Elite Fastighetsmäklare

Elite Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nils Åbergs gata 19B, Sandtorp, Norrköpings kommun

Nils Åbergs gata 19B

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/4
4 803 kr/mån
29 338 kr/m²

Fantastiskt fin och modern hörnlägenhet i barnvänliga Sandtorp! Generöst ljusinsläpp från tre olika väderstreck kännetecknar denna lägenhet med genomgående ljus och fräschör. Den trevlig öppna planlösningen rymmer både kök och vardagsrum samt fortsätter ut i en trevlig inglasad balkong som bjuder in till umgänge. Lägenheten rymmer dessutom två sovrum varav ett med skjutdörrsgarderober. Vidare finns ett generöst tilltaget duschrum med egen tvättdel samt gott om förvaring i den välplanerade hallen. Högt och trevligt läge belägen på våning 3 av 4 med hiss. Perfekt boende för den som bara vill flytta in! Sandtorp är ett nybyggt, lugnt bostadsområde med fina grönområden och gångavstånd till city. I området finns också två stora livsmedelsbutiker samt flertalet omtyckta förskolor.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Smedjegatan 28, Nordantill, Norrköpings kommun

Smedjegatan 28

Lägenhet
Nordantill, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 550 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/5
2 871 kr/mån
29 808 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha lägenhet med balkong. Välvårdad och fräsch 2:a för den som söker något nära Campus och dess fina omgivning kring Strömmen och Folkparken. Välskött och bra föreningen med god ekonomi med förmånlig månadsavgift! Gångavstånd till Resecentrum samt alla restauranger och dagligvaruhandel kring Kungsgatan.

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Grytsvägen 2, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Gamla Grytsvägen 2

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Elite Fastighetsmäklare
3 500 000 kr
180 + 120 m²
7 rum
1 939 m² tomt

Välkomna till denna charmiga och välbevarade 20-tals villa för ett representativt boende. Högt och trevligt läge med storslagen och bedårande utsikt över Valdemarsviken. Villan är fördelat på totalt 300 m² byggnadsarea med vältilltagna ytor. Fördelaktiga låga driftskostnader, tack vare bergvärmesystem. Ett drömboende för den som uppskattar lugnet och en vacker landskapsbild!

 • Plus
Albrektsvägen 21, Ljura, Norrköpings kommun

Albrektsvägen 21

Lägenhet
Ljura, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
3 950 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/5
1 461 kr/mån
44 382 kr/m²

Äntligen ges möjlighet att förvara en ägarlägenhet av modell större i populära Vattenkannan! Här erbjuds en fin och fräsch 4:a med härlig inglasad balkong för den som söker något som inte påverkas av ränteförändringar på månadsavgifter. Perfekt för villasäljare som har kapital att skjuta in och önskar sig låga driftskostnader. Praktiskt och bekvämt boende för den som tröttnat på underhåll och skötsel. Lägenheten måste upplevas på plats för att få den rätta känslan!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Äganderätt
Provaregatan 7, Hageby, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Provaregatan 7

Villa
Hageby, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
4 195 000 kr
130 m²
5 rum
520 m² tomt

Välkommen till denna superfina och påkostade 1 plans villa där det är bara att flytta in i. Allting är nytt och fräscht med smakfullt inredd materialval. Lättskött och praktiskt villa i ett plan och mindre friköpt tomt. Putsad fasad, omlagt tak, nya 3 glasfönster, vattenburen golvvärme via fjärrvärme, fina stensättning på framsidan och allting påkostad invändigt. Här får du det mesta som man vill ha! Denna villa måste man uppleva på plats!

Tingstagatan 4C, Oxelbergen, Norrköpings kommun

Tingstagatan 4C

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 2/4
3 663 kr/mån
31 200 kr/m²

Välplanerad och totalrenoverad 3:a med balkong belägen på Öster med närhet till vackra Oxelbergsparken. Allting väldigt smakfullt och snyggt renoverat med ljusa färger. Genomgående lägenhet med bra förvaringsutrymmen. Lägenheten finns på våning 2 av 4 med hiss. Välskött privat bostadsrättsförening med god ekonomi.

 • Balkong
 • Hiss
Emil Hedelius gata 46, Klockaretorpet, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Emil Hedelius gata 46

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 750 000 kr
122 m²
6 rum
137 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välskötta radhus i 2 plan med lättskött friköpt tomt och härlig inglasad altan på framsidan i söderläge. Bekvämt och underhållsfritt radhus med flertalet sovrum för den stora familjen. Närhet till spårvagn och dagligvaruhandel i form av Ica Kvantum och Lidl. Förmånlig boendekostnad där man får mycket hus för pengarna! Garage i länga och p-platser ingår till fastigheten.

 • Energieffektiv
Nils Åbergs gata 17C, Sandtorp, Norrköpings kommun
Nils Åbergs gata 17C, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Nils Åbergs gata 17C, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Nils Åbergs gata 17C

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 995 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 1/4
5 454 kr/mån
25 253 kr/m²

Välkommen till denna superfina och påkostade 3,5:a i nyskick med både inglasad uterum mot baksidan och uteplats på framsidan. Här får du en unik lägenhet med "radhuskänsla" och egen ingång, ett perfekt boende för de som söker något bekvämt och lättskött! Bra och trevligt läge i en nybyggd stadsdel Sandtorp. Uteförråd tillhörande lägenheten samt goda möjligheter till p-plats och separat kösystem till carport. Närhet till Ica Kvantum och Lidl och bra kommunikationer.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
4 475 000 kr
78 m²
3 rum
vån 11/17
6 441 kr/mån
57 372 kr/m²

KRAFTIGT PRISSÄNKT! Välkommen till denna fantastiskt fina och ljusa 3:a med stor och härlig inglasad balkong. Belägen högt upp i huset med majestätisk utsikt över takåsarna med en fantastiskt stadsbild och Louis De Geer Konsert & Kongress och Strömmen i blickfånget. Ett utomordentligt trevligt läge i ett av de mest omtyckta området i innerstan och för den som har högst ställda krav på sitt boende. Öppen och modern planlösning med sociala samvaroytor och en härlig inglasad balkong över Motala Ström. Fina strövområden runt Strömmen och Industrilandskapet. Lägenheten bör upplevas på plats! Möjlighet till att byta mot radhus/villa i Lindö alternativt Kneippen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Knäppingsborgsgatan 38, Centralt, Norrköpings kommun

Knäppingsborgsgatan 38

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 150 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/6
3 963 kr/mån
28 477 kr/m²

Välplanerad och trevlig gavel 3 rok med balkong och fönster åt tre håll. Belägen på våning 1 av 6 med hiss endast 4 trappsteg. Välskött och bra förening med god ekonomi och förmånlig månadsavgift. Stor härlig balkong mot skyddad baksida. Ett perfekt boende för den som söker något bekvämt och bra. Centralt läge med närhet till det mesta.

 • Balkong
 • Hiss
Hagebygatan 30A - B, Söder, Norrköpings kommun

Hagebygatan 30A - B

Villa
Söder, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
7 495 000 kr
255 + 80 m²
11 rum
808 m² tomt

Välkommen till denna fantastisk härliga och påkostade tvåfamiljsvilla med goda möjligheter som uthyrningsobjekt eller för eget bruk på Söder. Här har du allt man kan kräva och tänka sig, såsom hög standard, egen pool, egen trädgård och sist men inte minst ett bra läge! Dessutom är garaget inredd som bostad samt källarplan som 2 kontor. Uppvärmningssystem via fjärrvärme och luftvärmepump för AC. Lummig och mysig innergård. Totalrenoverad med mycket bra standard. Stora renoveringarna utfördes 2018/19. Hyresintäkter: 586.800 kr/år inklusive värme, vatten och avfall. Säljs i bolagsform så slipper man lagfartskostnaden.

Gröndalsgatan 24A - E, Klingsberg, Norrköpings kommun

Gröndalsgatan 24A - E

Övrigt
Klingsberg, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
10 495 000 kr
1 399 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en mindre hyresfastighet i attraktivt villaområde i populära Klingsberg! Samtliga lägenheter med egen uteplats alternativ balkong samt parkeringsplatser. Dessutom har samtliga lägenheter egen tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har genomgått en totalrenovering 2019/2020. Ett mycket bra förstagångsobjekt för den som vill ha ett förvaltningsobjekt.

Finspångsvägen 521A, Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 521A

Övrigt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 195 000 kr
1 559 m² tomt

Välkommen till en möjlighet att uppföra en nybyggnation med byggrätt på 180 m² i två plan alternativt återställa av befintlig byggnad för ett visst ändamål. Möjligheterna är oändliga för den som har en affärsidé och planer i ett starkt växande samhälle. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt el, vilket innebär att inga anslutningskostnader tillkommer.

Putsaregatan 6, Hageby, Norrköpings kommun

Putsaregatan 6

Villa
Hageby, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
3 895 000 kr
99 + 69 m²
5 rum
500 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välskött 1½ - plans villa med källare belägen på lugn och barnvänlig återvändsgata. Plan och välskött trädgårdstomt med fristående garage. Nyinstallerad solpanel med laddningsboxar -23. Huset totalrenoverade 2010 med såsom kök, båda badrummen, gäst-wc, plåttak, uterum samt samtliga ytskikt. Välbyggt trädäck med utespa från 2017. Låga driftskostnader tack vare solpanel och fjärrvärme. Perfekt för den som använder sig av elbil med egen laddningsbox. Barnvänligt läge med närhet till skola och förskola. Gångavstånd till Vrinneviskogen med fina strövområden.

Finspångsvägen 570D, Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 570D

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 895 000 kr
1 509 m² tomt

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva en tomt med generös byggrätt. Valfritt hustyp i lösvirke. Bunden till husleverantör. Storslagen och fantastisk utsikt över Glan. Kommunalt via finns vid tomtgräns.

 • Plus
Själagårdsgatan 10, Lagerlunda, Norrköpings kommun

Själagårdsgatan 10

Villa
Lagerlunda, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
3 795 000 kr
79 + 105 m²
4 rum
770 m² tomt

Välkommen till denna renoverade och trevliga 1 plans villa med inredd källare totalt yta närmare 160 m² samt vidbyggt garage ca 25 m². Källarplan är totalt inredd med egen ingång perfekt för tonårsfamiljen som kan utnyttja som tonårsboende. Alla större renoveringar är utförd på fastigheten på senare år. Uppvuxen trädgårdstomt med härlig baksida. Stenlagd uteplats med skyddat läge med pergola. Vidbyggt uppvärmd och isolerad garage plats för en bil samt uppställningsplats för två bilar på uppfarten. Lugnt och trivsamt läge perfekt för en barnfamilj. Huset måste upplevas på plats.

Blockstensgatan 3, Vilbergen, Norrköpings kommun

Blockstensgatan 3

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 750 000 kr
86,5 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 387 kr/mån
20 231 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet i bra skick med balkong. Välplanerad och renoverad lägenhet med bra standard och skick. Stort badrum med både dusch och badkar samt tvättmaskin. Stor klädkammare som även går att använda som barnrum. Belägen på våning 2 av 3. Härlig lekplats precis utanför lägenheten. Välskött och bra Riksbyggen föreningen med god ekonomi.

 • Balkong
S:t Persgatan 39, Centralt, Norrköpings kommun

S:t Persgatan 39

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 975 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/5
6 465 kr/mån
31 649 kr/m²

Välkommen till denna välplanerad och fräsch lägenhet som är genomgående renoverad 2021 i nyskick. Centralt och bra läge med närhet till det mesta. Fina strövområden kring Strömmen och Industrilandskapet. Välskött och bra Riksbyggen förening där det mesta ingår i månadsavgiften. Ett perfekt boende för den som söker en lite större lägenhet med bra förvaringsutrymmen.

 • Balkong
 • Hiss
Blockstensgatan 2, Vilbergen, Norrköpings kommun

Blockstensgatan 2

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 595 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 619 kr/mån
23 630 kr/m²

Välkommen till denna superfina och totalrenoverade 3:a med smakfull och påkostad materialval. Högt och trevligt läge med fönster åt tre håll och inglasad balkong. Välplanerade och ljus 3:a med förmånlig månadsavgift. Välskött och bra Riksbyggen-förening med god ekonomi. Möjlighet till parkeringsplats för den som önskar. Ett perfekt boende för den som bara vill flytta in!

 • Balkong
Kapplandsgatan 14, Karlshov, Norrköpings kommun

Kapplandsgatan 14

Villa
Karlshov, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
5 800 000 kr
147 + 38 m²
5 rum
1 121 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och fräscha 1 plans villa med vidbyggt garage och carport i barnvänliga och populära Karlshov. Praktiskt och lättskött hus med allt i ett plan, stora och härliga sällskapsytor. Rymligt kök samt stort vardagsrum med utgång till härlig uterum mot skyddad baksida. Stor och härlig friköpt trädgårdstomt med fin stensatt på entrésida och uppvuxen tomt mot baksida som är insynsskyddad. Närhet till skolor och förskolor och gångavstånd till Eneby Centrum. Ett perfekt boende för den stora barnfamiljen eller de som är trötta på att gå i trappor.

Trestegsgatan 117, Ektorp, Norrköpings kommun

Trestegsgatan 117

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 895 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 520 kr/mån
19 843 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och fräscha 4:a med stor och härlig inglasad balkong mot den trevliga innergården. Ljus och välplanerad lägenhet belägen på 2:a våningen och hörnläge med fönster åt tre håll. Barnvänligt och trevligt läge i lugna och trevliga Ektorp. Ett bra boende för barnfamiljen alternativt husägare. Fina grönområden samt närhet till till skolor och förskolor.

 • Balkong
Apelgatan 28A, Haga, Norrköpings kommun

Apelgatan 28A

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 250 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 710 kr/mån
21 552 kr/m²

Välplanerad tvåa med ett stort och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Helkaklat badrum med kombinerad tvätt/torktumlare. Närhet till affär, kommunikationer och vårdcentral.

 • Plus
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun

Taborsbergsvägen 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
2 563 kr/mån
30 577 kr/m²

Välplanerad och fräsch 1:a med fransk balkong och sovalkov i Haga! Välskött och bra Riksbyggen förening med god ekonomi. Påkostad duschrum samt arbetskök 2022. Perfekt boende för en student alternativt övernattningslägenhet. Bra spårvagnsförbindelse och närhet till Hagagymnasiet. Gångavstånd till Folkparken och Himmelstalundsfältet.

 • Balkong
Tryffelgatan 22B, Brånnestad, Norrköpings kommun

Tryffelgatan 22B

Villa
Brånnestad, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 990 000 kr
90 + 40 m²
4 rum
1 049 m² tomt

Med adressen Tryffelgatan 22B finner ni denna charmiga villa från 1936 – ett trevligt och ljust boende med många fördelar. Huset står på en stor och lättskött friköpt trädgårdstomt med uppställningsplats för två bilar. Stor och härlig altan med eftermiddag sol. Nymålad fasad 2018 och nytt tak, där även papp och läkt är utbytt 2011. Huset är dessutom omdränerat 2005 och flertalet fönster utbytta till 3-glas med ljudisolering. Fiber indraget -18. Välkomna på visning!

Visar alla 24