²) med kallförråd (ca 3 m²) som rymmer utemöbler, grill, skidor m.m. Det finns bygglov om total 15 kvm förråd. Bostaden säljes delvis möblerad efter ö.k med säljaren. Kontakta mäklaren för att boka digital eller fysisk visning. Till lägenheten hör varmt förråd intill entré samt tillbyggt kallförråd en trappa upp på baksidan av huset. Parkering finns precis framför huset.

Björnbovägen 4A, Åre Sadeln, Åre kommun

Björnbovägen 4A

Lägenhet
Åre Sadeln, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
6 700 000 kr
102,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 250 kr/mån
65 366 kr/m²

Välkommen till Björnbovägen 4A, beläget mycket nära Sadelns skidåkning i nedre delen av området med ett unikt och ostört naturnära läge. Här välkomnas du av hall med platsbyggd förvaring och avhängning för kläder och hjälmar. I hallen finns även städskåp, torkskåp och pjäxtork samt badrum med dusch och toalett. Skidor har sin naturliga plats i förrådet direkt intill lägenhetens entré där det även finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Vidare in från hall till höger öppnar lägenhetens sociala ytor upp genom kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp genom fönster i två vädersträck. Mot söder finns härlig fönsternisch, varifrån man gärna njuter av natur och fjäll. Från fönster i nordväst blickar man mot Åreskutan och backarna intill Sadelexpressen. Mellan matplats och vardagsrum finns eldstad att värma sig framför efter en dag i backen. Köket är utrustat med kyl, frys och diskmaskin, spishäll om 90 cm, fläkt och mikrovågsugn. Köksön integrerar kök och matplats på ett naturligt sätt, och ger dessutom ytterligare arbetsytor. Under ön finns vinkyl. Matplatsen rymmer ca 8 personer. Från köket nås stor hörnterrass (ca 80 kvm) med spabad, lugnt belägen med natur och fjäll i blickfånget. Här njuter man gärna med familj och vänner i eftermiddagssolen. Lägenheten har tre sovrum belägna intill varandra. Två sovrum med dubbelsängar samt ett sovrum med två våningssängar. Samtliga sovrum har garderober. Totalt 8 bäddar, vilket gör att lägenheten även rymmer familj eller vänner på besök. Två badrum, varav ett med dusch, wc och kommod intill hall och ett större med dusch, wc, bastu och kombimaskin (kombinerad tvättmaskin och torktumlare). Bostaden har genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme. Till lägenheten hör förråd intill entré samt två parkeringsplatser, varav en med motorvärmare. Föreningen har även en gemensam vallabod. Kontakta mäklaren för att boka digital eller fysisk visning. Om Åre Sadeln Åre Sadeln är ett område mellan Björnen och Åre by som skapades med en vision om ett vackert område med arkitektonisk harmoni utifrån såväl den omgivande naturen som Åres tradition. Önskar du ett fjällnära boende med närhet till såväl utförsåkning, som längdskidåkning, skoterleder, vandring och cykling, är Åre Sadeln ett område för dig. Området har blivit mycket populärt pga sitt läge precis i fjällbrynet och vid en av Åres mest populära liftar, Sadelexpressen. Sadelexpressen tar dig enkelt till Åre by om du önskar lite mer avancerad skidåkning. För barnfamiljen tar Hermelinenbacken (300 m från lägenheten) dig vidare till Åre Björnen som mestadels har blå nedfarter. I Åre Björnen hittar du även ett antal restauranger, skidskola, skiduthyrning, längdspårcentral och Ica närlivs. Området har utvecklats även sommartid genom en populär höghöjdsbana, cykelleder och pump tracks. 10 min med cykel från Björnen når man även bad i Fröå tjärn. Bilvägen tar det ca 15 min till Åre torg.

Visar alla 8