Mäklare Claes Tevell

Claes Tevell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kongahällagatan 40A, Komarken, Kungälvs kommun

Kongahällagatan 40A

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/5
3 055 kr/mån
32 051 kr/m²

Välplanerad 1:a i Brf Komarken om 39 kvm. Man kliver in i hallen som har gott om förvaringsutrymme och rakt fram finns köket. Kök är funktionellt, plats för matbord. I anslutning till hallen finns ett relativt stort badrum med tvättmaskin. Längst in i lägenheten breder vardagsrummet/sovrummet ut sig. Här har man fransk balkong och gott om ljusinsläpp, det finns gott om plats för tv, soffa, säng och skrivbord.

  • Hiss
Norebyn Café och Camping 1, Nåttarö, Bengtsfors kommun
Norebyn Café och Camping 1, Nåttarö, Bengtsfors kommun, bild 2
Norebyn Café och Camping 1, Nåttarö, Bengtsfors kommun, bild 3

Norebyn Café och Camping 1

Övrigt
Nåttarö, Bengtsfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
1,1 ha tomt

Campingplats med tyngdpunkt på välkänd restaurang med matsal för ca 100 sittande gäster samt terrass för ytterligare ca 60 gäster. Vackert belägen vid sjön Grann och bra läge längs vägen mellan Strömstad och Karlstad samt närhet till Norge. Många återkommande gäster, även på höst (bär- och svampplockning) och vår. Stor utvecklings potential. Här har man även anordnat bröllop och andra fester. Av köpeskillingen på 3.950.000:- fördelas beloppet på: Fastigheten 2.950.000:- Lösöre: 1.000.000:- varav på en del av denna summa (400.000:- ) tillkommer moms. Trevlig badbrygga och sjösättningsramp för båtar.  Campingens hemsida: https://www.norebyn.se/ Finns även möjlighet att arrendera restaurangen för rätt person. Fastighetsskatten är uppskattad. 10 st uthyrningsstugor i varierande storlekar och standard. Huvudbyggnad med restaurang samt i källarplan med duschar WC mm.

  • Premium
Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun
Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun, bild 2
Norra Arödsvägen 64, Aröd, Kungälvs kommun, bild 3

Norra Arödsvägen 64

Fritidshus
Aröd, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 650 000 kr
59 m²
3 rum
2 066 m² tomt

Med ett fantastiskt läge ligger denna fastighet med troligen avstyckningsbar tomt. Huset är i gott skick med möjlighet att bo året runt. Härlig altan i vinkel runt huset samt en mer skyddad altan bakom huset. Bägge med vacker utsikt utöver havet. Utöver bostadsarean finns det ett härligt uterum och separat gäststuga. Båtplats och ett liten sjöbod följer fastigheten. Ett tillfälle!

  • Premium
Södra Vårvindsgatan 14, Lundby, Göteborgs kommun

Södra Vårvindsgatan 14

Övrigt
Lundby, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 900 000 kr
500,7 m² tomt

Välhållen och välskött fastighet med bra läge. Idag är fördelningen två affärslokaler som är uthyrd till en el-firma (börsnoterat). Mellanvåningen består av en lägenhet och två uthyrningsrum, men man har hyrt ut rum styckvis till studenter. Vindsvåningen består av en tvårumslägenhet . Hyresintäkt per år beräknas till 642 348 kr/år. Till detta kommer en stor del av driftkostnaderna som hyresgästerna står själva för. Bolagsaffär.

Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun
Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 2
Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 3

Brålandsvägen 11

Övrigt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 360 000 kr
213 m² tomt

Nybyggd fastighet s.k. industrifack med bra läge i Stora Höga med närhet till motorvägen. Inhägnat område med eldriven grind. Möjlighet till entresolbjälklag. Takhöjd 8,2 m (precis vid porten) 7,2 m i bakkant. Dvs pulpettak. Porthöjd och bredd 4,5 * 4,5 m. Vikport med fönster i. Personingång samt fönster på baksidan. Sidofönster på gavellokalerna. Längd invändigt ca 13,7 m, bredd invändigt ca 5,9 m för de som är ca 81 kvm. Förberett med golvbrunn för dusch, avlopp för wc samt toalett. Golvbrunn med oljeavskiljare. Vask samt varmvattenberedare om 30 liter är installerat. Luft/luftvärmepump är installerat. Förberett med tomma rör för tex. framdragning av fiber. Fiberanslutning kommer vara förberett i det gemensamma teknikrummet. OBS! Det åligger varje enskild fastighetsägare att bekosta en eventuell fiberanslutning.

  • Premium
Instö backe 130, Instön, Kungälvs kommun

Instö backe 130

Villa
Instön, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
57 m²
4 rum
2 379 m² tomt

Välkommen till Instö Backe 130 och detta supermysiga fritidshus! Här erbjuds ett charmigt boende med en levande och lummig trädgård. Stugan är välplanerad och har stora sällskapsytor såväl inne som utomhus. För den trädgårdsintresserade finns allt att önska, det är en mycket livlig trädgård med bland annat berg i dagen, höjdskillnader och en planare yta där det idag finns odling.

Visar alla 6