Mäklare Birgitta Bergstedt

Birgitta Bergstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Knektgatan 10, Romme, Borlänge kommun

Knektgatan 10

Villa
Romme, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
1 695 000 kr
134 + 5 m²
5 rum
833 m² tomt

Välkommen till Knektgatan 10 och denna enplansvilla om 134 kvm fördelat på 5 rok med 4 sovrum, stort vardagsrum, kök med separat matplats och badrum/tvätt. Uteplats på både fram och baksida, garage och goda förvaringsmöjligheter. Ytskikten är genomgående äldre och det passar perfekt för den som vill sätta sin egen prägel. Bekvämt boende med en lättskött tomt och ett härligt läge på hörntomt som vetter mot en allmänning. Mycket lugnt, barnvänligt område nära skola och förskola. Bra kommunikationer för att ta sig in till stan. Cirka 5 minuters bilfärd till mataffär och 10 minuter in till Borlänge centrum. Nära till naturen och inte långt till Nybrobacken och Romme alpin. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

Brygghusvägen 7, Noraå Borlänge kommun, Borlänge kommun

Brygghusvägen 7

Villa
Noraå Borlänge kommun, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
3 150 000 kr
80 + 60 m²
3 rum
1 830 m² tomt

Välkommen till Brygghusvägen 7 och detta gemytliga enplanshus om 3 rok med souterrängvåning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2 sovrum och badrum med dusch. Souterrängvåningen omfattar två entreér, hall, grovrum/kök, sovrum/allrum, fläktrum, badrum med dusch, bastu, toalettrum och tvättstuga. Entréplanets takhöjd på 3 m resp 2,5 m i souterrängvån. ger huset en härlig rymd och FTX fläktsystem med återvinning ger optimalt inneklimat. Nybyggd altan i fritt läge. Med separat entré ges möjlighet till uthyrning. Fantastiska omgivningar med en underbar natur, ädelfiske i sjön Noran och en fin badplats några minuter bort. Här kan du vandra i skogen eller bara njuta av lugnet. Inte långt till Romme Alpin, Gyllbergets naturreservat med fina vandringsleder och skidspår. Ca 20 minuter med bil till Borlänge och i Sellnäs som passeras på väg till Romme Alpin finns mataffär. Varmt välkomna att anmäla för visning!

  • Plus
Överhogdal 721, Överhogdal, Härjedalens kommun

Överhogdal 721

Villa
Överhogdal, Härjedalens kommun
Properties & Partners Borlänge
395 000 kr
75 m²
3 rum
2 425 m² tomt

Nu finns det äntligen ett mindre hus tillsalu i mysiga Överhogdahl! Ett tillfälle för dig som gillar att åka skoter på vintrarna och fiska ädelfisk året runt i dom närliggande tjärnarna. Huset består av kök, badrum och sovrum på entréplan och vardagsrum och sovrum på övre plan. Uppvärmningen består mest av den nya luftvärmepumpen i köket och nyare element på övre plan. På gården finns ett stort garage med plats för snöskoter och fyrhjuling samt ett rymligt förråd. Vill man åka utför så är Vemdalen endast 40 minuter bort. Varmt välkommen att anmäla intresse på vår hemsida!

  • Uteplats
Furuvägen 16B, Haraldsbo, Falu kommun

Furuvägen 16B

Lägenhet
Haraldsbo, Falu kommun
Properties & Partners Borlänge
1 950 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/2
5 530 kr/mån
22 414 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma, ombonade lägenhet med egen entré och balkong i sydvästläge. Lägenheten ligger en trapp upp i tvåfamiljshuset. Bra kök. tre sovrum och ett härligt vardagsrum med täljstenskamin som värmer gott, helkaklat badrum och extra toalettrum. Fin innergård med gräsytor och möjlighet till gemensam uteplats. I avgiften ingår värme, varmvatten, hushållsel, kabeltv och motorvärmarplats. Laddstolpe finns. Här bor du med närhet till skogen, sjön Runn med med alla sommar/vinter aktiviteter, skolor, dagis, lasarettet, Lugnet, affär mm. Välskött, miljömedveten förening. Välkommen på visning! .

  • Plus
  • Balkong
Hemtjärnsvägen 13, null, Gagnefs kommun

Hemtjärnsvägen 13

Villa
Gagnefs kommun
Properties & Partners Borlänge
1 495 000 kr
82 m²
3 rum
3 020 m² tomt

Välkommen till hemstjärnsvägen 13 och detta trivsamma hus med en fin älvtomt. Villan omfattar 3 rum och kök, matrum, källardel och ett gårdshus med två gästrum, vedbod och förråd. Trevligt vardagsrum med öppen spis och utgång till den inglasade altanen som vetter mot älven, ljust kök, två sovrum, hall för avhängning och garderober samt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Källardelen har ingång från utsidan. Stor tomt med idylliskt läge vid älven. Rör för fiber finns framdraget till huset. Ett naturskönt, lugnt område med närhet till förskola och skola F1-3. Bäsna handel & krog finns på gångavstånd, liksom den gröna oasen vid ångbåtsbryggan och den fina badplatsen vid sjön Hemtjärn. Här finns också Bäsna handelsträdgård, slalombacken Klinten med lift och ca 2,5 mil till Romme Alpin. Endast 20 min till Borlänge och 10 min till Djurås centrum med all service. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Engelbrektsgatan 28D, Hagalund, Borlänge kommun

Engelbrektsgatan 28D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
725 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
2 488 kr/mån
17 683 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan! Välplanerad, ljus, fin och charmig etta i attraktiva BRF Domalder. Lägenheten ligger bekvämt endast en halv trappa upp i huset. Riktigt kök med god plats för matbord, sovalkov och ett bra vardagsrum med fransk balkong som vetter in mot gården. Badrum med kakel/klinker. duschväggar och tvättmaskin ingår. Låg månadsavgift och välskött förening. Bostadsrättsföreningen har både relaxavdelning, spa med bubbelpool, bastu och gym nere i källaren. Parkeringsplatser med laddstolpar för el finns på innergården. Här bor du med direkt närhet till centrum, nya högskolan ca 400 m, Kupolen, tågstationen och allt stan har att erbjuda. Varmt välkommen att göra din anmälan redan idag!

  • Plus
Kalkstensgatan 3, Övre Forssa, Borlänge kommun
  • Tis 16 jul kl 16:30

Kalkstensgatan 3

Villa
Övre Forssa, Borlänge kommun
Properties & Partners Borlänge
2 295 000 kr
81 + 81 m²
3 rum
782 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa med hel källare, takad uteplats och garage. På entréplanet finns hall, kök, vardagsrum och 2 sovrum. I källaren finns rum med bar, allrum, sovrum, tvättstuga och förråd som kan nyttjas som sovrum. Huset har genomgått renoveringar som nytt tak, dränering, ny fasad, nya fönster. Bergvärme och fiber finns. Bra läge med närhet till förskola, skolor, Forssa- och Kvarnsvedens centrum. Bra bussförbindelser och fina omgivningar med närhet till älvrundan.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7