Mäklare Dikran Dogan

Dikran Dogan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun

Taborsbergsvägen 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
2 563 kr/mån
30 577 kr/m²

Välplanerad och fräsch 1:a med fransk balkong och sovalkov i Haga! Välskött och bra Riksbyggen förening med god ekonomi. Påkostad duschrum samt arbetskök 2022. Perfekt boende för en student alternativt övernattningslägenhet. Bra spårvagnsförbindelse och närhet till Hagagymnasiet. Gångavstånd till Folkparken och Himmelstalundsfältet.

  • Balkong
Bråviksvägen 67, Lindö, Norrköpings kommun

Bråviksvägen 67

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
995 000 kr
30 m²
1 rum
3 150 kr/mån
33 167 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta och helt nyproducerade lägenhet med egen uteplats i västerläge. Perfekt lägenhet för den som vill flytta från föräldrarna som förstagångslägenhet alternativt ha det som övernattningslägenhet. Härliga och underbara omgivningar med Lindö småbåtshamn invid, Abborrebergsskogen samt fina strövområden runt Bråviken. Bra bussförbindelser med hållplats strax utanför.

  • Uteplats
  • Hiss
Sveagatan 9, Centralt, Norrköpings kommun

Sveagatan 9

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 195 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/6
6 179 kr/mån
24 943 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 3:a med egen uteplats fördelat på hela 88 m². Genomgående ljusa ytskikt och ekparkett med mycket bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt klädkammare. Stort badrum med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Fullutrustad kök med vitvaror från Siemens. Centralt och bra läge med närhet till Centralstation, Strömmen, restauranger samt shopping. Ett perfekt boende för den som söker något bekvämt och prisvärt.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Moa Martinsons Gata 2C, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Moa Martinsons Gata 2C

Övrigt
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
5 300 000 kr
860 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva sin egna nybyggda kontorsbyggnad istället för att lägga pengar på dyra hyror. Ett ypperligt tillfälle att placera sin verksamhet i nya fräscha kontor inom handel, telecom eller försäljning etc. Flertalet parkeringsplatser tillhör fastigheten med asfalterade platser. Mycket bra skylt -och exponeringsläge med bra synlighet. Anslutningskostnad för VA tillkommer. Välkomna att ta en titt på denna fina och trevliga fastighet!

  • Plus
Slakthusvägen 6A, Kråkvilan, Norrköpings kommun

Slakthusvägen 6A

Övrigt
Kråkvilan, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 595 000 kr
120 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en nyuppförd industrilokal/verkstad för eget bruk alternativt hyra ut. Fastigheten ingår i en samfällighet där avgiften är 500 kr/mån per lokal. Här finns det även en brunn med gemensam oljeavskiljare. Ägarformen är äganderätt vilket innebär att det är belåningsbart gentemot bank och finansbolag. Möjlighet att bygga entresol med full yta på närmare 70 m² tack vare takhöjden på 7-9 meter och fönster. Porten mäter 4x4,5 meter med full öppningsbara vikbara portar. Kommunalt VA indraget och el som är förberett för indragning för den som önskar.

Mandelblomsvägen 5, Åselstad, Norrköpings kommun

Mandelblomsvägen 5

Tomt
Åselstad, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 475 000 kr
1 610 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och vackert belägna tomt med rivningshus på för nybyggnation i Åselstad! Obunden till husleverantör. Generös byggrätt i detaljplan. Anslutningsavgift för kommunalt VA och el betald. Ett ypperligt tillfälle för den som vill uppföra sitt drömboende på en lättarbetad tomt.

Anna Särströms gata 1C, Sandtorp, Norrköpings kommun

Anna Särströms gata 1C

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
4 868 kr/mån
30 427 kr/m²

Välkommen till denna moderna och nyproducerade hörnlägenhet med fönster åt tre håll och öppen planlösning. Välplanerad och ljus lägenhet med både loftbalkong och inglasad balkong. Högt och trevligt läge belägen på våning 3 av 4 med hiss. Stort och härligt duschrum med både tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk med skåpsförvaring. Mycket goda förvaringsutrymmen med gott om garderober och en klädkammare. I anslutning till lägenheten vid loftgången finns ett inrett och isolerat förråd som går att använda som kontor alternativt lekrum. El och värme finns indraget för att kunna nyttja förrådet året runt. En perfekt lägenhet för den som söker något nytt och fräscht! Sandtorp är ett nybyggt bostadsområde med barnvänligt och attraktivt läge. Bra förbindelser och kommunikationer med både spårvagns -och bussförbindelse. Närhet till förskolor, skolor samt matbutiker. Fina grönområden kring Himmelstalundsfältet och Folkparken. Här finns även fina motionsspår runt Borgsmo-området och Strömmen!

  • Balkong
  • Hiss
Gråbergsgatan 61, Vilbergen, Norrköpings kommun

Gråbergsgatan 61

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
5 118 kr/mån
17 384 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mycket trevliga 3:a med stor och härlig balkong i lugna och barnvänliga Vilbergen. Här erbjuds rymligt kök, stor duschrum med tvättstapel, separat Wc samt stor balkong i söderläge. Belägen på bästa våningsplan 2 av 3. Välskött och bra HSB-förening med god ekonomi och förmånlig månadsavgift. Ett bra boende för den som vill sätta sin egna prägel på färgsättning och touch.

  • Balkong
Gamla Grytsvägen 2, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Gamla Grytsvägen 2

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Elite Fastighetsmäklare
3 500 000 kr
180 + 120 m²
7 rum
1 939 m² tomt

Välkomna till denna charmiga och välbevarade 20-tals villa för ett representativt boende. Högt och trevligt läge med storslagen och bedårande utsikt över Valdemarsviken. Villan är fördelat på totalt 300 m² byggnadsarea med vältilltagna ytor. Fördelaktiga låga driftskostnader, tack vare bergvärmesystemet. Ett drömboende för den som uppskattar lugnet och den vackra landskapsvyn!

  • Plus
Emil Hedelius gata 46, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Emil Hedelius gata 46

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 695 000 kr
122 m²
6 rum
137 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välskötta radhus i 2 plan med lättskött friköpt tomt och härlig inglasad altan på framsidan i söderläge. Bekvämt och underhållsfritt radhus med flertalet sovrum för den stora familjen. Närhet till spårvagn och dagligvaruhandel i form av Ica Kvantum och Lidl. Förmånlig boendekostnad där man får mycket hus för pengarna! Garage i länga och p-platser ingår till fastigheten.

  • Energieffektiv
Knäppingsborgsgatan 38, Centralt, Norrköpings kommun

Knäppingsborgsgatan 38

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 150 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/6
3 963 kr/mån
28 477 kr/m²

Välplanerad och trevlig gavel 3 rok med balkong och fönster åt tre håll. Belägen på våning 1 av 6 med hiss endast 4 trappsteg. Välskött och bra förening med god ekonomi och förmånlig månadsavgift. Stor härlig balkong mot skyddad baksida. Ett perfekt boende för den som söker något bekvämt och bra. Centralt läge med närhet till det mesta.

  • Balkong
  • Hiss
Hagebygatan 30A - B, Söder, Norrköpings kommun

Hagebygatan 30A - B

Villa
Söder, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
7 495 000 kr
255 + 80 m²
11 rum
808 m² tomt

Välkommen till denna fantastisk härliga och påkostade tvåfamiljsvilla med goda möjligheter som uthyrningsobjekt eller för eget bruk på Söder. Här har du allt man kan kräva och tänka sig, såsom hög standard, egen pool, egen trädgård och sist men inte minst ett bra läge! Dessutom är garaget inredd som bostad samt källarplan som 2 kontor. Uppvärmningssystem via fjärrvärme och luftvärmepump för AC. Lummig och mysig innergård. Totalrenoverad med mycket bra standard. Stora renoveringarna utfördes 2018/19. Hyresintäkter: 586.800 kr/år inklusive värme, vatten och avfall. Säljs i bolagsform så slipper man lagfartskostnaden.

Gröndalsgatan 24A - E, Klingsberg, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Gröndalsgatan 24A - E

Övrigt
Klingsberg, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
9 975 000 kr
1 399 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en mindre hyresfastighet i attraktivt villaområde i populära Klingsberg! Samtliga lägenheter med egen uteplats alternativ balkong samt parkeringsplatser. Dessutom har samtliga lägenheter egen tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har genomgått en totalrenovering 2019/2020. Ett mycket bra förstagångsobjekt för den som vill ha ett förvaltningsobjekt.

Finspångsvägen 521A, Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 521A

Övrigt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 195 000 kr
1 559 m² tomt

Välkommen till en möjlighet att uppföra en nybyggnation med byggrätt på 180 m² i två plan alternativt återställa av befintlig byggnad för ett visst ändamål. Möjligheterna är oändliga för den som har en affärsidé och planer i ett starkt växande samhälle. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt el, vilket innebär att inga anslutningskostnader tillkommer.

Putsaregatan 6, Hageby, Norrköpings kommun

Putsaregatan 6

Villa
Hageby, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
3 795 000 kr
99 + 69 m²
5 rum
500 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välskött 1½ - plans villa med källare belägen på lugn och barnvänlig återvändsgata. Plan och välskött trädgårdstomt med fristående garage. Nyinstallerad solpanel med laddningsboxar -23. Huset totalrenoverade 2010 med såsom kök, båda badrummen, gäst-wc, plåttak, uterum samt samtliga ytskikt. Välbyggt trädäck med utespa från 2017. Låga driftskostnader tack vare solpanel och fjärrvärme. Perfekt för den som använder sig av elbil med egen laddningsbox. Barnvänligt läge med närhet till skola och förskola. Gångavstånd till Vrinneviskogen med fina strövområden.

Finspångsvägen 570D, Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 570D

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 895 000 kr
1 509 m² tomt

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva en tomt med generös byggrätt. Valfritt hustyp i lösvirke. Bunden till husleverantör. Storslagen och fantastisk utsikt över Glan. Kommunalt via finns vid tomtgräns.

  • Plus
Blockstensgatan 3, Vilbergen, Norrköpings kommun

Blockstensgatan 3

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 695 000 kr
86,5 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 387 kr/mån
19 595 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet i bra skick med balkong. Välplanerad och renoverad lägenhet med bra standard och skick. Stort badrum med både dusch och badkar samt tvättmaskin. Stor klädkammare som även går att använda som barnrum. Belägen på våning 2 av 3. Härlig lekplats precis utanför lägenheten. Välskött och bra Riksbyggen föreningen med god ekonomi.

  • Balkong
S:t Persgatan 39, Centralt, Norrköpings kommun

S:t Persgatan 39

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 975 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/5
6 465 kr/mån
31 649 kr/m²

Välkommen till denna välplanerad och fräsch lägenhet som är genomgående renoverad 2021 i nyskick. Centralt och bra läge med närhet till det mesta. Fina strövområden kring Strömmen och Industrilandskapet. Välskött och bra Riksbyggen förening där det mesta ingår i månadsavgiften. Ett perfekt boende för den som söker en lite större lägenhet med bra förvaringsutrymmen.

  • Balkong
  • Hiss
Blockstensgatan 2, Vilbergen, Norrköpings kommun

Blockstensgatan 2

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 595 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 619 kr/mån
23 630 kr/m²

Välkommen till denna superfina och totalrenoverade 3:a med smakfull och påkostad materialval. Högt och trevligt läge med fönster åt tre håll och inglasad balkong. Välplanerade och ljus 3:a med förmånlig månadsavgift. Välskött och bra Riksbyggen-förening med god ekonomi. Möjlighet till parkeringsplats för den som önskar. Ett perfekt boende för den som bara vill flytta in!

  • Balkong
Kapplandsgatan 14, Karlshov, Norrköpings kommun

Kapplandsgatan 14

Villa
Karlshov, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
5 800 000 kr
147 + 38 m²
5 rum
1 121 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och fräscha 1 plans villa med vidbyggt garage och carport i barnvänliga och populära Karlshov. Praktiskt och lättskött hus med allt i ett plan, stora och härliga sällskapsytor. Rymligt kök samt stort vardagsrum med utgång till härlig uterum mot skyddad baksida. Stor och härlig friköpt trädgårdstomt med fin stensatt på entrésida och uppvuxen tomt mot baksida som är insynsskyddad. Närhet till skolor och förskolor och gångavstånd till Eneby Centrum. Ett perfekt boende för den stora barnfamiljen eller de som är trötta på att gå i trappor.

Trestegsgatan 117, Ektorp, Norrköpings kommun

Trestegsgatan 117

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
1 895 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 520 kr/mån
19 843 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och fräscha 4:a med stor och härlig inglasad balkong mot den trevliga innergården. Ljus och välplanerad lägenhet belägen på 2:a våningen och hörnläge med fönster åt tre håll. Barnvänligt och trevligt läge i lugna och trevliga Ektorp. Ett bra boende för barnfamiljen alternativt husägare. Fina grönområden samt närhet till till skolor och förskolor.

  • Balkong
Moa Martinsons gata 2B, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Moa Martinsons gata 2B

Övrigt
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
3 795 000 kr
145 + 8 m²
5 rum
1 679 m² tomt

Välkommen till denna moderna och fräscha kontorsbyggnad som kan användas som kontor och handel med bra exponeringsläge i Klockaretorpet. Perfekt för den som är trött på att betala hyror till sin fastighetsägare, när man kan betala till sig själv. Fastigheten är i pågående process för avstyckning. Plan och lättskött friköpt trädgårdstomt med möjlighet att hyra ett flertal parkeringsplatser.

  • Plus
Tryffelgatan 22B, Brånnestad, Norrköpings kommun

Tryffelgatan 22B

Villa
Brånnestad, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare
2 990 000 kr
90 + 40 m²
4 rum
1 049 m² tomt

Med adressen Tryffelgatan 22B finner ni denna charmiga villa från 1936 – ett trevligt och ljust boende med många fördelar. Huset står på en stor och lättskött friköpt trädgårdstomt med uppställningsplats för två bilar. Stor och härlig altan med eftermiddag sol. Nymålad fasad 2018 och nytt tak, där även papp och läkt är utbytt 2011. Huset är dessutom omdränerat 2005 och flertalet fönster utbytta till 3-glas med ljudisolering. Fiber indraget -18. Välkomna på visning!

Visar alla 23