Properties & Partners Nacka

Properties & Partners Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsövägen 8C, Baggensudden, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Skogsövägen 8C

Lägenhet
Baggensudden, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
8 500 000 kr
99 m²
2 rum
vån 2/2
6 206 kr/mån
85 859 kr/m²

I BRF Moranviken, granne med havet och Baggensfjärden, ligger denna unika och trivsamma stora bostad om 99 kvm. Med två balkonger, sjöutsikt, braskamin och fönster i fyra väderstreck är detta en riktig drömbostad i Saltsjöbaden. Med sina 4.6 meter i takhöjd och stora fönsterpartier ges lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och rymdkänsla. Här finns idag ett rymligt vardagsrum i vinkel, kök med stor matplats och sjöutsikt, ett sovrum, helkaklat badrum, tvättstuga, gäst-wc. Möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum. Till lägenheten hör två förråd samt en carport-plats med motorvärmare och möjlighet till ladd-box. Båtplats vid föreningens brygga. BRF Moranviken är ett exklusivt område som ritades av arkitekt Ulf Gillberg och uppfördes av Skanska år 2001. Föreningen, som äger marken och sjötomten, är omgiven av vackra planteringar och gräsytor. Egen brygga med segelbåtsdjup och badplats. Läget kan inte bli bättre – granne med havet och Skogsö Naturreservat, samt med närhet till kommunikationer och Saltsjöbadens Centrum. Denna bostadsrätt är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en unik möjlighet att bo nära havet i en mycket välskött förening med låg belåning, i en av Stockholms vackraste kustnära områden!

  • Balkong
  • Hiss
Ljuskärrsvägen 89, Ljuskärrsberget, Nacka kommun
Ljuskärrsvägen 89, Ljuskärrsberget, Nacka kommun, bild 2
Ljuskärrsvägen 89, Ljuskärrsberget, Nacka kommun, bild 3

Ljuskärrsvägen 89

Lägenhet
Ljuskärrsberget, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
2 990 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 2/2
4 727 kr/mån
38 432 kr/m²

Välkommen till denna härligt ljusa 3:a med bästa läge, balkong i söder och fri utsikt mot skog och golfbana. Här bor man tyst, utan insyn och med naturen inpå knuten. Lägenheten är i mycket gott skick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljusinsläpp från två håll bidrar till en känsla av rymd. Entré med gott om förvaring, vardagsrum med utgång till balkong där man njuter av sol hela dagen fram till sen eftermiddag. Kök med fönster mot innergård, ljusa köksluckor och gott om förvaring, arbetsbänkar i massivt trä, fina vitvaror i mycket gott skick. Två rymliga sovrum med fasta garderober i varje rum. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork. Lummig innergård som erbjuder både lekplats för de små och grillplats för de vuxna. Bättre än så här kan man inte bo på Ljuskärrsberget! Ljuskärrsberget är en populär, välskött förening med låga byggnader i två plan och med trivsamma grönskande gårdar och bilfria promenadvägar genom området. På området finns förskola, garage och tvättstuga. På kort gångavstånd finns Saltsjöbadens Centrum med sitt stora utbud av affärer och service, samt Tippens station där Saltsjöbanan går till Slussen/Henriksdal. I närheten finns Saltsjöbadens golfklubb, hela Erstaviks Naturreservat samt bad vid Lundsjön.

  • Premium
  • Balkong
Torsvägen 67, Neglinge, Nacka kommun

Torsvägen 67

Lägenhet
Neglinge, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
3 195 000 kr
78 m²
3.5 rum
5 854 kr/mån
40 962 kr/m²

* VISAS SÖND 28/4 KL 13:00-13:30 * Välkommen till denna nyligen renoverade, rymliga och moderna 3.5a bekvämt belägen på entréplan och med den lummiga gröna Lokparken utanför! Här bor man i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök i en rymlig bostad med bästa läge mitt i mysiga Neglinge. * Modern planlösning * Smakfullt renoverat * Helkaklat badrum med dusch * 3 bra sovrum * Gott om förvaring * Parkeringsmöjlighet för el-bil * Hiss&Förråd Hela lägenheten är nyligen renoverad med ljusa, enhetliga golv och målade väggar. Centralt i bostaden finns det stora vardagsrummet och köket öppen planlösning så här finns gott om plats för umgänge för familjen. Vardagsrummet är lättmöblerat, och här finns plats för stor soffgrupp intill vackra burspråket som släpper in mängder med ljus. Köket är stilrent och smakfullt iordningsställt med full utrustning och med mycket gott om arbetsytor och förvaring. Här finns gott om plats för stort matbord. Lägenheten har två sovrum, samt ytterligare ett rum som kan nyttjas som sovrum eller arbetsrum. Samtliga har bra plats för säng och förvaring. I bostaden finns också ett fräscht helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg. Föreningen är välskött med bra ekonomi och är en av de få fastigheterna i Neglinge som har hiss i huset och en stor egen parkeringsplats för medlemmarna. På baksidan av huset finns en underbar, avskild trädgård med gräsmatta, odlingsmöjligheter samt utemöbler som de boende i huset kan nyttja. Stor tvättstuga med flera maskiner, samt stort förråd i entréplan. I månadsavgiften ingår både bredband och parkeringsplats. Laddstolpe för elbil finns att tillgå mot en extra månadskostnad (kostnad för el tillkommer). Bostaden ligger mitt i Neglinge, med kort gångavstånd till Neglinge Station där Saltsjöbanan (för tillfället ersatt med buss) tar dig till Stockholm på ca 25 minuter. I området finns populära Lokparken, mysiga bageri Kringelgården och trivsamma Restaurang Handelshuset. Här finns också Neglinge Skola (F-6) samt flertalet förskolor. På kort gångavstånd finns härliga bad och båtliv vid Baggensfjärden, sportarena med padel-banor, simhall och fotbollsplan, samt Skogsö Naturreservat. I Saltsjöbadens Centrum finns gott om affärer och närservice.

Visar alla 3