Mäklare Emelie Palmén

Emelie Palmén

Om mig

Med målmedvetenhet, engagemang och noggrannhet hjälper jag kunder i er affär. Som en framstående mäklare i Vänersborg sedan 2020 erbjuder jag engagerad och kunnig service. Jag arbetar hårt för att uppnå kunders mål och går den extra milen för att hitta det perfekta boendet. Oavsett om det är en bostadsrätt i stan, villa eller en gård på landet kommer jag hjälpa dig med stort engagemang och kunnighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Adolf Andersohnsgatan 3A, Mariero, Vänersborgs kommun

Adolf Andersohnsgatan 3A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
380 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/4
3 316 kr/mån
9 383 kr/m²

Välkommen till Adolf Andersohnsgatan 3A! Här finner du en lägenhet på ett rum och kök med stor inglasad balkong. Gott om förvaringsmöjligheter finns, vilket håller utrymmet organiserat och luftigt. Från balkongen, som är väl belägen med fri sikt åt väster och som är inglasad för att ge extra utrymme och komfort, kan man njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar. Lägenheten ingår i en välskött förening med låga avgifter och två förråd tillhörande lägenheten. Rymligt kök i lägenheten med gott om plats för matbord.

Bokgatan 14, Torpa, Vänersborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Bokgatan 14

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
195 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/4
5 347 kr/mån
2 889 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet på 67,5 kvm som erbjuder en harmonisk blandning av rymlighet, stil och bekvämlighet. Den första fördelen som möter dig är det rymliga köket, med köksinredning i snygg grön färg som skapar en frisk och inbjudande atmosfär. Köket är utformat för att vara både funktionellt och stilrent, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för matlagning och sociala tillfällen. Rymligt vardagsrum med stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig känsla i rummet. Sovrummet är rymligt och med bra garderober för förvaring. I lägenheten finns också en rymlig klädkammare. Badrummet har genomgått en renovering och erbjuder stor dusch samt tvättmaskin. Slutligen finns en inglasad balkong som förlänger boendeytan och erbjuder en härlig plats att njuta av frisk luft och utsikt året om. Sammanfattningsvis är denna tvårumslägenhet en perfekt balans mellan stil, funktionalitet och komfort. Med sina rymliga rum, moderna bekvämligheter och charmiga detaljer är det här ett hem att trivas i och att skapa minnen i.

  • Plus
  • Balkong
Tunhemsvägen 19, Egna hem, Trollhättans kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00

Tunhemsvägen 19

Villa
Egna hem, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 475 000 kr
98 m²
4 rum
733 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i det mysiga Egna hem, där bekvämlighet och närhet förenas på ett förtrollande sätt! Detta välbevarade hem har genomgående charm med noggrant underhåll och uppgraderingar genom åren som har hållit det i utmärkt skick. Med ett utbytt yttertak, installerade treglasfönster och fjärrvärme, samt löpande uppdateringar av ytskikten, kan du förvänta dig ett hus redo för en bekymmersfri livsstil. Inuti finner du ett rymligt helkaklat badrum komplett med golvvärme för extra komfort. Det generösa köket pryds av en vacker kakelugn och rymmer plats för både matlagning och gemensamma måltider. Huset har tre tilltagna sovrum och ett stort vardagsrum med gott om plats för både en matsalsgrupp och en bekväm soffgrupp. Förvaringsmöjligheterna är gott om, med utrymmen både i huset, källaren och ett extra förråd på tomten. Utanför välkomnar framsidan dig med en stor altan och en praktisk stensatt uteplats som bjuder in till trevliga stunder utomhus. Den trevliga tomten ger möjlighet till avkoppling och lek. Baksidan av huset erbjuder gott om parkeringsutrymme för flera fordon, vilket är praktiskt och bekvämt. Dessutom är fiber redan indraget i fastigheten. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Plus
Flanaden 106, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 106

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 056 kr/mån
4 836 kr/m²

Denna lägenhet har genomgått en totalrenovering och erbjuder en modern och stilfull atmosfär. Badrummet är också nyrenoverat och har en stilren design med moderna bekvämligheter. Här finns även en egen tvättmaskin för din bekvämlighet, vilket gör det enkelt att hantera tvättbehovet utan att lämna hemmet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en mysig balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt över omgivningen. Lägenheten har också en praktisk klädkammare där du kan organisera dina kläder och skor på ett smidigt sätt förutom detta finns det ett förråd precis utanför ytterdörren. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på våning två en perfekt kombination av modern komfort och bekvämlighet, vilket gör den till det perfekta hemmet för dig att trivas i.

Kristinelund 225, Kristinelund, Vänersborgs kommun

Kristinelund 225

Tomt
Kristinelund, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
500 000 kr
1 420 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en villatomt i natursköna Kristinelund! Förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus på lantligt belägen tomt. Lantligt läge med naturen in på knuten men bara några minuter med bil från Vänersborgs centrum. Med cykel når du centrum på cirka 12 minuter. I centrum finns flera restauranger, butiker och affärer. Dessutom kan du resa till Göteborg på 50 minuter. Flera skolor och förskolor finns i centrum samt i Blåsut som bara ligger en kost väg från tomten. Vid nyproduktion är fastigheten även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren. I samband med köpet av tomten får du själv välja vilket hus du önskar bygga med Mariedalshus.se Välkommen att åka förbi tomten och titta på egen hand och varmt välkommen med er intresseanmälan!

Nabbensbergsvägen 12C, Nabbensberg, Vänersborgs kommun

Nabbensbergsvägen 12C

Lägenhet
Nabbensberg, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
6 044 kr/mån
30 060 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende i form av en nybyggd radhuslägenhet, färdigställd 2022. Detta är en sällsynt chans att äga en modern och bekväm bostad som erbjuder allt du kan önska dig. Med en rymlig och luftig öppen planlösning har du möjlighet att skapa din drömhemmiljö. Köket, matplatsen och vardagsrummet smälter samman i en enhetlig och inbjudande atmosfär. Egna uteplatser på både fram och baksida dessutom egen gräsmatta med alla möjligheter att skapa det du önskar. Denna lägenhet kommer med ett praktiskt förråd som ligger precis utanför dörren. Dessutom finns det flera förvaringsmöjligheter i lägenheten. Till lägenheten hör en egen parkeringsplats. Lägenheten har genomgående parkett och klinkergolv samt ljusa väggar. Modernt och stilfullt kök och bad.

  • Energieffektiv
Hästängegatan 32, Onsjö, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Hästängegatan 32

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
107,7 m²
4 rum
vån 1/2
6 167 kr/mån
13 463 kr/m²

Välrenoverat radhus i bostadsrättsform. Trevlig planlösning med hall, kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och förråd i entréplan. Dessutom stort uterum och skyddad gräsyta på baksidan. På andra våning finner du tre sovrum, klädkammare och badrum. Till lägenheten hör ett garage. Lägenheten är belägen på populära Onsjö som erbjuder nära till förskola, skola, Brinkebergskulle och Onsjö golfklubb samt Brätte ridskola. Välkommen!

Djupebäcksgatan 2 B, Tingvalla, Trollhättans kommun

Djupebäcksgatan 2 B

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 075 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 631 kr/mån
26 220 kr/m²

Denna charmiga 1,5-rummare har genomgått en genomgripande förvandling och omvandlats till en trivsam 2-rumslägenhet. En totalrenovering ägde rum under 2022 och inkluderade uppgraderingar av kök, badrum och samtliga ytskikt. Lägenheten återfinns på våning 1 och har förmånen av att vara belägen vid en rymlig och lugn innergård. Det nya köket är modernt och funktionellt, utrustat med moderna apparater. Badrummet har också fått en stilren makeover med moderna bekvämligheter och elegant design. Samtliga ytskikt har omsorgsfullt förnyats för att skapa en enhetlig och fräsch atmosfär genom hela lägenheten. Den här bostaden har inte bara det praktiska, utan även det extra som en matkällare och vindsförråd. Innergården är rymlig och erbjuder en lugn oas. En av de stora fördelarna är det strategiska läget, med promenadavstånd till resecentrum. Därifrån kan du smidigt ta tåget till Göteborg på endast 39 minuter. Detta gör lägenheten idealisk för dem som önskar en perfekt kombination av stadsliv och enkel tillgång till andra destinationer. Välkommen!

Bangatan 10, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30

Bangatan 10

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
310 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
3 313 kr/mån
8 378 kr/m²

Välkommen till trivsam etta i fint skick! Entréhall med avhängningsplats och garderober. Ljust allrum med rymlig sovalkov och fransk balkong. Köket har ljus inredning, spishäll, inbyggnadsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och matplats. Badrummet har nyare ytskikt och inrymmer toalett, tvättställ, dusch och handdukstork. Perfekt lägenhet för studenten, förstagångsköparen eller för dig som vill ha ett enkelt boende. Fiber finns installerat i alla lägenheter. I närheten finns livsmedelsbutik, pizzeria, apotek och sportcentrum vid Vänersborgs arena. Centrum finns på endast 1,5 km avstånd med sin trevliga gågata, bio, butiker och caféer. Härifrån kan du även ta dig vidare med både buss och tåg! Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
Kristinelund 215, Kristinelund, Vänersborgs kommun

Kristinelund 215

Tomt
Kristinelund, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 600 000 kr
1 484 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en villatomt med kommande nyproducerad villa i natursköna Kristinelund! Lantligt läge med naturen in på knuten men bara några minuter från Vänersborgs centrum. Tomten säljs med kontrakt på ett Mariedalshus. I tomtpriset ingår egen djupborrad brunn, en gemensamhetsanläggning som kommer att bildas för avloppet och vägen samt elanslutningen. Villan är i 1 plan om 144 kvm, 4 sovrum. Huset som kommer uppföras har stort rymligt kök och vardagsrum, 2 badrum, tvättstuga/groventré, tre sovrum, allrum samt klädkammare. Läs mer om leverantören här: https://mariedalshus.se/ Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört! Bilderna på villan är från en liknande villa och INTE det hus som ska byggas den som skall byggas här. Se filen: Kristinelund hus 1 för planlösningen. Priset anger dels priset för tomtköp inkl. markarbete, egen djupborrad brunn, avlopp på gemensamhetsanläggning samt anslutningsavgift el. För köp av denna tomt krävs också entreprenadavtal avseende Mariedalshus, hus 1-1501.

Karolinervägen 23, Dals Rostock, Melleruds kommun

Karolinervägen 23

Villa
Dals Rostock, Melleruds kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 525 000 kr
101 + 128 m²
4 rum
1 094 m² tomt

Välkommen till Karolinervägen 23! Denna charmiga 1-plansvilla har en inredd källarvåning, inglasat uterum, öppna altaner och ett vidbyggt garage. Med 3 rum och kök på 101 m² boyta, är bostaden smakfullt inredd och omges av en välskött trädgårdstomt på 1094 m². I källarplan finns två allrum, badrum med dusch och badkar, ett sovrum samt tvättstuga med bastu. Belägen i Dals Rostock, finns närhet till förskolor, skolor, idrottsanläggningar, friluftsområden och vandringsleder i natursköna Dalsland. Välkommen till en solig uteplats, ljus entré, kök med gott om förvaring, rymligt allrum, två sovrum, fräscht badrum, bastu, öppen spis och ett garage. Trädgården erbjuder vacker grönska. På tomten finner man vidare vedförrad i anknytning till garage, trädgärdsbelysning, olika buskar och växter, In till Mellerud och tillhörande köpcentrum samt tågstation är det enbart 8km. Här finns tåg till såväl Göteborg som Karlstad. Bara 900 meter från huset finns ett vackers naturreservat och ca 3,4 km från huset finner du en fin badplats. Varmt välkommen på visningen!

  • Plus
Flo klev 54, Flo Klev, Grästorps kommun

Flo klev 54

Tomt
Flo Klev, Grästorps kommun
Entré Fastighetsförmedling
195 000 kr
1 071 m² tomt

Förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus på lantligt belägen tomt! Med naturskönt läge med bara några kilometer från Vänerns vackra badstränder finner du denna tomt i ett mindre bostadsområde med vida vyer över fälten. Här får du fantastiska möjligheter att bygga just ditt drömboende. Vid nyproduktion är fastigheten även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren. Anslutning för VA redan betald. Grästorps kommun är ett vacker naturnära område knappt 2 mil från Vänerns vackra badstränder. I Grästorp finns bra serviceutbud, mataffärer och kommunikationer samt flera förskolor och skola för åk F-9. Grästorp är en aktiv kommun med mycket att erbjuda och ett rikt föreningsliv samt en mycket populär 18-håls golfbana. Här finns goda kollektivtrafikförbindelser mellan grannkommunerna och även pendlingsmöjligheter med tåg mot Uddevalla via Vänersborg eller Borås/Göteborg via Vara. Med närheten till E44 pendlar du smidigt till såväl Grästorp, Trollhättan eller Vänersborg som till Lidköping eller Göteborg. Välkommen att åka förbi tomten och titta på egen hand och varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 12