Mäklare Josefine Zimmermann

Josefine Zimmermann

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Balladgatan 5, Högaholm, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Balladgatan 5, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Balladgatan 5, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Balladgatan 5

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 764 kr/mån
18 121 kr/m²

Varmt välkomna till denna 3:a på 82,5 kvm belägen högst upp i huset på våning 5! Med hiss från markplan når man denna välplanerade och genomgående lägenhet där man kan sätta sin egna prägel. Lägenheten har kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum, två sovrum, stor inglasad balkong i ett soligt söderläge och ett stort badrum. Utsikten är fantastisk där man verkligen kan få ta del av både stadens puls eller den rofyllda och välskötta innergården. På Högaholm trivs man med dess närhet till alla önskvärda faciliteter som kan tänkas behövas i ens vardagliga liv. I området har man bland annat dagligvarubutik, kollektivtrafik och förskola nära till hands. Ca fem minuter bort har man även Lindängens centrum för extra shopping och en grundskola på Söderkulla. För pendlaren finns påfart för inre ringvägen men även närhet till Hyllie C för att ta sig vidare till Malmö C, Lund eller Köpenhamn. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Per Albin Hanssons väg 56B, Malmö, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Per Albin Hanssons väg 56B

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
745 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/11
2 525 kr/mån
31 702 kr/m²

Välkommen till denna praktiska etta på 23,5 kvm! Här finns allt du behöver för en bekväm vardag: lättmöblerat allrum, kokvrå, helkaklat badrum och bra förvaring. Till lägenheten tillhör en stor inglasade balkongen som ger en känsla av att lägenheten ännu större och luftig. Blekingsborg är nära allting man behöver, buss till Malmö universitet och Malmö C, närhet till Pildammsparken som ger en möjlighet till grönskande promenader och ett stenkast bort finns Mobilia köpcenter med ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Här kan du hitta allt du behöver för en bekväm vardag. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Spannmålsgatan 56B, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Spannmålsgatan 56B, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Spannmålsgatan 56B, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Spannmålsgatan 56B

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 345 000 kr
133 m²
5 rum
7 427 kr/mån
32 669 kr/m²

Varmt välkomna tilI detta lättskötta och moderna brf-parhus på hela 133 kvadratmeter där har man har alla förutsättningar för en fantastisk livsstil. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en levande atmosfär som är perfekt för socialt umgänge med familj och vänner. Rummet har flera stora fönster och dörr som öppnar upp mot den lättskötta trädgården, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen på trätrallen. Huset erbjuder möjlighet att ha upp till fyra välplanerade sovrum för den större familjen. Dessutom har man två stycken helkaklade badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Nuvarande ägare har under 2023 installerat ett effektiv solcellssystem med eget batteri, vilket ger huset låga driftkostnader. För el-bilägare är det en extra bonus då man även har en egen laddstolpe på parkeringen utanför dörren. Tygelsjö är ett område som passar alla, från de yngsta familjerna till de mer erfarna generationerna. Med sin lugna atmosfär och goda förbindelser till Malmö via buss och bil är det perfekt för dem som vill ha närhet till staden utan att behöva ge upp landsbygdens charm. Det finns även allt du behöver för en smidig vardag, bland annat förskola, grundskola, ICA-butik och ett konditori. Och med allt som Malmö har att erbjuda bara ett stenkast bort, är du nära till alla bekvämligheter. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Folksångsgatan 78, Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Folksångsgatan 78

Radhus
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 845 000 kr
78 m²
3 rum
244 m² tomt

Välkommen till detta fina enplansradhus i eftertraktade Kastanjegården! På en tomt om 244 kvm finner du detta välskötta hem på 78 kvm, perfekt för dig som vill ha ett lättskött boende där man även kan njuta av både morgon- och kvällssol. Här kan du avnjuta en härlig morgonkaffe på framsidan eller arrangera grillkvällar på baksidan med grönskan som vacker kuliss. Under sommarmånaderna blommar lupinerna upp och skapar en privat och vacker trädgård. Huset erbjuder ett trevligt kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till trädäcket och trädgården, två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum, tvättstuga samt ett extra förråd på ca 8 kvm. I populära Kastanjegården har du närhet till skolor, bussförbindelser och dagligvarubutiker. Området är även beläget nära Svågertorp och Hyllie med ytterligare shoppingmöjligheter och tåg som tar en vidare till Köpenhamn, Lund eller Helsingborg. För pendlaren med bil finns ringvägen en kort bilfärd bort. Missa inte chansen att äga detta drömboende, anmäl dig till visningen redan idag, visningsanmälan krävs!

Kuskgatan 4, Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kuskgatan 4

Villa
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 495 000 kr
169 m²
5 rum
788 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna villa för dig som har drömt om att förverkliga ditt drömboende! Denna stora villa på 169 kvm är den ultimata platsen för hela familjen att trivas, med möjlighet att skapa upp till fem sovrum och allt det som kommer med det. Med kök, vardagsrum med öppen spis, uterum, tre sovrum, wc, badrum och tvättstuga har du allt du behöver för en praktisk och bekväm vardag. Intill finns en tillbyggnad som kan användas som rum som kan göras till ett allrum eller ett sovrum för det äldre barnet. Men det är inte bara huset själv som är bra för den kreative - det är även den lummiga trädgården på nästan 800 kvadratmeter som är en dröm för trädgårdsentusiasten. Här kan du skapa din alldeles egna grönskande oas, en plats där du kan njuta av varje stund, från morgon till kväll. Jägersro Villastad är ett lugnt område beläget strax utanför Malmös stadspuls i östra Malmö. Det finns bra kommunikation in till Malmö såväl som utanför staden för den som pendlar genom ringvägen. Varmt välkomna på visning, visningsanmälan krävs!

Kvartettgatan 50, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvartettgatan 50

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
7 133 kr/mån
15 412 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och genomtänkta 4:a på 97 kvm, belägen högst upp i huset på våning 3! Renoveringen har skapats med omsorg för varje kvadratmeter, och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en rymlig och luftig atmosfär. De tre sovrummen erbjuder generös plats för hela familjen, med ett helkaklat badrum och gäst-WC för extra bekvämlighet. Balkongen i västerläge är perfekt för avkopplande stunder och att njuta av solen från eftermiddag till kväll. Omgiven av grönska på en lugn återvändsgata erbjuder detta hem en harmonisk tillvaro med närhet till lekplatser och grillplatser utanför dörren. Här finner man den perfekta balansen mellan rofylldhet och närhet till stadens puls. På Högaholm trivs man med dess närhet till alla önskvärda faciliteter som kan tänkas behövas i ens vardagliga liv. I området har man bland annat dagligvarubutik, kollektivtrafik och förskola nära till hands. Ca fem minuter bort har man även Lindängens centrum för extra shopping och en grundskola på Söderkulla. För pendlaren finns påfart för inre ringvägen men även närhet till Hyllie C för att ta sig vidare till Malmö C, Lund eller Köpenhamn.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6