Egendomsmäklarna Uppsala

Egendomsmäklarna Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fiby Karbo 609, Fiby, Uppsala kommun

Fiby Karbo 609

Villa
Fiby, Uppsala kommun
Egendomsmäklarna Uppsala
3 700 000 kr
79 + 76 m²
1,8 ha tomt

Cirka 15 minuter från Uppsalas utkanter ligger Fiby Karbo 609. Fastigheten är lantligt belägen men har ändå stor närhet till staden och dess fördelar. Tomten är osedvanligt stor med sina 18 326 m². Tomten som har ett ljust och fint läge i en sydvästsluttning med gott om soltimmar är av skogstyp. Större delen av tomten utgörs av en vacker tallskog. Den stora tomten ger gott om utrymme och frihet men har även bra förutsättningar för ytterligare byggnation eller framtida tomtavstyckning. På tomten finns en bostad samt en separat garagebyggnad som båda är i gott skick. Bostaden har ett fint läge och med sina 80 m² boarea passar den perfekt för den mindre familjen som vill ha ett lantligt boende men ändå nära till Uppsala. Under hela huset finns en bra källare, vilken inrymmer tvättstuga och stora förvaringsutrymmen. Delar av bostaden är renoverad under nuvarande ägares innehav, bland annat renoverades köket 2006 och yttertaket byttes 2008. Möjligheterna med huset är stora då skicket som helhet är bra. Vattnet är enskilt via en djupborrad brunn där mängden alltid varit god och avloppet gjordes nytt 2008. Fiber finns indraget. Garagebyggnaden, som är nyuppförd 2010, har plats för en bil samt en stor förrådsdel. Båda delarna är förberedda för att enkelt kunna isoleras för den som önskar. Läget och storleken på tomten samt närheten till Uppsala är ytterst sällsynt och fastigheten är en riktig pärla med stora förutsättningar för utveckling efter en köpares tycke och smak. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och för att boka en tid för visning.

Norr Hårsbäck 2:14, Hårsbäck, Heby kommun

Norr Hårsbäck 2:14

Gård/Skog
Hårsbäck, Heby kommun
Egendomsmäklarna Uppsala
5 000 000 kr
86,1 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet belägen 8 km söder om Heby. 86 hektar mark, varav 68 hektar är produktiv skogsmark och 16 hektar är åker. All mark är väl samlad i ett skifte som har god tillgång till skogsbilväg. Boniteten är beräknad till 7,0 vilket är bra för området. Vägtillgången och den goda boniteten ger bra förutsättningar för lönsamt skogsägande i framtiden. Virkesförrådet är beräknat till 6500 m³sk (95m³sk/ha) och är till övervägande andel skog i slutröjnings- samt förstagallringsålder. Sammantaget är detta en bra fastighet för framtida tillväxt. Jakträtten är muntligen upplåten till det lokala jaktlaget som jagar på cirka 800 hektar. Möjlighet finns för köparen att bli medlem. Intresserade spekulanter får gärna besöka skog och mark i egen regi.

Stensunda 122, Stensunda, Östhammars kommun

Stensunda 122

Gård/Skog
Stensunda, Östhammars kommun
Egendomsmäklarna Uppsala
6 750 000 kr
53,8 ha tomt

Skogsgård belägen cirka 10 km från Alunda och 4 mil från Uppsala. Totalarealen är cirka 54 hektar, varav 41 hektar är skog och 12 hektar är åker/bete. All mark ligger med väl samlad ägofigur som har bra tillgång till bilväg. Gårdscentrumet är högt belägen med vacker utsikt över landskapet. Väldisponerat gårdscentrum och trevlig gårdsbild och bra byggnadsbestånd. Mangårdsbyggnad och flygelbyggnad, båda med god boendestandard. Dessutom flertalet ekonomibyggnader, b.la. maskinhall med fin verkstad men även ladugård som har stora möjligheter. Byggnadsbeståndet har god underhållsstandard.

Tierp Gärdsmyra, Vendel, Tierps kommun

Tierp Gärdsmyra

Gård/Skog
Vendel, Tierps kommun
Egendomsmäklarna Uppsala
2 500 000 kr
43,1 ha tomt

Till försäljning utbjuds nu en obebyggd fastighet, totalt 43 hektar, varav 31 hektar är skogsmark och 10 hektar är åkermark. Säljaren är ett aktiebolag vilket gör det möjlig för en juridisk person att köpa utan förvärvstillstånd. All mark är samlad i ett sammanhängande skifte med tillgång till bilväg på flertalet ställen. Fastigheten är belägen i Vendel, knappt 4 mil norr om Uppsala men bara 3 km från E4:an vilket gör det snabbt att ta sig dit. Skogen har bra växtlighet med en bonitet på 8,3. Det är främst yngre samt medelålders skogsbestånd. Åkermarken är upplåten under brukningsåret 2024. Jakträtten övergår till köparen på tillträdesdagen. Intresserade spekulanter får gärna besöka skog och mark i egen regi.

Postboda 108, Månkarbo, Tierps kommun

Postboda 108

Gård/Skog
Månkarbo, Tierps kommun
Egendomsmäklarna Uppsala
6 900 000 kr

Jordbruk / gård med nya företagarlokaler. Stor verkstad och maskinhall, samt iordningställda planer och uppställningsytor, passar utmärkt till industri eller företag. Trevlig bostad i bra skick samt väl underhållna byggnader. Övriga byggnader utgörs av maskinhallar, förråd, lagerytor samt centralvärmeanläggning och mindre stalldel. Tillfart till gården från allmän väg, via helt egen väg. Gårdens ägofigur är väl samlad runt gårdscentrum. Gården är belägen strax söder om Månkarbo samhälle. Avstånd till väg E4 :s på och avfart är knappt 2 km, till Tierp är det ca 15 km samt till Uppsala ca 4 mil. Sammantaget är denna fastighet anpassad och lämplig för många och varierande önskemål, alltifrån egen mindre odling, djurhållning samt som centrum för företagande mm.

Visar alla 5