Properties & Partners Borlänge

Properties & Partners Borlänge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hemtjärnsvägen 13, null, Gagnefs kommun
 • Tis 2 jul kl 16:30

Hemtjärnsvägen 13

Villa
Gagnefs kommun
Properties & Partners Borlänge
1 495 000 kr
82 m²
3 rum
3 020 m² tomt

Välkommen till hemstjärnsvägen 13 och detta trivsamma hus om 3 rum och kök, matrum, källardel och ett gårdshus med två gästrum, vedbod och förråd. Trevligt vardagsrum med öppen spis och utgång till den inglasade altanen som vetter mot älven, ljust kök, två sovrum, hall för avhängning och garderober samt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Källardelen har ingång från utsidan. Stor tomt med idylliskt läge vid älven. Rör för fiber finns framdraget till huset. Ett naturskönt, lugnt område med närhet till förskola och skola F1-3. Bäsna handel & krog finns på gångavstånd, liksom den gröna oasen vid ångbåtsbryggan och den fina badplatsen vid sjön Hemtjärn. Här finns också Bäsna handelsträdgård, slalombacken Klinten med lift och ca 2,5 mil till Romme Alpin. Endast 20 min till Borlänge och 10 min till Djurås centrum med all service. Varmt välkomna på visning.

 • Plus
Väckarbodarna 18, Väckarbodarna, Gagnefs kommun
 • Ons 3 jul kl 16:30

Väckarbodarna 18

Fritidshus
Väckarbodarna, Gagnefs kommun
Properties & Partners Borlänge
495 000 kr
75 + 11 m²
3 rum
1 941 m² tomt

Välkommen till Väckarbodarna 18 och detta gemytliga fritidsboende med en tomt på 1941 kvm och ca 400 m till fin, barnvänlig badplats vid sjön Bästen. Huset omfattar hall med förråd, kök i vinkel, vardagsrum som har öppen spis, kamin och utgång till uterummet varav det ena är inglasat och det andra är en öppen balkong, ett större sovrum och ett mindre gästrum. Dessutom finns gäststuga, dass i separat stuga och ytterligare en byggnad med scootergarage, vedbod och förråd. Fridfullt, lugnt område och härliga omgivningar med bär- och svampmarker. Från Väckarbodarna är det 15 minuters bilväg till Djurås centrum och 30 minuter till Borlänge. Från Borlänge är det ca 20 min till Romme Alpin. Fastigheten säljs i befintligt skick med generell friskrivningsklausul. Välkommen att göra din intresseanmälan.

 • Plus
Vasagatan 17, Hagalund, Borlänge kommun

Vasagatan 17

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 850 000 kr
99 m²
3 rum
vån 1
6 346 kr/mån
18 687 kr/m²

Välkommen till Vasagatan! Nu finns möjligheten att förvärva denna fina hörnlägenhet tre rum och kök om 99 kvm som har det mesta man kan önska. Bostaden ligger på bottenplan med stor inglasad balkong med direkt utgång till gården med ett ostört läge. Öppen planlösning och stort vardagsrum i vinkel (möjlighet att enkelt göra ett extra sovrum för den som önskar. Badrum/tvätt med kakel/klinker och en extra gästwc. Bra förvaringsmöjligheter med både förråd i lägenheten och ett stort utvändigt förråd. Carport med motorvärmare följer med bostaden om så önskas. I huset finns hiss. I månadsavgiften ingår värme och vatten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tångringsgatan 41, Hagalund, Borlänge kommun
 • Tis 2 jul kl 17:30
Tångringsgatan 41, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Tångringsgatan 41, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Tångringsgatan 41

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 240 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 543 kr/mån
15 696 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan! Ljus tilltalande trea med hörnläge på Hagalund. Renoverat kök i öppen planlösning med rymlig matplats. Renoverat badrum 2023 med kakel/klinker och golvvärme i samband med föreningens stambyte. Två sovrum. Ett genomgående fräscht skick. Stor inglasad balkong med mycket sol och ett fritt läge. I månadsavgiften ingår även bredband. Bastu och gym finns i föreningen. Bra läge nära Kupolen, tågstationen, centrum med butiker, gym samt restauranger.

 • Premium
Vårfrugatan 9, Åselby, Borlänge kommun

Vårfrugatan 9

Tomt
Åselby, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
650 000 kr
682 m² tomt

Välkommen till Vårfrugatan! Drömmer du om att bygga ditt eget hem i ett centralt område i Borlänge? Denna tomt på Vårfrugatan ligger i det trivsamma området Gylle/Åselby, en plats som passar alla åldrar och livsstilar. Här bor du med närhet till skola och förskolor, vilket gör detta till ett utmärkt val för barnfamiljer. Mataffären och Borlänge ishall finns också i närheten, vilket ger bekvämlighet och aktiviteter precis runt hörnet. Denna tomt är bunden till husleverantören Skidstahus. Sedan 1953 har Skidstahus specialiserat sig på att skapa skräddarsydda hem som uppfyller varje kunds unika behov och drömmar. Med deras långa erfarenhet och expertis kan du vara trygg med att ditt nya hem kommer att uppfylla dina önskemål.

Grådavägen 42, Gylle, Borlänge kommun
 • Tis 2 jul kl 16:30

Grådavägen 42

Lägenhet
Gylle, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 300 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
3 742 kr/mån
18 841 kr/m²

Välkommen till Grådavägen! Charmig central lägenhet om tre rum och kök i Gylle. Bostaden har fönster åt tre håll och balkong med markis. Fräscht kök. Två rymliga sovrum och genomgående fina ytskikt. Tvättmaskin och diskmaskin finns. Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmare och fiber från Bahnhof ingår i månadsavgiften. Nära centrum, tågstationen och det mesta stan har att erbjuda. Detta är en kommande försäljning men välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

 • Plus
 • Balkong
Kårby 71, Kårby, Borlänge kommun
 • Tor 4 jul kl 16:30

Kårby 71

Gård/Skog
Kårby, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
2 795 000 kr
95 m²
4 rum
8,8 ha tomt

Välkommen till Kårby! Fin jordbruksfastighet nära Torsång med tillhörande åker- och skogsmark. Bostadshuset har bytt yttertak 2014 och en inglasad altan. Trivsam planlösning och två eldstäder. Vattenburen golvvärme i båda planen. På gården står ett varmbonat dubbelgarage med fjärrstyrdportar och ett stort uthus med gjuten platta uppfört 2004. Kommunalt vatten/avlopp och fiber finns installerat. Uppväxt idyllisk trädgård. Lantligt älvnära läge och inte många minuter till centrum.

 • Plus
Engelbrektsgatan 7, Hagalund, Borlänge kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30

Engelbrektsgatan 7

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 036 kr/mån
15 127 kr/m²

Hiss i huset - Parkeringsplats ingår - Gavelläge - Ingalasad balkong Varmt välkomna till Engelbrektsgatan och denna lägenhet om tre rum och kök med bästa gavelläge och fri utsikt. Lägenheten som är fördelad över 79kvm har en tilltalande planlösning och med gavelläge som ger ljusinsläpp från tre håll. Hall med plats för garderob och klädavhängning. Två stycken sovrum varav det större med garderober. Delvis renoverat kök -18 med tillhörande matplats. Vardagsrum med burspråk och utgång till balkongen som glasades in -18. Mycket fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin som renoverades -18. Parkeringsplats under tak ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hansesgatan 15, Forssa, Borlänge kommun
 • Ons 3 jul kl 16:30

Hansesgatan 15

Villa
Forssa, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
2 395 000 kr
81 + 158 m²
4 rum
690 m² tomt

Välkommen till Hansesgatan! Renoverad villa i centrala och trivsamma Forssa! Huset är rymligt med fyra rum i entréplan varav två sovrum samt en källare med ytterligare två gästrum och gillestuga. Nytt badrum 2020, nytt wcrum 202. Dräneringen är utförd 2023/2014, bytt yttertak 2001 och bytt 3-glasfönster 2011. Trivsam öppen planlösning i entréplan och vardagsrum med öppen spis som har insats. Låga driftkostnader med vatten/luftvärmepump. Vidbyggt garage med förrådsdel under. Takad altan och soldäck. Lummig uppväxt trädgård med växthus, fruktträd och bärbuskar. Fiber finns installerat. Centralt område nära förskolor, skolor, naturreservatet vid älven.

 • Plus
Gamla Tunavägen 41H, Gylle, Borlänge kommun
 • Tor 27 jun kl 17:30
Gamla Tunavägen 41H, Gylle, Borlänge kommun, bild 2
Gamla Tunavägen 41H, Gylle, Borlänge kommun, bild 3

Gamla Tunavägen 41H

Lägenhet
Gylle, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 995 000 kr
101,5 m²
4 rum
5 375 kr/mån
19 655 kr/m²

Välkommen till Gamla Tunavägen! Bo fint och väldigt bekvämt i BRF Gylle. Härlig uteplats med markis och balkong. Egen ingång. Bra standard med golvvärme i båda planen och genomgående klinker, och parkettgolv. Köket är rymligt och kommer från Ballingslöv. Carport med motorvärmare och två förråd hör till bostaden. Föreningen har fin innergård med lekplats, fria parkeringsplatser och möjlighet till laddstolpe. Lugnt trivsamt område som passar alla åldrar. Närhet till mataffär, skolor och Borlänge ishall. Gång- och cykelavstånd till Borlänge centrum och tågstationen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Engelbrektsgatan 23A, Hagalund, Borlänge kommun
 • Lör 29 jun kl 11:30

Engelbrektsgatan 23A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 300 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 402 kr/mån
17 687 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan! Smakfullt renoverad hörnlägenhet på andra våningen i mycket bra skick. Balkong mot parken på Hagalund med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden har många fönster i tre väderstreck, högt i tak, vackra lister och enhetliga golv. Härlig matplats. Vardagsrum med fungerande öppen spis. Två bra sovrum och gott om förvaring med skjutdörrsgarderober. Klassiskt renoverat kök. Tvättmaskin och diskmaskin finns i lägenheten. Missa inte chansen att titta på denna pärla där det bara är att flytta in!

 • Plus
 • Balkong
Allfarvägen 83A, Bullermyren, Borlänge kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30

Allfarvägen 83A

Lägenhet
Bullermyren, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 024 kr/mån
11 905 kr/m²

Välkommen till Allfarvägen! Ljus fin lägenhet med rymligt kök på Bullermyren. Belägen på andra våningen med en stor inglasad balkong. Trivsamt vardagsrum med parkettgolv. Badrum med kakel/klinker, badkar och tvättmaskin. Förrådet ligger behändigt i samma plan. Lugnt grönskande område område med direkt närhet till matbutik och busshållplats. Nära till det mesta stan har att erbjuda. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband.

 • Plus
 • Balkong
Tyllsnäs 33, Tyllsnäs, Borlänge kommun

Tyllsnäs 33

Villa
Tyllsnäs, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
5 500 000 kr
105 m²
4 rum
4 906 m² tomt

Fantastiskt idyll i Tyllsnäs som genomgått stora renoveringar. Trädgårdstomt på 4906 kvm med utsikt mot Nybrobacken och Stora Tuna kyrka samt närhet till Tunaån. Perfekt gård för generationsboende eller uthyrning då det finns tre bostadshus samt ett ombyggt härbre med lägenhet samt en gäststuga/friggebod. Ny bergvärme. Här bor ni på landet helt ostört med insynsskyddat läge med naturen inpå knuten med endast 4 km till centrum. En sann dröm som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida.

 • Uteplats
Hagavägen 1C, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 1C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 295 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2
3 499 kr/mån
21 405 kr/m²

Välkommen till Hagavägen! Ljus fin hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck!. Köket renoverades 2022 och golv och väggar renoverades samtidigt. Stor härlig inglasad balkong. Lägenheten ligger två våningar upp och hiss finns i huset. Badrummet har fönster samt kakel/klinker. Mycket populär välskött förening med ett väldigt centralt läge. I månadsavgiften ingår även bredband. Nära centrum, Kupolen, tågstationen samt skolor och Borlänge Science Park.

 • Balkong
Wallingatan 13, Centrum, Borlänge kommun

Wallingatan 13

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
785 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3
2 250 kr/mån
18 916 kr/m²

Välkommen till Wallingatan! Charmig och trivsam etta med kök i centrum. Bostaden har en balkong mot föreningens lugna innergård med kvällssol. Bra planlösning med plats för säng och soffa i vardagsrummet. Badrum med kakel/klinker som har tvättmaskin. Nära centrums restauranger, gym, nya högskolan, tågstation och Kupolen. Stabil förening med låg månadsavgift.

 • Plus
 • Balkong
Mossby 12, Gustafs, Säters kommun

Mossby 12

Villa
Gustafs, Säters kommun
Properties & Partners Borlänge
4 300 000 kr
230 m²
7 rum
8 108 m² tomt

Lugnt belägen herrgårdsliknande större villa med egen strandtomt belägen vid Mossbysjön/Gustafs mellan Säter & Borlänge. Egen brygga. Kombinerad strand/trädgårds- skogstomt. Obs! Bostadshuset är byggt under ca 10 år, men ej slutbesiktigat och ej färdigställt avseende bl.a. värmekälla, badrum övervåning, samt div. el/ventilation, inrednings- & färdigställandedetaljer. Ett unikt tillfälle för den händige/kreative att förvärva en enastående fastighet långt utöver det vanliga. På tomten finns även orenoverat äldre timmer-fritidshus med sommarvatten & el. Nybyggd förrådsbyggnad ca 15 kvm i lecasten/putsad. Fastigheten säljes p.g.a. omständigheterna med: Total friskrivningsklausul! Visas endast efter överenskommelse.

 • Plus
 • Nyproduktion
Tångringsgatan 39, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 39

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 250 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 007 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan! Två rum och kök i attraktiva HSB BRF Lundegård. Ljus mycket fin lägenhet med rymlig inglasad balkong. Köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Nytt badrum med kakel/klinker (golvvärme) som renoverades 2022 i samband med föreningens stambyte. Enhetliga ekparkettgolv i alla torrutrymmen. Nymålade väggar 2022 och spotlights i alla rum. Bra med förvaringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår även bredband. Centralt läge mitt på Hagalund med närhet till allt staden har att erbjuda.

 • Balkong
Hagavägen 1A, Hagalund, Borlänge kommun
Hagavägen 1A, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Hagavägen 1A, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Hagavägen 1A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
820 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 5
2 214 kr/mån
23 768 kr/m²

Välkommen till Hagavägen! Här bor du med bästa läge och jättefin utsikt över stan från femte våningen. Denna ljusa fina etta med stora fönster, fransk balkong och givetvis hiss ligger perfekt till för dig som vill bo centralt. Bra planerad. Badrum med kakel/klinker. HSB BRF Alrik är en stabil HSB-förening och i månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband. Nära centrum, tågstationen, nya högskolan, Kupolen och Borlänge Science Park.

 • Premium
 • Hiss
Lindåkersvägen 7C, Örjansgården, Borlänge kommun
 • Ons 26 jun kl 17:30

Lindåkersvägen 7C

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 150 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 434 kr/mån
18 110 kr/m²

Välkommen till Lindåkersvägen! Ljus, fin och rymlig lägenhet två rum och kök på attraktiva Örjansgården. Bostaden har en inglasad balkong med kvällssol och ligger på andra våningen. Bra planlösning och mestadels parkettgolv i torrutrymmena. Gott om yta i köket för större matbord eller kontorsplats. Lugnt trivsamt område som passar alla åldrar med stora grönområden. I månadsavgiften ingår bredband 1000/1000 från Bahnhof. Gång- och cykelavstånd till centrum, skolor och tågstationen.

 • Plus
 • Balkong
Grönviksvägen 13, Övre Valsan, Borlänge kommun
Grönviksvägen 13, Övre Valsan, Borlänge kommun, bild 2
Grönviksvägen 13, Övre Valsan, Borlänge kommun, bild 3

Grönviksvägen 13

Fritidshus
Övre Valsan, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
3 095 000 kr
92 m²
4 rum
2 581 m² tomt

Enastånde fastighet på Grönviksvägen i natursköna Övre Valsan. Huset är rejält tillbyggt 2018 och har golvvärme i de nya delarna. Underbart stort vardagsrum med ryggåstak, täljstenskamin och stora fönsterpartier. Badrum med kakel/klinker. Två sovrum samt ett extra sovrum på loftet. Fullutrustat kök och ett allrum som även det har kamin. Stor altan på hundra kvadratmeter att sitta och njuta av lugnet i detta sagolikt vackra paradis. Öppen solig tomt med robotgräsklippare. Direkt från tomten tar du dig ut på sjön via den utgrävda bäcken. Gäststuga på gården. Möjlighet att ansluta sig till fiber. Fin gemensam badplats. Underbara omgivningar så väl sommar som vintertid med bad, fiske, skridskor och skidspår.

 • Premium
Lamellgatan 2A, Östermlam, Borlänge kommun
 • Mån 1 jul kl 16:30

Lamellgatan 2A

Lägenhet
Östermlam, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
495 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 511 kr/mån
17 368 kr/m²

Välkommen till Lamellgatan! Ljus fin hörnlägenhet i bra skick med ett ytterst centralt läge på Östermalm. Här bor du nära centrum, tågstationen, Kupolen och skolor. Lugnt område nära naturen och Paradisbacken. Lägenheten ligger endast en trappa upp och har ett härligt trivsamt vardagsrum. Gott om förvaring. Fiber via Telia. Lummig innergård.

 • Plus
Kanders gata 26, Årby, Borlänge kommun

Kanders gata 26

Villa
Årby, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
5 500 000 kr
96 m²
4 rum
2 489 m² tomt

Välkommen till Kanders gata! Underbart och lugnt belägen fastighet på idyllisk tomt vid älven Årby. Stor brygga vid älven och härlig uteplats med kvällssol och vedeldad badtunna. Huset består av fyra rum och kök och har mycket charm. Här finns även fyra fungerande eldstäder varav en vacker kakelugn i vardagsrummet. Två fräscha badrum och tre sovrum i samma plan. Bytt yttertak och tilläggsisolerad fasad. Gäststuga och växthus finns. Här bor du på landet i trivsam bymiljö men ändå med närhet till centrum, förskolor, skolor och bra bussförbindelser. Fantastisk strandtomt med direkt båtförbindelse till Torsång/Ösjön och Runn. Fiber finns installerat.

Talludden 36, Rämsbyn, Ludvika kommun
 • Lör 29 jun kl 13:15
Talludden 36, Rämsbyn, Ludvika kommun, bild 2
Talludden 36, Rämsbyn, Ludvika kommun, bild 3

Talludden 36

Fritidshus
Rämsbyn, Ludvika kommun
Properties & Partners Borlänge
1 400 000 kr
61 m²
4 rum
692 m² tomt

Välkommen till Talludden! Vinterbonat fritidshus ett stenkast från Rämens strand med utsikt mot sjön. Del i samfällighet med bland annat en fin badplats. På fastigheten finns ett stort varmbonat garage. Kök och allrum i öppen planlösning med kamin. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har ny egen avloppstank 2024. Fiber finns installerat. Altan med soligt läge. Naturtomt. Rämsbyn är ljuvligt och naturskönt både sommar och vintertid. Här finns möjlighet till bad- och båtliv, skridskor, skidor och fiske. Lättillgängligt läge mellan Borlänge och Ludvika. Cirka 30 minuters bilfärd till Romme Alpin inte långt till Gyllbergens naturreservat. Fastigheten säljs med generell friskrivningsklausul.

 • Premium
 • Uteplats
Nybyggarvägen 1, Bjursås, Falu kommun

Nybyggarvägen 1

Villa
Bjursås, Falu kommun
Properties & Partners Borlänge
1 795 000 kr
108 + 135 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Välkommen till Nybyggarvägen 1! Här välkomnas du av ett klassisk 70-tals villa fördelat på 5 rok. Huset är välvårdat men i äldre skick och du har möjlighet att sätta din egel prägel på boendet. Huset är en 1 plansvilla med källare och har gott om förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage med förråd under. Här bor du centralt och har nära till grundskola, årskurs F-9, bank, livsmedelsbutik, bensin, pizzerior, egen skidbacke och ländskidsparadiset Sörskog. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida.

 • Plus
 • Uteplats
Tuppes väg 9, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Tuppes väg 9

Radhus
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 995 000 kr
160 m²
6 rum
463 m² tomt

Välkommen till Tuppes väg i nedre Skräddarbacken! Rymligt parhus med garage. Huset har ett mycket bra läge och gränsar mot skogen. Trevlig planlösning med stora sociala ytor. Ljusa ytskikt. Fyra sovrum. Två badrum varav ett med bastu. Altan på baksidan med ett ostört läge. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Nytt tak -21. Här bor man lugnt och barnvänligt med naturen in på knuten. Här finns förskola, skola, bra cykelvägar och det är nära till busshållplats. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 46