Mäklare Pamela Westling

Pamela Westling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Engelbrektsgatan 7, Hagalund, Borlänge kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30

Engelbrektsgatan 7

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 036 kr/mån
15 127 kr/m²

Hiss i huset - Parkeringsplats ingår - Gavelläge - Ingalasad balkong Varmt välkomna till Engelbrektsgatan och denna lägenhet om tre rum och kök med bästa gavelläge och fri utsikt. Lägenheten som är fördelad över 79kvm har en tilltalande planlösning och med gavelläge som ger ljusinsläpp från tre håll. Hall med plats för garderob och klädavhängning. Två stycken sovrum varav det större med garderober. Delvis renoverat kök -18 med tillhörande matplats. Vardagsrum med burspråk och utgång till balkongen som glasades in -18. Mycket fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin som renoverades -18. Parkeringsplats under tak ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Tyllsnäs 33, Tyllsnäs, Borlänge kommun

Tyllsnäs 33

Villa
Tyllsnäs, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
5 500 000 kr
105 m²
4 rum
4 906 m² tomt

Fantastiskt idyll i Tyllsnäs som genomgått stora renoveringar. Trädgårdstomt på 4906 kvm med utsikt mot Nybrobacken och Stora Tuna kyrka samt närhet till Tunaån. Perfekt gård för generationsboende eller uthyrning då det finns tre bostadshus samt ett ombyggt härbre med lägenhet samt en gäststuga/friggebod. Ny bergvärme. Här bor ni på landet helt ostört med insynsskyddat läge med naturen inpå knuten med endast 4 km till centrum. En sann dröm som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida.

 • Uteplats
Nybyggarvägen 1, Bjursås, Falu kommun

Nybyggarvägen 1

Villa
Bjursås, Falu kommun
Properties & Partners Borlänge
1 795 000 kr
108 + 135 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Välkommen till Nybyggarvägen 1! Här välkomnas du av ett klassisk 70-tals villa fördelat på 5 rok. Huset är välvårdat men i äldre skick och du har möjlighet att sätta din egel prägel på boendet. Huset är en 1 plansvilla med källare och har gott om förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage med förråd under. Här bor du centralt och har nära till grundskola, årskurs F-9, bank, livsmedelsbutik, bensin, pizzerior, egen skidbacke och ländskidsparadiset Sörskog. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida.

 • Plus
 • Uteplats
Tuppes väg 9, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Tuppes väg 9

Radhus
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 995 000 kr
160 m²
6 rum
463 m² tomt

Välkommen till Tuppes väg i nedre Skräddarbacken! Rymligt parhus med garage. Huset har ett mycket bra läge och gränsar mot skogen. Trevlig planlösning med stora sociala ytor. Ljusa ytskikt. Fyra sovrum. Två badrum varav ett med bastu. Altan på baksidan med ett ostört läge. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Nytt tak -21. Här bor man lugnt och barnvänligt med naturen in på knuten. Här finns förskola, skola, bra cykelvägar och det är nära till busshållplats. Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Tångringsgatan 6A, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 6A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 250 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 226 kr/mån
18 248 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan 6A! En mycket fin och ljus 3:a på andra våningen och balkong i soligt läge utan insyn. Lägenheten har enhetliga golv, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Renoverat kök med alla bekvämligheter. Stabil förening där bredband ingår i månadsavgiften. Du har dessutom nära till allt, både restauranger i centrum och affärer på Kupolen och Norra Backa Handelsområde samt all kollektivtrafik. Välkomna att anmäla er till visning på vår hemsida.

 • Balkong
 • Uteplats
Olawers gata 7, Forssa, Borlänge kommun

Olawers gata 7

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
4 854 kr/mån
12 193 kr/m²

Bostaden har ett hörnläge och ljuset flödar in från tre väderstreck. Helkaklat badrum. Hela bostaden är hemtrevlig och ljus. I avgiften ingår bredband. Området är lugnt och på gångavstånd finns skolor, förskolor, matbutik, restauranger, samt fina promenadstråk vid älven. Varmt välkomna att anmäla er till visning.

Hagavägen 12 A, Hagalund, Borlänge kommun
Hagavägen 12 A, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Hagavägen 12 A, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Hagavägen 12 A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 834 kr/mån
18 354 kr/m²

Mycket smakfullt renoverad bostad i toppskick. Kök med härlig öppen planlösning och gammaldags skafferi. Vackra trägolv, slipade vitbetsade parkettgolv, höga golvsocklar samt klinker med golvvärme i entréhallen. Badrum med kakel/klinker och tvättmaskin. Inglasad balkong med infravärme. Solid välskött förening. Centralt läge med närhet till centrum, tågstationen, Norra Backa, nya högskolan m.m. Måste upplevas på plats. Välkommen att anmäla er till visning via vår hemsida.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Majorsgatan 15C, Forssa, Borlänge kommun

Majorsgatan 15C

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
960 000 kr
58,5 m²
2 rum
2 961 kr/mån
16 410 kr/m²

Välkommen till Forssa! Välplanerad ljus fin 2:a i omtyckta HSB Majoren. Renoverat ljust kök med diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Balkong med sol hela dagen. Låg månadsavgift. Centralt läge med närhet till Forssa centrum, Borlänge centrum och fina promenadstråk kring naturreservatet vid älven. Över 14000 kr i reparationsfonden. Varmt välkomna att anmäla er till visning.

 • Balkong
Röda vägen 34, Hagalund, Borlänge kommun

Röda vägen 34

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 295 000 kr
59,5 m²
2 rum
4 193 kr/mån
21 765 kr/m²

Mycket fin och renoverad 2:a på Hagalund med öppen planlösning. Nytt helkaklat badrum med golvvärme. Stor inglasad balkong i söderläge. I månadsavgiften ingår bredband. Gångavstånd till Kupolen, centrum, resecentrum och mataffär. Varmt välkomna att anmäla er till visning på våran hemsida!

 • Plus
 • Balkong
Färjenäs 240, Färjenäs, Borlänge kommun

Färjenäs 240

Fritidshus
Färjenäs, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 490 000 kr
2 rum
2 706 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina stuga med el och sommarvatten. Endast 6 km från Borlänge centrum! Gemensam strandremsa med 9 fastigheter! Nytt tak -11. Huset rymmer en hall, storstuga med kamin, kök och ett rymligt loft. På tomten finns även ett fräscht utedass, gott om förrådsutrymmen och en stor fin matkällare. En kort promenad ner till Dalälven med egen brygga. På gården finns gott om träd för uppvärmning av huset. Denna fastighet ligger inom beslutat verksamhetsområde för kommunalt vatten och spillvatten. Fastigheter inom verksamhetsområdet som ej har indraget vatten i byggnad har inte krav på att betala anläggningsavgift eller att ansluta fastigheten, dvs inkoppling till kommunalt vatten och spillvatten är frivilligt. Observera att om en fastighet används på ett sätt att miljö eller hälsorisker uppstår kan krav på betalning och anslutning uppkomma trots att vatten ej finns indraget i byggnad. Trots att det är frivilligt för fastigheterna att ansluta tillkommunlat vatten och spillvatten kommer Borlänge Energi inom projektet som benämns Pusselbo-Repbäcken bygga ut och förbereda vatten och spillvattenanslutning till alla fastigheter som ligger inom beslutat verksamhetsområde. Serviser förbereds fram till fastighetsgräns. Önskar fastigheterna anslutas debiteras anläggningsavgift enligt vid tidpunktens gällande VA-taxa. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Visar alla 10