Mäklare Maria Kjellberg

Maria Kjellberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryk 107, Ström, Lilla Edets kommun
 • Lör 2 mar kl 12:00

Ryk 107

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 495 000 kr
119 + 114 m²
7 rum
1 370 m² tomt

På Ryk 107 kan vi nu erbjuda denna rejäla familjevilla med gott om sovrum och extra utrymmen i källaren. Här får den stora familjen plats! Med lantliga omgivningar och stor och härlig trädgård kan man här njuta av lugnet samtidigt som Lilla Edet centrum med all dess samhällsservice endast är en cykeltur bort. Badsjöar, svampskog och härliga promenadvägar finns också inom gång-cykelavstånd. Detta boende är för dig som vill bo med naturen nära men som ändå tar dig till både Kungälv, Trollhättan och Ljungskile på ca 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Älvornas väg 43, null, Ale kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00

Älvornas väg 43

Villa
Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 095 000 kr
108 m²
4 rum
4 987 kr/mån

Välkommen till denna mycket fina bostad i populära Kronogården! Här erbjuds ett stilrent och modernt boende med optimal planlösning och vackert ljusinsläpp. Huset består av kök och vardagsrum, tre sovrum, två badrum och en stor härlig altan i bra solläge. Utanför altanen finns även en väl tilltagen gräsmatta - utmärkt för avkoppling, lek, spel på sommaren. Bostaden är perfekt för dig som vill ha ett lättskött boende i mycket bra skick i ett populärt område nära till både samhällsservice och naturen. Extra plus för carport med ett stort förråd, plats för flera bilar på uppfarten och laddbox för elbil! I området finns både förskola och skola samt en stor naturlekplats. På gång- och cykelavstånd når du Älvängen centrum med all dess service samt pendeltåget som snabbt tar dig till både Göteborg och Trollhättan. Busstrafik och hållplatser finns i området med matchning mot pendeltåget. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning och mer information!

 • Plus
Glässnäs 203, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Glässnäs 203

Villa
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
3 495 000 kr
213 + 79 m²
7 rum
4 764 m² tomt

Välkommen till denna unika villa med härligt stora rum och utsikt över Göta Älv. Huset har en boarea på hela 213 kvm och erbjuder bland annat fem sovrum, två badrum, en matsal med öppen spis, stor tvättstuga samt ytterligare flera utrymmen för hobbyverksamhet och förvaring i källaren. Rummen i sällskapsdelarna på entréplan är stora med härlig rymd tack vare både ytan och de stora fönstren som vetter ner mot dalen och älven. På övre plan ligger fyra av bostadens sovrum samlade och från föräldrasovrummet nås också en balkong. Stor tomt om dryga 4 700 kvm, dubbelgarage och altan med kvällssol. Detta är en bostad som måste upplevas på plats så välkommen på visning!

Rådjursvägen 10, Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun

Rådjursvägen 10

Radhus
Ekeberg/Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 300 000 kr
107,7 m²
4 rum
6 694 kr/mån
21 356 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade villa i bostadsrättsform i populära Ekeberg/Lödöse. Här bor du bekvämt med allt samlat på ett plan och en egen uteplats och grästäppa. Med tre sovrum och stort vardagsrum med kök i öppen planlösning passar detta boende för såväl familjen som för paret. Bostaden uppfördes 2015-2016 och är därmed i mycket gott skick! Asfalterad parkering med plats för tre bilar. Ett isolerat förråd med ingång både från framsidan och baksidan och är perfekt för trädgårdsredskap mm. I Ekeberg bor du i ett lugnt villaområde med naturen nära inpå. Gång- och cykelavstånd till skolor, barnomsorg och pendeltåget som tar dig smidigt till både Göteborg och Trollhättan med avgångar hela dagen.

 • Plus
 • Uteplats
Övravägen 5, Hjärtum, Lilla Edets kommun

Övravägen 5

Villa
Hjärtum, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 395 000 kr
154 m²
6 rum
687 m² tomt

Välkommen till denna fina och bra planerade familjevilla i lantligt belägna och omtyckta Hjärtum. Här erbjuds hela fyra sovrum och stora ytor sociala ytor för umgänge. Den mysiga trädgården på baksidan är fri från insyn och här växer fruktträd, buskar och blommor. På husets baksida finns både en altan och ett uterum och på framsidan finns en farstukvist under tak. På fastigheten finns också garage samt uppfart med plats för två bilar. Bostaden ligger i natursköna omgivningar i Hjärtum ca 18 km söder om Trollhättan och 6 km norr om Lilla Edet - ett perfekt läge för den som vill bo nära naturen med bra pendlingsmöjligheter. Välkommen på visning!

Göteborgsvägen 53B, null, Lilla Edets kommun

Göteborgsvägen 53B

Lägenhet
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 026 kr/mån
18 500 kr/m²

Välkommen till denna mycket smakfullt renoverade 3:a med centralt läge i Lilla Edet. Här erbjuds ett boende med nytt kök, nya golv och nymålade väggar i harmoniska ljusa nyanser. Såväl vardagsrummet som de båda sovrummen är stora, ljusa och välplanerade och från den inglasade balkongen på husets gavel har du fri utsikt med minimal insyn från närliggande fastigheter. Stabil förening där även tv och bredband ingår i avgiften. Ett boende som måste upplevas på plats så varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Bigården 168, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Bigården 168

Lägenhet
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
850 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 762 kr/mån
13 821 kr/m²

Välkomna en trappa upp till denna tvåa med ytskikt i gott skick och mycket bra gavelläge i området! Bostaden är renoverad med allt från nya golv och målade väggar i ljusa kulörer, nytt kök (2016) och nytt badrum (2016) och är därmed i gott skick. Fransk balkong i vardagsrummet och en rymlig balkong från köket. Balkongen har ett fantastiskt läge med vy mot skogen som gör läget extra trivsamt och lugnt. Även sovrum och vardagsrum ligger med fönster mot naturen vilket ger både insynsskydd från grannar och en mysig känsla till rummen. Göta är naturnära och fridfullt med både skog och sjön runt hörnet. Gångavstånd till förskola och skola (F-6), ridskola samt idrottsplan. Gångavstånd till busshållplatsen som tar dig till Lilla Edet centrum samt till Lödöse Station där man enkelt och smidigt hoppar på tåget till Göteborg/Trollhättan. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Biodlarvägen 45, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 45

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
1 060 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 114 kr/mån
19 273 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna lägenhet. Här bor du på andra våningen med en trevlig balkong. Området i Biodlaren stod klart 2019/2020 och bostaden är därmed i nyskick och har en planlösning som passar många - här kan man flytta in direkt och trivas. Parkeringsplats samt förråd precis utanför huset. Mysigt område med närhet till natur samt sjöar men endast cirka 35 minuter med bil till Göteborg och 22 minuter till Trollhättan. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Energieffektiv

Visar alla 8