Mäklare Birgitta Bergstedt

Birgitta Bergstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nyhyttan 75, Nyhyttan, Säters kommun

Nyhyttan 75

Villa
Nyhyttan, Säters kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
850 000 kr
60 m²
3 rum
2 307 m² tomt

SÄNKT PRIS! Välkommen till detta trevliga bostadshus om 3 rum med nyare kök, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, öppen spis, två sovrum varav det större har ny täljstenskamin, badrum med tvättställ och duschkabin. Fiber finns. På den 2 307 kvm härliga tomten finns gäststuga, bastubyggnad med vedeldad bastu och gästrum, grillstugebyggnad med öppen spis och gästrum. Isolerat dubbelgarage. Med detta rofyllda läge, fina omgivningar och gångavstånd till bad vid sjön Björkljustern, kan du verkligen njuta av lugnet eller vandra i skogen. Nuvarande ägaren har haft det som permanentbostad. Ca 25 minuters bilfärd till Romme Alpin och ca 20 min till centrum i Säter.

  • Plus
Målaregatan 18, Centrum, Borlänge kommun

Målaregatan 18

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
900 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/3
4 460 kr/mån
13 043 kr/m²

Ljus och rymlig 2;a på 3:e våningen. Både hiss och garage finns i huset, så här bor man riktigt bekvämt. Bra planslösning. med möjlighet att disponera det stora förrådet med fönster som ett extra rum. Kaklat badrum med duschplats och tvättmaskin ingår. Ljust vardagsrum med burspråk. Balkong direkt utanför lägenheten i loftgång. Förråd, tvättstuga och garage i källaren. Stabil och välskött förening. Centralt lugnt läge i centrum med caféer, restauranger och nära till förskolor, skolor, tågstation och handelsområdet vid Ikea.

  • Balkong
  • Hiss
Vasalund 15, Vasalund, Falu kommun
Vasalund 15, Vasalund, Falu kommun, bild 2
Vasalund 15, Vasalund, Falu kommun, bild 3

Vasalund 15

Villa
Vasalund, Falu kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
64 m²
2.5 rum
3 725 m² tomt

SÄNKT PRIS! Välkommen till Vasalund 15 och denna renoverade, mycket fräscha villa om 2 1/2 rum och kök, ett stort dubbelgarage på 38 kvm med inredningsbar vind, renoverat gårdhus om ett rum, förberett för trinettkök, badrum/tvättstuga, förrådsutrymmen och friggebod. Härlig tomt på 3 725 kvm med en underbar utsikt över ängarna och även lite sjöutsikt. Lugnt o fridfullt läge med 5 minuters bilväg till Svärdsjö centrum med butiker, vårdcentral, tandläkare, apotek, bibliotek, restauranger, förskola och skola årskurs 1-9. 200 m till Höganäsbadet. Vintertid finns fina skidspår och skoterleder i Svartnäs 30 minuter med bil härifrån. Bra bussförbindelser till Falu centrum

  • Premium

Visar alla 3