Mäklare Henrik Kjellberg

Henrik Kjellberg

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och driver sedan flera år tillbaka ERA Axelssons Fastighetsbyrås kontor i Ale och Lilla Edet där jag förmedlar främst villor, men även en del bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Med många års erfarenhet och över 1 000 förmedlade bostäder är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag jobbar drivet, resultatorienterat och med högsta service. Privat bor jag tillsammans med min fru Maria och våra två barn i Nödinge.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun
  • Sön 3 mar kl 12:30
Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun, bild 2
Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun, bild 3

Tuvtåtelvägen 16

Villa
Alvhem, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 600 000 kr
107 m²
4 rum
522 m² tomt

Välkommen till Tuvtåtelvägen 16. Här erbjuds ett litet men samtidigt otroligt välplanerat enplanshus med tre sovrum och smarta förvaringsutrymmen. Fastigheten är beläget alldeles intill Ale golfbana och här bor du i ett nyskapat villaområde. Det öppna vardagsrummet och köket blir en självklar mötesplats med fyra fönster och mycket ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med uppskattad groventré. Ett badrum och en mindre toalett gör att man slipper trängas. Dessa är också lämpligt placerade intill två av sovrummen. Villa Eva från Älvsbyhus är ett hus som det är enkelt att trivas i med en effektiv planlösning och enkelt underhåll. Huset är nyligen slutbesiktigat och redo för inflyttning. Se mer under bifogade dokument samt: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/eva/ Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info!

  • Premium
  • Nyproduktion
Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun
Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 2
Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 3

Magnusgatan 7

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
3 800 000 kr
174 + 111 m²
8 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa med centralt läge i populära Lödöse! Här är mycket gjort såsom nyare tak, fönster, värmesystem och solpaneler som installerades 2023. Invändigt är villan i mycket gott skick med bland annat nyare kök och helkaklade badrum. Härliga sociala ytor med stort vardagsrum med värmande kamin och utbyggnad med allrum och plats för större matbord. Föräldrasovrum en suite med eget badrum. Källare med egen lägenhet - perfekt för tonåringen eller extern uthyrning. Mycket trivsam utemiljö med stor altan och rejäl trädgård. Stenlagda uppfarter med plats för flertal bilar. Givetvis finns laddbox installerad. På gång och cykelavstånd nås barnomsorg, skola, affär och Lödöse C där tåget tar dig snabbt till både Göteborg och Trollhättan. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll och energideklaration längst ner i annonsen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Högstorpsvägen 13, null, Lilla Edets kommun

Högstorpsvägen 13

Villa
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 180 000 kr
108 + 29 m²
9 rum
930 m² tomt

Välkommen till rejäla och välplanerade villa strax utanför centrala Edet. Här finns många rum och plats för både förvaring och hobby. Villan har ett nyare badrum, nyare tak från samt ommålad fasad men har i övrigt behov av renovering/uppfräschning. Trivsam utemiljö med stor gräsmatta och både altan och balkong. Välkommen på visning!

Björkvägen 10, Lödöse, Lilla Edets kommun

Björkvägen 10

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 680 000 kr
114 + 48 m²
2 552 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i centrala Lödöse! Bostaden är i gott skick men lämnar också stort utrymme för egen prägel. Hela fyra stycken sovrum och källare med gott om plats för både förvaring och hobby. Mycket trivsam utemiljö på stor tomt. Fristående garagebyggnad med förrådsdel. På gång- och cykelavstånd nås skola, barnomsorg, mataffär samt Lödöse station där tåget tar dig snabbt och bekvämt till både Göteborg och Trollhättan!

Färdsle Åbäck 250, Skepplanda, Ale kommun
  • Sön 3 mar kl 11:00

Färdsle Åbäck 250

Gård/Skog
Skepplanda, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 780 000 kr
69 + 78 m²
5,8 ha tomt

Välkommen till denna gård strax utanför Skepplanda om nästan 6 hektar med massor av lantlig charm och med stor utvecklingspotential. Samlad gårdsbild med lada och förrådsbyggnad i anslutning till betesskifte. På kort bilavstånd nås både Skepplanda och Älvängen med all dess service. En kort promenad bort finns välkända Café Torpet med restaurang, café och gårdsbutik där det på sommaren ofta anordnas spelningar. Fastigheten består av tre skiften - markerade med blått på bifogad pdf "översikt skiften Färdsle" Bostadsbyggnad i gott skick med bland annat nyare kök och genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Trivsam planlösning och mycket ljusinsläpp. Ladan är ca 270 kvm enl taxering och innehåller djurstalldel, loge och ränne. Äldre gjuten gödselplatta finns i anslutning till ladan. Plåttak och bräd/betonggolv. Förrådsbyggnad med plåttak och jordgolv. Uthus nedanför bostadsbyggnad med eternittak och jordgolv. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll samt energideklaration längst ner i annonsen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Rörtången 107, Rörtången, Kungälvs kommun

Rörtången 107

Villa
Rörtången, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
4 480 000 kr
40 + 20 m²
1 rum
775 m² tomt

Välkommen till detta hus med högt och fritt läge i sommaridyllen Rörtången. Huset färdigställdes 2016 och håller hög klass och kvalité med bland annat helkaklat badrum, snyggt kök och en värmande braskamin. Perfekt för både som fritids- och permanentboende. Härligt ljusinsläpp från de helglasade fönsterpartierna mot altanen. Förberett för pool där grunden gjutits. Plats för två bilar på asfalterad uppfart. Välkommen på visning!

TOKATORP 1:26, Skepplanda, Ale kommun

TOKATORP 1:26

Tomt
Skepplanda, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
1 980 000 kr
2,8 ha tomt

Nu kan vi erbjuda detta markområde om ca 2,7 hektar till försäljning. Fastigheten ligger i ett naturskönt område med en blandning av äldre gårdar och nyare villor. Perfekt för dig som vill bygga dig en liten hobbygård eller bara bo med lite extra mark. Lägesmässigt ligger fastigheten fint för dig som önskar komma ifrån samhällets trängsel men ändå ha närheten till centrum, skolor och tågpendeln. Både Skepplanda samt Älvängen ligger nära till hands. Se bifogat förhandsbesked längst ner i annons. Varmt välkommen med din intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare!

Visar alla 7