Eklund Fastighetsmäkleri

Eklund Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun, bild 2
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun, bild 3

Gryta-Säva 48

Gård/Skog
Säva, Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
6 550 000 kr
150 m²
5 rum
3,3 ha tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva en mindre gård om 3,3 ha endast några kilometer från Örsundsbro och med toppenläge till Uppsala, Stockholm, Enköping, Västerås m.m. Bostadshus om 150 kvm och isolerat dubbelgarage byggda 2019 med fina ängsmarker runt omkring som skulle passa utmärkt till en hästgård eller för dig som vill bo lantligt med fin omgivning. Bostadshuset har en ljus öppen planlösning där du redan i entrén möts av de rymliga och luftiga sociala ytorna. Stora fönsterpartier och ryggåstak i vardagsrum, entré och kök ger både ljus och rymd. Huset har, utöver de sociala ytorna, fyra sovrum, två badrum, tvättstuga och inglasat uterum. Ingen fastighetsskatt på tio år och låga driftskostnader. Solceller finns både på hus och garage. Fiber och elbilsladdare finns. Gården är inbäddad i fin natur i ett hästtätt område med Säva Ridcenters ridhus bara några hundra meter från gården. Området har en aktiv ridvägsförening som håller efter många och fina ridvägar. Gården ligger intill banvallen som erbjuder mycket fin promenad, cykel- och ridväg året runt. Med endast några minuter promenad till 55:an och busshållplats finns goda pendlingsmöjligheter med såväl bil som buss. Buss 804 är en av de mest frekventa busslinjerna i Uppland både dagar, kvällar, nätter och helger, vilket gör att du kan bo på gård och åtnjuta bekvämligheterna av kollektivtrafik. 8 min till Örsundsbro med skola årskurs 1-9, flera förskolor, Ica, restauranger, butiker m.m. Knappa 25 min till centrala Uppsala (2 mil), en dryg timme till centrala Stockholm (8 mil) och 25 min till Enköping.

 • Premium
Brötavägen 35A, null, Botkyrka kommun
 • Lör 29 jun kl 13:30
Brötavägen 35A, null, Botkyrka kommun, bild 2
Brötavägen 35A, null, Botkyrka kommun, bild 3

Brötavägen 35A

Gård/Skog
Botkyrka kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
3,6 ha tomt

Fin hästgård med bra betesmarker och en befintlig lösdrift med stall samt en tomt med högt, vackert läge över de egna markerna och där ett bygglov för bostadshus och garage finns. Med vacker, rogivande omgivning och endast 45 min till Stockholm, hittar ni denna trevliga hästgård Bygglovet gället ett bostadshus för 2-plansvilla om 190 kvm av husleverantör Trivselhus. Bostadshuset har en trevlig planlösning med stora, öppna social ytor och tre sovrum. Platsen för bostadshuset är mycket fin med ett högt läge, genomtänkt solläge och fina vyer över de egna hagarna. Här kommer du att kunna sitta i med uppsyn över dina egna betande hästar från de sociala utrymmena och från trädgården. Marken passar även för annan djurhållning, odling eller för dig som söker ett lantligt boende med lugnt läge, fina vyer och gott om eget utrymme att nyttja fritt. Denna egendom erbjuder en ypperlig möjlighet att bygga upp er drömgård eller drömboende i en fantastisk omgivning och med ett bra läge. Gården är belägen i Botkyrka kommun, som är känd för sina natursköna områden och närhet till både stad och landsbygd. Endast 45 min till centrala Stockholm, 20 min till Tumba, knappt 30 min till Södertälje och 30 min till Nynäshamn. Möjlighet finns att förvärva Brötavägen 33 och intilliggande Brötavägen 35A och B. Se vår hemsida för mer info.

 • Premium
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun
 • Sön 30 jun kl 14:00
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun, bild 2
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun, bild 3

Hammarsgårdsvägen 1

Villa
Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
13 800 000 kr
114 + 20 m²
7 306 m² tomt

Fantastisk sjöfastighet med ett smakfullt renoverat stenhus från sekelskifte och en vacker trädgård utöver det vanliga. Placerad i en privat del av Ekolsundsviken med ett ostört läge har fastigheten både en stor relaxavdelning precis vid vattnet, en rymlig privat brygga med båtplatser, brygghus och en egen strand. Den luftiga tomten om drygt 7 300 kvm är insynsskyddad med stora vackra vårdträd och fina, lugna platser för umgänge. Med sin terrassering leder tomten ner till vattnet och skapar en lummig oas där Mälaren skapar en rogivande vy och inramning. Bostadshuset är från 1900 med mycket charm och byggt i sten. Huset har genomgått en varsam och smakfull renovering med stora sociala ytor på entréplan och en privat övervåning med öppen planlösning med sovrum, kontor och lounge. Planlösningen på övre plan kan enkelt göras om till flera sovrum. Vid vattenkanten har en fin relaxavdelning byggts upp med bland annat spabad, loungerum och bastu med panoramafönster mot den privata viken utanför. Här kan nu njuta av spabadets värme med Mälarens kluckande i bakgrunden och den privata stranden inom några stegs räckhåll. Bra pendlingsläge. Med bil tar det en knapp timme till centrala Stockholm och 30 min till Kungsängen. Ekolsund är ett populärt samhälle i Enköpings kommun, beläget mellan Enköping och Bålsta vid Ekolsundsviken. Från både Enköping och Bålsta går tåg till Stockholm. Fiber finns. Kommunalt VA. Elbilsladdare finns.

 • Premium
Skattmansö 151, null, Heby kommun
Skattmansö 151, null, Heby kommun, bild 2
Skattmansö 151, null, Heby kommun, bild 3

Skattmansö 151

Gård/Skog
Heby kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
6 500 000 kr
104 m²
3 rum
29,2 ha tomt

I vackra Skattmansö finns nu möjlighet att förvärva två fina fastigheter om total ca 29 ha mark. På den ena fastigheten finns bostadshus om ca 120 kvm, carport och förråd med ca 3.5 ha mark. I direkt anslutning finns den andra fastigheten om ca 25,6 ha mark i den vackra dalgången med fina betesmarker, lite skog och en större ekonomibyggnad. Fastigheterna säljs i första hand tillsammans. Gångavstånd till fin skogssjö. 30 minuters bilväg till Uppsala, Enköping och Sala. 1 h 10 min till centrala Stockholm.

 • Premium
Frösundavägen 6, null, Håbo kommun
Frösundavägen 6, null, Håbo kommun, bild 2
Frösundavägen 6, null, Håbo kommun, bild 3

Frösundavägen 6

Gård/Skog
Håbo kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
12 000 000 kr
125 m²
4 rum
8,5 ha tomt

Möjlighet att förvärva en hästgård med ett läge utöver det vanliga. Gården har en egen strandlinje med tillgång till båtplats. Detta tillsammans med läget i utkanten av Bålsta ger det bästa av två världar: en privat gård med sjötomt i sluttande söderläge och direkt närhet till en stad och alla bekvämligheter det för med sig. Med endast 40 min till centrala Stockholm har gården ett ypperligt pendlingsläge. En hästgård med stor potential och ett riktigt bra läge. Gården passar utmärkt som hästgård med plana marker för bete, egen vall, enklare stallar, ridbana, gräsbana och ett trevligt bostadshus. Stallet har sex boxar varav två stora fölboxar. De stora ekonomibyggnaderna erbjuder många möjligheter både för hästhållning och för verksamheter som kräver stora lagerutrymmen. I en av ekonomibyggnaderna finns ett enklare ponnystall med tre boxar. På gården finns två fina, isolerade och uppvärmda garage för totalt tre bilar. Fiber finns. Kommunalt VA. En del av gårdens marker gränsar mot detaljplanerat område, vilket kan ge en framtida köpare möjlighet att exploatera. Med gårdens läge är detta en fastighet för dig som söker en härlig privat hästgård med sjöläge och som ser fördelarna med det centrala läget. Från Bålsta går pendeltåg till Stockholm. Endast några minuter från motorvägspåfart. Med sina knappa 40 min till centrala Stockholm är det svårt att hitta en gård med bättre läge.

 • Premium
Viksta Myrby 20, Viksta / Björklinge, Uppsala kommun
 • Sön 30 jun kl 11:30
Viksta Myrby 20, Viksta / Björklinge, Uppsala kommun, bild 2
Viksta Myrby 20, Viksta / Björklinge, Uppsala kommun, bild 3

Viksta Myrby 20

Gård/Skog
Viksta / Björklinge, Uppsala kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
5 975 000 kr
120 + 12 m²
5 rum
2,4 ha tomt

När du kör in på gården möts du av en vacker björkallé som kantar den charmiga och genomgående väldigt välskötta gården. Här finns ett nyrenoverat bostadshus, stall, stor upplyst ridbana och stora beteshagar i anslutning med uteboxar. Det finns även en stor carport, förråd, loge över stallet och jordkällare. Möjlighet finns att arrendera ytterligare bete i direkt anslutning till gården. Flertal ridhus inom ca 4 km avstånd. Bostadshuset är ljust och välplanerat med hög standard. Här finns även en mycket välskött trädgård med växthus och trädgårdsland samt stor uteplats. Gården har ett bra läge ca 30 min från Uppsala. Det finns goda tågförbindelser några kilometer från gården i Skyttorp där Upptåget går som tar ca 20 min till Uppsala. I Skyttorp finns även bra närservice, daghem och grundskola årskurs 1-6.

 • Premium
Bännebo Norrlund 163, null, Enköpings kommun
Bännebo Norrlund 163, null, Enköpings kommun, bild 2
Bännebo Norrlund 163, null, Enköpings kommun, bild 3

Bännebo Norrlund 163

Gård/Skog
Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
5 950 000 kr
90 + 15 m²
3 rum
3,7 ha tomt

Underbar, mindre hästgård om 3,7 ha - perfekt för den mindre familjen. Gården är välskött med mycket charm. Placerad vid vägs ände med ett lugnt och privat läge, känns det som en egen oas. Nytt, fint stall med fyra boxar, spolplats, stor sadelkammare och foderkammare samt nyanlagd ridbana utanför om ca 20x40 m och fina hagar med robusta A-staket från 2022. Milslånga kör-och ridvägar. En komplett hästgård! Trevligt, ljust bostadshus från 1890-tal om ca 90 kvm. Med sina två sovrum passar bostadshusen utmärkt för den mindre familjen. På tomten finns ett nyrenoverat kontor/gästlägenhet samt ett charmigt äldre torp som båda erbjuder möjlighet till gästboende, kontor och/eller möjlighet att göra om till generationsboende eller tonårsboende. Rymlig trädgård med en uppvärmd pool. På gården finns även ett enklare garage för två bilar, enn lada och jordkällare. 10 mil från centrala Stockholm, 30 min Enköping och 20 min till Sala. En komplett, charmig hästgård i lagom storlek och ett rofyllt läge!

 • Premium
Norrvissjö 144, null, Uppsala kommun

Norrvissjö 144

Gård/Skog
Uppsala kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
7 500 000 kr
247 m²
6 rum
3,4 ha tomt

Trevlig, komplett hästgård med två bostadshus och allt man kan behöva på en hästgård. Här finns ridhus byggt 2019 med innermått ca 20x66 m, ridbana och två separata stalldelar från 2018 och 2019 med totalt 13 fullstora boxar. Gården har fina varierande hagar med två ligghallar/lösdrifter, vintersäkrat vatten i vattenkopp till flera av hagarna och fina ridvägar. På gården finns även en lada med stor verkstad/garage, loge med bra förvaring och solceller installerade 2022 som generar en maxeffekt på 33 000 kWh/år. Bostadshuset är från 1800-talet och på ca 184 kvm med luftiga rum, en trevlig planlösning och en rymlig, lummig trädgård med fruktträd och lekplats. Huset har även en stor altan med pool. Vattenburen golvvärme och pelletspanna ger goda driftskostnader. Bostadshus 2 är 63 kvm, byggt 2007 och renoverat 2022. Uppvärmning med jordvärme. Fiber finns. De goda uppvärmningssystemen till husen i kombination med solcellerna ger låga driftskostnader för gården. 3 mil till Uppsala (36 min) och 10 mil till Stockholm (1h 15 min). Bra förbindelser med snabb access till större vägar med Gävlevägen och E4:an. Närmaste samhälle är Björklinge med skola, matbutik m.m.

 • Plus
Enköping Slaktebo 1:31, null, Enköpings kommun

Enköping Slaktebo 1:31

Tomt
Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 900 000 kr
4,5 ha tomt

För dig som vill bygga upp din drömgård med ett oslagbart läge. Markområde om 5,9 ha med ett fantastiskt vackert, sjönära läge med böljande ängar och Mälaren 150 m bort med möjlighet till båtplats. Närheten till Mälaren erbjuder ett rikt båtliv. Fin ängsmark om ca 4 ha. Förhandsbesked finns för både bostadshus och stall i skogsbrynet med vacker vy över ägorna och sjöglimt. Fiber finns i området. Torsvi Slaktebo ligger söder om Enköping med Mälaren som närmaste granne. 35 min till Enköping och 1 h 15 min till Stockholm. Närmaste matbutik och bensinstation finns i Veckholm (15 min).

Näsbovägen 5, null, Heby kommun
Näsbovägen 5, null, Heby kommun, bild 2
Näsbovägen 5, null, Heby kommun, bild 3

Näsbovägen 5

Gård/Skog
Heby kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
7 975 000 kr
330 m²
7 rum
5,4 ha tomt

Fantastiskt välskött gård med tre fina nyrenoverade bostadshus. Med centralt läge i Vittinge har gården totalt 5,4 ha samlad åkermark runt om ett välskött gårdscentra med en nyrenoverad verkstad med carport och två stora lador. Gården passar perfekt för dig som vill bo på gård men ändå ha bekvämligheterna av att bo nära ett samhälle såsom 3 min promenad till buss och gångavstånd till förskola. I Vittinge finns skola, pizzeria m.m. 15 min från Heby som har all service, 35 min till Uppsala, 30 min till Sala och 1,5 h till Stockholm. Bostadshusen är fint renoverade och gör att gården passar utmärkt för generationsboende, kommande hästgård eller för dig som vill bo bra och bekvämt och samtidigt ha goda hyresintäkter på gården. De tre bostadshusen är 200 kvm, 90 kvm och ca 40 kvm. Fiber finns. Kommunalt vatten och avlopp. Låga uppvärmningskostnader om ca 27 000 kWh/år för hela gården inklusive de tre bostadshusen. Det lilla huset har varit uthyrt för 8 500 kr/mån och det mellersta huset ät uthyrt för 12 000 kr/mån.

 • Premium
Närtuna Ubby 2:12, null, Norrtälje kommun

Närtuna Ubby 2:12

Tomt
Norrtälje kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 800 000 kr
8,5 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva en sjötomt med potential att bli både en gård eller en hästgård i en vacker och naturskön omgivning. Denna egendom erbjuder inte bara en egen strandlinje utan också generösa 8,5 ha mark, varav 5 ha utgörs av fina betesmarker och 2 ha åkermark som är perfekta för djurhållning eller odling. Egendomen är belägen i ett lugnt och naturskönt område där man kan njuta av den vackra naturen och omgivningen. Marken består av uppväxt lövskog, ekbackar, vacker sten-gärsgård och böljande ängar med skogsdungar som ger en känsla av lugn och harmoni. Det är sällan man hittar en sådan kombination av närhet till sjö, skog och öppna landskap som denna fastighet erbjuder. Läget är mycket bra med goda kommunikationer till närliggande städer och samhällen. Mindre än 5 mil till centrala Stockholm och 25 min till Arlanda. 6 km till Kårsta som är ändhållplats för Roslagsbanan. Mycket goda pendlingsmöjligheter. Här kan man skapa sitt eget paradis, omgivet av vacker natur och med sjön som närmaste granne. En plats där man kan bygga upp sitt drömhem och förverkliga sina visioner om ett liv på landet. Fastigheten skulle kunna bli en fantastisk hästgård eller lantligt boende med möjlighet till både sjöliv, djurhållning och odling. Egedomen erbjuder verkligen det bästa av två världar för den som söker sitt drömboende.

Visar alla 11