Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slätthultsvägen 43, Ellös, Orust kommun

Slätthultsvägen 43

Tomt
Ellös, Orust kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
2 000 m² tomt

Nu har vi förmånen att erbjuda denna industritomt på 2 000 kvm i hörnläge, alldeles intill havet bara några minuter ifrån Ellös hamn och centrum. Tomten är belagd i ett växande område i Ellös med god väg till och från fastigheten. Fastigheten ligger i detaljplanerat område, se mer under dokument. I Ellös finns finns bank, mataffär, bibliotek, stor båthamn och restaurang. Det är inga problem att åka ut och kika på tomten i enskild regi, vid frågor är du självklart välkommen att kontakta ansvarig mäklare via telefon eller mail.

Fredrik Bagges gata 15, Marstrand, Kungälvs kommun
Fredrik Bagges gata 15, Marstrand, Kungälvs kommun, bild 2
Fredrik Bagges gata 15, Marstrand, Kungälvs kommun, bild 3

Fredrik Bagges gata 15

Villa
Marstrand, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 000 000 kr
137,4 + 67,7 m²
5 rum
729 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på bästa läge. Med ett stenkast till Muskeviken och havet är denna bostad en dröm för den som längtar efter ett hem i Marstrand. Bostaden ligger med närhet till Marstrands nöjesliv, och samtidigt ha ett ostört läge i ett av Bohusläns fantastiska skärgårdsidyller. Stor tomt med plan gräsmatta som badar i sol hela dagen och ligger skyddat utan grannar bakom fastigheten. Denna tvåvåningsvilla har en lång historia som sträcker sig över generationer, där endast två familjer ägt fastigheten. Fastigheten karaktäriseras av den massiva höga stengrund som påminner om det gedigna stenarbetet på Marstrands fästning. På det första våningsplanet välkomnas du av ett rymligt och ljust kök med fönster i två väderstreck. Med gott om plats för både matlagning och umgänge, stora vardagsrummet rymmer gott och väl matsalsbord och stor soffgrupp. Här finns utgång till stor altan. Våningsplanet har väl tilltagen takhöjd. På andra våningsplanet finner du tre mysiga sovrum och ett stort sällskapsrum. Förr i tiden flyttade familjen ner till källarvåningen till förmån för sommargästerna som då fick hyra övervåningen. Detta våningsplan lämpar sig som gästrum, SPA-rum eller varför inte ett eget hemmagym. Utanför dörren sträcker sig en stor gräsmatta och en mindre byggnad som kan inreda till gäststuga. På Marstrands finns alla bekvämligheter inom räckhåll, från pittoreska kaféer och restauranger till historiska sevärdheter och kulturella evenemang, är möjligheterna för äventyr oändliga. För den seglingsintresserade ligger Marstrands Segelsällskaps jolleslip endast ett par hundra meter bort. Välkommen till ditt nya hem på Fredrik Bagges gata 15!

 • Premium
Åkergatan 15, null, Kungälvs kommun
Åkergatan 15, null, Kungälvs kommun, bild 2
Åkergatan 15, null, Kungälvs kommun, bild 3

Åkergatan 15

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 4/4
5 016 kr/mån
35 691 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en 2:a högst upp i populära HSB BRF Skogsbrynet. Här har du ett bekvämt boende med ett stenkast till ICA Skafferiet, Fontins naturreservat och Kungälvs centrum. Bostaden består av fint och renoverat kök, vardagsrum och balkong i soligt läge, stort sovrum med bra förvaring och badrum. Runt hörnet ligger Fontinskogen och dess promenad och motionsslingor. Här kan du välja mellan 1 km slingan till 10 km. Kollektivtrafik, affärer, lekplats och förskola finns i närområdet. ICA Skafferiet huserar i föreningens hyreslokal, perfekt för vardagshandlingen. Ett perfekt boende för den som vill kombinera lugnet och Kungälvs växande utbud.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bygg ditt drömhus i lantlig idyll!, Kode, Kungälvs kommun

Bygg ditt drömhus i lantlig idyll!

Tomt
Kode, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
1 042 m² tomt

Nu har du chansen att bygga dig ditt drömhus i denna lantliga idyll. Cirka två och en halv kilometer från centrala Kode ligger Jägersberg. Detta medför att du har en helt underbar natur alldeles inpå knuten samtidigt som du har närhet till service och pendeltåg. Pendeltåget tar dig till Göteborg på cirka 25 minuter och för den som kör bil är det bara att smidigt svänga på E6. Kungälv ligger inte långt bort och till det populära Kongahälla Center tar det lite mindre än en kvart med bil. På sommaren har du nära till flertalet vackra badplatser som bl.a. i Rörtången och Timmervik, dit kan du ta dig via en mysig cykeltur. Skola och förskola finns i närområdet och i Kode kommer det, inom snar framtid, troligtvis att byggas en helt ny skola. Tomten är inte knuten till någon husleverantör men i annonsen finns ett förslag på hus från Hjältevadshus. Modellen heter Spira 175 och är en av deras bästsäljande 1,5-planshus. Med sina 175 kvm ser huset till att ha gott om plats för hela familjen. För mer information och priser kontakta Hjältevadshus säljare Sofia Rostedth på tel: 070-929 66 29 eller via mail: [email protected] Det finns ett positivt förhandsbesked och tomten och den är belägen utanför detaljplan, den omfattas därför ej av några särskilda bestämmelser. Avlopp kommer att anläggas gemensamt med intilliggande fastighet Jäger 1:44. Brunn för vatten får anläggas enskilt. Det är inga problem att åka ut och kika på tomten i enskild regi, vid frågor är du självklart välkommen att kontakta ansvarig mäklare via telefon eller mail.

Prästvägen 460 (grannens adress), Kareby, Kungälvs kommun
Prästvägen 460 (grannens adress), Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen 460 (grannens adress), Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen 460 (grannens adress)

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
1 472 m² tomt

Nu har vi fått förmånen att få förmedla två nyligen avstyckade tomter i Kareby! Med fritt och soligt läge kommer man få chansen att bygga sitt drömhus. Tomterna ligger fritt och på en höjd, perfekt läge för med skogen som granne på baksidan och perfekt läge för kvällssolen! Att bo i nybyggt ger låga driftskostnader och likaså väldigt låga underhållskostnader. Vid nybyggnation är blir du som fastighetsägare befriad från fastighetsskatt i hela 15 år. Dessutom har man nu också bestämt placering för det nya motorvägsmotet vilket skapar en anslutning till motorvägen redan vid Kareby (mot Arntorp). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

 • Premium
Kongahällagatan 40A, Komarken, Kungälvs kommun

Kongahällagatan 40A

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/5
3 055 kr/mån
32 051 kr/m²

Välplanerad 1:a i Brf Komarken om 39 kvm. Man kliver in i hallen som har gott om förvaringsutrymme och rakt fram finns köket. Kök är funktionellt, plats för matbord. I anslutning till hallen finns ett relativt stort badrum med tvättmaskin. Längst in i lägenheten breder vardagsrummet/sovrummet ut sig. Här har man fransk balkong och gott om ljusinsläpp, det finns gott om plats för tv, soffa, säng och skrivbord.

 • Hiss
Björkebacka 118, Kareby, Kungälvs kommun
Björkebacka 118, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Björkebacka 118, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Björkebacka 118

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
145 m²
5 rum
2 372 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i Kareby, belägen på en höjd med stor tomt och sol hela dagen. Välplanerat hem som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt boende. Villan har utrustats med solceller både på huset och garaget, vilket resulterar i låga driftskostnader. På övervåningen finner du tre sovrum samt ett badrum, idealiskt för familjen. Entréplanet bjuder på ett stort vardagsrum med braskamin och fantastiskt ljusinsläpp, ett stilrent renoverat kök, ett sovrum och ytterligare ett badrum. På tomten finns dessutom ett dubbelgarage och ett isolerat förråd, vilket ger gott om förvaringsutrymme och plats för aktiviteter. Den stora tomten erbjuder också möjligheter för trädgårdsprojekt, studsmatta och matgrupper. Med närhet till både Kareby och Kungälv har du tillgång till ett brett utbud av service och aktiviteter, samtidigt som du njuter av lugnet och naturen i denna attraktiva del av Kareby. Ta chansen att uppleva detta unika hem. Välkommen på visning!

 • Premium
Tungevägen 45, Ytterby, Kungälvs kommun
Tungevägen 45, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Tungevägen 45, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Tungevägen 45

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
64,7 m²
2 rum
vån 2/2
4 940 kr/mån
21 561 kr/m²

Ta nu chansen att bli ägare till en av dom populära bostadsrätterna i välskötta Brf Tunge Västra! Denna mysiga tvårummare med balkong letar efter en ny ägare. Här får du ett mycket funktionellt kök, stort vardagsrum och ett väl tilltaget sovrum med utgång till balkongen. Badrummet är generöst och bredvid finns en stor klädkammare. Till lägenheten tillhör ett större och ett mindre förråd. Bostaden har ett visst renoveringsbehov och kan vara helt perfekt för den händiga. På Tungevägen bor du i ett lugnt och tryggt område nära pendeltåg, mataffär och fin natur. Varmt välkommen att anmäla dig till visning. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson vid frågor.

 • Premium
 • Balkong
Norebyn Café och Camping 1, Nåttarö, Bengtsfors kommun
Norebyn Café och Camping 1, Nåttarö, Bengtsfors kommun, bild 2
Norebyn Café och Camping 1, Nåttarö, Bengtsfors kommun, bild 3

Norebyn Café och Camping 1

Övrigt
Nåttarö, Bengtsfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
1,1 ha tomt

Campingplats med tyngdpunkt på välkänd restaurang med matsal för ca 100 sittande gäster samt terrass för ytterligare ca 60 gäster. Vackert belägen vid sjön Grann och bra läge längs vägen mellan Strömstad och Karlstad samt närhet till Norge. Många återkommande gäster, även på höst (bär- och svampplockning) och vår. Stor utvecklings potential. Här har man även anordnat bröllop och andra fester. Av köpeskillingen på 3.950.000:- fördelas beloppet på: Fastigheten 2.950.000:- Lösöre: 1.000.000:- varav på en del av denna summa (400.000:- ) tillkommer moms. Trevlig badbrygga och sjösättningsramp för båtar.  Campingens hemsida: https://www.norebyn.se/ Finns även möjlighet att arrendera restaurangen för rätt person. Fastighetsskatten är uppskattad. 10 st uthyrningsstugor i varierande storlekar och standard. Huvudbyggnad med restaurang samt i källarplan med duschar WC mm.

 • Premium
Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun
Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun, bild 2
Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun, bild 3

Norra Arödsvägen 64

Fritidshus
Aröd, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 650 000 kr
59 m²
3 rum
2 066 m² tomt

Med ett fantastiskt läge ligger denna fastighet med troligen avstyckningsbar tomt. Huset är i gott skick med möjlighet att bo året runt. Härlig altan i vinkel runt huset samt en mer skyddad altan bakom huset. Bägge med vacker utsikt utöver havet. Utöver bostadsarean finns det ett härligt uterum och separat gäststuga. Båtplats och ett liten sjöbod följer fastigheten. Ett tillfälle!

 • Premium
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Rishammar 220

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
112 + 20 m²
3 rum
803 m² tomt

Välkommen till magiska Rishammar 220, ett hem skapat för den som ställer höga krav på sitt boende och är mån om miljön och framtiden. I varje steg i skapandet av detta hem har man nogrannt beaktat påverkan på klimatet. Från materialval till energieffektiva system har varje detalj utformats för att minimera miljöavtryck och maximera hållbarhet. Vid behov kan man med enkelhet ändra den nuvarande planlösningen för att få in fler rum för t.ex. den växande familjen. Ni välkomnas in i den ljuvliga inglasade verandan i söderläge där ni njuter av solens strålar året om. Därefter kommer vi in i den rymliga hallen som binder samman hemmets alla rum. Direkt till vänster har vi hemmets hjärta: Köket! Ljust och rymligt där hela familjen får plats och köket är som gjort för att umgås med sina nära och kära. Påkostade materialval och ett magiskt ljusinsläpp i hela tre väderstreck! Från hallen når vi groventrén/tvättstugan, perfekt när man kommer in från en tur i skogen. Badrummet är ljust med helkaklade väggar snyggt matchat med ett stilrent klinkergolv, handfat med kommod, badkar, wc och ett praktiskt vädringsfönster. Därefter kommer vi till det första sovrummet som är rymligt men som också har gott om plats för annat möblemang för den som så önskar. Som en extra bonus finner vi även här ett fullt utrustat kök! Perfekt för långväga gäster som stannar lite längre, generationsboende eller uthyrning. En våning upp finner vi generösa och öppna sällskapsytor där det finns möjlighet att göra ytterligare sovrum om det finns behov. På detta våningsplan finner vi även ytterligare ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och gott av förvaring! Huset har genomgående ljusa och harmoniska toner och ett vackert trägolv som den nuvarande ägaren lutat och såpskurat, som bara gör golven vackrare med tiden! Varmt välkommen att visa ert intresse!

 • Premium
Hallebäcksvägen 19, Timmervik, Kungälvs kommun

Hallebäcksvägen 19

Fritidshus
Timmervik, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
41 m²
3 rum
1 245 m² tomt

Välkommen till vackra och omåttligt populära Timmervik! Kungälv och Stenungsunds något undangömda sommarparadis som numera är permanentboende för de allra flesta. På Hallebäcksvägen 19 ges du nu möjligheten att skapa dig ditt alldeles egna drömboende. Huset som idag står på tomten består av två mindre sovrum, ett kök och ett vardagsrum samt en toalett med separett. Välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson. Svar från kommun angående VA i Timmervik: Fastigheten Aröd 2:171 ingår i Aröd etapp 5. Arbetet med att bygga ut VA-ledningar i området planeras vara klart i slutet av år 2025. Avgiften för anslutning till kommunalt VA beror på hur VA-taxan ser ut det år fastigheten blir anvisad en förbindelsepunkt (anslutningspunkt till kommunalt VA). Vi vet inte i dagsläget hur VA-taxan kommer se ut 2025/2026, men för fastigheter som ansluter till kommunalt vatten, spill och dagvatten 2024 är avgiften 320 000 kr enligt 2024 års VA-taxa. Avgiften gäller för en fastighet med en villa/småhus, finns det gäststuga/attefallare eller liknande på tomten blir avgiften högre.

 • Plus
Smedjan 10, null, Kungälvs kommun

Smedjan 10

Radhus
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
118 + 4 m²
6 rum
218 m² tomt

Ett unikt tillfälle att äga ett nybyggt drömhem i det eftertraktade området Nordtag, där harmoni och bekvämlighet möts. Detta moderna parhus kommer att uppföras med fokus på kvalitet, design och funktionalitet, och erbjuder den perfekta kombinationen av familjevänlighet och stil. Med en planlösning som erbjuder fem generösa rum och kök samt två eleganta badrum, skapas en atmosfär av rymd och komfort. Den rymliga klädkammaren och förrådet garanterar gott om plats för förvaring medans det extra förrådet på utsidan är perfekt för förvaring av utomhusutrustning och verktyg. Bostaden kommer ha en boarea på cirka 118 kvm och en biarea på 4 kvm. Nordtag är känt för att vara tryggt, lugnt och idealiskt för barnfamiljer. Här finns närhet till skolor, förskolor och pendling, vilket gör vardagen smidig och bekväm. De grönskande områdena och de fridfulla gatorna bjuder in till avkoppling för dem stora och lek för dom små. Tomten är knuten till STCT Fastigheter AB, vilket är en pålitlig och professionell byggpartner. Genom ett separat entreprenadavtal vid tomtköpet ges du möjlighet att påverka ditt hem efter dina egna önskemål och behov. Välj material och utrustning som passar din personliga stil och skapa ditt drömboende. Kontakta vår ansvariga mäklare redan idag för mer information!

Höjdvägen 7, Västersjön, Lilla Edets kommun

Höjdvägen 7

Tomt
Västersjön, Lilla Edets kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
1 136 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna tomt i sjönära läge! Här intill Västersjön i Lilla Edets kommun har du nu möjlighet att skapa dig ditt drömboende på denna magiska plats. Här är det verkligen lugnt, harmoniskt och alldeles underbart. Här kan hus uppföras med en byggyta om 75 kvm. Fastigheten ligger också strategiskt bra och det är enkelt att ta sig både till Lilla Edet och Stenungsund men även till större städer som Göteborg och Trollhättan. För mer information om försäljningen kontakta ansvarig mäklare idag.

Slätten 1:127, null, Kungälvs kommun

Slätten 1:127

Tomt
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
1 100 m² tomt

Nu har ni möjligheten på en fin tomt i vackra Duvesjön. Läget strax norr om Kungälv är svårslaget och här har ni nära till Diseröd där skola- och förskola finns samt matbutik och pizzeria. För den som gillar golf ligger Lysegårdens Golfbana inte långt ifrån. Närhet till sjö och underbar natur bidrar till en harmonisk och avstressad livsstil. Kontakta gärna mäklaren innan ni åker ut och tittar på tomten. Möjlighet att förvärva tomten med entreprenadavtal finns och mer information om detta fås av ansvarig mäklare. Ett exempelhus från tidigare bygge i Duvesjön finns under dokument på annonsen. Kommunalt vatten och avlopp i förening är betalt av säljaren.

Beryllvägen 3, Kode, Kungälvs kommun

Beryllvägen 3

Radhus
Kode, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
123 m²
5 rum
374 m² tomt

Nu har vi äran att presentera härliga Beryllvägen 3! Bostaden har gott om plats för hela familjen, lättskött trädgård samt garage. Ett stenkast från altanen finns lekplatsen och närhet till skolor och kommunikationer är ett stort plus. Hemmets insida har allt som behövs för en smidig och enkel vardag för hela familjen med t.ex. en groventré, generösa sovrum och sociala öppna ytor för hela familjen. Ett stenkast från altanen med gott om plats för allt som kan önskas finns lekplatsen vilket gör det enkelt att ropa på barnen när maten är klar. Man har heller inte långt till havet då Rörtången, Aröd och Timmervik ligger på behagligt avstånd. I Kode finns skola, förskola och och affär på behändigt avstånd. Kode ligger också på bra pendlingsavstånd från Göteborg. Tågstationen ligger inom gångavstånd från bostaden. För mer information om försäljningen kontakta ansvarig mäklare Beatrice Hindgren

 • Plus
Backamo 427, Bastuholmen, Uddevalla kommun
Backamo 427, Bastuholmen, Uddevalla kommun, bild 2
Backamo 427, Bastuholmen, Uddevalla kommun, bild 3

Backamo 427

Villa
Bastuholmen, Uddevalla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 275 000 kr
168 m²
6 rum
1 994 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet i vackra Backamo! På tomten finns inte bara ett utan två fina hus samt ett tvåbilsgarage och mysig tomt. Boningshuset är byggt år 2002 och är mycket väldisponerat, det passar utmärkt för den stora familjen. Fastigheten ligger cirka åtta minuter från Ljungskile och cirka tjugofem minuter från Stenungsund. Med endast ett fåtal hus runt omkring så är området mycket lugnt och harmoniskt. Ta chansen på denna fastighet utöver det vanliga och anmäl dig till visning. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

 • Premium
Västerhöjdsvägen 4, null, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 4

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
125 + 15 m²
5 rum
446 m² tomt

Byggt med noggrant övervägda detaljer och högkvalitativa material erbjuder detta hus en tidlös estetik och en bekväm livsstil. Entréplan erbjuder ett härligt kök med gott om plats för mästerkocken att briljera, rymligt vardagsrum med plats för både matsalmöbel och soffgrupp för den som så önskar. Groventré med kombinerad tvättstuga, perfekt för småbarnsfamiljen och ett ljuvligt ljusinsläpp som finns i hela bostaden. Vi finner vi dessutom 4 sovrum , 2 badrum och ett magiskt uterum där alla sena sommarkvällar tillbringas! Trädgården är ett härligt paradis, perfekt för avkoppling och underhållning. Den generösa uteplatsen är idealisk för sommarkvällar och trädgården erbjuder tillräckligt med plats för lek och grönska. Varmt välkommen att visa ert intresse!

Södra Vårvindsgatan 14, Lundby, Göteborgs kommun

Södra Vårvindsgatan 14

Övrigt
Lundby, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 900 000 kr
500,7 m² tomt

Välhållen och välskött fastighet med bra läge. Idag är fördelningen två affärslokaler som är uthyrd till en el-firma (börsnoterat). Mellanvåningen består av en lägenhet och två uthyrningsrum, men man har hyrt ut rum styckvis till studenter. Vindsvåningen består av en tvårumslägenhet . Hyresintäkt per år beräknas till 642 348 kr/år. Till detta kommer en stor del av driftkostnaderna som hyresgästerna står själva för. Bolagsaffär.

Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun
Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 2
Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 3

Brålandsvägen 11

Övrigt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 360 000 kr
213 m² tomt

Nybyggd fastighet s.k. industrifack med bra läge i Stora Höga med närhet till motorvägen. Inhägnat område med eldriven grind. Möjlighet till entresolbjälklag. Takhöjd 8,2 m (precis vid porten) 7,2 m i bakkant. Dvs pulpettak. Porthöjd och bredd 4,5 * 4,5 m. Vikport med fönster i. Personingång samt fönster på baksidan. Sidofönster på gavellokalerna. Längd invändigt ca 13,7 m, bredd invändigt ca 5,9 m för de som är ca 81 kvm. Förberett med golvbrunn för dusch, avlopp för wc samt toalett. Golvbrunn med oljeavskiljare. Vask samt varmvattenberedare om 30 liter är installerat. Luft/luftvärmepump är installerat. Förberett med tomma rör för tex. framdragning av fiber. Fiberanslutning kommer vara förberett i det gemensamma teknikrummet. OBS! Det åligger varje enskild fastighetsägare att bekosta en eventuell fiberanslutning.

 • Premium
Vävra 595, null, Kungälvs kommun

Vävra 595

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
130 + 32 m²
5 rum

Välkommen till Vävra 595 med unikt läge högt upp med milsvid utsikt! Med bästa solläge mot väster kan du njuta av många fantastiska solnedgångar. Bostaden består av tre sovrum, allrum, tvättstuga, gästtoalett, badrum med både jacuzzi och dusch samt en bastu med fönster mot utsikten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och tak upp till nock ger en rymlig och luftig känsla. Stort fönsterparti till uterummet. På fastigheten finns dessutom ett garage (utan port) dimensionerat för husbil och en carport under huset för två bilar. Närhet till bad och golfbanor. Närmsta busshållplats är ca 50 meter från fastigheten. Välkommen på visning!

Ringvältvägen 64B, Ullstorp, Kungälvs kommun

Ringvältvägen 64B

Lägenhet
Ullstorp, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 967 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till Ringvältvägen 64B och denna väl tilltagna tvårummare i markplan som lätt går att återställa till en trea som originalutförandet var om så önskas. Öppen och ljus lägenhet med uteplats i söderläge! Beläget i lugna och fina Ullstorp har ni här ett hem att verkligen trivas i. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
Salamandervägen 87, null, Kungälvs kommun

Salamandervägen 87

Radhus
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
121 m²
5 rum
5 760 kr/mån
33 017 kr/m²

Detta fantastiska bostadsrättsradhus erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, stil och plats för hela familjen. Med sina 121 kvadratmeter fördelade över två plan, har detta hem allt du behöver. När du kliver in i detta radhus möts du av en genomtänkt planlösning som är perfekt för ett modernt familjeliv. På entréplan finner du ett rymligt kök där matlagning blir en fröjd och i anslutning finner du vardagsrummet som är det perfekta samlingsrummet, ljust och luftigt med plats för både middagar och avkoppling. Det första badrummet och groventrén på entréplan gör vardagen smidigare och mer bekväm. När det är dags att dra sig tillbaka har du tre rymliga sovrum att välja mellan på övervåningen. Dessutom finns ett allrum som kan anpassas efter din familjs behov. Denna bostad är belägen i det charmiga området Kareby i Kungälvs kommun, ett område som präglas av sin barnvänlighet och nyproducerade kvarter. Här kan dina barn leka tryggt och växa upp i en gemytlig gemenskap. Du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Förskola och skola finns i området, vilket gör vardagen smidig för både de små och stora i familjen. En kort promenad tar dig till lokala affärer och service, medans det bara tar 5 till 10 minuter med bil till Kungälv centrum för ett större utbud. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Energieffektiv
Skogsviksvägen 26, Björlanda, Göteborgs kommun

Skogsviksvägen 26

Villa
Björlanda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
53 m²
2 rum
1 218 m² tomt

Välkomna in i detta välskötta hus i vackra Björlanda med närhet havet och båtliv. Utanför huset finns en helt underbar uteplats med altan där man kan avnjuta de varma sommardagarna. Inne i huset finns ett sovrum, helkaklat badrum, vardagsrum samt kök och matplats. Området är lugnt och ostört, här kan man leva ett stressfritt och harmoniskt liv och bara njuta av tillvaron. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson för mer information eller boka in dig på visning.

Furuhäll 367, Västerlanda, Lilla Edets kommun

Furuhäll 367

Villa
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
87,1 m²
4 rum
2 648 m² tomt

Vill du ha ett nytt hus med ostört läge? Välkommen till detta nybyggda hus med i en underbar och naturskön idyll! Här har du cirka 25 minuter till både Kungälv och Stenungsund samt cirka 10 minuter till Lilla Edet. Tomten är stor och här finns gott om utrymme att nyttja. Huset består av tre sovrum, badrum kombinerat med tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På uteplatsen kan du och dina vänner njuta av många härliga grillkvällar under de varma ljuva sommarkvällarna. För den som gillar att vandra i skogen är detta verkligen rätt ställe. Det är bara att snöra på sig skorna och ta sig ut för att plocka svamp, blåbär och allt annat som naturen har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller anmäl dig till visningen på vår hemsida.

Visar 1 - 25 av 29