Mäklare Johan Svensson

Johan Svensson

Om mig

Mäklare i Kungälv som på ett tryggt och säkert sätt ser till att du får bäst betalt för din bostad. Mina bästa egenskaper är min noggrannhet, sociala kompetens och höga arbetsmoral. Jag går till jobbet varje dag med ett leende på läpparna och jag är genuint tacksam över att få arbeta med det jag gör, detta tror jag smittar av sig på både köpare och säljare. Kontakta mig idag för en kostnadsfri borådgivning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Apelvägen 7, Diseröd, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Apelvägen 7, Diseröd, Kungälvs kommun, bild 2
Apelvägen 7, Diseröd, Kungälvs kommun, bild 3

Apelvägen 7

Radhus
Diseröd, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 995 000 kr
107 + 14 m²
5 rum
329 m² tomt

Nu är ett mycket fint radhus i barnvänliga Diseröd till salu. Gångavstånd till skola och förskola samt nära till mataffär och busstation. Välplanerat och med en härlig uteplats och tillhörande Jacuzzi på baksidan har du här ett superboende där vardag och helg kan avnjutas på bästa möjliga sätt. Barnen leker i området och föräldrarna grillar i trädgården, en familjedröm i lugna och trygga Diseröd. Välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson idag.

  • Premium
Klostergatan 22, null, Kungälvs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Klostergatan 22, null, Kungälvs kommun, bild 2
Klostergatan 22, null, Kungälvs kommun, bild 3

Klostergatan 22

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 150 000 kr
65 m²
3 rum
vån 4/4
5 583 kr/mån
33 077 kr/m²

Denna underbara lägenhet, belägen på den fjärde och högsta våningen, erbjuder en fantastisk kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Med sina generösa 65 kvadratmeter och tre rymliga rum samt kök, är denna lägenhet den perfekta platsen för både singlar och små familjer. Köket imponerar med sin moderna design och eleganta vita luckor som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för matlagning och sociala stunder med familj och vänner. Stig ut på balkongen och låt dig förtrollas av den otroliga utsikten över älven och de charmiga husen längs Snorregatan. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i omgivningen medan du dricker ditt morgonkaffe eller kopplar av efter en lång dag. Dessutom kan du glädjas åt den oslagbara närheten till Kungälvs resecentrum och det populära köpcentret Kongahälla center. Här finner du ett brett utbud av shopping, restauranger och andra bekvämligheter som kommer att göra ditt vardagsliv både enklare och roligare. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet på Klostergatan 22, boka din visning redan idag och låt drömmen om ditt nya hem bli verklighet!

  • Premium
Askekärret 10C, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Askekärret 10C

Lägenhet
Ödsmål, Stenungsunds kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 050 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
4 229 kr/mån
25 309 kr/m²

Välkommen till Askekärret, bara en kort 10-minutersfärd från Stenungsund, här väntar ett hem som är mer än bara mysigt, det är en fristad för sinnet. Att återvända till Askekärret är som att omfamna lugnet och det är lätt att bli förtrollad av dess charm. Livet här är enkelt och bekymmersfritt och den öppna planlösningen skapar en atmosfär som inbjuder till gemenskap och umgänge. Med generösa ytor är det här ett hem där det finns gott om plats för både familj och vänner att samlas. De två rymliga sovrummen bjuder in till en god natts sömn och den separat belägna klädkammaren är utrustad med smart förvaring för att hålla ordning och reda. Det stora helkaklade badrummet är mycket funktionellt och utrustat med bekvämligheter för tvättning. För dom som älskar havet är det bara att hoppa upp på cykeln och på 10 minuter når ni Söskär eller natursköna Grönvik. Här kan ni njuta av salta bad och vidsträckta vyer när som helst. Dessutom är närheten till förskola, skola och bekväma busskommunikationer ett stort plus för den som söker bekvämlighet och tillgänglighet. Välkommen på visning!

Backamo 427, null, Uddevalla kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Backamo 427, null, Uddevalla kommun, bild 2
Backamo 427, null, Uddevalla kommun, bild 3

Backamo 427

Villa
Uddevalla kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 275 000 kr
168 m²
6 rum
1 994 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet i vackra Backamo! På tomten finns inte bara ett utan två fina hus samt ett tvåbilsgarage och mysig tomt. Boningshuset är byggt år 2002 och är mycket väldisponerat, det passar utmärkt för den stora familjen. Fastigheten ligger cirka åtta minuter från Ljungskile och cirka tjugofem minuter från Stenungsund. Med endast ett fåtal hus runt omkring så är området mycket lugnt och harmoniskt. Ta chansen på denna fastighet utöver det vanliga och anmäl dig till visning. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

  • Premium
Brynjegatan 20, null, Kungälvs kommun

Brynjegatan 20

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 275 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
6 667 kr/mån
26 453 kr/m²

Välkommen till Brynjegatan 20 i Kungälv och denna underbara lägenhet som har allt du kan önska dig och lite till. Med fyra rum och kök, ett modernt badrum med tvättmaskin och en härlig inglasad balkong är detta verkligen en bostad som imponerar på alla sätt och vis. Denna bostad totalrenoverades för bara ett par år sedan, vilket innebär att du får njuta av det bästa som modern design och komfort har att erbjuda. Det innebär även minimalt underhåll de kommande åren, så du kan fokusera på att njuta av ditt nya hem. Den stora och ljusa öppna planlösningen ger en luftig känsla som genomsyrar hela lägenheten. Här bor du nära Kungälvs centrum, vilket innebär att du har en mängd butiker, restauranger och kaféer inom bekvämt gångavstånd. Pendlingen blir också smidig med närheten till kollektivtrafik och vägnät. Är du intresserad? Anmäl dig till visningen. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

Tungevägen 91, null, Kungälvs kommun

Tungevägen 91

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 100 000 kr
50,1 m²
1 rum
vån 2/2
3 926 kr/mån
21 956 kr/m²

Denna charmiga lägenhet erbjuder det bästa av två världar. En fridfull atmosfär och närhet till stadslivets puls. Med ett bekvämt promenadavstånd till tågstationen är pendlingen till Göteborg enkel och smidig, perfekt för dig som önskar stadens alla möjligheter utan att behöva bo mitt i stressen. Läget erbjuder också närhet till den populära och välsorterade butiken City Gross, där du kan handla bekvämt och effektivt för din vardag. Denna ljusa och luftiga bostad på femtio kvadratmeter erbjuder optimalt utnyttjande av ytan. Hallen är generöst tilltagen och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att organisera och hålla ordning. Vardagsrummet, sovalkoven och hallen har nyligen genomgått en stilren renovering, med enhetligt golv och vitmålade väggar som skapar en harmonisk och modern atmosfär. Här finns utrymme för både avkoppling och sociala sammankomster. Varmt välkommen att anmäla dig till visning för att upptäcka möjligheterna som denna underbara bostad har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson för mer information om bostaden.

Skogsviksvägen 26, null, Göteborgs kommun

Skogsviksvägen 26

Villa
Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
4 795 000 kr
53 m²
2 rum
1 218 m² tomt

Välkomna in i detta välskötta hus i vackra Björlanda med närhet havet och båtliv. Utanför huset finns en helt underbar uteplats med altan där man kan avnjuta de varma sommardagarna. På tomten finns också ett helt underbart växthus och inne i huset finns ett sovrum, helkaklat badrum, vardagsrum samt kök och matplats. Området är lugnt och ostört, här kan man leva ett stressfritt och harmoniskt liv och bara njuta av tillvaron. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson för mer information eller boka in dig på visning.

Furuhäll 367, null, Lilla Edets kommun

Furuhäll 367

Villa
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 995 000 kr
87,1 m²
4 rum
2 648 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda hus med ett underbart och naturskönt läge! Här har du cirka 25 minuter till både Kungälv och Stenungsund samt cirka 10 minuter till Lilla Edet. Tomten är stor och här finns gott om utrymme att nyttja. Huset består av tre sovrum, badrum kombinerat med tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På uteplatsen kan du och dina vänner njuta av många härliga grillkvällar under de varma ljuva sommarkvällarna. För den som gillar att vandra i skogen är detta verkligen rätt ställe. Det är bara att snöra på sig skorna och ta sig ut för att plocka svamp, blåbär och allt annat som naturen har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller anmäl dig till visningen på vår hemsida.

Skogsviksvägen 28, Björlanda, Göteborgs kommun

Skogsviksvägen 28

Villa
Björlanda, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
4 575 000 kr
56 + 10 m²
3 rum
1 367 m² tomt

Välkommen till möjligheternas fastighet i vackra Björlanda! Här har man möjligheten att skapa ett fantastiskt boende på en helt underbar plats. Området är extremt mysigt och fastigheten har ett bra läge. Om man är sugen på att dra igång en nybyggnadsprocess är det smidigt att kunna bo i det befintliga huset under byggtiden. Detaljplanen tillåter rejäla och väl tilltagna hus och detta kan du läsa mer om under fliken dokument. I huset som står på tomten idag finns två sovrum, ett av dem har använts som klädkammare. Det finns också badrum, kök, vardagsrum samt ett uterum. För den som söker ett mindre boende på en härlig plats är detta helt perfekt att bosätta sig i!. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare idag!

Stora Lycke 220, Lycke, Kungälvs kommun

Stora Lycke 220

Villa
Lycke, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 475 000 kr
150 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Charmig familjevilla i populära Lycke! Här erbjuds ni en härlig naturtomt, stora ytor, garage med inredd vind, gäststuga och mycket mer! Här bor ni i ett lugnt och fridfullt område med närhet till både hav och natur! En fastighet som erbjuder oändligt med möjligheter, så passa på att skapa ert nya drömboende! Från huset har ni närhet till både kommunikationer och serviceutbud i Kärna, där allt ni kan tänkas behöva finns. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Uteplats
Åsebyberg 875, Åsebyberg, Kungälvs kommun

Åsebyberg 875

Tomt
Åsebyberg, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 250 000 kr
1 406 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en tomt i ett riktigt premiumläge! Dessutom är denna tomt inte knuten till någon husleverantör vilket såklart är väldigt fördelaktigt. Här kommer man kunna bygga ett hus där familjen kommer att stortrivas. Utsikten från huset ner över ängarna kommer att vara helt magnifik. Här finns också närheten till både skog och hav, det bästa av två världar. Kommunikationerna från Kode är mycket goda och härifrån har du tåg mot både Göteborg och norra Bohuslän. Åk gärna ut och kika på tomten när det passar er. Maila gärna om ni har några frågor så svarar jag mailet eller ringer upp. Eller anmäl er till visningen. Visningen kommer hållas parallellt med visningen av huset på Åsebyberg 870. En av husets tre delägare är en ideell organisation och vi kommer således att ha en öppen budgivning efter att tomten visats. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul mot fel i fastigheten.

Visar alla 11