Mäklare Dikran Dogan

Dikran Dogan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bävervägen 1, Hårstorp, Finspångs kommun

Bävervägen 1

Övrigt
Hårstorp, Finspångs kommun
Elite Fastighetsmäklare

3 850 000 kr

3 999 m² tomt

I absolut toppskick är den här byggnaden med all modern utrustning i såväl kök som restaurangdel! Ypperligt läge med stor utvecklingspotential för Dig som vill driva en trivsam kvarterskrog alternativt lunchrestaurang. Nära genomfartsled Norrköping- Finspång. Kringliggandebebyggelse består av villor, radhus och hyresrätter vilket gör att det finns gott kundunderlag! Låga driftkostnader tack vare bergvärme! Fastigheten säljs ihop med rörelse eller var för sig! Det angivna priset gäller endast fastigheten och berörs inte av rörelsen.

Luddingsbovägen 14, Luddingsbo, Söderköpings kommun
 • Mån 10 apr kl 13:00

Luddingsbovägen 14

Villa
Luddingsbo, Söderköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

5 295 000 kr

169 m²

6 rum

3 000 m² tomt

Välkommen till denna fina och trevliga 1-plans villa med extremt låga driftskostnader i natursköna Luddingsbo! Här har du allt, om du söker dig till lugnet och bekvämligheten med endast 10 min bilväg till Norrköpings City respektive Söderköping. Praktiskt och påkostat boende med allt i ett plan och härliga sällskapsutrymmen. Stor uppvuxen natur och trädgårdstomt med fristående garage, gäststuga, snickarbod och växthus. En pärla för den som uppskattar skog och natur.

 • Plus
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun

Taborsbergsvägen 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

845 000 kr

26 m²

1 rum

2 563 kr/mån

32 500 kr/m²

Välplanerad och fräsch 1:a med fransk balkong och sovalkov i Haga! Välskött och bra Riksbyggen förening med god ekonomi. Påkostad duschrum samt arbetskök 2022. Perfekt boende för en student alternativt övernattningslägenhet. Bra spårvagnsförbindelse och närhet till Hagagymnasiet. Gångavstånd till Folkparken och Himmelstalundsfältet.

 • Balkong
Slottsgatan 127, Centralt, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Slottsgatan 127

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

1 895 000 kr

62,5 m²

2 rum

3 378 kr/mån

30 320 kr/m²

Välplanerad och superfin 2:a med inglasad balkong belägen på våningsplan 4 av 6 med hiss. Genomgående ljus lägenhet med öppen och trevlig planlösning. Välskött och bra Riksbyggen föreningen med god ekonomi. Förmånlig månadsavgift där hushållselen ingår. Centralt och bra läge med gångavstånd till Resecentrum, Strömmen och Folkparken.

 • Balkong
 • Hiss
Tunnbindaregatan 28, Centralt, Norrköpings kommun

Tunnbindaregatan 28

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

1 850 000 kr

64,5 m²

2 rum

3 788 kr/mån

28 682 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och super fräsch 2:a med både balkong och fransk balkong. Genomgående och ljus lägenhet med högt och trevligt läge med utsikt över Strömmen. Välskött och bra HSB-förening med god ekonomi och förmånlig avgift där allt ingår förutom rörliga delen av hushållselen. Perfekt boende för den som vill ha närhet till det mesta. Endast ett stenkast till Strömmen och Industrilandskapet. Gångavstånd till Coop, Hemköp och Ica Strömmen på Kungsgatan.

 • Balkong
 • Hiss
Klingagatan 2, Skarphagen, Norrköpings kommun

Klingagatan 2

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

1 595 000 kr

72 m²

3 rum

3 685 kr/mån

22 153 kr/m²

Välplanerad och mycket trevlig 3:a med stor och härlig inglasad balkong i lugna och populära Skarphagen. Välskött och bra Brf med god ekonomi, därav den förmånliga månadsavgiften. Belägen på våning 1 av 7 med hiss. Bastu och övernattningslägenhet finns i föreningen. Visst renoveringsbehov föreligger för den som vill sätta sin egen prägel på lägenheten.

 • Balkong
 • Hiss
Villagatan 4A och 4B, Kneippen, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Villagatan 4A och 4B

Villa
Kneippen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

7 900 000 kr

210 m²

7 rum

600 m² tomt

Välkommen till denna fina och trevliga mindre hyresfastighet fördelat på 3 lägenheter, varav en 3:a om 110 m² som är totalrenoverad 2018 i mycket hög standard med utgång till egen altandäck om 40 m² samt 2 stycken lägenheter om vardera ca 50 m² fördelat på hall, vardagsrum, arbetskök, sovalkov samt balkong båda belägna på övre plan, den ena lägenheten är vakant och den andra uthyrd. I källarplan finns gemensam tvättstuga samt förråd och hobbyrum. Fastigheten är belägen i attraktiva Kneippen med barnvänlig och lugnt område. Närhet till Strömmen och dess fina strövområden samt vackra industrilandskapet.

Oskarsgatan 15, lgh 1102, Kneippen, Norrköpings kommun

Oskarsgatan 15, lgh 1102

Lägenhet
Kneippen, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

4 195 000 kr

97 m²

3 rum

3 666 kr/mån

43 247 kr/m²

Här ges möjlighet att förvärva den sista av de 3 lägenheterna i den vackra Disponenten villan som erbjuder ett högklassigt boende med en härlig balkong i västerläge. Fastigheten byggdes om varsamt under 2019-2021 med exklusiva materialval och hög standard. Här möts gammalt och nytt med allt ifrån tidstypiska detaljer såsom bjälkar i tak, fiskbensparkett, öppenspis, djupa fönsternischer och stuckaturer, blandat med stilren elegans där det bästa av två världar möts. Ett smakfullt boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum därtill ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat Wc. Detta passar inte alla, utan bara de särskild utvalda, därför bör man inte gå miste om denna möjlighet! Här erbjuds en lägenhet som saknar motstycke för den som har väldigt höga krav men också eftersträvar låga driftskostnader. Fria möjligheter att förfoga över sin bostad utan att andra ska bestämma över det. Till lägenheten ingår en carport och stort källarförråd, dessutom finns det två gästparkeringar till förfogande för de boende.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Äganderätt
Tingsbrötsvägen 23, Svärtinge, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Tingsbrötsvägen 23

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

3 195 000 kr

162 m²

6 rum

2 966 m² tomt

Med ett högt och trevligt läge ligger denna charmiga 30-tals villan med stor potential för att sätta sin egen prägel och touch på. Ett perfekt hus för den händige med snickarglädje. Flexibel planlösning som kan anpassas utifrån egna önskemål. Stor och härlig trädäck med inglasad altan och balkong med sydväst läge. Stor och uppvuxen natur -och trädgårdstomt närmare 3 000 m² med oändliga möjligheter. Fristående garage samt lekstuga.

Tryffelgatan 22B, Brånnestad, Norrköpings kommun

Tryffelgatan 22B

Villa
Brånnestad, Norrköpings kommun
Elite Fastighetsmäklare

2 990 000 kr

90 m²

4 rum

1 049 m² tomt

Med adressen Tryffelgatan 22B finner ni denna charmiga villa från 1936 – ett trevligt och ljust boende med många fördelar. Huset står på en stor och lättskött friköpt trädgårdstomt med uppställningsplats för två bilar. Stor och härlig altan med eftermiddag sol. Nymålad fasad 2018 och nytt tak, där även papp och läkt är utbytt 2011. Huset är dessutom omdränerat 2005 och flertalet fönster utbytta till 3-glas med ljudisolering. Fiber indraget -18. Välkomna på visning!

Visar alla 10