ERA Mäklarbyrå

ERA Mäklarbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mariavägen 8, null, Örnsköldsviks kommun
Mariavägen 8, null, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Mariavägen 8, null, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Mariavägen 8

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
3 995 000 kr
161 m²
5 rum
1 090 m² tomt

I attraktivt läge centralt i Själevad ligger denna väldisponerade villa uppförd 2022! Här erbjuds fyra sovrum, tre badrum och härliga sociala utrymmen. Fristående garage med plats för bil och förvaring, uppvärmt med luftvärmepump. Här bor du bekvämt i ett hus med låga driftskostnader och med närhet till bland annat skola, förskola, badplats, skidspår och livsmedelsbutik. Välkommen med din intresseanmälan på vår hemsida!

  • Premium
  • Energieffektiv
Balettvägen 3, null, Örnsköldsviks kommun
  • Tis 26 mar kl 16:30
Balettvägen 3, null, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Balettvägen 3, null, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Balettvägen 3

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
650 000 kr
103 m²
4 rum
870 m² tomt

Väldisponerad villa på Balettvägen, utmärkt planerad för bekvämt boende på ett enda våningsplan! Denna bostad erbjuder tre sovrum och ett smakfullt renoverat badrum från 2017. Moderna 3-glas fönster installerades 2019. Luftvärmepump installerad 2009. Kök med matplats, rymligt vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp och matgrupp. Vidbyggt garage med dubbla förråd. En välkomnande och välskött bostad i familjevänligt område.

  • Premium
Ångermanlandsgatan 14B, null, Örnsköldsviks kommun

Ångermanlandsgatan 14B

Lägenhet
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2
3 195 kr/mån
14 587 kr/m²

Här finns nu möjlighet att förvärva en ljus och trivsam tvårumslägenhet på Älgen. Den generösa vardagsrumsytan öppnar upp till en inglasad balkong. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och har även en separat matplats. Badrummet förberett för egen tvättmaskin. Sovrummet är utrustat med garderober för optimal förvaring. Lägenheten har en total yta på 54,5 kvadratmeter och är belägen på andra våningen, utan insyn och med tillgång till hiss i byggnaden. Månadsavgiften är 3195 kr och den inre reparationsfonden uppgår till 2372 kr. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Hiss
Villagatan 69A, null, Örnsköldsviks kommun

Villagatan 69A

Lägenhet
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 835 kr/mån
10 153 kr/m²

Välkommen till denna 4:a med trivsam planlösning! Köket har bra med skåputrymme och en praktisk matplats med naturskön vy. Det rymliga vardagsrummet bjuder in med stora fönster och en inglasad balkong i sydvästlig riktning. Tre sovrum i bra storlek och med garderober i alla rummen. Helkaklat badrum med golvvärme samt extra toalett med wc och tvättställ. Lägenheten är i behov av uppfräschning och ligger på våning 2 av 3.

Sörflärke 207, null, Örnsköldsviks kommun

Sörflärke 207

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
595 000 kr
100 + 50 m²
5 rum
1 211 m² tomt

Detta idylliskt belägna bostadshus rymmer hela fyra sovrum, ett rymligt vardagsrum och kök - perfekt för familjen som söker gott om utrymme. På gården finns ett generöst garage på ca 63 kvm med väl tilltagen takhöjd som står till förfogande för traktor och fordon. Dessutom finns en praktisk extra garagebyggnad i enklare standard på tomten. Nytt yttertak ca 2005, bergvärme installerat 2014 och det är förberett för fiber. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Plogvägen 32, Billsta, Örnsköldsviks kommun

Plogvägen 32

Villa
Billsta, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
375 000 kr
105 m²
4 rum
1,3 ha tomt

Vill du skapa din egen drömgård i ett stadsnära läge? Välkommen till Plogvägen 32! Fastigheten sträcker sig över 1,3 hektar åkermark och inkluderar en ladugårdsbyggnad, ett dubbelgarage och en bostadsbyggnad. Garaget är uppfört 1994 och har gjuten platta med vattenburen golvvärme. Ladugården är anpassad för hästhållning och här finns vindskydd för lösdrift, en sadelkammare och en rymlig loge. Bostadsbyggnaden är i dåligt skick och behov av renovering, arbete påbörjat. Fastigheten är ansluten till el, VA och fiber. En perfekt möjlighet att skapa din drömgård nära både naturen och stadens bekvämligheter.

Vårby 140, Vårby, Örnsköldsviks kommun
  • Imorgon kl 14:30

Vårby 140

Villa
Vårby, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
4 200 000 kr
210 m²
6 rum
2 208 m² tomt

Denna rymliga och välskötta villa, uppförd år 2001, erbjuder en trivsam och praktisk boendemiljö för hela familjen. Belägen i Vårby, ett område som andas lugn och ro, erbjuder detta hem både närhet till naturen och bekvämligheter. På entrévåningen möts du av en imponerande entréhall som genast ger en varm och inbjudande känsla. Här finns också ett modernt kök med alla bekvämligheter som behövs för matlagning, och en ljus och luftig vardagsrum där familjen kan samlas för gemensamma stunder. En bonus är det helkaklade duschrummet, vilket ger extra bekvämlighet för de som bor här. En härlig detalj i detta hus är uterummet, där du kan njuta av naturens skönhet året runt, oavsett väder. Dessutom finns ett bekvämt sovrum på entrévåningen, vilket gör detta hem perfekt för den som önskar en trivsam planlösning med alla nödvändiga faciliteter på samma våningsplan. Övervåningen rymmer tre rymliga sovrum, alla vackert utformade med tanke på komfort och avkoppling. Det helkaklade duschrummet på denna våning är både modernt och funktionellt. Det stora allrummet med en elegant täljstenskamin blir ett perfekt utrymme för mysiga stunder och avkoppling. Läget är en dröm för alla som älskar närheten till havet. Med bara en kort promenad når du vattnet och har möjlighet att få en båtplats, vilket ger dig möjlighet att uppleva skärgårdens vackra vyer och njuta av havets friska brisar. För den bilintresserade finns det gott om utrymme i det rymliga garaget, vilket gör det till en idealisk plats för att förvara dina fordon och verktyg. Bostaden har en direkt närhet till busshållplats med goda förbindelser. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk villa som erbjuder bekvämt boende i en trivsam miljö. Här finns allt som behövs för att skapa ett drömhem för hela familjen. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna pärla i Vårby. Kontakta oss för mer information!

  • Plus
Lasarettsgatan 14, Centralt, Örnsköldsviks kommun
Lasarettsgatan 14, Centralt, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Lasarettsgatan 14, Centralt, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Lasarettsgatan 14

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
2 850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 6/6
2 546 kr/mån
38 000 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna ljusa och trivsamma takvåning erbjuder en oas av lugn och bekvämlighet i en välskött förening. Gemensam takterrass i söderläge med en magisk utsik. Med en låg månadsavgift har du möjlighet att njuta av en högkvalitativ boendemiljö utan onödiga kostnader. Beskrivning av bostaden: Rum och planlösning: Den generösa trea har en smart och öppen planlösning som skapar en luftig atmosfär. Ljuset strömmar in från tre väderstreck och skapar en inbjudande känsla. Här finns gott om plats för såväl umgänge som avkoppling. Kök: Det stilfulla köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om arbetsytor. Perfekt för den som älskar att laga mat och umgås samtidigt. Vardagsrum: Rymlig i fil med plats för dubbla rum i rummet. Matrum: Gott om plats för ett större sällskap i direkt anslutning till köket. Sovrum: Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här kan du skapa din egna fristad för avkoppling och sömn. Badrum: Helkaklat och modernt duschrum. Här finns även praktisk förvaring och snygga detaljer. Utsikt: Från översta våningen kan du njuta av en fantastisk utsikt över omgivningen. Här får du en känsla av avskildhet och ro, samtidigt som du har närhet till stadens puls. Föreningen: Välskött och trygg förening med god ekonomi. Föreningen har solceller. Låg månadsavgift som inkluderar vatten, värme, bostadsrättstillägg, bredband och kabel-tv. Tillgång till gästlägenhet. Nyrenoverad tvättstuga i källaren. Förråd i källaren. Område: Centralt läge med närhet till shopping, restauranger och kommunikationer. Goda möjligheter till rekreation med grönområden och parker i närheten. Välkommen på visning för att uppleva atmosfären och fördelarna med denna charmiga takvåning. Här får du både ett trivsamt hem och en trygg boendemiljö. Kontakta oss för mer information och bokning av visning. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Hiss
Bonäsvägen 40A, Bonäset, Örnsköldsviks kommun
Bonäsvägen 40A, Bonäset, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Bonäsvägen 40A, Bonäset, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Bonäsvägen 40A

Villa
Bonäset, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
3 600 000 kr
128 + 75 m²
6 rum
2 244 m² tomt

Välkommen till denna villa på Bonäsvägen 40A med ett fantastiskt läge fritt ner mot det glittrande havet. En idyllisk plats där hemtrevnad möter modern bekvämlighet. Denna villa erbjuder inte bara en spektakulär utsikt, utan också en mycket fin planlösning med många möjligheter och praktiska faciliteter för det moderna livet. Höjdpunkter: Fritt läge mot havet: Njut av panoramautsikten över det omgivande havet direkt från din altan. En plats att koppla av och njuta av solnedgångar som målar himlen i vackra färger. Effektiv uppvärmning: Uppvärmning sker via modern bergvärme samt jordvärme, vilket ger en energieffektiv och miljövänlig lösning för det skandinaviska klimatet. Praktiskt dubbelgarage: Säkra dina fordon och ha gott om plats för förvaring i det rymliga dubbelgaraget. Hög hastighet med Fiber: Håll dig uppkopplad och njut av snabb internetanslutning med fiber. Rumsfördelning: Entréplan: Praktisk kök Rymligt vardagsrum Elegant matrum Allrum för gemensamma stunder Två sovrum för maximal komfort Duschrum i anslutning till sovrummen Altan med vidsträckt utsikt mot vattnet Källarplan: Avkopplande allrum med öppen spis Gästrum för extra bekvämlighet Tvättstuga för praktisk hantering av hushållsuppgifter Dusch och bastu för avkoppling Matkällare för förvaring av godsaker Pannrum och förråd för ökad funktionalitet Toalett för bekvämlighet Ytterligare fördelar: Uppgång till garage: Enkel och direkt tillgång till ditt dubbelgarage. Strandpromenad: Njut av naturen med direkt anslutning till strandpromenaden från din tomt. Skyddat och bra läge: Här får du inte bara en imponerande utsikt, utan även en känsla av trygghet och skydd i detta strategiska läge. Denna villa på Bonäsvägen 40A är en unik möjlighet att äga en fastighet där modern komfort möter naturskön skönhet. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Myran 10, Husum, Örnsköldsviks kommun

Myran 10

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
650 000 kr
127 + 65 m²
4 rum
2 000 m² tomt

Nu finns det chansen att förvärvar denna 1½-plansvilla med källare i Husum. Huset är tilläggsisolerat, fick ny fasad och plåttak under 1989. 4 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Stor altan, delvis takad. Stor och fin trädgårdstomt som gränsar mot berghäll. Förråd och växthus. Uppvärmningen sker via Direkt-el, vattenburen värme. Ett mycket trevligt område i Husum med förskola och skola upp till årskurs 9, goda buss och tåg förbindelser till Örnsköldsvik och Umeå. I närheten till fastigheten finns det mataffär, apotek, idrottsanläggningar och havsvikar. Varmt välkommen till visning!

Rosenborgsvägen 7, null, Örnsköldsviks kommun

Rosenborgsvägen 7

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
595 000 kr
103 + 103 m²
5 rum
965 m² tomt

Denna enplansvilla är belägen i det lugna och familjevänliga Norrsvedje i Bjästa. Entrévåningen har tre sovrum, badrum, rymligt kök med matplats och ett vardagsrum i vinkel som ger plats för umgänge! Källarvåningen överraskar med mycket yta, här finns ett möblerbart allrum, en praktisk tvättstuga, generösa förrådsutrymmen och ett helkaklat badrum med golvvärme. Fristående garage med carport och förråd, praktisk garageuppfart. I Bjästa finns skola, förskola, vårdcentral, livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter som slalombacke och skidspår.

Nygatan 24A, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Nygatan 24A

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
799 000 kr
vån 1
16 615 kr/mån

Restauranglokal med inventarier säljes med en totalyta om ca 300 kvm. Stort fullt utrustat kök, renoverade toaletter. Lokalen har ett mycket bra skyltläge från E4. Kontakta mäklaren för mer information!

Kadriljvägen 3, null, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 26 mar kl 17:00

Kadriljvägen 3

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
1 095 000 kr
122 + 60 m²
6 rum
875 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa med generösa sällskapsytor, ett trivsamt kök och tre bekväma sovrum. Uppvärming med luft-vatten värmepump från 2021, och fiber är installerat för pålitlig internetuppkoppling. Badrummet helrenoverades 2022, renoverad toalett 2020. Plan trädgårdstomt med trevliga altaner ger flera härliga platser att njuta av utomhuslivet. Dessutom finns ett vidbyggt garage med praktisk förrådsdel. Detta är en trivsam och genomtänkt bostad med alla bekvämligheter du behöver.

  • Plus
Ödsbyn 313, null, Örnsköldsviks kommun

Ödsbyn 313

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
425 000 kr
91 + 21 m²
3 rum
1 760 m² tomt

Välkommen till Ödsbyn som med sina härligt lantliga omgivningar även erbjuder närhet till centrala Sidensjö. Här erbjuds en mindre villa efter byväg med lantligt och soligt läge. Huset är fördelat på två-tre sovrum, vardagsrum och kök. På gården finns en stor förrådsbyggnad med garage. Huset har vattenburen uppvärmning med vedpanna. Visning bokas direkt på vår hemsida, välkommen!

Västerhus 166, Västerhus, Örnsköldsviks kommun

Västerhus 166

Villa
Västerhus, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
2 350 000 kr
140 + 77 m²
6 rum
1 471 m² tomt

Välkommen till Västerhus 166! Denna fina villa i Västerhus har genomgått en omfattande renovering mellan 2016 och 2021 och erbjuder nu en modern och komfortabel boendemiljö för dig och din familj. Med ett perfekt läge och en lång lista av förbättringar är detta hem den perfekta kombinationen av stil, funktion och praktiskt boende. Renoveringen har gett denna villa en ny identitet och en känsla av fräschör. Ett nytt tak med takstolar och isolering, tillsammans med utbytta fönster, säkerställer att huset är energieffektivt och välisolerat. Den nya fasaden ger huset en modern och inbjudande utstrålning. Väl inne i huset möts du av en rymlig hall med golvvärme, vilket ger en varm och inbjudande känsla direkt från tröskeln. Det moderna köket, utrustat med de senaste apparaterna och bekvämligheterna, blir hjärtat av hemmet. De två nya badrummen och det nyrenoverade duschrummet lägger till både stil och praktisk funktion. Det ljusa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Den nybyggda inglasade altanen blir ett förlängning av vardagsrummet och ger dig möjlighet att njuta av trädgården året om. Den moderna bergvärmen från 2016 och fiberanslutningen ger dig en bekväm och uppkopplad livsstil. Översidan har omdränerats för att säkerställa att fukt inte blir ett problem. Entrévåningen erbjuder två bekväma sovrum och en genomtänkt planlösning. Övervåningen har genomgått en total förvandling och inkluderar ett nytt badrum och två sovrum, varav ett kan användas som ett rymligt allrum eller arbetsplats. Källarplanet har en tvättstuga, teknikrum och förråd, samt ett större rum med egen ingång som är perfekt för ett aktivitetsrum eller ett hemmakontor. Sammanfattningsvis är denna villa i Västerhus en pärla som har blomstrat efter renoveringen. Här kan du njuta av moderna bekvämligheter och rymliga ytor, allt med närhet till naturen och samtidigt ha en enkel åtkomst till stadsfaciliteter. Tveka inte att ta chansen att äga detta drömhem. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ett nytt kapitel av ditt liv!

  • Plus
Aggösundet 139, null, Örnsköldsviks kommun

Aggösundet 139

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
1 500 000 kr
72 + 12 m²
5 rum
2 912 m² tomt

Drömmer du om en fridfull plats att kalla "sommarstuga" året om? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig. Detta charmiga fritidshus i Aggösundet 139 erbjuder inte bara ett fantastiskt läge vid sandstranden i Aggösundet, utan även en bekväm och funktionell boendemiljö. På entrévåningen möts du av en ombonad och hemtrevlig atmosfär, här finns ett sovrum, badrum, välutrustat kök samt vardagsrum med eldstad. Övervåningen är charmig med två stycken sovrum som erbjuder den perfekta platsen för avkoppling och ro. Här kan du vakna upp till utsikten över det glittrande havet och känna hur lugnet infinner sig. Fritidshusets utomhusområden är perfekta för lek och fest. De fina uteplatserna erbjuder utmärkta möjligheter för utomhusmiddagar, avkoppling med en god bok eller bara för att njuta av den friska luften. Utsikten över Aggösundets vackra sandstrand och det glittrande vattnen skapar en magisk atmosfär. Gemensamt djupborrat vatten samt enskild trekammarbrunn, eldstad med insatskamin samt en inglasad altan och uteplats där man kan sitta och njuta av många härliga soltimmar och den fina vyn över sundet. Stor plan tomt på ca 3000 kvm med gäststuga och redskapsbod. Fantastisk sandstrand bara ett stenkast från fastigheten. Fiber finns. Detta fritidshus är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Oavsett om du längtar efter ett avkopplande veckoslut eller en lugn vardagsflykt, så erbjuder Aggösundet 139 allt du behöver. Missa inte chansen att äga detta unika fritidshus. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ditt nya paradis!

  • Plus
Bruksvägen 58, null, Örnsköldsviks kommun

Bruksvägen 58

Villa
Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
595 000 kr
120 + 72 m²
4 rum
992 m² tomt

Välkommen till Bruksvägen 58 och denna strandnära villa med ett mycket bra läge i Husum! Bara ett stenkast från stranden ligger denna fastighet med en stor potential för den som vill skapa sin egna stil. Magisk utsikt med ett bra söderläge. Uppvärmning via bergvärme. Varmt välkommen på visning!

Fälludden 213, Fälludden, Örnsköldsviks kommun

Fälludden 213

Tomt
Fälludden, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
675 000 kr
2 254 m² tomt

Här har ni ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna strandnära tomt med havsutsikt i bästa solläge cirka 20 minuter med bil ifrån Örnsköldsviks centrum. Här är det perfekta området för den som vill ha ett lugnare liv men med närhet till centrum. Tomten har ett mycket bra läge utan trafik då den ligger som sista fastighet efter Fälluddens väg. Läget och tomten passar utmärkt för både fritidshus och permanentboende. Vatten och avlopp till tomtgräns kommer att ingå. Vägföreningen har gatubelysning.

Domsjövägen, Vårby, Örnsköldsviks kommun

Domsjövägen

Tomt
Vårby, Örnsköldsviks kommun
ERA Mäklarbyrå
695 000 kr
6 459 m² tomt

Markområde på 6 459 kvm med ett högt och fint läge i Vårby. Fin utsikt över fjärden och hamninloppet. Möjlighet finns till att avstycka tre till fyra stycken villatomter på marken. Kommunalt vatten och avlopp finns i närliggande område. Fiberkabel finns vid tomtgräns. I direkt anslutning till området finns elljusspår med ländskidspår vintertid. Busshållplats finns nere vid vägen. Från markområdet är det cirka 3 km till skola och förskola, 4 km till mataffär i Sund , 7 km in till Örnsköldsviks centrum samt 7 km till havsbad i Gullvik. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 19