Mäklare Johan Svensson

Johan Svensson

Om mig

Mäklare i Kungälv som på ett tryggt och säkert sätt ser till att du får bäst betalt för din bostad. Mina bästa egenskaper är min noggrannhet, sociala kompetens och höga arbetsmoral. Jag går till jobbet varje dag med ett leende på läpparna och jag är genuint tacksam över att få arbeta med det jag gör, detta tror jag smittar av sig på både köpare och säljare. Kontakta mig idag för en kostnadsfri borådgivning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trekungagatan 3, Komarken, Kungälvs kommun
  • Idag kl 17:30
Trekungagatan 3, Komarken, Kungälvs kommun, bild 2
Trekungagatan 3, Komarken, Kungälvs kommun, bild 3

Trekungagatan 3

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2
5 044 kr/mån
27 339 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare på Trekungagatan 3! Charmig bostadsrätt som är perfekt för dig som söker en bekväm och modern livsstil i en av Kungälvs största bostadsrättsföreningar. Med en yta om 62 kvadratmeter erbjuder den allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Bostaden består av ett rymligt sovrum, vardagsrum, modernt kök och ett fräscht badrum. Men det som verkligen sätter pricken över i:et är den inglasade balkongen. Det här "extrarummet" låter dig njuta av det svenska klimatet året runt, oavsett väder. Perfekt för avkoppling eller att umgås med vänner och familj. I skrivande stund håller arbetet med att byta ut fasade på. Detta kommer resultera i ett lyft för hela föreningen och dom boende. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson idag vid frågor eller anmäl dig till visning via ErikOlssons Hemsida.

  • Premium
  • Balkong
Stabbegatan 13, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Ons 30 okt kl 18:00
Stabbegatan 13, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Stabbegatan 13, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Stabbegatan 13

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
76 m²
4 rum
vån 2/3
5 179 kr/mån
42 763 kr/m²

Välkommen till Stabbegatan i mysiga Björkekärr. Här bor du med närhet till natur och sjöar men också till kommunikationer och service. I Björkekärr är det en varierad bebyggelse och det finns något som tilltalar alla. Lägenheten är smart planerad med sina tre sovrum, badrum och ett vardagsrum varifrån man kan kliva rakt ut på den mysiga balkongen. Från entrén och hallen ser du hela vägen ut till balkongen med fria siktlinjer, det finns också en väl tilltagen klädkammare/förråd. Den trevliga innergården är ett stort plus, perfekt för barnen att leka eller för hela familjen att ha grillkväll på. Säljaren har älskat att bo i området och poängterar särskilt grannsämjan som ett stort plus. Man har även bra tillgång till tvättstuga med generösa tvättider. Det finns också gott om gratisparkeringar i området vilket inte är en självklarhet i staden i övrigt. Kontakta mäklaren för mer info eller anmäl dig till visning via hemsidan.

  • Premium
  • Balkong
Solhultsgatan 22, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Solhultsgatan 22, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Solhultsgatan 22, Centrum Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Solhultsgatan 22

Villa
Centrum Kungälv, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
138 + 110 m²
6 rum
552 m² tomt

Välkommen till Solhultsgatan 22, en äldre charmig 60-talsvilla med fantastiskt läge centralt i Kungälv! Här bor du med gångavstånd till Kongahälla Center, Kungälvs Resecentrum och ICA Maxi vilket ger smidig access till både shopping och kommunikationer. Nära är det även till skolor och förskolor samt till idrottsaktiviteter. Denna välplanerade villa har mycket att erbjuda, från sin tidstypiska 60-talscharm till moderna bekvämligheter som bergvärme. Ett klimatsmart och ekonomiskt alternativ som håller energikostnaderna nere. Huset rymmer också ett rymligt vidbyggt garage, perfekt för både bil och extra förvaring. Inredningen är av äldre skick och här ges du verkligen möjligheten att skapa dig ditt alldeles egna drömboende. Utöver det genomtänkta boendet får du en insynsskyddad trädgård och en mysig uteplats, där du kan njuta av lugnet på en återvändsgata utan störande trafik. Med gott om förvaringsutrymmen och en trevlig planlösning passar detta både för den stora familjen och för dig som söker utrymme och bekvämlighet. Här bor du i ett fridfullt område men ändå med Kungälvs puls på bekvämt avstånd, Göteborg når du enkelt med buss från Kungälv eller tåg från Ytterby. Solhultsgatan 22 är en bostad som erbjuder både livskvalitet och funktion i ett attraktivt paket, välkommen hem!

  • Premium
Norra Stommen 304, null, Härryda kommun
  • Budgivning pågår
Norra Stommen 304, null, Härryda kommun, bild 2
Norra Stommen 304, null, Härryda kommun, bild 3

Norra Stommen 304

Radhus
Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
108 m²
5 rum
191 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska, rymliga och välplanerade radhus som erbjuder underbara sällskapsytor för hela familjen. Här bor du bekvämt med lekvänlig närmiljö, bara några minuter från Landvetter Centrum. Detta boende är perfekt för den som vill bo centralt och barnvänligt men med närhet till förskolor, skolor, lekplatser och gångvägar. Du har dessutom fotbollsplan, sjö, badplatser och natursköna områden inom gång- och cykelavstånd. Radhuset består av fem rum och kök, ett badrum, gästtoalett och en praktisk tvättstuga. Många i området väljer att bygga ihop huset med det isolerade förrådet, vilket ger extra rum och boyta. Trädgårdssidan har ett ljust och soligt läge, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. Uterummet är ett stort plus och här kan man verkligen förlänga säsongen. På entrésidan finns ett extra isolerat förråd. En garageplats ingår och här finns laddbox för elbil. Det finns möjlighet att hyra ytterligare en parkeringsplats via en särskild kö. Missa inte chansen att flytta in i detta fantastiska radhus! Kontakta ansvarig mäklare idag eller anmäl dig till visning.

  • Premium
Envägen 2, Diseröd, Kungälvs kommun
  • Idag kl 18:40

Envägen 2

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4
4 451 kr/mån
33 241 kr/m²

Välkommen till mysiga Diseröd i vackra Romelanda! Här bor du med närhet till naturen och slipper stadens höga tempo och stress. Här kan du leva i harmoni men ändå ha stadens fördelar på ett behändigt avstånd, på max tio minuter når du Kungälv med bil. I Diseröd finner du närbutik, skola, förskola, bibliotek, pizzeria och busstation. I Romelanda kan du också njuta av att bada i någon av sjöarna, spela golf på Lysegården eller plocka svamp i skogen. Romelanda UF bedriver flertalet idrottsaktiviteter och utgår från fina Romevi. Lägenheten har inretts med material av hög kvalitet och en design som kommer att hålla över åren. Här bor du med modern standard i en lugn miljö, sätt din egen prägel på lägenheten och skapa just ditt drömboende. Bostaden har kök och vardagsrum i öppen planlösning och härifrån når du också ut till den inglasade balkongen som är hela tio kvadratmeter stor. Köket är påkostat och tillvalen ger verkligen en känsla av lyx. Något man verkligen slås av när man kliver in i lägenheten är den generösa takhöjden som bidrar med en härlig rymd. Badrummet är helkaklat och har alla bekvämligheter du behöver, även här har man gjort tillval för bästa möjliga komfort. Sovrummet har en lugnande feeling över sig och ska det mycket till om man inte ska kunna njuta av en god natts sömn. Välkommen att anmäla dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bygg ditt drömhus i populära Kode!, Kode, Kungälvs kommun

Bygg ditt drömhus i populära Kode!

Tomt
Kode, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
1 042 m² tomt

Nu har du chansen att bygga dig ditt drömhus i denna lantliga idyll. Cirka två och en halv kilometer från centrala Kode ligger Jägersberg. Detta medför att du har en helt underbar natur alldeles inpå knuten samtidigt som du har närhet till service och pendeltåg. Pendeltåget tar dig till Göteborg på cirka 25 minuter och för den som kör bil är det bara att, smidigt, svänga på E6. Kungälv ligger inte långt bort och till det populära Kongahälla Center tar det lite mindre än en kvart med bil. På sommaren har du nära till flertalet vackra badplatser som bl.a. i Rörtången och Timmervik, dit kan du ta dig via en mysig cykeltur. Skola och förskola finns i närområdet och i Kode kommer det, inom snar framtid, troligtvis att byggas en helt ny skola. Tomten är inte knuten till någon husleverantör men i annonsen finns ett förslag på ett hus från Hjältevadshus. Modellen heter Spira 175 och är en av deras bästsäljande 1,5-planshus. Med sina 175 kvm ser huset till att ha gott om plats för hela familjen. För mer information och priser kontakta Hjältevadshus säljare Sofia Rostedth på tel: 070-929 66 29 eller via mail: [email protected] Det finns ett positivt förhandsbesked och tomten och den är belägen utanför detaljplan, den omfattas därför ej av några särskilda bestämmelser. Avlopp kommer att anläggas gemensamt med intilliggande fastighet Jäger 1:44. Brunn för vatten får anläggas enskilt. Det är inga problem att åka ut och kika på tomten i enskild regi, vid frågor är du självklart välkommen att kontakta ansvarig mäklare via telefon eller mail.

Smedjan 10, null, Kungälvs kommun

Smedjan 10

Radhus
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
118 + 4 m²
6 rum
218 m² tomt

Ett unikt tillfälle att äga ett nybyggt drömhem i det eftertraktade området Nordtag, där harmoni och bekvämlighet möts. Detta moderna parhus kommer att uppföras med fokus på kvalitet, design och funktionalitet, och erbjuder den perfekta kombinationen av familjevänlighet och stil. Med en planlösning som erbjuder fem generösa rum och kök samt två eleganta badrum, skapas en atmosfär av rymd och komfort. Den rymliga klädkammaren och förrådet garanterar gott om plats för förvaring medans det extra förrådet på utsidan är perfekt för förvaring av utomhusutrustning och verktyg. Bostaden kommer ha en boarea på cirka 118 kvm och en biarea på 4 kvm. Nordtag är känt för att vara tryggt, lugnt och idealiskt för barnfamiljer. Här finns närhet till skolor, förskolor och pendling, vilket gör vardagen smidig och bekväm. De grönskande områdena och de fridfulla gatorna bjuder in till avkoppling för dem stora och lek för dom små. Tomten är knuten till STCT Fastigheter AB, vilket är en pålitlig och professionell byggpartner. Genom ett separat entreprenadavtal vid tomtköpet ges du möjlighet att påverka ditt hem efter dina egna önskemål och behov. Välj material och utrustning som passar din personliga stil och skapa ditt drömboende. Försäljningen är knuten till STCT Fastigheter AB och entreprenadavtal tecknas mellan parterna i samband med köp av tomten. Beräknat värde på tomten är 1 500 000 kr och resterande summa upp till slutpriset avser entreprenaden. Vi som fastighetsmäklare är ansvariga för försäljningen av tomten och entreprenadavtalet tecknas separat mellan parterna. Mer ingående information vad gäller leverans av hus och eventuella tillval kan fås av ansvarig mäklare.

Slätten 1:127, null, Kungälvs kommun

Slätten 1:127

Tomt
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
1 100 m² tomt

Nu har ni möjligheten på en fin tomt i vackra Duvesjön. Läget strax norr om Kungälv är svårslaget och här har ni nära till Diseröd där skola- och förskola finns samt matbutik och pizzeria. För den som gillar golf ligger Lysegårdens Golfbana inte långt ifrån. Närhet till sjö och underbar natur bidrar till en harmonisk och avstressad livsstil. Kontakta gärna mäklaren innan ni åker ut och tittar på tomten. Möjlighet att förvärva tomten med entreprenadavtal finns och mer information om detta fås av ansvarig mäklare. Ett exempelhus från tidigare bygge i Duvesjön finns under dokument på annonsen. Kommunalt vatten och avlopp i förening är betalt av säljaren.

Furuhäll 367, Västerlanda, Lilla Edets kommun

Furuhäll 367

Villa
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
87,1 m²
4 rum
2 648 m² tomt

Vill du ha ett nytt hus med ostört läge? Välkommen till detta nybyggda hus med i en underbar och naturskön idyll! Här har du cirka 25 minuter till både Kungälv och Stenungsund samt cirka 10 minuter till Lilla Edet. Tomten är stor och här finns gott om utrymme att nyttja. Huset består av tre sovrum, badrum kombinerat med tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På uteplatsen kan du och dina vänner njuta av många härliga grillkvällar under de varma ljuva sommarkvällarna. För den som gillar att vandra i skogen är detta verkligen rätt ställe. Det är bara att snöra på sig skorna och ta sig ut för att plocka svamp, blåbär och allt annat som naturen har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller anmäl dig till visningen på vår hemsida.

Åsebyberg 875, Kode, Kungälvs kommun

Åsebyberg 875

Tomt
Kode, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
1 406 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en tomt i ett riktigt premiumläge! Dessutom är denna tomt inte knuten till någon husleverantör vilket såklart är väldigt fördelaktigt. Här kommer man kunna bygga ett hus där familjen kommer att stortrivas. Utsikten från huset ner över ängarna kommer att vara helt magnifik. Här finns också närheten till både skog och hav, det bästa av två världar. Kommunikationerna från Kode är mycket goda och härifrån har du tåg mot både Göteborg och norra Bohuslän. Åk gärna ut och kika på tomten när det passar er. Maila gärna om ni har några frågor så svarar jag mailet eller ringer upp. En av tomtens tre delägare är en ideell organisation och vi kommer således att ha en öppen budgivning efter att tomten visats.

Visar alla 10