Mäklare Fredrik Magnusson

Fredrik Magnusson

Om mig

Jag är mäklaren som aldrig ger upp och lägger alltid ned 100% engagemang i varje försäljning jag tar mig an. Med ett omfattande kontaktnät och en talang för att tävla, utmärker jag mig som en högpresterande mäklare. Jag gör allt i min makt för att säkerställa att din affär blir lyckad samtidigt som du känner dig trygg med mig längs vägen. Ring mig eller skicka ett mejl till: [email protected].

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankt Eriksgatan 87, Vasastan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00

Sankt Eriksgatan 87

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
11 795 000 kr
97 + 7 m²
4 rum
vån 6/6
3 255 kr/mån
121 598 kr/m²

Välkommen till en exklusiv vindsvåning i hjärtat av Birkastan, färdigställd 2016 med en design där varje detalj är noggrant utvald. Lägenheten inkluderar en generös terrass i sydvästläge som bjuder på många timmar av sol och har utsikt mot en tyst innergård samt stadens takåsar. När du kommer in i lägenheten välkomnas du av en oöverträffad känsla av öppenhet och sofistikation. Den är smart planerad med en öppen layout, takfönster, och en takhöjd på ungefär 6 meter, vilket skapar ett enastående naturligt ljus. Kök och vardagsrum ligger i hemmets kärna, idealiska för att njuta av middagar, umgänge och avslappnade kvällar vid den öppna spisen. Bostadsrättsföreningen BRF HSB Gjutaren är skuldfri och har ägt och förvaltat fastigheten sedan 1926. Föreningen äger marken. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Plus
Essingetorget 42, Stora Essingen, Stockholms kommun

Essingetorget 42

Lägenhet
Stora Essingen, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
8 300 000 kr
0 + 108 m²
4 rum
5 351 kr/mån

Denna unika 4-rummare på Essingetorget 42 är inte som någon annan du har sett. Med en genomgående tema som smälter samman stadens puls med lugnet i en trädgård, erbjuder den en oas av lugn och stil. Ombyggt från ett bageri är den här 108 kvm stora lägenheten generöst tilltagen, och varje rum är noggrant designat för att maximera både ljus och rymd. Här möts det industriella golvet elegant av träköket, med valnöt och smakfulla materialval som ger en känsla av hemtrevnad och modern elegans. Arkitekturen är inte bara praktisk, den är också konstnärlig. Med ett flöde som känns naturligt och luftigt, är lägenheten lika idealisk för underhållning som för avkoppling. Golvvärme i varje rum och mekanisk ventilation i golvet garanterar en behaglig atmosfär året runt, utan känslan av en traditionell källare. Men det är inte bara interiören som imponerar. Utanför dörren väntar en trädgård som sällan är besökt av grannar, perfekt för husdjur och gröna fingrar. Här kan du odla allt från tomater till örter och njuta av friheten att skapa din egen lilla oas mitt i staden. Området runt Stora Essingen är en dröm för familjer och naturälskare. Med närhet till skolor, förskolor och lekplatser är det en perfekt plats att växa upp på. Samtidigt erbjuder ön en levande gemenskap och närhet till bryggor och badplatser, där morgon- och kvällsdopp är en del av vardagen under sommarmånaderna. Stora Essingen är mer än bara en plats att bo på – det är en livsstil. Med fantastiska grannar och en stark gemenskap känns det som att vara en del av något större, där trygghet och välmående är en självklarhet. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en möjlighet att leva det bästa av två världar – stadens puls och naturens lugn. Välkommen till ditt nya paradis mitt i stan.

Svarvargatan 7, Kungsholmen, Stockholms kommun

Svarvargatan 7

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
4 950 000 kr
66 m²
2 rum
3 639 kr/mån
75 000 kr/m²

Fantastiskt erbjudande! En unik ateljévåning i Oscar Properties Industriverket, med imponerande fönster från golv till tak, väntar på dig. Denna pärla är inrymd i Radiofabriken, ett av de tre omvandlade fabrikslokalerna i Industriverket som blev bostäder år 2018. Här erbjuds en fridfull tillflyktsort, bortom stadens liv, där du kan njuta av total avskildhet. Stig in i en värld av sällsynta dimensioner, där den öppna planlösningen smidigt övergår till det mer privata sovloftet. Här finns gott om utrymme för en dubbelsäng, eleganta förvaringsmöbler, en avslappnad loungehörna och underhållning. Badrummet är både stilfullt och rymligt, komplett med tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Dessutom erbjuds förvaring i form av en sofistikerad klädkammare/förråd, tillgänglig via hallen. En harmonisk fusion av modern komfort och industriell karaktär präglar denna bostad, med sina generösa takhöjder och exklusiva detaljer som ger en varm och inbjudande atmosfär. Välkommen på visning.

Visar alla 3