ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun
  • Sön 1 okt kl 15:00
Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun, bild 2
Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun, bild 3

Tuvtåtelvägen 16

Villa
Alvhem, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 600 000 kr
107 m²
4 rum
522 m² tomt

Välkommen till Tuvtåtelvägen 16. Här erbjuds ett litet men samtidigt otroligt välplanerat enplanshus med tre sovrum och smarta förvaringsutrymmen. Fastigheten är beläget alldeles intill Ale golfbana och här bor du i ett nyskapat villaområde. Det öppna vardagsrummet och köket blir en självklar mötesplats med fyra fönster och mycket ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med uppskattad groventré. Ett badrum och en mindre toalett gör att man slipper trängas. Dessa är också lämpligt placerade intill två av sovrummen. Villa Eva från Älvsbyhus är ett hus som det är enkelt att trivas i med en effektiv planlösning och enkelt underhåll. Huset är nyligen slutbesiktigat och redo för inflyttning. Se mer under bifogade dokument samt: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/eva/ Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info!

  • Premium
  • Nyproduktion
Hägers gränd 14, Nödinge, Ale kommun
  • Sön 1 okt kl 11:30

Hägers gränd 14

Villa
Nödinge, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 795 000 kr
139 m²
5 rum
6 991 kr/mån

För första gången sedan husen byggdes ges du nu möjlighet att förvärva en av de få större bostadsrättsvillorna i den mycket omtyckta bostadsrättsföreningen Backa Säteri i Nödinge. Här bor du i ett lugnt barnvänligt område, bara ett stenkast från golfbanan och med promenadavstånd till skolor, förskolor, matbutiker. Även till pendeltågstationen är det gångavstånd och härifrån når du centrala Göteborg på 18 minuter - smidigare kan det inte bli! Själva bostaden är med sina 139 kvm mycket bra planerad. Här finns hela fyra sovrum, två badrum och carport med plats för flera bilar på uppfarten. I anslutning till carporten finns också förråd i bra storlek. Även invändigt erbjuder bostaden gott om förvaring i två större klädkammare. Läget är ett av de bästa i föreningen med en stor tomt och insynsskyddad altan i perfekt söderläge. På tomten finns träd och buskar som skapar en lummig trädgård men ändå finns plats för lek och spel på gräsmattan. Även altanen är väl tilltagen med plats för både matgrupp och en loungemöbel om så önskas.

  • Plus
Alevägen 8, Nygård, Lilla Edets kommun

Alevägen 8

Villa
Nygård, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 500 000 kr
110 m²
4 922 m² tomt

Här har vi förmånen att få erbjuda ett boende utöver det vanliga i centrala Nygård! Huset är genomgående i mycket gott skick med nyare tak, värmepump, fräscha ytskikt och ett inglasat uterum. Utöver detta finns en stor härlig altan med spabad. Insidan är varsamt renoverad där mycket av den äldre charmen är bevarad med bland annat två fungerande kakelugnar och vedspis i köket. Mycket trivsam utemiljö med stor trädgård, pergola för soliga sommardagar och växthus med tillhörande odlingsbäddar. Stor garagebyggnad med verkstadsdel och förråd. Friggebod med vidbyggd carport. Ett unikt tillfälle till ett mycket kvalitativt boende i Nygård. På kort bilavstånd nås Lödöse med pendeltåg som tar dig snabbt och lätt till Trollhättan och Göteborg. Välkommen på visning!

  • Plus
Rörtången 107, Rörtången, Kungälvs kommun

Rörtången 107

Villa
Rörtången, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
4 480 000 kr
40 + 20 m²
1 rum
775 m² tomt

Välkommen till detta hus med högt och fritt läge i sommaridyllen Rörtången. Huset färdigställdes 2016 och håller hög klass och kvalité med bland annat helkaklat badrum, snyggt kök och en värmande braskamin. Perfekt för både som fritids- och permanentboende. Härligt ljusinsläpp från de helglasade fönsterpartierna mot altanen. Förberett för pool där grunden gjutits. Plats för två bilar på asfalterad uppfart. Välkommen på visning!

Osbacken Ledet 165, Nol, Ale kommun

Osbacken Ledet 165

Villa
Nol, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 500 000 kr
218 + 121 m²
8 rum
5 460 m² tomt

Här har vi förmånen att erbjuda denna unika möjlighet strax utanför Alafors med bästa läget in på återvändsväg! Bostadsbyggnad med stora ytor, flertal sovrum och hel källare med stora möjligheter till förvaring och hobby. Villan har genomgående äldre standard och passar perfekt för dig som vill sätta egen prägel på boendet. På tomten står en större garagebyggnad. På kort bilavstånd nås både Älvängen och Nödinge med all dess service. Ett sällan återkommande tillfälle och en fastighet som ska upplevas på plats! Ladda gärna ner besiktningsprotokoll och energideklaration längst ner i annonsen. Välkommen på visning!

Grangärdesvägen 19A, null, Ale kommun
  • Budgivning pågår

Grangärdesvägen 19A

Lägenhet
Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
1 280 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 225 kr/mån
20 480 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i populära Brf Granhäcken endast en halvtrappa upp! Lägenheten är genomgående i gott skick men lämnar även utrymme för dig som vill sätta egen prägel på ditt boende. På gångavstånd nås Surte centrum med mataffär och pendeltåget som tar dig snabbt och bekvämt in till Göteborg. Välkommen på visning!

Kärra 242, null, Lilla Edets kommun

Kärra 242

Gård/Skog
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 980 000 kr
3,8 ha tomt

Välkommen till denna gård om nästan 4 ha strax utanför Lödöse där allt för den hästintresserade finns! Bostadshus i gott skick där mycket är gjort på senare år såsom tak, dränering och ommålning. Bra planlösning med fyra sovrum och trivsamma ytor för samvaro. Härlig utemiljö med uppvuxen och stor trädgård med äppelträd och vinranka. Ekonomibyggnad med dubbelgarage. Här finns goda möjligheter till både hobby och förvaring. Stor paddock om ca 24*44 m som anlades 2021 med belysning och el. Två stycken uteboxar samt vindskydd för lösdrift. Hagar för bete och ytterligare en mindre paddock. Friggebod med el indraget - perfekt som gästhus. Ett unikt tillfälle att förvärva en mycket fin hästgård strax utanför Lödöse med enskilt och ostört läge men med direkt närhet till E45 eller buss som tar dig snabbt till pendeltåg mot Göteborg och Trollhättan. Välkommen på visning!

Tuvtåtelvägen 3, null, Ale kommun

Tuvtåtelvägen 3

Villa
Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
4 300 000 kr
107 m²
4 rum
775 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa på en av områdets bästa tomter. Villan, ett Älvsbyhus modell Eva, som färdigställdes 2020 är såklart i nyskick och passar perfekt för er som söker ett enkelt och lättskött boende på ett plan. Mycket trivsam utemiljö med stor tomt där både studsmattan och fotbollsmålet får plats. Extra plus för den härliga altanen. Fristående garagebyggnad och uppfart med plats för flertal bilar. På cykelavstånd nås pendelstationen i Lödöse som tar dig snabbt och bekvämt till Göteborg eller Trollhättan. På kort bilavstånd nås Älvängen med all service såsom affärer, gym, apotek och vårdcentral. Välkommen på visning!

Trädgårdsvägen 31, Sävedalen, Partille kommun

Trädgårdsvägen 31

Övrigt
Sävedalen, Partille kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
10 900 000 kr
856 m² tomt

Bostadsfastighet med fyra lägenheter i attraktiva Sävedalen. Fina lägenheter och högt, fritt läge med utsikt in mot Göteborg. Fastigheten är tomtställd från december månad och kan fritt disponeras i sin helhet av ny ägare. En mycket lättförvaltad fastighet med attraktivt läge. Huset innehåller fyra lägenheter: 2 RoK om 60 kvm. 2 RoK om 65 kvm. 3 RoK om 70 kvm. 3 RoK om 120 kvm. Den större lägenheten om 120 kvm är en etagelägenhet med balkong i söderläge och har separat ingång från husets ena kortsida . Övriga tre lägenheter har gemensamt trapphus med ingång från fastighetens andra kortsida. Biytor om ca 150 kvm innehållande tvättstuga, garage, verkstad etc. Försäljning sker företrädesvis genom bolagsaffär. Välkommen att kontakta handläggande mäklare för mer info.”

Rönnvägen 10A, Nygård, Lilla Edets kommun

Rönnvägen 10A

Villa
Nygård, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 900 000 kr
200 + 20 m²
6 rum
503 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma familjevilla från 2022 i centrala Nygård. Här finns allt för att den moderna familjen ska trivas såsom helkaklade badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt stora och rejäla sovrum. Enkelt och lättskött utemiljö med altan och mindre gräsmatta. Stenlagd uppfart med plats för flertal bilar. Ett unikt tillfälle till ett mycket kvalitativt boende i centrala Nygård!

Svalörtsvägen 57, null, Ale kommun

Svalörtsvägen 57

Radhus
Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
2 780 000 kr
113 + 8 m²
4 rum
260 m² tomt

Med bra läge i populära Maden kan vi nu erbjuda denna enkla och bekväma boende! Villan är välskött men har genomgående äldre standard och passar perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende. Stor förrådsbyggnad, dubbelt så stort som övriga i området, som innehåller både förråd, sovdel, dusch och bastu. På gång, cykel och med buss nås förskolor, skola, Handelsplats Älvängen och pendeltåget som tar dig snabbt till både Göteborg och Trollhättan. Fastigheten ägs av dödsbo och kommer säljas med friskrivningsklausul. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll längst ner i annonsen. Välkommen på visning!

Lahallsvägen 3, Nödinge, Ale kommun
  • Sön 1 okt kl 12:00
Lahallsvägen 3, Nödinge, Ale kommun, bild 2
Lahallsvägen 3, Nödinge, Ale kommun, bild 3

Lahallsvägen 3

Villa
Nödinge, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 200 000 kr
104 m²
3 rum
1 126 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med stor tomt och med närhet till Nödinge centrum samt tågpendeln som tar dig snabbt och smidigt till och från Göteborg. Gångavstånd till skolor/förskolor, vårdcentral, golfbana och en cykeltur bort hittar du populära Vimmersjön. Enklare standard men en hel del gjort på husets insida. Välplanerat med 2 st stora sovrum, modernt kök, rymligt vardagsrum samt en helkaklat badrum/tvättstuga. Denna villan är perfekt för familjen eller paret som söker ett litet mindre hus. Huset är besiktigat, ta gärna del av besiktningsprotokollet samt energideklaration under fakta. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Almedin Besic

  • Premium
TOKATORP 1:26, Skepplanda, Ale kommun

TOKATORP 1:26

Tomt
Skepplanda, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
1 980 000 kr
2,8 ha tomt

Nu kan vi erbjuda detta markområde om ca 2,7 hektar till försäljning. Fastigheten ligger i ett naturskönt område med en blandning av äldre gårdar och nyare villor. Perfekt för dig som vill bygga dig en liten hobbygård eller bara bo med lite extra mark. Lägesmässigt ligger fastigheten fint för dig som önskar komma ifrån samhällets trängsel men ändå ha närheten till centrum, skolor och tågpendeln. Både Skepplanda samt Älvängen ligger nära till hands. Se bifogat förhandsbesked längst ner i annons. Varmt välkommen med din intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare!

ALE SVENSTORP 1:177, Älvängen, Ale kommun

ALE SVENSTORP 1:177

Tomt
Älvängen, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
1 250 000 kr
1 344 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna stora tomt om ca 1300 kvadratmeter. Perfekt för dig som vill bo lite lantligt men ändå inte för långt bort. Tomten är inte knuten till husleverantör, du som köpare kan välja fritt och ett förhandsbesked från kommunen finns klart. Högt, fint samt naturnära läge. Endast några minuter med bilen till Älvängen centrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan till fastighetsmäklaren Henrik Kjellberg!

Visar alla 14