Mäklare Daniel Sülla

Daniel Sülla

Om mig

PILOTEN SOM BLEV MÄKLARE Tanken var att jag skulle tillbringa hela mitt arbetsliv tusentals meter ovanför marken, men efter några år i cockpit saknade jag kontakten med människor. Jag fastnade för yrket som mäklare och möjligheten att guida människor genom en av livets största affärer. Jag gillar att arbeta nära mina klienter och jag gör det med samma ansvar som jag kände för mina passagerare i luften. Målet är att du ska vilja rekommendera mig till dina vänner och känna att du gör dem en tjänst

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 vån 57

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
5 280 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 57/73
3 668 kr/mån
113 548 kr/m²

Ovan twisten, på en av de högsta våningarna i hela Göteborg, hittar du denna tvåa med öppen planlösning. Materialvalen är exklusiva och känslan av den vidsträckta vyn gör sig påmind från samtliga rum. Detta tillsammans med de sociala ytorna gör att du får en bostad att trivas i där du gärna tar hem dina vänner. En stor del av att bo i Karlatornet handlar också om de mervärden du får. Känslan är som ett hotell med entrévärd, bil-pool, gym, spa med relax, pool samt bastu. Vill du vara extra bekväm kan du beställa städning eller room-service. Välkommen in till vårt kontor så berättar vi mer!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Solskensgränd 5, Trident Row, Lomma kommun
Solskensgränd 5, Trident Row, Lomma kommun, bild 2
Solskensgränd 5, Trident Row, Lomma kommun, bild 3

Solskensgränd 5

Villa
Trident Row, Lomma kommun
Eklund Stockholm New York
25 000 000 kr
229 m²
6 rum
281 m² tomt

På första parkett mot Höje å, alldeles i närheten av Lomma strand, ligger denna kanalvilla som är en av sju huskroppar. Största möjliga omsorg har lagts kring arkitektur och mötet med omgivningen. Invändigt har bostaden högsta möjliga materialstandard och funktioner för en smidig vardag så som KNX hemautomatisering, golvvärme i samtliga rum och mathiss från kök till övre terrass. Utvändigt finns både en insynsskyddad terrass och brygga med direkt anslutning till bad- och båtliv. Här finns möjligheter till en pergola, för en lite mer inramad rumskänsla. På ett par platser i utemiljön är det förberett för odling. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av modern elegans och arkitekter på FOJAB tillsammans med byggherren CA Fastigheter har tagit största hänsyn till det vattennära läget och platsens historia. Kontakta mäklaren för en privatvisning av marken eller genomgång av projektet.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Bytaregatan 3 - Hotell Oskar, Lund, Lunds kommun
 • Budgivning pågår

Bytaregatan 3 - Hotell Oskar

Övrigt
Lund, Lunds kommun
Eklund Stockholm New York
Pris saknas
155 m²
207 m² tomt

Söker du expandera din verksamhet eller vill ge dig in i hotell-näringen kommer här en chans att ta över redan etablerade Hotell Oskar med sitt AAA läge i centrala Lund. Hotellet drivs idag som ett obemannat hotell och servas av samarbetspartnern Crêperiet där det redan idag finns ett etablerat samarbete. Hotellet har idag åtta rum och ett pentry samt en mysig innergård. Området och belägenheten är bästa möjliga. Utbudet för en besökare lämnar inget att önska. Att hitta till Hotell Oskar och att ta sig hit är mycket enkelt för en besökare. Kontakta mig för en privat visning!

 • Uteplats
Dragsvägen 12, Gottskär, Kungsbacka kommun

Dragsvägen 12

Villa
Gottskär, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
16 980 000 kr
257 + 120 m²
6 rum
3 269 m² tomt

Denna fastighet erbjuder en personlig planlösning som är perfekt för den kräsne bostadsägaren. I bostaden kan du skapa flera trivsamma miljöer och anpassa hur du använder rummen beroende på dina behov. Balkonger och altaner i flera väderstreck ger dig möjlighet att njuta av vackra soluppgångar och solnedgångar medan du känner den friska havsbrisen. Det sociala och öppna utrymmet på entréplan gör huset till en perfekt plats för att umgås med familj och vänner. För den matlagningsintresserade finns här rymliga kök och matlagningsmöjligheter, både inomhus och utomhus. Från köket når du en trivsam mindre källare som passar som vinkällare. Och för att ytterligare förhöja din livsstil finns en pool med en mysig angränsning där du kan koppla av och njuta av solen. Beläget inom gångavstånd från Gottskärs hamn, har denna bostad ett utmärkt läge för de som uppskattar närheten till restauranger och dagsaktiviteter. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en unik kombination av bekvämlighet och charm, vilket gör den till det perfekta hemmet för dig som söker det bästa av allt.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 4