Mäklare Daniel Sülla

Daniel Sülla

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lodjursstråket 1 - vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 - vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 - vån 57, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 - vån 57

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

5 580 000 kr

46,5 m²

2 rum

3 668 kr/mån

120 000 kr/m²

När du precis passerat twisten, på en av de högsta våningarna i hela Göteborg, hittar du denna tvåa med öppen planlösning. Här får du materialval som ger en exklusiv känsla tillsammans med vad detta projekt representerar. Du får också en social yta med hissnande utsikt som ger en extra känsla av rymd. Detta är några av fördelarna du får här som inte finns någon annan stans. En stor del av att bo i Karlatornet handlar också om de mervärden du får. Känslan är som ett hotell med entrévärd, bil-pool, gym, spa med relax, pool samt bastu. Vill du vara extra bekväm kan du beställa städning eller room-service. Välkommen in till vårt kontor där vi har en modell av Karlastaden, så berättar vi mer!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Vedskärsvägen 12, Hästevik, Göteborgs kommun

Vedskärsvägen 12

Tomt
Hästevik, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

8 980 000 kr

1 056 m² tomt

Detta är en tomt som går att stycka av och bygga två villor med garage emellan husen på. Förhandsbesked på detta finns sedan december. Denna tomt ligger så bra till du kan komma på Vedskärsvägen. På grund av att tomten svagt sluttar nedåt har du här en ostörd utsikt mot havet. Vad du kan bygga här är det egentligen enbart din fantasi som sätter gränsen för. Tomten säljs som en hel tomt och säljarna planerar ej avstyckning även om det är tillåtet enligt förhandsbeskedet. Att pendla härifrån är smidigt och i Torslanda centrum är ni på ett par minuter och centrala Göteborg når ni med bil på ca 25 minuter. Varmt välkomna på visning!

Aschebergsgatan 11B, Vasa, Göteborgs kommun

Aschebergsgatan 11B

Lägenhet
Vasa, Göteborgs kommun
Eklund Stockholm New York

3 980 000 kr

48 m²

2 rum

2 784 kr/mån

82 917 kr/m²

Denna lägenhet gjordes om helt 2021 för att disponeras som en tvåa. I samband med detta målades alla ytskikt om i ljusa färger. Förutom det mycket bra läget är bostaden bra planerad för att passa oavsett om du bor själv eller som ett par. Balkongen mot den inbjudande innergården har sol på sommarhalvåret fram till tidig kväll och plats att sitta och sola på. Föreningen har en mycket bra ekonomi, sköter sina underhåll och kan också beskrivas som välkomnande. Från innergården har du tre entréer mot de närliggande gatorna och att ta sig till och från adressen går lätt med både spårvagn och buss. I närområdet finns flera stora parkeringar.

  • Balkong

Visar alla 3