ERA Dala Fastighetsförmedling

ERA Dala Fastighetsförmedling

Mäklare

Herrhagsvägen  9B, Herrhagen, Falu kommun
 • Tis 14 feb kl 16:30

Herrhagsvägen 9B

Lägenhet
Herrhagen, Falu kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

85 m²

3 rum

5 121 kr/mån

17 588 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, fräscha gavel 3:a fördelat på hela 85 kvm med trevligt kök, generöst vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket gör lägenhet mycket ljus och 2 rymliga sovrum. Från den inglasade balkongen är det både sjöutsikt och utsikt mot centrum och hoppbackarna. Här finns ett badrum med kakel/klinker och en gästtoalett. Stabil omtyckt Riksbyggenförening. Barnvänligt område med lekplats och fin innergård med grill- och uteplats. Nära till Slätta centrum med mataffär, skola, pizzeria samt idrottsanläggning med gym och utomhuspool. Fina promenad- och cykelvägar in till Falu centrum, ca 2 km. Till Lugnets sportanläggning, högskolan och lasarettet är det ca 3-4 km. Bra bussförbindelser. Varmt välkommen att lämna ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Hiss
Vetevägen 6 A, Romme, Borlänge kommun

Vetevägen 6 A

Lägenhet
Romme, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

93 m²

4 rum

4 165 kr/mån

16 075 kr/m²

Ljus hörnlägenhet i Romme med fönster åt tre väderstreck. Nytt helkaklat badrum med golvvärme 2020 samt extra wc-rum. Inglasad balkong i sydväst med utsikt mot innergården. Förening med mycket låg månadsavgift. Bra bussförbindelser, nära Tunets skola och motionsspår. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Balkong
Bragegatan 20 B, Forssa, Borlänge kommun

Bragegatan 20 B

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

1 095 000 kr

62 m²

2 rum

2 863 kr/mån

17 661 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet med nya ytskikt om 2 rum och kök. Nytt smakfullt kaklat badrum med golvvärme, i samband med renoveringen byggdes badrummet ut. Trevlig planlösning med rymligt sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge. Låg avgift. Närhet till affär och service! Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Stenhålsgatan 12, Forssa centrum, Borlänge kommun

Stenhålsgatan 12

Lägenhet
Forssa centrum, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

1 295 000 kr

113,5 m²

4 rum

7 754 kr/mån

11 410 kr/m²

Välkommen till Stenhålsgatan 12 och denna trivsamma, ljusa 4:a med mycket tilltalande planlösning högst upp i huset och utsikt mot Domnarvsvallen. Två badrum i anslutning till 2 av sovrummen, bra kök, rymligt vardagsrum, tre rymliga sovrum varav ett används som sovrum och de andra är mat- resp. tv-rum. Förråd med fönster som kan användas som kombinerat förråd/extra rum. Inglasad balkong. Tvättstuga i samma trapphus. I månadsavgiften ingår bredband och TV via Telenor. Trivsamt område med fantastisk utemiljö. Ett bekvämt boende med hiss i huset och endast 100 meter till Coop. Nära restauranger, älvrundan, Gammelgården och inte långt till centrum. Bra bussförbindelser. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Tångringsgatan 41, Hagalund, Borlänge kommun
 • Idag kl 16:30

Tångringsgatan 41

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

1 275 000 kr

62,5 m²

2 rum

4 144 kr/mån

20 400 kr/m²

Varmt välkommen till Tångringsgatan och denna lägenhet om två rum och kök i en av Hagalunds populäraste föreningar. Lägenheten har under dom senaste åren genomgått stora renoveringar varav badrummet färdigställdes så sent som 2023 i samband med föreningens stambyte. Hall med klädavhägning och gott om förvaringsmöjligheter. Välutrustat kök med plats för större matgrupp. Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Ett sovrum med garderober. Tilltalande planlösning med enhetlig ekparkett i samtliga utrymmen. Bo bekvämt med närhet till det mesta som stan har att erbjuda så som centrum, Kupolen, resecentrum, Högskolan, matbutik och busskommunikationer. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Plus
Vretgatan 9, Forssa, Borlänge kommun

Vretgatan 9

Villa
Forssa, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

2 395 000 kr

100 m²

5 rum

642 m² tomt

Välkommen till Vretgatan 9 och denna familjevilla i Forssa! Den här villan har genomgått flera renoveringar genom åren såsom tak, fönster, dränering, stor takad altan, ytterdörrar och farstukvist. 5 rok varav 4 sovrum. Kamin. I husets källare finns praktiska utrymmen såsom tvättstuga förrådsutrymmen samt matkällare. Tomten är uppvuxen, mysig och lekvänlig. Fjärrvärme och fiber. Villan är besiktigad och säljaren tecknar vår trygga dolda-fel försäkring.

 • Balkong
 • Uteplats
Tångringsgatan 35, Hagalund, Borlänge kommun
 • Imorgon kl 16:30

Tångringsgatan 35

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

79 m²

3 rum

4 341 kr/mån

18 924 kr/m²

Nu finns chans att förvärva en rymlig trea med gavelläge i ett totalrenoverat skick och som dessutom ligger i en av Hagalunds mest attraktiva föreningar! Här välkomnas du av ett rymligt kök med vältilltagna arbetsytor tack vare den rejäla köksön. Vardagsrum med platsbyggd inredning och utgång till den inglasade balkongen. Två stycken sovrum varav ett större med gott om plats för mer förvaring alternativt kontorsmöjligheter. Helkaklat badrum som renoverats under 2022 i samband med föreningens stambyte. Bo centralt i en attraktiv och stabil förening där bredband ingår i månadsavgiften. Nära till det mesta som stan har att erbjuda som centrum, högskolan, kupolen, mataffär och busskommunikationer. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Plus
 • Balkong
Utendal 50, null, Borlänge kommun

Utendal 50

Övrigt
Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

5 995 000 kr

330 m²

13 rum

2 978 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en fastighet med möjligheter som förmodligen aldrig tidigare erbjudits i kommunen! Här erbjuds en villa om cirka 120kvm. En maskinhall/verkstad om 160 kvm med en lägenheten om fem rum och kök i samma kvadrat ovanpå. Ytterligare en lägenhet om två rum och kök som färdigställts 2022 samt ett mindre hus på gården om cirka 50kvm. Här finns goda möjligheter för generationsboende alternativt privatbostad med flera uthyrningsmöjligheter som sällan skådats vara till salu tidigare i Borlänge. Varmt välkomna att anmäla erat intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Frejavägen 1, Britsarvet, Falu kommun

Frejavägen 1

Övrigt
Britsarvet, Falu kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

4 000 000 kr

137 m²

1 090 m² tomt

Mindre kommersiell 2-plansfastighet med en 6-rums lägenhet på övre plan/ledig. Markplan fullt uthyrd till pizzeria/kvartersrestaurang (Samma hyresgäst sedan 2008). Yttertak och badrum renoverat 2019. Bergvärme installerad 2016. 2 stora balkonger, ca 15 + 5m långa. Hel källare i äldre skick. Vidbyggd carport. Fastigheten är överlåtelsebesiktigad: Protokoll fås på begäran.

Hagavägen 56, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 56

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

595 000 kr

29 m²

1 rum

1 875 kr/mån

20 517 kr/m²

Varmt välkomna till Hagavägen och denna lägenhet om ett rum och kök med ett bekvämt läge på Hagalund! Hall med klädavhängning och garderober. Ett helkaklat badrum. Vardagsrum med plats för både säng, soffa och matgrupp. Ett kök utrustat med kyl/frys, ugn och mikro. Stabil förening med låg månadsavgift där bredband ingår i avgiften. Ett boende som lämpar sig väl som första bostad alternativt övernattningslägenhet. Nära till det allra mesta som stan har att erbjuda så som centrum, Matbutik, Kupolen, Högskolan, Maserhallen och busskommunikationer. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Rasjöbo 16, Rasjön, Säters kommun

Rasjöbo 16

Villa
Rasjön, Säters kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

4 295 000 kr

145 m²

7 rum

4 690 m² tomt

NYTT PRIS! Nu finns möjlighet att förvärva denna unika fastighet med egen strandtomt vid Rasjöbo mellan Gustafs & Stora Skedvi. Charmig 1 ½-plansvilla med fantastiska sällskapsytor. Välkomnande hall med klädavhängning. Rejält kök där samtliga vitvaror blivit utbytta de senaste åren. Allrum med stora fönsterpartier mot sjön. Stor matsal i fil med allrummet. Vardagsrum med eldstad. Tre stycken sovrum på övre plan varav det ena med öppen spis. Helkaklat badrum med både dusch och badkar. Bevarade trägolv i samtliga torrutrymmen på entréplanet, delvis på övre plan. Sjövärme och kompletterande luftvärme som ger en låg driftkostnad. Lillstuga, grillkåta och två stycken bryggor vid stranden. Äldre stallbyggnad på tomten som även kan användas som garageutrymme. Varmt välkomna att anmäla erat intresse till denna fastighet som särskiljer sig ifrån det allra mesta!

 • Plus
 • Uteplats
Främby Udde, Sjösidan, Falu kommun

Främby Udde

Tomt
Sjösidan, Falu kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling

1 095 000 kr

563 m² tomt

FÖRST TILL KVARN! Nu finns 4 st friköpta tomter med varierad storlek och fantastiskt närhet till Faluns "SKÄRGÅRDSSJÖ" Runn! Pris från 1095 000-1195 000. I nya delen av Sjösidans område finns det friköpta tomter med strandläge och möjlighet att köpa sin egen båtplats. Passar för den som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter och möjligheten att ha den egna båten nära. Anslutningsavgifter som V/A samt el tillkommer. ca 50 000:- + moms. Du väljer själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av. Bygglov på husmodellerna samt detaljplan ligger med som bilagor. Bekväm närhet till Falu stadskärna. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Båtplats, badstrand och bastu m m. Vintertid är Runn ett paradis för skridskoåkare. Sjösidan planerar ytterligare utveckling av området de kommande åren. Gå gärna in på hemsidan. www.sjosidanfalun.se Fastigheterna säljes gravationsfria.

 • Nyproduktion

Visar alla 12