Elite Fastighetsmäklare

Elite Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjöviksvägen 32A, Krokek, Norrköpings kommun

Sjöviksvägen 32A

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

4 750 000 kr

125 m²

7 rum

1 320 m² tomt

Välkommen till ett rymligt suterränghus med ett mycket trevligt läge. Välplanerat hus med 4-5 sovrum, två badrum samt både vardagsrum och allrum med en stor täljstenskamin. På baksidan av huset finner man en insynskyddad trädgård med en större altan med spabad och inglasat uterum. På framsidan har man en lättskött tomt med perfekt lekyta för barnen. Stort och rymligt dubbelgarage . Bergvärme ger en låg energiförbrukning till detta har man även en luftvärmepump som använts för svalkande AC sommartid. Gångavstånd till förskola, skola, affär, vårdcentral och kommunikationer.

Moa Martinsons gata 2B, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Moa Martinsons gata 2B

Övrigt
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

3 975 000 kr

145 m²

5 rum

800 m² tomt

Välkommen till denna moderna och fräscha villa som kan användas som kontor med bra exponeringsläge i Klockaretorpet. Fastigheten skall styckas av och är i ett pågående process. Plan och lättskött friköpt trädgårdstomt.

Orrstigen 1, Svärtinge, Norrköpings kommun

Orrstigen 1

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

4 875 000 kr

172 m²

5 rum

1 876 m² tomt

Välplanerad och rymlig 1 plans villa med dubbelgarage, pool och utespa i populära och barnvänliga Svärtinge. Stor och härlig trädgårdstomt med hörnläge ochrejäl poolområde och trädäck i västerläge. Uppvärmd dubbelgarage med fjärrstyrda portar och garageuppfart för 4 bilar. Naturskönt läge med fina bär -och svampmarker. Gångavstånd till Glan med vackra strövområden och bra elljusspår. Ett perfekt boende för den stora barnfamiljen!

Södra Promenaden 114, Centralt, Norrköpings kommun

Södra Promenaden 114

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

4 995 000 kr

104 m²

4 rum

6 837 kr/mån

48 029 kr/m²

Välkommen till ett nyproducerat stadsradhus i bostadsrättsform med unikt läge. Högklassigt boende i två våningsplan med genomgående hög standard. På entréplan finner man kök och vardagsrum i en öppen planlösning med vacker 1-stavsparkett på golvet. Entréplanet rymmer även ett av de två badrummen samt klädkammare. På andra våningsplanet har man sovrummen och ett allrum samt ett stort badrum. Vattenburen golvvärme på alla våningsplan ger en skön komfort. Egen uteplats med trätrall samt gräsmatta i västerläge. Till lägenheten hör en egen parkeringsplats med ladd-stolpe och ett förråd i källaren. Centralt läge med gångavstånd till centrum, restauranger, skolor, parker, kommunikationer och gym. Vid tecknande av köpeavtal innan 1 juni 2023 betalar man inte någon månadsavgift till föreningen i 12 månader !

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Garvaregatan 13, Centralt, Norrköpings kommun

Garvaregatan 13

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

2 695 000 kr

93,5 m²

4 rum

5 822 kr/mån

28 824 kr/m²

Välplanerad och fräsch 4:a med stor och härlig inglasad balkong i österläge med en glimt av Strömmen. Genomgående och fin lägenhet i gott skick där allt totalrenoverades 2014. Högt och trevligt läge med en fantastisk fin utsikt över takåsarna. Centralt och bra läge med närhet till det mesta såsom Strömmen, Industrilandskapet och City. Gångavstånd till Ica Strömmen och Hemköp på Kungsgatan. Ett perfekt boende för den som söker något större och bekvämt.

 • Balkong
 • Hiss
Södra Promenaden 114, Centralt, Norrköpings kommun

Södra Promenaden 114

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

7 125 000 kr

163 m²

6 rum

9 275 kr/mån

43 712 kr/m²

3 a 6 lägenheter i föreningen sålda, skriver man avtal innan 1 juli 2023 så slipper man betala månadavgiften i 12 månader ! Välkommen till ett nyproducerat stadsradhus i bostadsrättsform med unikt läge. Högklassigt boende i tre våningsplan med genomgående hög standard. På entréplan finner man kök och vardagsrum i en öppen planlösning med vacker 1-stavsparkett på golvet. Entréplanet rymmer även ett av de två badrummen samt klädkammare. På andra våningsplanet har man sovrummen, tvättstuga allrum samt ett stort badrum med både dusch och badkar. Högst upp finner man ett fantastiskt allrum/master-bedroom samt en rymlig klädkammare som även kan användas som kontor. Vattenburen golvvärme på alla våningsplan ger en skön komfort. Egen uteplats med trätrall samt gräsmatta i västerläge. Till lägenheten hör en egen parkeringsplats med ladd-stolpe samt ett förråd i källaren och ett förråd utanför entrén. Centralt läge med gångavstånd till centrum, restauranger, skolor, parker, kommunikationer och gym. Vid tecknande av köpeavtal innan 1 juli 2023 betalar man inte någon månadsavgift till föreningen i 12 månader !

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Timmermansgatan 1C, Övre Vasastaden, Linköpings kommun

Timmermansgatan 1C

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

1 625 000 kr

30 m²

1 rum

1 747 kr/mån

54 167 kr/m²

Denna välplanerade etta passar som första boende eller övernattningslägenhet och man har ett ypperligt promenadläge till både resecentrum och stadskärnans utbud av kultur och shopping. I hallen finns det garderober och plats för kläder och här finns också det fräscha, stilrena duschrummet med helkaklade ytor. Rummet har en öppen planlösning med köket och har ett härligt ljusflöde från det stora fönstret. Köket har en modern och stilren design. Från rummet når man balkongen som ligger med en trivsam vy över folklivet och bebyggelsen. I direkt närhet har man affär, gym och flertalet restauranger.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bävervägen 1, Hårstorp, Finspångs kommun

Bävervägen 1

Övrigt
Hårstorp, Finspångs kommun
Elite Fastighetsmäklare

3 850 000 kr

3 999 m² tomt

I absolut toppskick är den här byggnaden med all modern utrustning i såväl kök som restaurangdel! Ypperligt läge med stor utvecklingspotential för Dig som vill driva en trivsam kvarterskrog alternativt lunchrestaurang. Nära genomfartsled Norrköping- Finspång. Kringliggandebebyggelse består av villor, radhus och hyresrätter vilket gör att det finns gott kundunderlag! Låga driftkostnader tack vare bergvärme! Fastigheten säljs ihop med rörelse eller var för sig! Det angivna priset gäller endast fastigheten och berörs inte av rörelsen.

Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun

Taborsbergsvägen 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

845 000 kr

26 m²

1 rum

2 563 kr/mån

32 500 kr/m²

Välplanerad och fräsch 1:a med fransk balkong och sovalkov i Haga! Välskött och bra Riksbyggen förening med god ekonomi. Påkostad duschrum samt arbetskök 2022. Perfekt boende för en student alternativt övernattningslägenhet. Bra spårvagnsförbindelse och närhet till Hagagymnasiet. Gångavstånd till Folkparken och Himmelstalundsfältet.

 • Balkong
Krusenhofsvägen 286, Krusenhof, Norrköpings kommun

Krusenhofsvägen 286

Villa
Krusenhof, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

2 995 000 kr

108 m²

5 rum

271 m² tomt

Välkommen till en rymlig villa som är löpande renoverad under senare år Nytt tak 2015 och nya fönster 2016.. Välplanerat hus med gott om ytor för barnfamiljen. Bra och lugnt läge längst bort i området med lekplats direkt i anslutning till huset. Garageplats ingår och gästparkeringar finns i området. Närhet till skolor, förskolor, busshållsplats och Åby Centrum.

 • Plus
Södra Promenaden 114, Centralt, Norrköpings kommun

Södra Promenaden 114

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

6 495 000 kr

146 m²

6 rum

8 455 kr/mån

44 486 kr/m²

3 av 6 lägenheter i föreningen sålda, tecknar man avtal innan 1 juli 2023 så slipper man betala månadasavgift i 12 månader ! Välkommen till ett nyproducerat stadsradhus i bostadsrättsform med unikt läge. Högklassiskt boende i tre våningsplan med genomgående hög standard. På entréplan finner man kök och vardagsrum i en öppen planlösning med vacker 1-stavsparkett på golvet. Entréplanet rymmer även ett av de tre badrummen samt klädkammare. På andra våningsplanet har man sovrummen. allrum samt ett stort badrum med både dusch och badkar. Högst upp finner man ett fantastiskt allrum med utgång till en rymlig terrass samt ett gästrum/kontor och duschrum. Vattenburen golvvärme på alla våningsplan ger en skön komfort. Till lägenheten hör en egen parkeringsplats med ladd-stolpe samt lägenhetsförråd i källaren. Centralt läge med gångavstånd till centrum, restauranger, skolor, parker, kommunikationer och gym.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Lagergrensgatan 21, Söder, Norrköpings kommun

Lagergrensgatan 21

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

1 595 000 kr

53 m²

2 rum

2 260 kr/mån

30 094 kr/m²

Charmig och trivsam gavellägenhet om 2 rok högst upp i huset i populära söder med gångavstånd till city. Ljus lägenhet med fina takkupor och välbevarade trägolv i lägenheten. Välskött förening med god ekonomi. Här bor du med ett lugnt men ändå centralt läge med gångavstånd till det mesta så som city, restauranger, strövområden och kommunikationer. Vid intresse kan en del möblemang övertas vid köp.

 • Plus
Tingsbrötsvägen 23, Svärtinge, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Tingsbrötsvägen 23

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

2 995 000 kr

162 m²

6 rum

2 966 m² tomt

Med ett högt och trevligt läge ligger denna charmiga 30-tals villa med stor potential för att sätta sin egen prägel och touch på. Ett perfekt hus för den händige med snickarglädje. Flexibel planlösning som kan anpassas utifrån egna önskemål. Stor och härlig trädäck med inglasad altan och balkong i sydväst läge. Härlig och uppvuxen natur -och trädgårdstomt närmare 3 000 m² med oändliga möjligheter. Fristående garage samt lekstuga.

Tryffelgatan 22B, Brånnestad, Norrköpings kommun

Tryffelgatan 22B

Villa
Brånnestad, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

2 990 000 kr

90 m²

4 rum

1 049 m² tomt

Med adressen Tryffelgatan 22B finner ni denna charmiga villa från 1936 – ett trevligt och ljust boende med många fördelar. Huset står på en stor och lättskött friköpt trädgårdstomt med uppställningsplats för två bilar. Stor och härlig altan med eftermiddag sol. Nymålad fasad 2018 och nytt tak, där även papp och läkt är utbytt 2011. Huset är dessutom omdränerat 2005 och flertalet fönster utbytta till 3-glas med ljudisolering. Fiber indraget -18. Välkomna på visning!

Visar alla 14