Mäklare Daniel Sülla

Daniel Sülla

Om mig

PILOTEN SOM BLEV MÄKLARE Tanken var att jag skulle tillbringa hela mitt arbetsliv tusentals meter ovanför marken, men efter några år i cockpit saknade jag kontakten med människor. Jag fastnade för yrket som mäklare och möjligheten att guida människor genom en av livets största affärer. Jag gillar att arbeta nära mina klienter och jag gör det med samma ansvar som jag kände för mina passagerare i luften. Målet är att du ska vilja rekommendera mig till dina vänner och känna att du gör dem en tjänst

Mäklarens försäljning på Hemnet
Linnégatan 54, Linné, Göteborgs kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Linnégatan 54, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Linnégatan 54, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Linnégatan 54

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
7 600 000 kr
73 m²
3 rum
vån 6/6
4 436 kr/mån
104 110 kr/m²

Stig in i din drömbostad, högst upp i detta magnifika hus med en spektakulär utsikt över Linnégatan. Denna exklusiva lägenhet på ca 73 kvm erbjuder en fantastisk öppen planlösning med flera dolda ytor som går att öppna upp och ta fram. Köket och vardagsrummet vävs samman till en harmonisk plats, ytterligare förhöjd av en terrass. Med sina generösa 20 kvadratmeter erbjuder terrassen en inbjudande yta för härliga utomhusstunder, medan du ser ut över stadens vibrerande puls. Med tre rum och kök finns det gott om plats för både vila och underhållning. Och för de kyligare kvällarna är den fungerande eldstaden det perfekta sättet att skapa en mysig atmosfär och njuta av stunder tillsammans med nära och kära. Denna lägenhet är inte bara en bostad, den är ett löfte om oändliga möjligheter. Med sin unika belägenhet och öppna planlösning har den Linnés kanske största potential att bli din egen oas mitt i stadens hjärta. Missa inte chansen att förvandla denna pärla till ditt drömhem. Välkommen till ett liv i lyx och elegans på Linnégatan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dragsvägen 42, Gottskär, Kungsbacka kommun

Dragsvägen 42

Villa
Gottskär, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
10 980 000 kr
156 m²
5 rum
1 226 m² tomt

Högt beläget med havet som granne, välkomnar detta hus dig till ett socialt hem med stor gemenskap. Med sina sociala ytor, där vardagsrum, matsal och kök smälter samman till en öppen atmosfär, är detta ett hem där kan minnen skapas och delas. Verandan på entréplan har stora möbleringsmöjligheter och balkongen på övre plan blir en plats att njuta av utsikten i tre vårdstreck. Området draget karakteriseras av sin fridfulla atmosfär. Här finner man stränder, pittoreska vandringsleder och grönområden, men också en närhet till Gottskärs hamn som erbjuder restauranger och aktiviteter. In till Kungsbacka stad tar man sig på dryga 20 minuter med bil eller kollektivtrafik. Välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 vån 57

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
5 280 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 57/73
3 668 kr/mån
113 548 kr/m²

Ovan twisten, på en av de högsta våningarna i hela Göteborg, hittar du denna tvåa med öppen planlösning. Materialvalen är exklusiva och känslan av den vidsträckta vyn gör sig påmind från samtliga rum. Detta tillsammans med de sociala ytorna gör att du får en bostad att trivas i där du gärna tar hem dina vänner. En stor del av att bo i Karlatornet handlar också om de mervärden du får. Känslan är som ett hotell med entrévärd, bil-pool, gym, spa med relax, pool samt bastu. Vill du vara extra bekväm kan du beställa städning eller room-service. Välkommen in till vårt kontor så berättar vi mer!

  • Premium
  • Hiss
Stallbacken 17D, Särön, Kungsbacka kommun
  • Imorgon kl 16:00
Stallbacken 17D, Särön, Kungsbacka kommun, bild 2
Stallbacken 17D, Särön, Kungsbacka kommun, bild 3

Stallbacken 17D

Lägenhet
Särön, Kungsbacka kommun
Eklund Stockholm New York
4 280 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/3
4 249 kr/mån
70 164 kr/m²

Välkommen in detta hem som med sin tidstypiska charm erbjuder modern bekvämlighet. Spröjsade fönster, brädgolv och en kakelugn smälter samman med det exklusiva köket som utmärker sig med bänkskiva i marmor. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till socialt umgänge med stunder ihop med familj och vänner. Tack vare fönster i tre värdestreck stärker sig ljuset in i hela lägenheten oavsett tid på dygnet. Föreningen som har en god ekonomi besitter en stor trädgård i medlemmarnas förfogande, där flera uteplatser möjliggör socialt umgänge även här. Beläget nära havet, naturreservat, tennisbana och den populära Blomstermåla passar detta hem såväl den naturälskande familjen som den aktiva. Inom cykelavstånd nås både matbutiker och skola. Nerför gatan finns busshållplatser som tar dig in till Göteborg och Kungsbacka.

  • Premium
Sommargatan 28, Lomma, Lomma kommun
Sommargatan 28, Lomma, Lomma kommun, bild 2
Sommargatan 28, Lomma, Lomma kommun, bild 3

Sommargatan 28

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Eklund Stockholm New York
12 000 000 kr
188 m²
5 rum
vån 2/5
10 853 kr/mån
63 830 kr/m²

Stig in i denna lägenhet och möt en bostad fylld av en kombination av bekvämlighet och modernitet. Med genomgående högkvalitativa materialval såsom, kök från Kvänum och vitvaror från Miele, strålar varje detalj av stil och komfort. Lägenhetens väggar, golv och tak går i enhetligt tema genom hela lägenheten, där varje rum är omsorgsfullt utformat för att smälta samman med resten av bostaden. Från altan och vardagsrum har du utsikt ut mot havet. Stora fönster i vardagsrummet ramar in en havsutsikt som är unik och låter samtidigt ljus strömma in i lägenheten. En rejäl trälagd terrass, som nås från vardagsrummet genom 3 terrassdörrar, välkomnar för varma sommardagar med lek. Eftersom lägenheten ligger en trappa upp i huset störs du inte av insyn. Lägenheten är belägen med närhet till strand men också till livsmedelsbutiker, Lomma torg och hamn. Kommunikationsmöjligheterna är goda och Malmö nås på endast 7 min med tåg.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Michael Löfmans gata 3, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Michael Löfmans gata 3, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Michael Löfmans gata 3, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Michael Löfmans gata 3

Villa
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Eklund Stockholm New York
20 000 000 kr
353 + 124 m²
11 rum
503 m² tomt

Välkommen till kvarterets äldsta och mest charmiga, ritat av den välkände arkitekten Alfred Hellerström. Detta anrika enfamiljshus erbjuder en blandning av historisk charm och modern bekvämlighet. Huset är för närvarande inrett som ett enfamiljshus men är smart förberett för att enkelt kunna omvandlas till tre eller fem lägenheter. Detta gör det till ett perfekt val för den stora familjen, generationsboendet, eller för dig som söker en investeringsmöjlighet. Framsidan av huset har en vacker stenläggning som harmoniserar med Helsingborgs stadsestetik, vilket ger en elegant och tidlös känsla. Den lättskötta innergården är en oas av grönska med välplanerade planteringar och en egen boulebana – perfekt för avkopplande stunder och sociala aktiviteter. Huset har genomgått en totalrenovering där varje yta, både inomhus och utomhus, har blivit omsorgsfullt uppdaterad. Harmoniska färgval pryder väggarna och varje badrum har en unik färgsättning som skapar en spännande och intressant atmosfär i varje lägenhet. Detta hem erbjuder inte bara fantastiska boendemöjligheter utan också en historisk känsla som är svår att hitta. Med sitt centrala läge i Helsingborg har du nära till stadens alla bekvämligheter och attraktioner. Missade inte chansen att förvärva detta unika och vackert renoverade hem. Kontakta oss idag för en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lodjursstråket 1 - vån 46, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 - vån 46, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 - vån 46, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 - vån 46

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York
10 500 000 kr
98 m²
3 rum
vån 46/73
6 059 kr/mån
107 143 kr/m²

På en av de högsta våningarna med utsikt åt väster och hamninloppet har du här en av tornets bästa lägenheter. Storleken passar för dig som vill ha lite extra utrymme och bekvämlighet. Att sedan ha så gott som full hotellservice, tillgång till gym och flera gemensamma utrymmen är en lyx som sätter guldkant på vardagen. Området växer och utbudet av restauranger och aktiviteter lika så. Att ta sig runt med Karlastaden som utgångspunkt är mycket enkelt. Både med bil, buss och färjan som tar dig raka vägen in i centrala Göteborgs puls med knutpunkt Stenpiren. Kontakta mig för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bytaregatan 3 - Hotell Oskar, Lund, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Bytaregatan 3 - Hotell Oskar

Övrigt
Lund, Lunds kommun
Eklund Stockholm New York
Pris saknas
155 m²
207 m² tomt

Söker du expandera din verksamhet eller vill ge dig in i hotell-näringen kommer här en chans att ta över redan etablerade Hotell Oskar med sitt AAA läge i centrala Lund. Hotellet drivs idag som ett obemannat hotell och servas av samarbetspartnern Crêperiet där det redan idag finns ett etablerat samarbete. Hotellet har idag åtta rum och ett pentry samt en mysig innergård. Området och belägenheten är bästa möjliga. Utbudet för en besökare lämnar inget att önska. Att hitta till Hotell Oskar och att ta sig hit är mycket enkelt för en besökare. Kontakta mig för en privat visning!

  • Uteplats
Vedhall 160, null, Kungälvs kommun

Vedhall 160

Tomt
Kungälvs kommun
Eklund Stockholm New York
22 000 000 kr
2,8 ha tomt

Här erbjuds en fantastisk chans att förvärva er helt egna ö på västkusten. Området ligger inom detaljplan som erbjuder flertal byggrätter för hus, stugor, bryggor, strandförråd samt komplementbyggnader. Detta kan bli en perfekt plats för att samla familj och vänner för att bo i västkustidyll. Eller för ett kommersiellt syfte där företaget kan bjuda kunder eller anställda till semesterboende med tillgång till egna bryggor och strandförråd. Möjligheterna är obegränsade för den kreativa. Ön går att nås via bil och ligger i Kungälvs kommun, här når man centrala Göteborg på 45 minuter och Marstrand, med både båt och bil, på ca 20 minuter.

Visar alla 9