Mäklare Helene Antonsson

Helene Antonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindåkersvägen 13B, Örjansgården, Borlänge kommun
 • Ons 24 apr kl 16:30

Lindåkersvägen 13B

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 165 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 434 kr/mån
18 346 kr/m²

Välkommen till Örjansgården! Ljus fin lägenhet två rum och kök på andra våningen. Stort rymligt och renoverat kök. Vardagsrum och sovrum med renoverade väggar. Balkong med kvällssol. I lägenheten finns både tvättmaskin och diskmaskin. I månadsavgiften ingår värme, vatten och även bredband från Bahnhof 1000/1000 Mbit. Centralt lugnt område som passar alla åldrar. Nära förskolor och skolor. Innergård med stora grönytor och lekpark.

 • Plus
 • Balkong
Toftvägen 10, Årby, Borlänge kommun

Toftvägen 10

Radhus
Årby, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
132 m²
6 rum
394 m² tomt

Välkommen till Toftvägen! Flytta in i denna fräscha och rymliga villa i Årby! Huset har genomgått en hel del större renoveringar genom åren både invändigt och utvändigt. Renoverat kök, renoverat badrum och genomgående ljusa fräscha ytskikt. Bytt yttertak och 3-glasfönster med markiser. Stor inglasad altan och soldäck på både fram- och baksidan. Spabad. Garage och gott om förvaringsutrymmen med två förråd. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Lekpark på baksidan av huset. Mycket barnvänligt område nära förskolor och skolor.

 • Energieffektiv
Lindåkersvägen 5A, Örjansgården, Borlänge kommun

Lindåkersvägen 5A

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
79 m²
3 rum
4 044 kr/mån
13 291 kr/m²

Välkommen till Lindåkersvägen! Ljus trivsam bostad tre rum och kök på första våningen helt utan trappor. Två sovrum samt ett extra wcrum. Balkong med kvällssol. I månadsavgiften ingår värme, vatten och även bredband från Bahnhof 1000/1000 Mbit. Centralt lugnt område som passar alla åldrar. Nära förskolor och skolor. Trivsam innegård med lekplats.

Sunnanö 193, Sunnanö, Torsång, Borlänge kommun
Sunnanö 193, Sunnanö, Torsång, Borlänge kommun, bild 2
Sunnanö 193, Sunnanö, Torsång, Borlänge kommun, bild 3

Sunnanö 193

Villa
Sunnanö, Torsång, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
98 m²
3 rum
2 666 m² tomt

Välkommen till Sunnanö! Enastående fastighet som har ett mycket sjönära läge med servitut till bad- och båtplats. Huset har genomgått stora moderniseringar de senaste åren. Vardagsrum/matsal med ryggåstak, täljstenskamin och stora fönsterpartier. Smakfullt renoverat kök med vedspis och utsikt mot vattnet. Två sovrum samt ett badrum med kakel/klinker. Bytt yttertak och nya 3-glasfönster. På gården finns även en fin gäststuga med eget badrum samt uthusbyggnader. Fiber, robotgräsklippare och laddbox för elbil finns installerat. Sociala ytor både invändigt och utvändigt och sagolikt vackra omgivningar. Ny brygga och nya y-bommar.

 • Premium
Mets Eriks väg 47, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Mets Eriks väg 47

Radhus
Skräddarbacken, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
116 m²
5 rum
285 m² tomt

Välkommen till Mets Eriks väg! Bo bekvämt i detta fina, väl underhållna och rymliga parhus. Renoverat kök, två renoverade badrum och genomgående fräscha ytskikt. Tre sovrum i övre plan och fjärde sovrum/kontor i entréplan. Bra förvaringsmöjligheter med en klädkammare i varje plan. Stor inglasad altan. Mycket barnvänligt läge på lugn gata med lekpark. Garage i gemensamhetslänga. Fjärrvärme, fiber och laddbox finns installerad. Nära förskola, skola och busshållplats. Skräddarbacken är ett attraktivt område med goda bussförbindelser och naturen in på knuten med eljusspår.

Tångringsgatan 33, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 33

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
950 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3
3 880 kr/mån
17 757 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan! Ljus fin tvåa med rymlig inglasad balkong i HSB BRF Lundegård! Charmig bostad som är väldisponerad till sin yta med gott om förvaring. Badrummet renoverades 2022 med kakel/klinker (golvvärme) i samband med föreningens stambyte. I månadsavgiften ingår bredband. Bekvämt centralt läge nära centrum, tågstationen, Kupolen och handelsområdet vid Ikea.

Målaregatan 18, Centrum, Borlänge kommun

Målaregatan 18

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/4
4 683 kr/mån
14 420 kr/m²

Välkommen till Målaregatan! Ljus, fin och rymlig bostad med hiss mitt i centrum. Lägenheten har ett stort förråd i lägenheten som kan användas som extra sovrum och kontor. Vardagsrum med burspråk. Fint badrum med kakel/klinker och plats för tvättmaskin (golvvärme). Ta smidigt hissen direkt ner till garaget. Egen uteplats i loftgången. Till lägenheten hör också ett förråd. I källaren finns träningsrum, bastu, bra tvättstuga och garage.

 • Hiss
Rostövägen 4, Uvberget/Torsång, Borlänge kommun

Rostövägen 4

Villa
Uvberget/Torsång, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
158 m²
5 rum
1 067 m² tomt

Välkommen till Rostövägen! Modern smakfull enplansvilla uppförd 2019 i toppskick och byggd i lösvirke. Fem rum varav tre sovrum. Marbodal-kök i hög standard i öppen planlösning med vardagsrummet som också har täljstenskamin. Genomgående golvvärme. FTX-system, fjärrvärme, fiber och luftvärmepump för kyla finns installerat. Högt läge på tomten med uteplats som har utsikt mot åkrar och ängar. Dubbelgarage. Barnvänligt läge med tryggt gångavstånd till Torsångs skola (F-3) och med förskola. Lekpark finns i området samt promenad-/motionsspår och cykelbanor. Ösjön/Runn är fantastiskt både sommar som vinter med bland annat bad-, båtliv, skridsko- och skidåkning. Cirka tio minuters bilfärd både till Borlänge och Falun. Bara är att flytta in.

 • Plus
 • Energieffektiv
Hagavägen 40, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 40

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 420 kr/mån
20 192 kr/m²

Välkommen till Hagavägen! Fin charmig tvåa med en mycket stor inglasad balkong. Bostaden ligger bekvämt endast en halv trappa upp och har en trivsam planlösning. Väggar och tak målades om 2022. Badrum med kakel/klinker. Enhetliga golv i hall, kök och sovrum. Välskött Riksbyggen-förening där bredband via Telia ingår i månadsavgiften. Centralt läge mitt på Hagalund med närhet till centrum, Kupolen och det mesta stan har att erbjuda.

Vasagatan 17, Hagalund, Borlänge kommun

Vasagatan 17

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
99 m²
3 rum
6 346 kr/mån
23 737 kr/m²

Välkommen till Vasagatan! Nu finns möjligheten att förvärva denna fina hörnlägenhet tre rum och kök om 99 kvm som har det mesta man kan önska. Bostaden ligger på bottenplan med stor inglasad balkong med direkt utgång till gården med ett ostört läge. Öppen planlösning och stort vardagsrum i vinkel (möjlighet att enkelt göra ett extra sovrum för den som önskar. Badrum/tvätt med kakel/klinker och en extra gästwc. Bra förvaringsmöjligheter med både förråd i lägenheten och ett stort utvändigt förråd. Carport med motorvärmare följer med bostaden om så önskas. I huset finns hiss. I månadsavgiften ingår värme och vatten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gångstigen 14, Kvarnsveden, Borlänge kommun

Gångstigen 14

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
106 m²
4 rum
605 m² tomt

Välkommen till Gångstigen! Enplansvilla med garage i Kvarnsveden. Trivsam öppen planlösning med stort kök och vardagsrum med braskamin. Tre sovrum. Badrum med kakel/klinker. Extra wcrum. Isolerat garage med fjärrstyrd port. Isolerat förråd. Lättskött trädgård med fruktträd. Attraktivt område som passar alla åldrar. Närhet till förskola, skola, mataffär och Mellsta motionsområde. Bra bussförbindelser.

Orsagatan 11, Storsvängen, Borlänge kommun

Orsagatan 11

Villa
Storsvängen, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
182 m²
6 rum
806 m² tomt

Välkommen till Orsagatan! Nu finns chansen att förvärva denna mycket fina och påkostade familjevilla i Storsvängen. Trivsam planlösning med härliga sällskapsutrymmen både invändigt och utvändigt. Entréplan består bland annat av ett stort renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, tre sovrum och ett badrum med kakel/klinker. Övre plan består att ett allrum med ryggåstak och kamin, i dagsläget ett sovrum, ett nyrenoverat badrum med bastu samt ett loft. Stor stenlagd uteplats på baksidan med utekök och två kamado-grillar samt markis. Bandtäckt plåttak och nytt FTX-system. Vidbyggt garage med fjärrstyrd port och förråd. Fiber, laddbox för elbil och robotgräsklippare finns installerat. Baksidan har kvällssol och ligger mot lekpark med pulkabacke och grönområde. Nära Mellsta motionscentral, skolor, förskolor och Sportfältet. Goda bussförbindelser.

 • Plus
Engelbrektsgatan 23D, Hagalund, Borlänge kommun
 • Mån 29 apr kl 16:30

Engelbrektsgatan 23D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 075 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 118 kr/mån
18 220 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan! Trivsam charmig bostad två rum och kök på Hagalund som stod färdigrenoverad 2018. Bra planlösning med rymligt modernt kök och genomgående ekparkettgolv i alla torrutrymmen. Badrum med kakel/klinker. Stabil förening med låg månadsavgift där bredband ingår. Huset angränsar till parkområde och har nära till både matbutik, centrum, tågstationen, Kupolen och handelsområdet via Ikea.

 • Plus
Vasagatan 23C, Hagalund, Borlänge kommun

Vasagatan 23C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1
3 453 kr/mån
18 852 kr/m²

Välkommen till Vasagatan 23C och denna fräscha tvåa med bra läge endast en halvtrapp upp i huset. Balkong mot innergården med eftermiddags/kvällssol. Optimalt läge nära centrum med butiker och restauranger, skolor, förskola, Kupolen, tågstation och Norra Backa handelsområde. Välskött HSB-förening med garage i källaren.

Åkertegsgatan 10, Lergärdet, Borlänge kommun

Åkertegsgatan 10

Radhus
Lergärdet, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
120 m²
5 rum
405 m² tomt

Välkommen till Åkertegsgatan! Bo bekvämt i detta ljusa och fina kedjehus på Lergärdet. Renoverat kök, två renoverade badrum med kakel/klinker och renoverad tvättstuga/groventré med klinker. Nya ytskikt 2022 i samtliga fyra sovrum, vardagsrum och hall. Nya tre-glasfönster 2022 och nya altandörrar samt ytterdörr. Ny elcentral. Takad altan på framsidan och takad altan på baksidan. Garage med plats för en bil och stenlagd uppfart. Lättskött trädgård. Fjärrvärme finns installerat och det finns möjlighet att ansluta sig till Borlänge stadsnät. Centralt och barnvänligt område. Närhet till flera skolor, förskolor, lekpark, busshållplats och naturreservatet vid älven.

Tångringsgatan 41, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 41

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 280 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
5 543 kr/mån
16 203 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan! Ljus tilltalande trea med hörnläge på Hagalund. Renoverat kök i öppen planlösning med rymlig matplats. Renoverat badrum 2023 med kakel/klinker och golvvärme i samband med föreningens stambyte. Två sovrum. Ett genomgående fräscht skick. Stor inglasad balkong med mycket sol och ett fritt läge. I månadsavgiften ingår även bredband. Bastu och gym finns i föreningen. Bra läge nära Kupolen, tågstationen, centrum med butiker, gym samt restauranger.

 • Plus
Hagavägen 1C, Dagny/Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 1C

Lägenhet
Dagny/Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2
3 279 kr/mån
20 661 kr/m²

Välkommen till Hagavägen! Ljus fin bostad om två rum och kök. Här bor du bekvämt i en av Borlänges attraktivaste föreningar med både hiss och stor inglasad balkong. Renoverat kök med rymlig matplats och genomgång till vardagsrummet. Fräscha ytskikt. Bra förvaringsmöjligheter med garderober och klädkammare. Både diskmaskin och tvättmaskin finns i lägenheten. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband/tv och bostadsrättstillägg. Ett mycket centralt läge med direkt närhet till centrum, Kupolen, Norra Backa och resecentrum.

 • Hiss
Ulvshyttan 73, Ulshyttan, Säters kommun
Ulvshyttan 73, Ulshyttan, Säters kommun, bild 2
Ulvshyttan 73, Ulshyttan, Säters kommun, bild 3

Ulvshyttan 73

Villa
Ulshyttan, Säters kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
350 m²
8 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Ulvshyttan! Representativ och rymlig villa utöver det vanliga i ett mycket fräscht skick. Underbara sällskapsrum och gott om utrymmen att disponera efter eget önskemål. Stort kök med härlig matplats. Från ett av de väl tilltagna sovrummen med eget badrum och klädkammare har du utgång till terrassen med strålande sjöutsikt. Vardagsrum med braskamin. Tre badrum med kakel/klinker. I nedre plan finns idag bar, vinkällare, relaxavdelning med bastu och ett orangeri. Stor härlig altan. Bergvärme, FTX-system och fiber finns installerat. Två varmbonade garage varav ett dubbelgarage. Två gäststugor på gården och en sjöstuga. Egen strand och brygga vid Ulven. Ett naturskönt och ostört läge med sagolika omgivningar. Inte långt till Romme Alpin.

 • Premium
Vasagatan 12A, Hagalund/Dagny, Borlänge kommun

Vasagatan 12A

Lägenhet
Hagalund/Dagny, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
725 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4
1 400 kr/mån
25 893 kr/m²

Välkommen till Vasagatan! Perfekt första boende eller som övernattningslägenhet! Ljus fin etta med öppen planlösning på fjärde våningen med hiss. Badrum med kakel/klinker som har tvättmaskin. BRF Dagny är en mycket populär förening som både är ekonomiskt stabil och har ett strategiskt bra läge. Nära nya högskolan, tågstationen, Kupolen och centrum. I den låga månadsavgiften ingår även bredband.

 • Hiss
Tunavägen 260B, Buskåker, Borlänge kommun

Tunavägen 260B

Lägenhet
Buskåker, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1
6 650 kr/mån
21 028 kr/m²

Välkommen till Buskåker! Bo lugnt och bekvämt i vackert belägna Frostbrunnsparken. Smakfull, rymlig och tilltalande bostad i markplan som har det mesta man kan önska. Två stora uteplatser i olika väderstreck varav den ena är inglasad. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Extra takhöjd och stora fönsterpartier. Kök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens med bänkskivor i marmor. Genomgående parkettgolv/klinker med golvvärme i alla rummen. Badrum med bastu. Gästwc och separat tvätt-del finns. Till bostaden hör en carport med laddstolpe för elbil samt ett förråd. Ett bekvämt alternativ till hus. BRF Frostbrunnsparken ligger nära naturreservatet vid Frostbrunnsdalen och det är goda bussförbindelser till centrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Tångringsgatan 31, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 31

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 120 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2
3 880 kr/mån
20 935 kr/m²

Välkommen till Tångringsgatan! Fin charmig tvåa mitt på Hagalund. Renoverat fräscht kök och nyrenoverat badrum med kakel/klinker (golvvärme). Bostaden ligger på andra våningen och har en stor inglasad solig balkong. Effektiv till sin yta med många garderober. Tvättmaskin och diskmaskin finns i bostaden. I månadsavgiften ingår bredband. Väldigt centralt läge med gångavstånd till det mesta. Nära centrum, Kupolen och handelsområdet vid Ikea.

 • Balkong
Engelbrektsgatan 18A, Hagalund, Borlänge kommun

Engelbrektsgatan 18A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
4 785 kr/mån
17 986 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan! På andra våningen med ett väldigt centralt läge ligger denna fräscha och fina bostad. Badrummet är nyrenoverat med kakel/klinker. Trivsam planlösning med stort vardagsrum och två sovrum. Tvättmaskin och diskmaskin finns i lägenheten. Balkong. I månadsavgiften ingår bredband. Ett mycket bekvämt boende med direkt närhet till centrum, restauranger, Kupolen, tågstationen samt skolor och förskolor.

 • Balkong
Vårfrugatan 9, Gylle, Borlänge kommun

Vårfrugatan 9

Tomt
Gylle, Borlänge kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
750 000 kr
682 m² tomt

Välkommen till Vårfrugatan! Här finns möjligheten för dig som vill bygga ett nytt hus i Borlänge. Gylle/Åselby är ett trivsamt och centralt område som passar alla åldrar. Nära Gylle skola, förskolor, mataffär och Borlänge ishall. Denna tomt är inte knuten till någon husleverantör.

Piscesvägen 18, null, Älvdalens kommun

Piscesvägen 18

Tomt
Älvdalens kommun
ERA Dala Fastighetsförmedling
1 100 000 kr
1 077 m² tomt

Välkommen till Piscesvägen! Här finns chansen att bygga ditt fjällhus i natursköna Idre Himmelfjäll. Området Neptunus liger i sydvästläge. Bo med närhet till restaurang, skid- skoterspår. För att skapa en unik och rogivande miljö har man tagit fram ett särskilt designprogram för Idre Himmelfjäll. Här finns Sveriges nyaste alpina anläggning. Här går åkglädje hand i hand med miljötänk. Pistsystemet är byggt i ”Colorado”-stil med slingrande nedfarter som tar dig ned genom trolsk fjällskog och passar hela familjen. Vandra, cykla eller spela golf i storslagen natur, här går det att njuta året runt så väl sommar som vinter. Anslutningsavgifter för V/A och el betalas av köparen.

Visar alla 24