ERA Dala Fastighetsförmedling

ERA Dala Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagbacksgatan 2:3, Domnarvet, Borlänge kommun
  • Lör 4 maj kl 11:30

Hagbacksgatan 2:3

Radhus
Domnarvet, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
75 m²
3 rum
4 700 kr/mån
19 933 kr/m²

Välkommen till Hagbacksgatan! Ljust, fint och renoverat radhus på attraktiva Hagbacksgatan i Domnarvet! Uteplatsen har sol hela dagen från förmiddag till sen kväll. Renoverat kök och renoverat badrum. Utöver de två sovrummen finns ett extra rum som används som sovrum i källarplan. Fin tvättstuga. Trivsamt och barnvänligt boende med grönområde på framsidan. Nära förskola, skola, och mataffär. Närhet till naturreservatet Älvrundan och motionsspår i Bergebo. Värme, vatten och parkeringsplats med motorvärmare ingår i månadsavgiften.

  • Plus
  • Uteplats
Lindåkersvägen 13B, Örjansgården, Borlänge kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30

Lindåkersvägen 13B

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 165 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 434 kr/mån
18 346 kr/m²

Välkommen till Örjansgården! Ljus fin lägenhet två rum och kök på andra våningen. Stort rymligt och renoverat kök. Vardagsrum och sovrum med renoverade väggar. Balkong med kvällssol. I lägenheten finns både tvättmaskin och diskmaskin. I månadsavgiften ingår värme, vatten och även bredband från Bahnhof 1000/1000 Mbit. Centralt lugnt område som passar alla åldrar. Nära förskolor och skolor. Innergård med stora grönytor och lekpark.

  • Plus
  • Balkong
Toftvägen 10, Årby, Borlänge kommun

Toftvägen 10

Radhus
Årby, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
132 m²
6 rum
394 m² tomt

Välkommen till Toftvägen! Flytta in i denna fräscha och rymliga villa i Årby! Huset har genomgått en hel del större renoveringar genom åren både invändigt och utvändigt. Renoverat kök, renoverat badrum och genomgående ljusa fräscha ytskikt. Bytt yttertak och 3-glasfönster med markiser. Stor inglasad altan och soldäck på både fram- och baksidan. Spabad. Garage och gott om förvaringsutrymmen med två förråd. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Lekpark på baksidan av huset. Mycket barnvänligt område nära förskolor och skolor.

  • Energieffektiv
Risbindargatan 45, Kvarnsveden, Borlänge kommun
  • Budgivning pågår

Risbindargatan 45

Lägenhet
Kvarnsveden, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
4 099 kr/mån
10 259 kr/m²

Välkommen till Vinkelhaken! Ljus 2:a på bottenvåningen med egen uteplats. Äldre kök. Rymligt badrum och duschplats. Vardagsrum med utgång till altan. Visst renoveringsbehov finns. Hiss finns och tvättstuga på plan 2. Dessutom finns en grovtvättstuga, samlingslokal och övernattningslägenhet. Bekvämt boende i stabil omtyckt förening. Nära till vårdcentralen och Kvarnsvedens centrum. Fina omgivningar med närhet till Mellsta Motionsområde.

  • Uteplats
  • Hiss
Vårstigen 18, Kvarnsveden, Borlänge kommun

Vårstigen 18

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
884 m² tomt

Välkommen till vårstigen 18! Denna välvårdade villa har haft haft samma ägare sen huset byggdes -73. Planlösningen är mycket trivsam och öppen mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum. Mycket förvaringsutrymmen samt både garage och carport. Lättskött trädgård med fruktträd. Fiber. Attraktivt område som passar alla åldrar. Närhet till förskola, skola, vårdcentral, mataffär och Mellsta motionsområde. Bra bussförbindelser.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lindåkersvägen 5A, Örjansgården, Borlänge kommun

Lindåkersvägen 5A

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
79 m²
3 rum
4 044 kr/mån
13 291 kr/m²

Välkommen till Lindåkersvägen! Ljus trivsam bostad tre rum och kök på första våningen helt utan trappor. Två sovrum samt ett extra wcrum. Balkong med kvällssol. I månadsavgiften ingår värme, vatten och även bredband från Bahnhof 1000/1000 Mbit. Centralt lugnt område som passar alla åldrar. Nära förskolor och skolor. Trivsam innegård med lekplats.

Forssa gränd 9, Forssa centrum, Borlänge kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30

Forssa gränd 9

Lägenhet
Forssa centrum, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 436 kr/mån
11 864 kr/m²

Välkommen till Forssa Gränd 9 och denna trivsamma, ljusa lägenhet med bra planlösning och gott om förvaring. Förråd både i lägenheten, trapphuset och källare. Rymligt kök med vy över innergården, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, två sovrum med god plats för dubbelsäng i vilket av rummen. Stort badrum med dusch och ingång från både hall och sovrum. I månadsavgiften ingår bredband och TV via Telenor. Trivsamt område med fantastisk utemiljö. Ett bekvämt boende med hiss i huset och endast 100 meter till Coop. Nära restauranger, älvrundan, Gammelgården och inte långt till centrum. Bra bussförbindelser. Välkommen att göra din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Älvåsgatan 27, Forssa centrum, Borlänge kommun

Älvåsgatan 27

Lägenhet
Forssa centrum, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
975 000 kr
69 m²
2 rum
vån 5/7
5 381 kr/mån
14 130 kr/m²

Välkommen till Ålvåsgatan 27 och denna trevliga, ljusa 2:a med bra planlösning, stor terrass och en härlig utsikt från plan 5. Rymlig möblerbar hall med klädkammare, fint kök med ljus inredning. Vardagsrum och sovrum har båda utgång till den inglasade terassen. Rymligt badrum med duschväggar, tvättmaskin och torktumlare ingår. Ett av gästrummen finns på samma plan som lägenheten. Förråd i källare. I månadsavgiften ingår bredband och TV via Telenor. Välskött förening med en fantastisk utemiljö. Ett bekvämt boende med hiss i huset, tvättstugan en trapp ner och endast 100 meter till Coop. Nära till restauranger, älvrundan, Gammelgården och inte långt till centrum. Bra bussförbindelser. Välkommen att göra din intresseanmälan!

  • Plus
  • Hiss
Finn Jans gata 2, Domnarvet/Hönsarvet, Borlänge kommun

Finn Jans gata 2

Villa
Domnarvet/Hönsarvet, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
137 m²
5 rum
775 m² tomt

Välkommen till Finn Jans Gata! 1½ plans villa om 137 kvm med bra planlösning och fint läge på hörntomt, takad altan, garage o förråd. Entréplanet har kök, två sovrum, stort vardagsrum med möjlighet att dela för att få ytterligare ett sovrum, badrum, gästtoalett och tvättstuga med utgång till trädgården. Övervåningen har ett stort allrum, sovrum och förråd. Tomten är omgärdad av ett staket. I området finns en fin lekplats och det är nära till förskolor och skolan för årskurser från F till 9. I Domnarvets centrum finns mataffär, frisör och pizzeria. Fina omgivningar med älvrundan och inte långt till Bergebo motionsanläggning. Bra bussförbindelser.

  • Plus
Olawers gata 7, Forssa, Borlänge kommun

Olawers gata 7

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
4 854 kr/mån
13 947 kr/m²

Välkommen till Olawers gata 7! Bostaden har ett hörnläge och ljuset flödar in från tre väderstreck. Helkaklat badrum. Hela bostaden är hemtrevlig och ljus. I avgiften ingår bredband. Området är lugnt och på gångavstånd finns skolor, förskolor, matbutik, restauranger, samt fina promenadstråk vid älven. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida.

  • Uteplats
Sunnanö 193, Sunnanö, Torsång, Borlänge kommun
Sunnanö 193, Sunnanö, Torsång, Borlänge kommun, bild 2
Sunnanö 193, Sunnanö, Torsång, Borlänge kommun, bild 3

Sunnanö 193

Villa
Sunnanö, Torsång, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
98 m²
3 rum
2 666 m² tomt

Välkommen till Sunnanö! Enastående fastighet som har ett mycket sjönära läge med servitut till bad- och båtplats. Huset har genomgått stora moderniseringar de senaste åren. Vardagsrum/matsal med ryggåstak, täljstenskamin och stora fönsterpartier. Smakfullt renoverat kök med vedspis och utsikt mot vattnet. Två sovrum samt ett badrum med kakel/klinker. Bytt yttertak och nya 3-glasfönster. På gården finns även en fin gäststuga med eget badrum samt uthusbyggnader. Fiber, robotgräsklippare och laddbox för elbil finns installerat. Sociala ytor både invändigt och utvändigt och sagolikt vackra omgivningar. Ny brygga och nya y-bommar.

  • Premium
Hagavägen 12 A, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Hagavägen 12 A, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Hagavägen 12 A, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Hagavägen 12 A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
4 834 kr/mån
18 354 kr/m²

Mycket smakfullt renoverad bostad i toppskick. Kök med härlig öppen planlösning och gammaldags skafferi. Vackra trägolv, slipade vitbetsade parkettgolv, höga golvsocklar samt klinker med golvvärme i entréhallen. Badrum med kakel/klinker och tvättmaskin. Inglasad balkong med infravärme. Solid välskött förening. Centralt läge med närhet till centrum, tågstationen, Norra Backa, nya högskolan m.m. Måste upplevas på plats. Välkommen att anmäla er till visning via vår hemsida.

  • Premium
  • Balkong
Majorsgatan 15C, Forssa, Borlänge kommun

Majorsgatan 15C

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
975 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 961 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till Forssa! Välplanerad ljus fin 2:a i omtyckta HSB Majoren. Renoverat ljust kök med diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Balkong med sol hela dagen. Låg månadsavgift. Centralt läge med närhet till Forssa centrum, Borlänge centrum och fina promenadstråk kring naturreservatet vid älven. Över 14000 kr i reparationsfonden. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida.

  • Balkong
Mets Eriks väg 47, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Mets Eriks väg 47

Radhus
Skräddarbacken, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
116 m²
5 rum
285 m² tomt

Välkommen till Mets Eriks väg! Bo bekvämt i detta fina, väl underhållna och rymliga parhus. Renoverat kök, två renoverade badrum och genomgående fräscha ytskikt. Tre sovrum i övre plan och fjärde sovrum/kontor i entréplan. Bra förvaringsmöjligheter med en klädkammare i varje plan. Stor inglasad altan. Mycket barnvänligt läge på lugn gata med lekpark. Garage i gemensamhetslänga. Fjärrvärme, fiber och laddbox finns installerad. Nära förskola, skola och busshållplats. Skräddarbacken är ett attraktivt område med goda bussförbindelser och naturen in på knuten med eljusspår.

Halvarsvägen 8, Halvarsgårdarna, Borlänge kommun

Halvarsvägen 8

Villa
Halvarsgårdarna, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
130 m²
5 rum
1 505 m² tomt

Välkomna till denna välskötta och rymliga enplansvilla på lugn återvändsgata. Här välkomnas man av en stor altan i söderläge med utsikt mot Romme Alpin och mot skydd av solen finns en stor eldriven markis. För den som önskar en extra plats för gäster eller arbetsro finns det ett fristående garage med ett isolerat rum. Fiber finns installerat. Med naturen som närmsta granne finns det gott svamp och bär i närheten och i trädgården finns jordgubbar, hallon, smultron, björnbär, vindruvor och äpplen. Halvarsgårdarna ligger endast 15 min från Borlänge centrum och granne med Romme Alpin. Här finns flera förskolor och skola endast några minuters cykelväg bort. Även Ica Sellnäs ligger bekvämt endast några kilometer bort. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida,

  • Uteplats
Tångringsgatan 33, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 33

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
950 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3
3 880 kr/mån
17 757 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan! Ljus fin tvåa med rymlig inglasad balkong i HSB BRF Lundegård! Charmig bostad som är väldisponerad till sin yta med gott om förvaring. Badrummet renoverades 2022 med kakel/klinker (golvvärme) i samband med föreningens stambyte. I månadsavgiften ingår bredband. Bekvämt centralt läge nära centrum, tågstationen, Kupolen och handelsområdet vid Ikea.

Målaregatan 18, Centrum, Borlänge kommun

Målaregatan 18

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
895 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/4
4 683 kr/mån
12 971 kr/m²

Välkommen till Målaregatan! Ljus, fin och rymlig bostad med hiss mitt i centrum. Lägenheten har ett stort förråd i lägenheten som kan användas som extra sovrum och kontor. Vardagsrum med burspråk. Fint badrum med kakel/klinker och plats för tvättmaskin (golvvärme). Ta smidigt hissen direkt ner till garaget. Egen uteplats i loftgången. Till lägenheten hör också ett förråd. I källaren finns träningsrum, bastu, bra tvättstuga och garage.

  • Hiss
Bragegatan 2, Forssa centrum, Borlänge kommun

Bragegatan 2

Lägenhet
Forssa centrum, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 022 kr/mån
12 438 kr/m²

Välkommen till Bragegatan! Trevlig bostad om 3 rum och kök med fönster i tre väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Inglasad balkong i västerläge. Trivsam planlösning och gott om garderober. Två förråd hör till lägenheten varav ett ligger på samma våningsplan och det andra i källaren. Tvättstugan är i samma hus. I månadsavgiften ingår bredband och TV via Telenor. Belägen i attraktiva Brf Sadelmakaren med en enastående utemiljö. Ett bekvämt boende med hiss i huset och endast 100 meter till mataffär. Nära restauranger, gammelgården. fina promenadstråk längs älven och inte långt till centrum. Bra bussförbindelser. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Engelbrektsgatan 28D, Hagalund, Borlänge kommun

Engelbrektsgatan 28D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
725 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
2 488 kr/mån
17 683 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan! Välplanerad, ljus, fin och charmig etta i attraktiva BRF Domalder. Lägenheten ligger bekvämt endast en halv trappa upp i huset. Riktigt kök med god plats för matbord, sovalkov och ett bra vardagsrum med fransk balkong som vetter in mot gården. Badrum med kakel/klinker. duschväggar och tvättmaskin ingår. Låg månadsavgift och välskött förening. Bostadsrättsföreningen har både relaxavdelning, spa med bubbelpool, bastu och gym nere i källaren. Parkeringsplatser med laddstolpar för el finns på innergården. Här bor du med direkt närhet till centrum, nya högskolan ca 400 m, Kupolen, tågstationen och allt stan har att erbjuda.

  • Plus
Hagavägen 40, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 40

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 420 kr/mån
20 192 kr/m²

Välkommen till Hagavägen! Fin charmig tvåa med en mycket stor inglasad balkong. Bostaden ligger bekvämt endast en halv trappa upp och har en trivsam planlösning. Väggar och tak målades om 2022. Badrum med kakel/klinker. Enhetliga golv i hall, kök och sovrum. Välskött Riksbyggen-förening där bredband via Telia ingår i månadsavgiften. Centralt läge mitt på Hagalund med närhet till centrum, Kupolen och det mesta stan har att erbjuda.

Vasagatan 17, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Vasagatan 17

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
99 m²
3 rum
6 346 kr/mån
21 162 kr/m²

Välkommen till Vasagatan! Nu finns möjligheten att förvärva denna fina hörnlägenhet tre rum och kök om 99 kvm som har det mesta man kan önska. Bostaden ligger på bottenplan med stor inglasad balkong med direkt utgång till gården med ett ostört läge. Öppen planlösning och stort vardagsrum i vinkel (möjlighet att enkelt göra ett extra sovrum för den som önskar. Badrum/tvätt med kakel/klinker och en extra gästwc. Bra förvaringsmöjligheter med både förråd i lägenheten och ett stort utvändigt förråd. Carport med motorvärmare följer med bostaden om så önskas. I huset finns hiss. I månadsavgiften ingår värme och vatten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gångstigen 14, Kvarnsveden, Borlänge kommun

Gångstigen 14

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
106 m²
4 rum
605 m² tomt

Välkommen till Gångstigen! Enplansvilla med garage i Kvarnsveden. Trivsam öppen planlösning med stort kök och vardagsrum med braskamin. Tre sovrum. Badrum med kakel/klinker. Extra wcrum. Isolerat garage med fjärrstyrd port. Isolerat förråd. Lättskött trädgård med fruktträd. Attraktivt område som passar alla åldrar. Närhet till förskola, skola, mataffär och Mellsta motionsområde. Bra bussförbindelser.

Orsagatan 11, Storsvängen, Borlänge kommun

Orsagatan 11

Villa
Storsvängen, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
182 m²
6 rum
806 m² tomt

Välkommen till Orsagatan! Nu finns chansen att förvärva denna mycket fina och påkostade familjevilla i Storsvängen. Trivsam planlösning med härliga sällskapsutrymmen både invändigt och utvändigt. Entréplan består bland annat av ett stort renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, tre sovrum och ett badrum med kakel/klinker. Övre plan består att ett allrum med ryggåstak och kamin, i dagsläget ett sovrum, ett nyrenoverat badrum med bastu samt ett loft. Stor stenlagd uteplats på baksidan med utekök och två kamado-grillar samt markis. Bandtäckt plåttak och nytt FTX-system. Vidbyggt garage med fjärrstyrd port och förråd. Fiber, laddbox för elbil och robotgräsklippare finns installerat. Baksidan har kvällssol och ligger mot lekpark med pulkabacke och grönområde. Nära Mellsta motionscentral, skolor, förskolor och Sportfältet. Goda bussförbindelser.

  • Plus
Engelbrektsgatan 23D, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Engelbrektsgatan 23D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 075 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 118 kr/mån
18 220 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan! Trivsam charmig bostad två rum och kök på Hagalund som stod färdigrenoverad 2018. Bra planlösning med rymligt modernt kök och genomgående ekparkettgolv i alla torrutrymmen. Badrum med kakel/klinker. Stabil förening med låg månadsavgift där bredband ingår. Huset angränsar till parkområde och har nära till både matbutik, centrum, tågstationen, Kupolen och handelsområdet via Ikea.

  • Plus
Vasagatan 23C, Hagalund, Borlänge kommun

Vasagatan 23C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1
3 453 kr/mån
18 852 kr/m²

Välkommen till Vasagatan 23C och denna fräscha tvåa med bra läge endast en halvtrapp upp i huset. Balkong mot innergården med eftermiddags/kvällssol. Optimalt läge nära centrum med butiker och restauranger, skolor, förskola, Kupolen, tågstation och Norra Backa handelsområde. Välskött HSB-förening med garage i källaren.

Visar 1 - 25 av 38