Mäklare Christina Eklund

Christina Eklund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun
  • Ons 14 jun kl 18:00
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun, bild 2
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun, bild 3

Skönningared Slottsgård 465

Gård/Skog
Ale kommun
Eklund Fastighetsmäkleri

10 500 000 kr

155 m²

5 rum

5,4 ha tomt

Komplett hästgård där allt är välordnat vilket gör det lätt för en familj att bara flytta in med sina hästar. Huset ligger högt med fin utsikt, två bra lägenheter, stall med rymliga boxar, stor ridbana med mycket bra underlag (fibersand med ebb och flod) och ett mindre ridhus. Bra läge med närhet till Göteborg, smidigt att ta sig ut på motorväg samt nära till kollektivtrafik (under 30 min till Göteborg) vilket gör gården attraktiv. Välkommen till en hästgård som måste upplevas, kontakta oss för mer information!

  • Premium
Mältargatan 5, Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 11 jun kl 15:30
Mältargatan 5, Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Mältargatan 5, Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Mältargatan 5

Lägenhet
Industristaden, Uppsala kommun
Eklund Fastighetsmäkleri

2 345 000 kr

51 m²

2 rum

3 455 kr/mån

45 980 kr/m²

Trevlig citytvåa attraktivt belägen mitt i Uppsalas centralaste delar med gångavstånd till allt som city har att erbjuda samt Fyrisåns härliga promenadstråk och stadsparkens trivsamma miljö. 51 välplanerade kvm på fjärde våningen fördelade på välkomnande entréhall med Klinkergolv och smart förvaring, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och utgång till en stor härlig balkong i bästa solläge och med utsikt över den trevliga innergården. Öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum med egen kombitvättmaskin samt rofyllt sovrum. Genomgående stilsäkra materialval av modernt snitt med bl.a. vitmålade väggar, ekparkettgolv, vitt kök med rostfria vitvaror och vitt kakel som stänkskydd. Välskött bostadsrättsförening. Här erbjuds förutom en trevlig innergårdsmiljö även varmgarage med platser för bilar, MC och moped. Läget är svårslaget och innebär att all tänkbar service i form av nöjen, shopping, gym, livsmedelsbutik och kommunikationer finns på behändigt avstånd.

  • Premium
Näsbovägen 5, null, Heby kommun
  • Sön 11 jun kl 13:00
Näsbovägen 5, null, Heby kommun, bild 2
Näsbovägen 5, null, Heby kommun, bild 3

Näsbovägen 5

Gård/Skog
Heby kommun
Eklund Fastighetsmäkleri

9 500 000 kr

330 m²

7 rum

5,4 ha tomt

Fantastiskt välskött gård med tre fina nyrenoverade bostadshus. Med centralt läge i Vittinge har gården totalt 5,4 ha samlad åkermark runt om ett välskött gårdscentra med en nyrenoverad verkstad med carport och två stora lador. Gården passar perfekt för dig som vill bo på gård men ändå ha bekvämligheterna av att bo nära ett samhälle såsom 3 min promenad till buss och gångavstånd till förskola. I Vittinge finns skola, pizzeria m.m. 15 min från Heby som har all service, 35 min till Uppsala, 30 min till Sala och 1,5 h till Stockholm. Bostadshusen är fint renoverade och gör att gården passar utmärkt för generationsboende, kommande hästgård eller för dig som vill bo bra och bekvämt och samtidigt ha goda hyresintäkter på gården. De tre bostadshusen är 200 kvm, 90 kvm och ca 40 kvm. Fiber finns. Kommunalt vatten och avlopp. Låga uppvärmningskostnader om ca 27 000 kWh/år för hela gården inklusive de tre bostadshusen. Det lilla huset har varit uthyrt för 8 500 kr/mån och det mellersta huset ät uthyrt för 12 000 kr/mån.

  • Premium
Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun
Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun, bild 2
Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun, bild 3

Lunda Mellangården 20A

Gård/Skog
Knivsta kommun
Eklund Fastighetsmäkleri

11 750 000 kr

207 m²

6 rum

9,5 ha tomt

Stor hästgård som passar utmärkt för verksamhet eller för egna hästar med möjlighet att hyra ut en eller flera stalldelar. Gården har mycket fina gräshagar med tre ligghallar, en stor ridbana om ca 27x50 m och stall med totalt 21 boxplatser fördelat i tre stalldelar. På gården finns ett renoverat bostadshus om 147 kvm och ett mindre bostadshus, perfekt som generationsboende. Här finns även en stor verkstad med en övernattningslägenhet/kontor om ca 95 kvm ovanför. Exceptionellt läge 10 min från Knivsta, drygt 20 min till Uppsala, knappt 20 min till Arlanda och 40 min till Stockholm. Endast 5 min till motorvägspåfart. En gård med mycket goda intäktsmöjligheter. Ca 2 ha ytterligare mark håller på att fastighetsregleras till gården, vilket gör total area ca 9,5 ha.

  • Premium
Slagårda 12, null, Västerås kommun

Slagårda 12

Gård/Skog
Västerås kommun
Eklund Fastighetsmäkleri

2 700 000 kr

4,7 ha tomt

Fint markområde om ca 4,5 ha med ett mycket bra läge 10 min till Erikslunds köpcenter i Västerås. Bygglov för bostadshus, gästhus, garage och stall med ett högt läge, placerat i en ekbacke med vy över den egna betesmarken och omkringliggande åkrar och ängar. På fastigheten finns en ny djupborrad brunn. Skästa Gård som är en stor häst- och träningsanläggning ligger endast 4 km bort.

Visar alla 5