Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gunneröd 496, null, Kungälvs kommun
  • Ons 30 okt kl 17:00
Gunneröd 496, null, Kungälvs kommun, bild 2
Gunneröd 496, null, Kungälvs kommun, bild 3

Gunneröd 496

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 595 000 kr
125,8 m²
6 rum
1 009 m² tomt

Ta chansen att förvärva en nybyggd, energieffektiv enplansvilla från A-hus – ett hem som kombinerar moderna bekvämligheter! Villan är byggd 2023 och erbjuder fördelar som ingen fastighetsavgift de första 15 åren och minimala underhållskostnader. Tack vare ett välisolerat klimatskal, högkvalitativa fönster och ett smart värmesystem är den årliga energiförbrukningen uppskattad till endast 7736 kWh. Belägen i det natursköna Gunneröd bor ni med naturen som granne och närhet till Gullbringa och Lycke golfbanor, charmiga Tofta, Marstrand och salta bad längs kusten. Lycke småbåtshamn och Kovikshamn ligger också nära. Bostaden är den populära Villa Vallda Modern, som har ett rymligt och praktiskt kök, något avskärmat men ändå i anslutning till vardagsrummet. Stort fönsterparti med utgång till altan och baksidan. I ena delen av huset finns ett master bedroom med eget badrum, medan den andra delen rymmer tre sovrum och ett allrum – perfekt för barnfamiljen, gäster eller för ett hemmakontor. Även här finns ett badrum. Kärna centrum ligger bara en kort bilfärd bort, med affärer, bensinstation, vårdcentral, bussterminal, frisör och skolor. Direktbussar till Göteborg gör pendlingen enkel. På tomten finns utrymme att bygga ett garage för den som önskar det. Kontakta mäklaren för mer information och boka en visning.

  • Premium
Ulvesund 430, Ulvesund, Kungälvs kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Ulvesund 430, Ulvesund, Kungälvs kommun, bild 2
Ulvesund 430, Ulvesund, Kungälvs kommun, bild 3

Ulvesund 430

Villa
Ulvesund, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
121 m²
5 rum
593 m² tomt

Välkommen till Ulvesund 430, en exklusiv arkitektritad villa från 2020, där lyx och funktion möts i perfekt harmoni. Med materialval av högsta kvalitet och modern design, erbjuder detta hem både elegans och komfort. Här kan du njuta av den vackra utsikten över Nordre älv, koppla av i jacuzzin och på den rymliga altanen. Villan erbjuder också en öppen och inbjudande planlösning mellan kök och vardagsrum – idealisk för både avkoppling och sociala tillställningar! Huset erbjuder tre välplanerade sovrum, ett kontor, ett stort badrum med direktaccess till jacuzzin och en praktisk tvättstuga samt smarta förvaringslösningar – allt för att skapa ett stilfullt och bekvämt boende! På tomten finns ett förråd om 14 m² samt förberett för att bygga en carport. Ulvesund är mycket vackert och populärt område beläget intill Nordre älv. Här finns det bad - och båtplatser, lekplats, fotbollsplan och dansbana. Dansbanan går också att boka för kalas. Med bilen når du Kungälv på 15 min och för jobbpendlaren går tåget från Ytterbystation som tar dig till Göteborg Central på 18 minuter. Huset är byggt 2020 vilket gör att du är befriad från fastighetsavgift fram till 2035! Missa inte chansen att göra denna fantastiska villa till ditt hem!

  • Premium
Inlandsgatan 13, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
  • Sön 27 okt kl 16:30
Inlandsgatan 13, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Inlandsgatan 13, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Inlandsgatan 13

Lägenhet
Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 549 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
5 360 kr/mån
44 924 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en ljus och modern trea med fantastiskt läge i centrala Kungälv! Lägenheten erbjuder en öppen och inbjudande planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stilrent badrum med dusch och tvättmöjligheter, två sovrum samt en rymlig balkong i söderläge. Lägenheten är belägen i ett attraktivt område med närhet till allt du behöver. Kongahälla köpcenter som bara ligger ett stenkast bort och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. I området finns även skolor och förskolor. För pendlaren går expressbussarna från Kungälv resecentrum, vilket gör att du snabbt och enkelt kan ta dig till centrala Göteborg på endast 25 minuter. Detta är en bostad som verkligen kombinerar modern komfort med ett bekvämt och stadsnära läge! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fridhemsgatan 18B, null, Kungälvs kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00
Fridhemsgatan 18B, null, Kungälvs kommun, bild 2
Fridhemsgatan 18B, null, Kungälvs kommun, bild 3

Fridhemsgatan 18B

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
115 m²
5 rum
vån 7/7
8 007 kr/mån
21 739 kr/m²

Varmt välkomna till denna tjusiga 5 rok på Fridhemsgatan 18b, här finner vi en väl tilltagen lägenhet med plats för den stora familjen! Ni välkomnas i hallen med plats för avhängning av ytterkläder och skor innan vi går vidare in i bostaden. Direkt till vänster når vi hemmets hjärta: köket! Här finns allt som behövs för att mästerkocken ska briljera samt plats för bord och stolar. Vidare i hemmet når vi det första sovrummet som idag används som matsal. Vidare når vi vardagsrummet med gott om plats för både soffgrupp eller matsalsbord för den som så önskar och härifrån finner vi utgången till den härliga balkongen med magisk utsikt. Håller vi istället till höger från entrén möts vi en gästtoalett och garderober innan vi kommer till det andra sovrummet. Vidare når vi till slut ytterligare två sovrum en generös klädkammare och förvaring i form av tre garderober och badrummet. Badrummet är utrustat med badkar, handfat, handduks tork och wc-stol. Här bor du granne med trevliga Fontinskogen och dess promenad och motionsslingor. Här har du nära till kollektivtrafik, affärer, lekplats och förskola. Det mycket uppskattade ICA Skafferiet ligger bara ett stenkast bort. Ett perfekt boende för den som vill kombinera lugnet och Kungälvs växande utbud. Välkommen att boka er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vävra 595, null, Kungälvs kommun
Vävra 595, null, Kungälvs kommun, bild 2
Vävra 595, null, Kungälvs kommun, bild 3

Vävra 595

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
130 + 32 m²
5 rum

Välkommen till Vävra 595 med unikt läge högt upp med milsvid utsikt! Med bästa solläge mot väster kan du njuta av många fantastiska solnedgångar. Bostaden består av tre sovrum, allrum, tvättstuga, gästtoalett, badrum med både jacuzzi och dusch samt en bastu med fönster mot utsikten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och tak upp till nock ger en rymlig och luftig känsla. Stort fönsterparti till uterummet. På fastigheten finns dessutom ett garage (utan port) dimensionerat för husbil och en carport under huset för två bilar. Närhet till bad och golfbanor. Närmsta busshållplats är ca 50 meter från fastigheten. Välkommen på visning!

  • Premium
Storegårdsvägen 8, Nol, Ale kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00

Storegårdsvägen 8

Lägenhet
Nol, Ale kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
3 400 kr/mån
32 786 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3 rok i idylliska Nol! Här möts du av en ljus och välplanerad lägenhet som erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt boende. Lägenhet är genomgått en påkostad renovering genomgående där ingenting har lämnats åt slumpen! När ni kliver in genom entrén välkomnas ni in i en ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder och direkt till höger når vi badrummet i stilrena toner genomgående med vitt kakel på väggarna till ett grått klinkergolv. Ordentlig utrustat med dusch med duschväggar, handfat med kommod och spegelskåp samt wc-stol. Vidare i hemmet når vi det moderna köket, utrustat med alla bekvämligheter du behöver för att laga dina favoritmåltider. Det stora vardagsrummet bjuder in till både avslappning och umgänge där den magiska öppna spisen höjer mysfaktorn till max och från den inglasade balkongen njuter du av solen från tidig vår till sen höst. Med de två rymliga sovrummen blir denna bostad idealisk för såväl den växande familjen som paret som söker lite extra utrymme. Lägenheten ligger i ett familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor, grönområden och Nol station. Härifrån tar du dig enkelt in till Göteborg eller Trollhättan samtidigt som du kan njuta av den lantliga charmen som Nol har att erbjuda. Med bra kommunikationer och ett lugnt, naturnära läge får du det bästa av två världar. Missar inte chansen till detta trivsamma boende – varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Boplatsvägen 3, null, Lilla Edets kommun
  • Sön 27 okt kl 15:30

Boplatsvägen 3

Villa
Lilla Edets kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
92 m²
3 rum
620 m² tomt

På familjära Boplatsvägen 3 i gemytliga Ekeberg finner vi detta magiska enplanshus om 92 välplanerade kvadratmeter. Huset byggdes 2014 så här erbjuds ett smidigt och lättskött hem i flera år framöver, smakfullt inrett med neutrala och stilrena toner genomgående. I perfekt solläge finner vi ett fantastiskt uterum med golvvärme där ni avnjuter vårens första solstrålar samt förlänger sensommaren med härliga middagar. För den trädgårdsintresserade finner vi en härlig baksida med odlingsmöjligheter och i övrigt finner vi sten- och grusbeläggningar som är otroligt lättskött.

  • Plus
Skårdalsvägen 78, Bohus, Ale kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Skårdalsvägen 78, Bohus, Ale kommun, bild 2
Skårdalsvägen 78, Bohus, Ale kommun, bild 3

Skårdalsvägen 78

Villa
Bohus, Ale kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
119 m²
5 rum
711 m² tomt

På Bohus mest populära gata ligger denna härliga fastighet med fyra välplanerade sovrum, stort vardagsrum och ett härligt uterum. Här finns gott om plats för hela familjen att umgås och gott om plats för förvaring av allt som hushållet kan tänkas ha. För den som gillar friluftsaktiviteter finns fler utrymmen där allt ryms samt flera parkeringsplatser. Den prunkande trädgården erbjuder både lekfulla gräsmattor och avkopplande uteplatser. Här finns plats för både studsmatta och odlingar för den trädgårdsintresserade. Den stora altanen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret och är perfekt för grillkvällar och soliga dagar. I Bohus finns allt som behövs för en smidig vardag med närhet till goda kommunikationer där pendeltåget enkelt och smidigt tar dig till Göteborg på ca 15 minuter. Här finner vi även närhet till härliga Vättlefjäll med sina vackra vandringsleder samt ljuvliga badsjöar. Varmt välkommen att visa ert intresse!

  • Premium
Alingsåsvägen 18, null, Ale kommun

Alingsåsvägen 18

Villa
Ale kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
72 + 41 m²
3 rum
900 m² tomt

Drömmer du om att skapa ditt eget drömhem från grunden? Nu har du chansen att förvärva en fastighet i charmiga Alafors med stor potential! Detta hus, beläget på en lugn gata nära naturen, erbjuder dig möjligheten att sätta din egen prägel från topp till tå. Med omfattande renoveringsbehov är detta den perfekta bostaden för dig som har visioner och ett öga för detaljer. Tänk dig att förvandla denna fastighet till ett modernt och trivsamt hem – möjligheterna är oändliga! Tomten ger dessutom gott om plats för trädgård och uteplats där du kan njuta av härliga dagar i solen. Närheten till skolor, service och fina friluftsområden gör läget perfekt för barnfamiljen eller för dig som vill komma bort från stadens brus men ändå ha bra pendlingsmöjligheter till Göteborg. Här finns en unik chans att förverkliga dina renoveringsdrömmar och skapa ett hem precis som du vill ha det. Välkommen att boka visning och låt dig inspireras av möjligheterna! Fastigheten säljs med friskrivnings klausul vilket innebär att en köpare inte kan göra anspråk på eventuella fel i bostaden. Pantbrevet på 25 000 kr har förkommit och dödning är påbörjad. Fastigheten kommer inte städas ytterligare.

Stabbegatan 13, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Ons 30 okt kl 18:00
Stabbegatan 13, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Stabbegatan 13, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Stabbegatan 13

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
76 m²
4 rum
vån 2/3
5 179 kr/mån
42 763 kr/m²

Välkommen till Stabbegatan i mysiga Björkekärr. Här bor du med närhet till natur och sjöar men också till kommunikationer och service. I Björkekärr är det en varierad bebyggelse och det finns något som tilltalar alla. Lägenheten är smart planerad med sina tre sovrum, badrum och ett vardagsrum varifrån man kan kliva rakt ut på den mysiga balkongen. Från entrén och hallen ser du hela vägen ut till balkongen med fria siktlinjer, det finns också en väl tilltagen klädkammare/förråd. Den trevliga innergården är ett stort plus, perfekt för barnen att leka eller för hela familjen att ha grillkväll på. Säljaren har älskat att bo i området och poängterar särskilt grannsämjan som ett stort plus. Man har även bra tillgång till tvättstuga med generösa tvättider. Det finns också gott om gratisparkeringar i området vilket inte är en självklarhet i staden i övrigt. Kontakta mäklaren för mer info eller anmäl dig till visning via hemsidan.

  • Premium
  • Balkong
Västra gatan 52G, null, Kungälvs kommun
Västra gatan 52G, null, Kungälvs kommun, bild 2
Västra gatan 52G, null, Kungälvs kommun, bild 3

Västra gatan 52G

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
40 m²
2 rum
3 473 kr/mån
52 375 kr/m²

I hjärtat av Kungälv finner vi denna 2 rok på 40 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är i strålande skick med påkostade materialval genomgående. Här bor ni i en gemytligt förening med närhet till allt som behövs för en smidig vardag. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

  • Premium
Fridhemsgatan 18A, null, Kungälvs kommun
Fridhemsgatan 18A, null, Kungälvs kommun, bild 2
Fridhemsgatan 18A, null, Kungälvs kommun, bild 3

Fridhemsgatan 18A

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 5/7
6 101 kr/mån
26 857 kr/m²

Rymlig lägenhet i något äldre stil med gångavstånd till centrum. Innehåller vardagsrum med utgång till balkong, 2 st stora sovrum, kök med separat matrum, badrummet är renoverat för några år sedan. Ingen insyn och vacker utsikt utöver skogen. Granne med trevliga Fontinskogen och dess promenad och motionsslingor. Här har du nära till kollektivtrafik, affärer, lekplats och förskola. Det mycket uppskattade ICA Skafferiet ligger bara ett stenkast bort. Ett perfekt boende för den som vill kombinera lugnet och Kungälvs växande utbud. Innehåller: Yttre hall, inre hall, vardagsrum med utgång till balkong, separat matrum (vissa har gjort detta till ett tredje sovrum), kök, 2st sovrum, badrum, klädkammare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Murhammarvägen 6, Kareby, Kungälvs kommun
Murhammarvägen 6, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Murhammarvägen 6, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Murhammarvägen 6

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
158 m²
6 rum
809 m² tomt

Välkommen till Murhammarvägen 6 – en stor och rymlig villa i det omtyckta och barnvänliga Kareby! Belägen på en lugn återvändsgata, erbjuder denna villa ett trivsamt boende för hela familjen. På entréplan möts du av en stor inbjudande hall och ett rymligt vardagsrum i vinkel som skapar en ljus och öppen atmosfär, ett kök med matplats, en praktisk tvättstuga, badrum och ett sovrum. Övervåningen rymmer tre sovrum samt ett generöst allrum, vars två takkupor ger extra rymd och ljus. Här finns även ytterligare ett badrum. Utanför huset finner du ett fristående garage samt en fristående bastu, perfekt för avkoppling, som vetter mot en lugn och insynsskyddad baksida. Den stora och soliga altanen är en idealisk plats för utomhusaktiviteter och familjemiddagar. Läget är perfekt för barnfamiljer, med gångavstånd till förskolor, skola, idrottsaktiviteter och närhet till matbutik och pizzeria. Dessutom är det bara 10 minuter till Kungälv centrum. Ett hem som erbjuder både lantligt läge och alla tänkbara bekvämligheter i närområdet – varmt välkomna!

  • Premium
Solhultsgatan 22, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Solhultsgatan 22, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Solhultsgatan 22, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Solhultsgatan 22

Villa
Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
138 + 110 m²
6 rum
552 m² tomt

Välkommen till Solhultsgatan 22, en äldre charmig 60-talsvilla med fantastiskt läge centralt i Kungälv! Här bor du med gångavstånd till Kongahälla Center, Kungälvs Resecentrum och ICA Maxi vilket ger smidig access till både shopping och kommunikationer. Nära är det även till skolor och förskolor samt till idrottsaktiviteter. Denna välplanerade villa har mycket att erbjuda, från sin tidstypiska 60-talscharm till moderna bekvämligheter som bergvärme. Ett klimatsmart och ekonomiskt alternativ som håller energikostnaderna nere. Huset rymmer också ett rymligt vidbyggt garage, perfekt för både bil och extra förvaring. Inredningen är av äldre skick och här ges du verkligen möjligheten att skapa dig ditt alldeles egna drömboende. Utöver det genomtänkta boendet får du en insynsskyddad trädgård och en mysig uteplats, där du kan njuta av lugnet på en återvändsgata utan störande trafik. Med gott om förvaringsutrymmen och en trevlig planlösning passar detta både för den stora familjen och för dig som söker utrymme och bekvämlighet. Här bor du i ett fridfullt område men ändå med Kungälvs puls på bekvämt avstånd, Göteborg når du enkelt med buss från Kungälv eller tåg från Ytterby. Solhultsgatan 22 är en bostad som erbjuder både livskvalitet och funktion i ett attraktivt paket, välkommen hem!

  • Premium
Miraallén 29, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Miraallén 29, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 2
Miraallén 29, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 3

Miraallén 29

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/4
6 301 kr/mån
50 000 kr/m²

Letar du efter ett hem med modern bekvämlighet och närhet till hamnen och stadspuls? Då är denna trerumslägenhet vid Sannegårdshamnen något för dig! Ev möjlighet till båtplats finns. Med sina 89 kvm erbjuder denna bostad rymliga och ljusa ytor, perfekt för både den lilla familjen och paret som söker lite extra utrymme. Lägenheten har två balkonger, en balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller en för eftermiddagssolen. Det går även att skymta hamnen med sina båtar. Köket är modernt utrustat med allt du behöver för matlagning och middagar med vänner. Lägenhetens två sovrum som är väl tilltagna. Badrummet är helkaklat och erbjuder både dusch och tvättmöjligheter. Dessutom har du en separat gäst-WC.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Göteborgsvägen 97D, null, Ale kommun

Göteborgsvägen 97D

Lägenhet
Ale kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 6/6
4 089 kr/mån
24 548 kr/m²

Välkomna att stiga in i denna välplanerade och rymliga 2 rok i hjärtat av Surte! Här är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende då lägenheten nyligen totalrenoverades med nytt kök, nya ytskikt och nya golv. När ni välkomnas in i bostaden möts vi av den rymliga hallen som binder samman lägenhetens alla rum, direkt till höger når vi en rymlig klädkammare med gott om förvaring för allt som hushållet kan tänkas behöva ha. Därefter når vi det ljuvliga köket som är alldeles nytt! Härliga toner genomgående och fullt utrustat med allt som behövs för mästerkocken och plats för matbord. Dessutom har vi en härlig fransk balkong här som ser till att maximera ljusinsläppet. Håller vi istället rakt fram från entrén når vi sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Vägg i vägg från sovrummet når vi vardagsrummet som tack vare sin generösa yta erbjuder plats för både matsalsbord och soffgrupp som bjuder in till härliga sociala tillställningar. Till sist når vi badrummet som renoverades 2014 då föreningen utförde stambyte, med stilrena materialval och självklart med tvättmaskin installerad. Inom några få minuter via promenad når ni Surte centrum och Surte pendelstation där pendeltåget tar dig till Surte på ca 12 minuter, perfekt för dig som pendlar till Göteborg! Åt andra hållet har vi istället närhet till Surtes ljuvliga grönområden med badsjö och vandringsleder där avkopplingen infinner sig med enkelhet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skolvägen 7B, null, Ale kommun

Skolvägen 7B

Lägenhet
Ale kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 445 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 630 kr/mån
27 264 kr/m²

Letar du efter ett hem som kombinerar komfort, stil och ett lugnt, naturnära läge? Då har du hittat rätt! Denna ljusa och rymliga tvåa i hjärtat av Bohus erbjuder allt du kan önska dig. Med 53 välplanerade kvadratmeter får du en ljus och härlig lägenhet med gott om plats för alla sociala tillställningar. Under 2021 genomgick lägenheten av en stor renovering då de nuvarande ägarna la in ett enhetligt härligt golv, väggarna fixades och köket totalrenoverades. När vi går in i lägenheten så möts vi av en ljus och öppen hall som sammanstrålar hemmets alla rum, här har vi också en generös garderob med plats för ytterkläder och annat som hushållets kan tänkas ha. Rakt fram från entrén når vi det härliga köket med gott om plats för mästerkocken att briljera på! Ordentligt utrustat med kyl/frys, micro, ugn, spis/ugn, diskho och självklart plats för bord och stolar! Sovrummet är i ljusa harmoniska toner där dubbelsäng ryms med enkelhet samt 2 inbyggda garderober för hemmets kläder. Vidare i hemmet når vi det helkaklade badrummet från stambytet som även det är i ljusa färger genomgående. Till sist når vi det ljuvliga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet och gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som så önskar. För dig som vill kombinera bekvämt boende med närhet till Göteborg, tar du dig snabbt och smidigt in till centrum med kollektivtrafik. I Bohus får du det bästa av två världar – stadens puls på avstånd och lugnet precis utanför dörren. Denna bostad passar perfekt för både unga par, singelhushåll eller för dig som vill ha ett bekvämt och lättskött boende - varmt välkommen att visa ditt intresse!

Olles gata 8, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 8

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
4 926 kr/mån
46 058 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en supertjusig och stilfullt utformad 2 rum och kök i gemytliga Ytterby. Den välplanerade planlösningen bjuder på ljusa och rymliga ytor, öppna planlösningar och en fantastisk inglasad balkong som blir som ett extra rum. Vardagsrummet och köket är hjärtat av bostaden – en social yta som gör sig perfekt för både mysiga hemmakvällar och middagar med vänner. Köket är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och erbjuder både stil och funktion med sina smarta förvaringslösningar och eleganta ytor. Det rogivande sovrummet har gott om förvaringsutrymmen och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är modernt med kakel och klinker, golvvärme och fullt utrustad med både tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Detta är ett hem som kombinerar modern design med komfort och är belägen i ett expansivt område med närhet till både natur, service och kollektivtrafik. Ett perfekt hem för den som söker ett bekvämt boende med alla moderna faciliteter! Välkommen hem – detta är boendet för dig som inte vill kompromissa mellan stil och funktion!

  • Balkong
  • Hiss
Blankas gata 6, null, Kungälvs kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Blankas gata 6, null, Kungälvs kommun, bild 2
Blankas gata 6, null, Kungälvs kommun, bild 3

Blankas gata 6

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 195 000 kr
150 + 173 m²
6 rum
2 259 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus på Iskällan! Här möts du av ett rymligt enplanshus med källare. Huset ligger på en härlig insynsskyddad tomt och är beläget i ett barnvänligt område med närhet till Kungälv centrum. Huset har ett fantastiskt läge med underbar utsikt över älven, vilket skapar en rofylld atmosfär. Här finns också ett dubbelgarage som gör din vardag smidig och bekväm. Den generösa tomten är perfekt för odling och olika utomhusaktiviteter. Med naturen som närmaste granne kan du njuta av härliga skogspromenader samtidigt som du har närheten till Kungälvs alla bekvämligheter och kommunikationer. Expressbussarna tar dig snabbt till Göteborg på cirka 25 minuter, vilket gör det perfekt för jobbpendling! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Skår 120, Kärna, Kungälvs kommun
Skår 120, Kärna, Kungälvs kommun, bild 2
Skår 120, Kärna, Kungälvs kommun, bild 3

Skår 120

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
139 m²
5 rum
3 243 m² tomt

Söker du ett bekvämt hus utan trappor med öppen planlösning och 4:a sovrum? Här får du även dubbelgarage, öppen spis med insats, rejäl altan delvis under tak. Tacksamt med låga driftkostnader. Stor trädgård om 3200 kvm. Hall i anslutning till en bra klädkammare, vardagsrum och kök i en öppen och luftig planlösning samt öppen spis, 4 st sovrum, badrum (helkaklat), WC med dusch (helkaklat), stor tvättstuga med groventré.

  • Premium
Ytter-Restad 640, Hålta, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår
Ytter-Restad 640, Hålta, Kungälvs kommun, bild 2
Ytter-Restad 640, Hålta, Kungälvs kommun, bild 3

Ytter-Restad 640

Gård/Skog
Hålta, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
109 + 109 m²
5 rum
12 ha tomt

Gård med bra läge och vacker utsikt utöver ängar och åkrar samt med markareal om 11 ha. Huvudsak öppen mark. Välskött bostadshus men i äldre stil om 109 + 109 kvm, 1-plans med källare. Stor uteplats med granitskivor och som har sol hela dagen och även sen kvällssol. Taket är nyligen omlagt, nytt avlopp, låga driftkostnader. Lagom avstånd till landsvägen.

  • Premium
Fontinvägen 40, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00
Fontinvägen 40, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Fontinvägen 40, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Fontinvägen 40

Lägenhet
Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
101,5 m²
5 rum
vån 3/4
9 236 kr/mån
34 433 kr/m²

Välkommen till en mycket eftertraktad 5:a högt upp i huset med både renoverat kök och badrum. Lägenheten har härlig utsikt och solig balkong. Bostaden är i mycket gott skick med nyrenoverat badrum från 2018 och köket renoverades 2019. Garageplats hör till bostaden och finns i samma hus. Centralt läge med närhet till precis allt man kan önska. Bussförbindelserna ligger en kort promenad bort varifrån du tar dig till Göteborg på bara 26 min. Fontin med motionsspår och utegym en kort promenad bort. Bättre läge är svårfunnet! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strandgatan 64, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
  • Idag kl 17:00
Strandgatan 64, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Strandgatan 64, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Strandgatan 64

Lägenhet
Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/6
3 720 kr/mån
55 444 kr/m²

Välkommen till Strandgatan 64! Snart finns möjligheten att bli en av de första som flyttar in i de nybyggda bostäderna på populära Strandgatan! På våning 5/6 finner ni denna toppmoderna tvårumslägenhet av hög kvalité och med alla tänkbara bekvämligheter. Bostaden har ett ljust och trivsamt läge tack vare att den befinner sig högt upp i huset. Bostaden erbjuder en trivsam och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I bostaden finns även ett sovrum med egen walk in closet och en praktisk hall. Här finns även en stor härlig balkong! Stilrena och ljusa materialval gör det enkelt att möblera och sätta en egen prägel på hemmet. Ett bekymmersfritt boende att trivas i ! Några meter från bostaden finns Västra gatan som erbjuder gågata med flertalet butiker. Utanför bostaden går expressbussarna in till Göteborg på ca 25 min. En kort promenad bort finns Kongahälla köpcenter där allt man kan tänka sig behöva finns. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bremnäs 290, Lycke, Kungälvs kommun
  • Sön 3 nov kl 13:00
Bremnäs 290, Lycke, Kungälvs kommun, bild 2
Bremnäs 290, Lycke, Kungälvs kommun, bild 3

Bremnäs 290

Villa
Lycke, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
151 + 42 m²
6 rum
863 m² tomt

Välkomna till magiska Bremnäs 290, en väl tilltagen 1,5-plans villa med källare som erbjuder en perfekt blandning av komfort, stil och naturskön omgivning! Ni välkomnas in i en ljus öppen hall som sammanstrålar ett flertal av entréplanets rum. Till vänster finner vi gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder för hela familjen och därefter når vi den praktiskt och rymliga tvättstugan, magi för barnfamiljerna! Vidare i hemmet når vi det ljuvliga vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger en magisk utsikt över åkrar och ängar. Här finner vi gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som så önskar. Som pricken över i:et så finner vi en härlig braskamin som är både praktiskt kalla vinterdagar samt höjer mys-faktorn! Dessutom når vi även det generösa uterummet, här njuter ni av den tidiga vårsolen samt myser ihop er tidiga höstdagar. Vidare in i hemmet når vi hemmets hjärta: köket! Här finns allt en mästerkock kan önska sig för att verkligen briljera! Här har vi även en egen utgång till altanen som används flitigt under sommarhalvåret! För långväga gäster har vi även ett gästrum på entréplan men kan också med fördel användas som kontor för den som önskar. På övre plan finner vi 3 rymliga sovrum med gott om plats för allt som hushållet kan tänkas ha. Här finner vi även ett nyrenoverat och påkostat badrum! Utomhus finner vi en ljuvlig altan där hela sommaren spenderas i solen med gott om plats för alla nära och kära. Bakom huset har vi skogen som närmsta granne, perfekt för harmoni och lugn i vardagen. Ta chansen att uppleva det bästa av boende i Lycke med närhet till golfbanan för den golf-fantasten, ett flertal småbåtshamnar och badställen att njuta av under sommarhalvåret. Dessutom har vi även närhet till både Tofta stall och även Tofta Retreat för livsnjutaren och till sist Tofta Herrgård som erbjuder både boende och god mat! Kontakta oss för att boka din visning och låt denna pärla bli ditt nya hem!

  • Premium
Norra Stommen 304, null, Härryda kommun
  • Budgivning pågår
Norra Stommen 304, null, Härryda kommun, bild 2
Norra Stommen 304, null, Härryda kommun, bild 3

Norra Stommen 304

Radhus
Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
108 m²
5 rum
191 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska, rymliga och välplanerade radhus som erbjuder underbara sällskapsytor för hela familjen. Här bor du bekvämt med lekvänlig närmiljö, bara några minuter från Landvetter Centrum. Detta boende är perfekt för den som vill bo centralt och barnvänligt men med närhet till förskolor, skolor, lekplatser och gångvägar. Du har dessutom fotbollsplan, sjö, badplatser och natursköna områden inom gång- och cykelavstånd. Radhuset består av fem rum och kök, ett badrum, gästtoalett och en praktisk tvättstuga. Många i området väljer att bygga ihop huset med det isolerade förrådet, vilket ger extra rum och boyta. Trädgårdssidan har ett ljust och soligt läge, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. Uterummet är ett stort plus och här kan man verkligen förlänga säsongen. På entrésidan finns ett extra isolerat förråd. En garageplats ingår och här finns laddbox för elbil. Det finns möjlighet att hyra ytterligare en parkeringsplats via en särskild kö. Missa inte chansen att flytta in i detta fantastiska radhus! Kontakta ansvarig mäklare idag eller anmäl dig till visning.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 55