Mäklare Helene Antonsson

Helene Antonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Täkt 54, Täkt, Borlänge kommun
 • Ons 24 jul kl 16:30

Täkt 54

Villa
Täkt, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
2 300 000 kr
113 m²
3 rum
2 096 m² tomt

Välkommen till Täkt! Chans att förvärva denna unika fastighet. Bostadshuset har byggts om totalt från grunden och här återstår för nästa ägare att slutföra det sista så som ytskikt, kök m.m. Ett tillfälle att själv få sätta sin egen prägel på sitt boende och få det slutresultat du själv vill ha. Huset är på 113 kvm med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som har ryggåstak och stora glaspartier. På fastigheten finns en gäststuga, ett orangeri och tvätt-/duschrum. Ägaren har lagt mycket kärlek på gården. Här finns en ljuvlig trädgårdspark, stor grusad uppfart och även en sagostig. Bygglov finns för soldäck på husets framsida. Natursköna omgivningar inte många minuter till Kupolen och inte heller långt till Romme Alpin. Ta chansen att slutföra husdrömmen där de tyngsta delarna redan är klara.

 • Plus
Menuettvägen 3, Övre Forssa, Borlänge kommun
 • Tor 25 jul kl 16:30
Menuettvägen 3, Övre Forssa, Borlänge kommun, bild 2
Menuettvägen 3, Övre Forssa, Borlänge kommun, bild 3

Menuettvägen 3

Radhus
Övre Forssa, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 795 000 kr
100 m²
4 rum
511 m² tomt

Välkommen till Menuettvägen! Trivsamt och lättskött kedjehus i lugnt och omtyckt område. Här bor du nära det mesta så som förskolor, skolor och all central service. Huset har renoverats löpande genom åren. Fyra rum och kök samt att man skapat ytterligare ett extra sovrum. Parkettgolv och klinker i alla rum. Renoverat kök, renoverad tvättstuga och renoverat wcrum. Vardagsrum med täljstenskamin. Liten gård med inglasat uterum och soldäck med markis. Carport, förråd och stor grusad uppfart.

 • Premium
Ordvägen 10, Hytting, Borlänge kommun
 • Tis 23 jul kl 16:30

Ordvägen 10

Villa
Hytting, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
2 495 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
1 187 m² tomt

Välkommen till Ordvägen! Gedigen rymlig 60-talsvilla 6 rum och kök i Hytting. Mycket trivsam planlösning som går att anpassa efter era önskemål. Källaren dränerades och renoverades invändigt 2010 och här finns gott om utrymmen så som gillestuga med öppen spis, två gästrum, stora förrådsutrymmen och bastu. Isolerat stort dubbelgarage med källardel under. Inglasad altan. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Uppväxt fin trädgård med äppelträd och körsbärsträd. Lugnt område med närhet till förskolor, skolor och mataffär.

 • Plus
Engelbrektsgatan 30C, Hagalund, Borlänge kommun

Engelbrektsgatan 30C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
19 909 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan! Ljus fin tvåa på andra våningen med balkong. Bostaden renoverades 2018 med nytt kök och nya ytskikt i hall, vardagsrum och sovrum. Badrum med kakel/klinker och tvättmaskin. Solid välskött förening med bra månadsavgift. Under året kommer föreningen teckna nytt kollektivavtal med Telenor gällande fiber och telefoni. I huset finns renoverad relaxavdelning med bastu och träningsrum. Föreningen har även laddboxar för elbilar. Mycket centralt läge nära centrum, Kupolen, tågstationen och parken vid Hagalund.

 • Balkong
Kaldovägen 15A, null, Borlänge kommun
 • Tor 18 jul kl 17:30
Kaldovägen 15A, null, Borlänge kommun, bild 2
Kaldovägen 15A, null, Borlänge kommun, bild 3

Kaldovägen 15A

Lägenhet
Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
1 750 kr/mån
22 981 kr/m²

Välkommen till BRF Älvåsen! Flytta in i denna superfina och smakfullt helrenoverade tvåa i lugna och omtyckta Forssa. Här bor du granne med naturreservatet vid älven. Avgiften är troligen stans absolut lägsta där även två parkeringsplatser ingår utan extra kostnad. Nytt kök 2021, nya ytskikt 2021 och 1-stavs ekparkettgolv i samtliga torrutrymmen 2021. All el är ny i bostaden. Smarta och snygga lösningar så som akustikpanel, elementskydd och plejd-system. Badrum med kakel/klinker och golvvärme. Måste upplevas på plats!

 • Premium
Sköttmors väg 13 B, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Sköttmors väg 13 B

Lägenhet
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/2
4 071 kr/mån
14 214 kr/m²

Välkommen till Sköttmors väg! Flytta in i denna helrenoverade fräscha tvåa i lugna Skräddarbacken! Bostaden har en egen ingång och en stor balkong. Nytt kök inklusive nya vitvaror, nytt badrum 2017 med tvättmaskin, samt genomgående nya ytskikt. Rymlig lägenhet med bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och ett förråd vid balkongen. På området finns lekplats, fotbollsplan och grillplatser. Nära förskola, skola, busshållsplats och elljusspår. I Skräddarbacken finns tjärn Dammyran med badplats. Välskött förening där värme, vatten och bredband ingår i månadsavgiften.

 • Balkong
Hagavägen 27, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 27

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
2 422 kr/mån
19 167 kr/m²

Välkommen till Hagavägen! Trivsam ljus lägenhet som har både hiss, inglasad balkong och en riktigt låg månadsavgift. Klassiskt renoverat kök och genomgående fint skick med enhetliga golv i alla torrtutrymmen. Bra förvaringsmöjligheter. Inglasad balkong. Granne med mataffären och gångavstånd till all service stan har att erbjuda.

 • Balkong
 • Hiss
Ringen 4A, Forssa, Borlänge kommun
 • Idag kl 16:30

Ringen 4A

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 250 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 709 kr/mån
19 380 kr/m²

Välkommen till Ringen! Högst upp i huset med milsvid utsikt och stor härlig inglasad balkong ligger denna tvåa som smakfullt renoverats till toppskick 2024. Öppen planlösning, modernt kök inklusive nya vitvaror. Genomgående nya ytskikt i hall, kök, vardagsrum och sovrum. I föreningen finns bland annat garage, gym, bastu, stora grönytor, lekplats och kolonilotter. Nära mataffär och fina promenadstråk vid älven. Perfekt för dig som önskar bo bekvämt med hiss och ett väldigt centralt läge men ändå med närhet till naturen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bragegatan 20C, Forssa, Borlänge kommun
 • Idag kl 17:45

Bragegatan 20C

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 200 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 146 kr/mån
19 512 kr/m²

Välkommen till Majorsgatan! Flytta in i denna helt nyrenoverade tvåa i toppskick! Trivsam planlösning och rymligt modernt kök i hög standard. Neutrala smakfulla material- och kulörval samt enhetliga golv i alla torrutrymmen. Nya bra garderober med belysning både i hall och sovrum samt spotlights i kök och hall. Stor solig balkong med markis. Välskött förening med låga månadsavgifter. Centralt trivsamt område med direkt närhet till matbutik och restaurang i Forssa centrum. Nära fina stråk vid älvrundan.

 • Plus
 • Balkong
Gimsbärke 331, Gimsbärke, Borlänge kommun

Gimsbärke 331

Fritidshus
Gimsbärke, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 595 000 kr
48 m²
2 rum
3 076 m² tomt

Välkommen till Gimsbärke! Sommarparadis endast 15 minuter från Borlänge med egen stor älvtomt som har sol hela dagen. Egen nybyggd brygga, bastuhus och fin stuga. Högt läge på tomten. Charmig huvudbyggnad med ryggåstak och sovloft. Allrum med öppen spis som har insats samt ett sovrum. Nya tre-glasfönster. Stor härlig terrass. Gäststuga med kamin. Kommunalt vatten finns och möjlighet att ansluta till fiber. Gräsmatta och delvis naturtomt. Måste upplevas på plats!

 • Plus
 • Uteplats
Åkermansgatan 8, Kvarnsveden, Borlänge kommun

Åkermansgatan 8

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
2 475 000 kr
123 + 68 m²
4 rum
1 376 m² tomt

Välkommen till Åkermansgatan! Gedigen 60-talsvilla med bevarad charm i attraktiva och barnvänliga Kvarnsveden. Fyra rum och kök och bra planlösning med separat sovrumsdel. Stort vardagsrum med öppen spis. Ljuvlig grönskande trädgård och härlig utomhusmilö med flera uteplatser och spabad. Varmbonat rymligt garage med vattenburen värme och vatten/avlopp. Vattenburen värme, fiber och laddbox för elbil finns installerat. Nära förskola, skola, busshållplats och Kvarnsvedens centrum. Där finns mataffär, vårdcentral, konditori och restauranger. Inte heller långt till Mellsta Motionscentral.

 • Plus
Vasagatan 17, Hagalund, Borlänge kommun

Vasagatan 17

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 850 000 kr
99 m²
3 rum
vån 1
6 346 kr/mån
18 687 kr/m²

Välkommen till Vasagatan! Nu finns möjligheten att förvärva denna fina hörnlägenhet tre rum och kök om 99 kvm som har det mesta man kan önska. Bostaden ligger på bottenplan med stor inglasad balkong med direkt utgång till gården med ett ostört läge. Öppen planlösning och stort vardagsrum i vinkel (möjlighet att enkelt göra ett extra sovrum för den som önskar. Badrum/tvätt med kakel/klinker och en extra gästwc. Bra förvaringsmöjligheter med både förråd i lägenheten och ett stort utvändigt förråd. Carport med motorvärmare följer med bostaden om så önskas. I huset finns hiss. I månadsavgiften ingår värme och vatten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tångringsgatan 41, Hagalund, Borlänge kommun
 • Tor 18 jul kl 16:30
Tångringsgatan 41, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Tångringsgatan 41, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Tångringsgatan 41

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 240 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 543 kr/mån
15 696 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan! Ljus tilltalande trea med hörnläge på Hagalund. Renoverat kök i öppen planlösning med rymlig matplats. Renoverat badrum 2023 med kakel/klinker och golvvärme i samband med föreningens stambyte. Två sovrum. Ett genomgående fräscht skick. Stor inglasad balkong med mycket sol och ett fritt läge. I månadsavgiften ingår även bredband. Bastu och gym finns i föreningen. Bra läge nära Kupolen, tågstationen, centrum med butiker, gym samt restauranger.

 • Premium
Vårfrugatan 9, Åselby, Borlänge kommun
Vårfrugatan 9, Åselby, Borlänge kommun, bild 2
Vårfrugatan 9, Åselby, Borlänge kommun, bild 3

Vårfrugatan 9

Tomt
Åselby, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
650 000 kr
682 m² tomt

Välkommen till Vårfrugatan! Drömmer du om att bygga ditt eget hem i ett centralt område i Borlänge? Denna tomt på Vårfrugatan ligger i det trivsamma området Gylle/Åselby, en plats som passar alla åldrar och livsstilar. Här bor du med närhet till skola och förskolor, vilket gör detta till ett utmärkt val för barnfamiljer. Mataffären och Borlänge ishall finns också i närheten, vilket ger bekvämlighet och aktiviteter precis runt hörnet. Denna tomt är bunden till husleverantören Skidstahus. Sedan 1953 har Skidstahus specialiserat sig på att skapa skräddarsydda hem som uppfyller varje kunds unika behov och drömmar. Med deras långa erfarenhet och expertis kan du vara trygg med att ditt nya hem kommer att uppfylla dina önskemål.

 • Premium
Grådavägen 42, Gylle, Borlänge kommun

Grådavägen 42

Lägenhet
Gylle, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 300 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
3 742 kr/mån
18 841 kr/m²

Välkommen till Grådavägen! Charmig central lägenhet om tre rum och kök i Gylle. Bostaden har fönster åt tre håll och balkong med markis. Fräscht kök. Två rymliga sovrum och genomgående fina ytskikt. Tvättmaskin och diskmaskin finns. Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmare och fiber från Bahnhof ingår i månadsavgiften. Nära centrum, tågstationen och det mesta stan har att erbjuda. Detta är en kommande försäljning men välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

 • Plus
 • Balkong
Hansesgatan 15, Forssa, Borlänge kommun

Hansesgatan 15

Villa
Forssa, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
2 395 000 kr
81 + 158 m²
4 rum
690 m² tomt

Välkommen till Hansesgatan! Renoverad villa i centrala och trivsamma Forssa! Huset är rymligt med fyra rum i entréplan varav två sovrum samt en källare med ytterligare två gästrum och gillestuga. Nytt badrum 2020, nytt wcrum 202. Dräneringen är utförd 2023/2014, bytt yttertak 2001 och bytt 3-glasfönster 2011. Trivsam öppen planlösning i entréplan och vardagsrum med öppen spis som har insats. Låga driftkostnader med vatten/luftvärmepump. Vidbyggt garage med förrådsdel under. Takad altan och soldäck. Lummig uppväxt trädgård med växthus, fruktträd och bärbuskar. Fiber finns installerat. Centralt område nära förskolor, skolor, naturreservatet vid älven.

 • Plus
Gamla Tunavägen 41H, Gylle, Borlänge kommun
Gamla Tunavägen 41H, Gylle, Borlänge kommun, bild 2
Gamla Tunavägen 41H, Gylle, Borlänge kommun, bild 3

Gamla Tunavägen 41H

Lägenhet
Gylle, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 995 000 kr
101,5 m²
4 rum
5 375 kr/mån
19 655 kr/m²

Välkommen till Gamla Tunavägen! Bo fint och väldigt bekvämt i BRF Gylle. Härlig uteplats med markis och balkong. Egen ingång. Bra standard med golvvärme i båda planen och genomgående klinker, och parkettgolv. Köket är rymligt och kommer från Ballingslöv. Carport med motorvärmare och två förråd hör till bostaden. Föreningen har fin innergård med lekplats, fria parkeringsplatser och möjlighet till laddstolpe. Lugnt trivsamt område som passar alla åldrar. Närhet till mataffär, skolor och Borlänge ishall. Gång- och cykelavstånd till Borlänge centrum och tågstationen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Engelbrektsgatan 23A, Hagalund, Borlänge kommun

Engelbrektsgatan 23A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 300 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 402 kr/mån
17 687 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan! Smakfullt renoverad hörnlägenhet på andra våningen i mycket bra skick. Balkong mot parken på Hagalund med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden har många fönster i tre väderstreck, högt i tak, vackra lister och enhetliga golv. Härlig matplats. Vardagsrum med fungerande öppen spis. Två bra sovrum och gott om förvaring med skjutdörrsgarderober. Klassiskt renoverat kök. Tvättmaskin och diskmaskin finns i lägenheten. Missa inte chansen att titta på denna pärla där det bara är att flytta in!

 • Plus
 • Balkong
Hagavägen 1C, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 1C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 199 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2
3 499 kr/mån
19 818 kr/m²

Välkommen till Hagavägen! Ljus fin hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck!. Köket renoverades 2022 och golv och väggar renoverades samtidigt. Stor härlig inglasad balkong. Lägenheten ligger två våningar upp och hiss finns i huset. Badrummet har fönster samt kakel/klinker. Mycket populär välskött förening med ett väldigt centralt läge. I månadsavgiften ingår även bredband. Nära centrum, Kupolen, tågstationen samt skolor och Borlänge Science Park.

 • Balkong
Wallingatan 13, Centrum, Borlänge kommun
 • Mån 22 jul kl 16:30

Wallingatan 13

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
785 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3
2 250 kr/mån
18 916 kr/m²

Välkommen till Wallingatan! Charmig och trivsam etta med kök i centrum. Bostaden har en balkong mot föreningens lugna innergård med kvällssol. Bra planlösning med plats för säng och soffa i vardagsrummet. Badrum med kakel/klinker som har tvättmaskin. Nära centrums restauranger, gym, nya högskolan, tågstation och Kupolen. Stabil förening med låg månadsavgift.

 • Plus
 • Balkong
Tångringsgatan 39, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 39

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 250 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 007 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan! Två rum och kök i attraktiva HSB BRF Lundegård. Ljus mycket fin lägenhet med rymlig inglasad balkong. Köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Nytt badrum med kakel/klinker (golvvärme) som renoverades 2022 i samband med föreningens stambyte. Enhetliga ekparkettgolv i alla torrutrymmen. Nymålade väggar 2022 och spotlights i alla rum. Bra med förvaringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår även bredband. Centralt läge mitt på Hagalund med närhet till allt staden har att erbjuda.

 • Balkong
Hagavägen 1A, Hagalund, Borlänge kommun
 • Imorgon kl 18:00
Hagavägen 1A, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Hagavägen 1A, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Hagavägen 1A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
820 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 5
2 214 kr/mån
23 768 kr/m²

Välkommen till Hagavägen! Här bor du med bästa läge och jättefin utsikt över stan från femte våningen. Denna ljusa fina etta med stora fönster, fransk balkong och givetvis hiss ligger perfekt till för dig som vill bo centralt. Bra planerad. Badrum med kakel/klinker. HSB BRF Alrik är en stabil HSB-förening och i månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband. Nära centrum, tågstationen, nya högskolan, Kupolen och Borlänge Science Park.

 • Premium
 • Hiss
Lindåkersvägen 7C, Örjansgården, Borlänge kommun

Lindåkersvägen 7C

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 095 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 434 kr/mån
17 244 kr/m²

Välkommen till Lindåkersvägen! Ljus, fin och rymlig lägenhet två rum och kök på attraktiva Örjansgården. Bostaden har en inglasad balkong med kvällssol och ligger på andra våningen. Bra planlösning och mestadels parkettgolv i torrutrymmena. Gott om yta i köket för större matbord eller kontorsplats. Lugnt trivsamt område som passar alla åldrar med stora grönområden. I månadsavgiften ingår bredband 1000/1000 från Bahnhof. Gång- och cykelavstånd till centrum, skolor och tågstationen.

 • Plus
 • Balkong
Grönviksvägen 13, Övre Valsan, Borlänge kommun
 • Lör 20 jul kl 11:30
Grönviksvägen 13, Övre Valsan, Borlänge kommun, bild 2
Grönviksvägen 13, Övre Valsan, Borlänge kommun, bild 3

Grönviksvägen 13

Villa
Övre Valsan, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
3 095 000 kr
92 m²
4 rum
2 581 m² tomt

Enastånde fastighet på Grönviksvägen i natursköna Övre Valsan. Huset är rejält tillbyggt 2018 och har golvvärme i de nya delarna. Underbart stort vardagsrum med ryggåstak, täljstenskamin och stora fönsterpartier. Badrum med kakel/klinker. Två sovrum samt ett extra sovrum på loftet. Fullutrustat kök och ett allrum som även det har kamin. Stor altan på hundra kvadratmeter att sitta och njuta av lugnet i detta sagolikt vackra paradis. Öppen solig tomt med robotgräsklippare. Direkt från tomten tar du dig ut på sjön via den utgrävda bäcken. Gäststuga på gården. Möjlighet att ansluta sig till fiber. Fin gemensam badplats. Underbara omgivningar så väl sommar som vintertid med bad, fiske, skridskor och skidspår.

 • Premium
Lamellgatan 2A, Östermalm, Borlänge kommun

Lamellgatan 2A

Lägenhet
Östermalm, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
495 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 511 kr/mån
17 368 kr/m²

Välkommen till Lamellgatan! Ljus fin hörnlägenhet i bra skick med ett ytterst centralt läge på Östermalm. Här bor du nära centrum, tågstationen, Kupolen och skolor. Lugnt område nära naturen och Paradisbacken. Lägenheten ligger endast en trappa upp och har ett härligt trivsamt vardagsrum. Gott om förvaring. Fiber via Telia. Lummig innergård.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 38