Mäklare Gary Dambergs

Gary Dambergs

Om mig

Jag som driver Enebymäklaren heter Gary Dambergs. Som en kompetent och personlig mäklare är jag stolt över att ha byggt upp ett rykte som en pålitlig och engagerad rådgivare åt mina kunder. Om du överväger att köpa eller sälja bostad i Eneby, inklusive områden som Haga, Sandbyhov, Vidablick, Hallberga, Karlshov, Pryssgården, Fyrby, Sörby, Tråbrunna och Fiskeby, är det självklart att du ska vända dig till mig för professionell och personlig hjälp.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrebrogatan 98, null, Norrköpings kommun
Herrebrogatan 98, null, Norrköpings kommun, bild 2
Herrebrogatan 98, null, Norrköpings kommun, bild 3

Herrebrogatan 98

Villa
Norrköpings kommun
Enebymäklaren
4 500 000 kr
127 + 127 m²
5 rum
797 m² tomt

Denna friköpta bostad belägen i det eftertraktade området Skarphagen erbjuder en unik möjlighet att förvärva din nästa bostad. Med en idealisk placering i området och en mängd potentiella förbättringsmöjligheter är detta ett perfekt val. Detta hem välkomnar dig med stora sociala ytor som är optimala för sociala sammanhang. Här kan du skapa minnen och uppleva härliga stunder tillsammans med dina nära och kära. Det generösa köket erbjuder gott om plats för matlagning och samvaro, medan det rymliga vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och gemenskap. En av de stora fördelarna i denna bostad är det stora garaget, perfekt för förvaring av fordon eller som en verkstad. Här finns gott om plats för en båt, husbil eller andra hobbyprojekt. Den tillhörande tomten vetter mot ett vackert skogsparti, vilket ger dig avskildhet utan insyn från grannar. Med tanke på bostadens potential och det attraktiva läget är detta en investering för din framtid. Skarphagen är känt för sin natursköna omgivning och närhet till bekvämligheter såsom skolor, shopping och rekreation. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet för dig att skapa ditt drömhem i ett av Norrköpings mest populära områden. Ta chansen att förvärva denna bostad och låt din kreativitet flöda. Kontakta mig idag för att boka en visning och utforska allt som detta hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Energieffektiv
Sysslomansgången 12, null, Norrköpings kommun
Sysslomansgången 12, null, Norrköpings kommun, bild 2
Sysslomansgången 12, null, Norrköpings kommun, bild 3

Sysslomansgången 12

Lägenhet
Norrköpings kommun
Enebymäklaren
1 990 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/6
6 338 kr/mån
25 844 kr/m²

3:a med uteplats i markplan! Nu får du chansen att bli den allra första att äga denna nyproducerade lägenhet i föreningen Sandbyhovs Gård. Med en perfekt placering i ett av Norrköpings expansiva områden, kommer du att njuta av bekvämt boende, modern design och fantastiska sociala samvaroytor. Lägenheten ligger bekvämt på våning 1 med en stenbelagd uteplats med plats för större utegrupp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum flyter naturligt ihop. Här får du plats med både ett större matbord och bekvämt soffhäng. Vill du bo bekvämt är detta bostaden för dig. Med moderna materialval och ljusa ytskikt kan du räkna med att din vardag blir både enklare och mer behaglig och du slipper tänka på dyra renoveringskostnader. Här får du känslan av att du har hittat ditt drömhem. Bostadsområdet Sandbyhov är i ett expansivt skede och kommer att utvecklas ytterligare med fler bostäder vilket kommer att bidra till ett fortsatt attraktivt område. Närheten till det mesta kännetecknar Sandbyhov och härifrån tar du dig enkelt till centrum med spårvagn, en kort cykelpromenad bort till Ingelsta och natursköna Hallbergaskogen endast 10 minuter bort. Så vänta inte för länge. Ta chansen att bli den första att kalla denna lägenhet för ditt hem. Kontakta mig redan idag för att boka din visning och upplev själv allt det här boendet har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Grindstugevägen 1 - Valdemarsvik, null, Valdemarsviks kommun
Grindstugevägen 1 - Valdemarsvik, null, Valdemarsviks kommun, bild 2
Grindstugevägen 1 - Valdemarsvik, null, Valdemarsviks kommun, bild 3

Grindstugevägen 1 - Valdemarsvik

Villa
Valdemarsviks kommun
Enebymäklaren
2 995 000 kr
129 m²
4 rum
2 395 m² tomt

Naturnära villa med havsutsikt från vardagsrummet. Välkommen till ditt drömhem, perfekt beläget i det natursköna Valdemarsvik, där modern komfort möter stillsamheten i den vackra omgivningen. Denna nyproducerade villa, färdigställd 2023, erbjuder en unik möjlighet att bli den allra första att flytta in och sätta din prägel på detta energieffektiva och stilfulla hem. Med sitt läge i hjärtat av naturen, erbjuder denna bostad en fridfull reträtt från stadens brus samtidigt som den är lättillgänglig för allt du behöver. Den enkla naturtomten är generöst tilltagen, vilket ger gott om plats för både parkering av flera bilar och möjligheten att bygga ett framtida garage för ytterligare bekvämlighet. Detta hus är perfekt för den mindre familjen eller för dig som söker ett hem där varje kvadratmeter är genomtänkt och användbar. Med en öppen planlösning och ljusa, luftiga ytor blir detta en plats att trivas i för såväl vardagsliv som festliga tillfällen. Och glöm inte den fantastiska havsutsikten som välkomnar dig från vardagsrumsfönstret varje dag. Här kan du njuta av naturens skiftande skönhet och avkoppling i en atmosfär av lugn och harmoni. Valdemarsvik är mer än bara en plats på kartan, det är en samhällsgemenskap där gemenskap och naturens närhet står i fokus. En charmig småstadsidyll där du snabbt känner dig hemma. För de idrottsintresserade ligger Grännäs IP bara en kort promenad bort, vilket erbjuder utmärkta möjligheter för motion och aktivitet året runt. Oavsett om det är en löprunda på morgonen, fotbollsmatch på eftermiddagen eller discgolf på kvällen, finns det något för alla att njuta av. Här finns även en härlig badstrand med brygga för dig som vill ta dig ett svalkande dopp under de varma och soliga sommardagarna. Vid Grännäs Marina strax nedanför tomtområdet i Käggla finns det flytbrygga där din båt kan vara väl förtöjd vid bland annat y-bommar och här finns platser med flera olika bredder. Den lätta tillgången med bil ända fram till bryggkanten underlättar din i och ur lastning av båten. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både modernt boende och naturskön omgivning. Kontakta mig redan idag för att boka din visning och låt detta vara början på din nya livsstil.

  • Premium
Doktor Butlers gata 13, null, Norrköpings kommun
Doktor Butlers gata 13, null, Norrköpings kommun, bild 2
Doktor Butlers gata 13, null, Norrköpings kommun, bild 3

Doktor Butlers gata 13

Lägenhet
Norrköpings kommun
Enebymäklaren
1 890 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
6 230 kr/mån
25 200 kr/m²

Nu har du chansen att bli den allra första att äga denna nyproducerade vindslägenhet i föreningen Sandbyhovs Gård. Med en perfekt placering i ett av Norrköpings mest expansiva områden, kommer du att njuta av bekvämt boende, modern design och fantastiska sociala samvaroytor. Lägenheten ligger högst upp i huset och bostaden nås bekvämt med hiss från gatuplanet. Den öppna planlösningen skapar en generös rymd där kök och vardagsrum flyter naturligt ihop. Detta är den perfekta platsen att umgås med familj och vänner. När du vill koppla av i enskildhet har du en balkong i söderläge att tillgå. Här njuter du av solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Det bekväma boendet i denna nyproducerade lägenhet är svårt att slå. Med moderna materialval och ljusa ytskikt kan du räkna med att din vardag blir både enklare och mer behaglig och du slipper tänka på dyra renoveringskostnader. Här kan du verkligen känna att du har hittat ditt drömhem. Bostadsområdet Sandbyhov är i ett expansivt skede och kommer att utvecklas ytterligare med fler bostäder vilket kommer att bidra till ett fortsatt attraktivt område. Närheten till det mesta kännetecknar Sandbyhov och härifrån tar du dig enkelt till centrum med spårvagn, en kort cykelpromenad bort till Ingelsta och natursköna Hallbergaskogen endast 10 minuter bort. Så vänta inte för länge. Ta chansen att bli den första att kalla denna lägenhet för ditt hem. Kontakta mig redan idag för att boka din visning och upplev själv allt det här boendet har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4