Mäklare Claes Tevell

Claes Tevell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fridhemsgatan 18A, null, Kungälvs kommun
Fridhemsgatan 18A, null, Kungälvs kommun, bild 2
Fridhemsgatan 18A, null, Kungälvs kommun, bild 3

Fridhemsgatan 18A

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 5/7
6 101 kr/mån
26 857 kr/m²

Rymlig lägenhet i något äldre stil med gångavstånd till centrum. Innehåller vardagsrum med utgång till balkong, 2 st stora sovrum, kök med separat matrum, badrummet är renoverat för några år sedan. Ingen insyn och vacker utsikt utöver skogen. Granne med trevliga Fontinskogen och dess promenad och motionsslingor. Här har du nära till kollektivtrafik, affärer, lekplats och förskola. Det mycket uppskattade ICA Skafferiet ligger bara ett stenkast bort. Ett perfekt boende för den som vill kombinera lugnet och Kungälvs växande utbud. Innehåller: Yttre hall, inre hall, vardagsrum med utgång till balkong, separat matrum (vissa har gjort detta till ett tredje sovrum), kök, 2st sovrum, badrum, klädkammare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Miraallén 29, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Miraallén 29, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 2
Miraallén 29, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 3

Miraallén 29

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/4
6 301 kr/mån
50 000 kr/m²

Letar du efter ett hem med modern bekvämlighet och närhet till hamnen och stadspuls? Då är denna trerumslägenhet vid Sannegårdshamnen något för dig! Ev möjlighet till båtplats finns. Med sina 89 kvm erbjuder denna bostad rymliga och ljusa ytor, perfekt för både den lilla familjen och paret som söker lite extra utrymme. Lägenheten har två balkonger, en balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller en för eftermiddagssolen. Det går även att skymta hamnen med sina båtar. Köket är modernt utrustat med allt du behöver för matlagning och middagar med vänner. Lägenhetens två sovrum som är väl tilltagna. Badrummet är helkaklat och erbjuder både dusch och tvättmöjligheter. Dessutom har du en separat gäst-WC.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skår 120, Kärna, Kungälvs kommun
Skår 120, Kärna, Kungälvs kommun, bild 2
Skår 120, Kärna, Kungälvs kommun, bild 3

Skår 120

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
139 m²
5 rum
3 243 m² tomt

Söker du ett bekvämt hus utan trappor med öppen planlösning och 4:a sovrum? Här får du även dubbelgarage, öppen spis med insats, rejäl altan delvis under tak. Tacksamt med låga driftkostnader. Stor trädgård om 3200 kvm. Hall i anslutning till en bra klädkammare, vardagsrum och kök i en öppen och luftig planlösning samt öppen spis, 4 st sovrum, badrum (helkaklat), WC med dusch (helkaklat), stor tvättstuga med groventré.

  • Premium
Trankärrsliden 9, null, Kungälvs kommun
Trankärrsliden 9, null, Kungälvs kommun, bild 2
Trankärrsliden 9, null, Kungälvs kommun, bild 3

Trankärrsliden 9

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 475 000 kr
140 + 30 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem med pittoresk trädgårdstomt, låga driftkostnader, nyrenoverat kök och badrum, 4:a sovrum, rymligt garage mm. Denna charmiga villa erbjuder en perfekt balans mellan modern bekvämlighet och fin trädgård. Gäststuga eller "lekrum" om ca 30 kvm. Här kan du även njuta av rogivande promenader i den närliggande Fontinskogen. Lätt cykelavstånd till skolor, affärscentrum mm.

  • Premium
Brålandsvägen 11, null, Stenungsunds kommun
Brålandsvägen 11, null, Stenungsunds kommun, bild 2
Brålandsvägen 11, null, Stenungsunds kommun, bild 3

Brålandsvägen 11

Övrigt
Stenungsunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 360 000 kr
213 m² tomt

Nybyggd fastighet s.k. industrifack med bra läge i Stora Höga med närhet till motorvägen. Inhägnat område med eldriven grind. Möjlighet till entresolbjälklag. Takhöjd 8,2 m (precis vid porten) 7,2 m i bakkant. Dvs pulpettak. Porthöjd och bredd 4,5 * 4,5 m. Vikport med fönster i. Personingång samt fönster på baksidan. Sidofönster på gavellokalerna. Längd invändigt ca 13,7 m, bredd invändigt ca 5,9 m för de som är ca 81 kvm. Förberett med golvbrunn för dusch, avlopp för wc samt toalett. Golvbrunn med oljeavskiljare. Vask samt varmvattenberedare om 30 liter är installerat. Luft/luftvärmepump är installerat. Förberett med tomma rör för tex. framdragning av fiber. Fiberanslutning kommer vara förberett i det gemensamma teknikrummet. OBS! Det åligger varje enskild fastighetsägare att bekosta en eventuell fiberanslutning.

  • Premium
Tveten 180, Spekeröd, Stenungsunds kommun

Tveten 180

Tomt
Spekeröd, Stenungsunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
3 761 m² tomt

Vakna upp till fågelkvitter och en insynsskyddad trädgård. Här får du även en egen skogsdunge. Nu har du chansen att förverkliga din dröm om ett lantligt boende på denna fantastiska tomt! Med generösa ytor och en idyllisk placering erbjuder denna tomt oändliga möjligheter att skapa ditt eget paradis. Vacker natur, perfekt för dig som älskar friluftsliv, vandring eller bara vill njuta av lugnet. Odla dina egna grönsaker, ha höns eller andra smådjur och njut av en hållbar livsstil.

Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun
Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun, bild 2
Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun, bild 3

Norra Arödsvägen 64

Fritidshus
Aröd, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
59 m²
3 rum
2 066 m² tomt

Med ett fantastiskt läge ligger denna fastighet med troligen avstyckningsbar tomt. Huset är i gott skick med möjlighet att bo året runt. Härlig altan i vinkel runt huset samt en mer skyddad altan bakom huset. Bägge med vacker utsikt utöver havet. Utöver bostadsarean finns det ett härligt uterum och separat gäststuga. Båtplats och ett liten sjöbod följer fastigheten. Ett tillfälle!

  • Premium
Kongahällagatan 40A, Komarken, Kungälvs kommun

Kongahällagatan 40A

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/5
3 055 kr/mån
25 513 kr/m²

Välplanerad 1:a i Brf Komarken om 39 kvm. Man kliver in i hallen som har gott om förvaringsutrymme och rakt fram finns köket. Kök är funktionellt, plats för matbord. I anslutning till hallen finns ett relativt stort badrum med tvättmaskin. Längst in i lägenheten breder vardagsrummet/sovrummet ut sig. Här har man fransk balkong och gott om ljusinsläpp, det finns gott om plats för tv, soffa, säng och skrivbord. BRF Komarken är en välskött och mycket omtyckt förening med fina gemensamhetsutrymmen, låg belåningsgrad och god ekonomi. T.ex. har föreningen gym, boulebana, föreningslokal samt bastu och jacuzzi. Närheten till Kungälvs resecentrum och Kongahälla Center är något som dom boende här verkligen är nöjda med. Från Resecentrum tar du dig snabbt och smidigt in till Göteborg vilket är perfekt för den som studerar eller arbetar där. I Kongahälla center, som invigdes år 2019, finns all möjlig service som du kan tänkas behöva så som restauranger, butiker m.m. Från Kungälvs resecentrum tar du dig enkelt till Göteborg på cirka 20 minuter.

  • Hiss
Södra Vårvindsgatan 14, Lundby, Göteborgs kommun

Södra Vårvindsgatan 14

Övrigt
Lundby, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 900 000 kr
500,7 m² tomt

Välhållen och välskött fastighet med bra läge. Idag är fördelningen två affärslokaler som är uthyrd till en el-firma (börsnoterat). Mellanvåningen består av en lägenhet och två uthyrningsrum, men man har hyrt ut rum styckvis till studenter. Vindsvåningen består av en tvårumslägenhet . Hyresintäkt per år beräknas till 642 348 kr/år. Till detta kommer en stor del av driftkostnaderna som hyresgästerna står själva för. Bolagsaffär.

Instö backe 130, Instön, Kungälvs kommun

Instö backe 130

Villa
Instön, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
57 m²
4 rum
2 379 m² tomt

Välkommen till Instö Backe 130 och detta supermysiga fritidshus! Här erbjuds ett charmigt boende med en levande och lummig trädgård. Stugan är välplanerad och har stora sällskapsytor såväl inne som utomhus. För den trädgårdsintresserade finns allt att önska, det är en mycket livlig trädgård med bland annat berg i dagen, höjdskillnader och en planare yta där det idag finns odling.

Visar alla 10