Mäklare Ebba Stenport Taesler

Ebba Stenport Taesler

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vinterbrinksvägen 23, Igelbodaplatån, Nacka kommun
  • Sön 26 maj kl 14:00
Vinterbrinksvägen 23, Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 2
Vinterbrinksvägen 23, Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 3

Vinterbrinksvägen 23

Lägenhet
Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
2 295 000 kr
49 m²
2 rum
2 930 kr/mån
46 837 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna tvåa med stor uteplats och med en låg månadsavgift i en av Nackas bästa föreningar! Lägenheten nyproducerades och blev inflyttningsklar 2023, så här är det bara att flytta in. Här bor man med 2.70 i takhöjd, exklusiva och smakfulla materialval och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Takhöjden och de stora fönstren gör det lilla extra till känslan i bostaden. Vardagsrummet har plats för både köksvägg med all utrustning, liksom soffgrupp. Utanför vardagsrummet ligger den stora uteplatsen, helt utan insyn. Sovrummet rymmer dubbelsäng och i anslutning finns en stor klädkammare med fönster som även kan användas som t.ex. kontor. Badrummet är helkaklat i sobra material och här finns dusch och tvättmaskin. Lägenheten ligger otroligt bekvämt till med ingång från varmgarage och med närhet till tvättstugan. Vill du bo med låg avgift i en välskött förening med närhet till centrum, natur och kommunikationer har du hittat rätt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Svartkärrsvägen 28, Igelbodaplatån, Nacka kommun

Svartkärrsvägen 28

Lägenhet
Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
3 195 000 kr
73 m²
3 rum
4 260 kr/mån
43 767 kr/m²

Med helt avskilt gavelläge och stor uteplats i väster med sol från lunch till sena kvällen belägen mot grönskande äppel-lund finns denna nyproducerade, moderna trea nu till salu. Här har man härlig rymdkänsla tack vare 2.70 i takhöjd samt stora fönsterpartier i väst för maximalt ljusinsläpp. Bostaden håller mycket hög kvalitet och här är allt byggt med hållbara, smakfulla materialval. Alla köksstommar och garderober är från HTH, maskinerna i köket från Bosch och golven är antingen kalkstensmönstrad klinker eller vitlaserade parkettgolv. Här bor man ytterst bekvämt i en förening med låg månadsavgift nära naturen, kommunikationer och Saltsjöbadens Centrum.

  • Uteplats
  • Hiss
Freyvägen 8B, 1tr, Neglinge, Nacka kommun
  • Sön 26 maj
Freyvägen 8B, 1tr, Neglinge, Nacka kommun, bild 2
Freyvägen 8B, 1tr, Neglinge, Nacka kommun, bild 3

Freyvägen 8B, 1tr

Lägenhet
Neglinge, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
3 450 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
5 100 kr/mån
51 493 kr/m²

Stilsäkert totalrenoverad 60-tals 3:a med insynsskyddad balkong i väster mitt i Neglinges idylliska villakvarter. * Nyligen renoverad i smakfulla material * Vackra originaldetaljer har bevarats * Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster * Balkong i väster med utsikt över villakvarteren * Möjlig 4:a * Gott om förvaring * Gavel-läge utan insyn * Parkering på gården * Stambytt fastighet med god ekonomi Välkommen till denna mysiga, välplanerade 3a utöver det vanliga! Här har allt minutiöst renoverats de senaste åren och där de välbevarade originaldetaljerna så som ekparkett i vardagsrum och fönsterbrädor i kalksten förstärker 60-tals känslan. Lägenheten ligger en trappa upp och har fönster i två väderstreck, helt utan insyn, och med balkong i väster med utsikt över villakvarteren. I entréhallen, bakom vitmålad säkerhetsdörr, finns platsbyggd nisch för kappavhängning, en separat klädkammare samt plats för hallmöbel. Rakt fram når man det välplanerade, trivsamma köket med en mysig bistrohörna för morgonkaffet. Innanför köket ligger ett av lägenhetens sovrum med gott om garderober och fönster mot gården. Utanför står ett stort körsbärsträd, vilket ger en underbar rofylld känsla. Från hallen når man det helkaklade och stambytta badrummet i sobra materialval. Här finns dusch bakom glasväggar, tvättmaskin, handdukstork och golvvärme samt ett fönster för ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt och här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når man balkongen i väster. Här njuter man av eftermiddags- och kvällssolen under tak i ett skyddat läge samt utan insyn. Innanför vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum, med gott om plats för dubbelsäng och arbetshörna. Möjlighet finns för den som vill att dela av detta rum till två mindre sovrum. I hela lägenheten ligger enhetlig, vacker rutparkett på golven. På gården finns föreningens mysiga pergola för de boende att nyttja, här finns också parkeringplatser för de boende. I källaren finns förråd, föreningens tvättstuga samt lokaler som föreningen hyr ut. En kort promenad bort ligger både Igelboda Station och Neglinge Station, från vilka Saltsjöbanans tåg (tillsvidare ersatt med buss) på ca 25 min snabbt tar dig till Stockholms innerstad. I kvarteret finns även mysiga bageri Kringelgården och trivsamma Handelshuset restaurang. Neglinge är en idyllisk del av Saltsjöbaden, där man bor mitt i mysiga villakvarter, med omedelbar närhet till Skogsö naturreservat, båtbryggor och med gångavstånd till salta bad i Baggensfjärden. Saltsjöbadens Centrum med sitt breda utbud av affärer och närservice ligger på bekvämt gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
Svartkärrsvägen 30, Igelbodaplatån, Nacka kommun

Svartkärrsvägen 30

Lägenhet
Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
2 950 000 kr
86 m²
3 rum
vån 0/4
4 908 kr/mån
34 302 kr/m²

* Solig uteplats mot grönskande gård * Två sovrum helt utan insyn * Stambytt, helkaklat badrum * Gäst-wc * Grovkök m tvättmaskin&torktumlare * Hiss&Varmgarage i huset * Välskött förening med låg belåning! Äntligen en trea med trivsam uteplats till salu i välskötta BRF Igelbodaplatån! Här bor man i en välplanerad, rymlig trea på 86kvm. Stort vardagsrum med utgång till uteplats i öster med sol från morgon till efter lunch mot föreningens lummiga gård, väldisponerat kök med stor matplats intill fönster mot uteplatsen. Stambytt, helkaklat badrum. Två sovrum med fritt, högt läge som båda vetter mot grönska helt utan insyn. Det stora sovrummet har hel garderobsvägg och det mindre har två platsbyggda garderober. Separat gäst-wc samt grovkök intill köket med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett rejält förråd utanför ytterdörren. Hiss till varmgarage med flertalet laddplatser, samt sopnedkast. Mycket välskött förening med låg belåning där fiber ingår i avgiften. Föreningen har solceller på taken, vilket ger mycket förmånlig hushållsel för de boende. Gångavstånd till både Centrum och kommunikationer, samt med naturen utanför. Ett mycket bekvämt boende i en av Nackas mest välskötta föreningar!

  • Uteplats
  • Hiss
Torsvägen 67, Neglinge, Nacka kommun

Torsvägen 67

Lägenhet
Neglinge, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
3 195 000 kr
78 m²
3.5 rum
5 854 kr/mån
40 962 kr/m²

* VISAS SÖND 26/5. RING 0723-031130 FÖR VISNINGSTID * Välkommen till denna nyligen renoverade, rymliga och moderna 3.5a bekvämt belägen på entréplan och med den lummiga gröna Lokparken utanför! Här bor man i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök i en rymlig bostad med bästa läge mitt i mysiga Neglinge. * Modern planlösning * Smakfullt renoverat * Helkaklat badrum med dusch * 3 bra sovrum * Gott om förvaring * Parkeringsmöjlighet för el-bil * Hiss&Förråd Hela lägenheten är nyligen renoverad med ljusa, enhetliga golv och målade väggar. Centralt i bostaden finns det stora vardagsrummet och köket öppen planlösning så här finns gott om plats för umgänge för familjen. Vardagsrummet är lättmöblerat, och här finns plats för stor soffgrupp intill vackra burspråket som släpper in mängder med ljus. Köket är stilrent och smakfullt iordningsställt med full utrustning och med mycket gott om arbetsytor och förvaring. Här finns gott om plats för stort matbord. Lägenheten har två sovrum, samt ytterligare ett rum som kan nyttjas som sovrum eller arbetsrum. Samtliga har bra plats för säng och förvaring. I bostaden finns också ett fräscht helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg. Föreningen är välskött med bra ekonomi och är en av de få fastigheterna i Neglinge som har hiss i huset och en stor egen parkeringsplats för medlemmarna. På baksidan av huset finns en underbar, avskild trädgård med gräsmatta, odlingsmöjligheter samt utemöbler som de boende i huset kan nyttja. Stor tvättstuga med flera maskiner, samt stort förråd i entréplan. I månadsavgiften ingår både bredband och parkeringsplats. Laddstolpe för elbil finns att tillgå mot en extra månadskostnad (kostnad för el tillkommer). Bostaden ligger mitt i Neglinge, med kort gångavstånd till Neglinge Station där Saltsjöbanan (för tillfället ersatt med buss) tar dig till Stockholm på ca 25 minuter. I området finns populära Lokparken, mysiga bageri Kringelgården och trivsamma Restaurang Handelshuset. Här finns också Neglinge Skola (F-6) samt flertalet förskolor. På kort gångavstånd finns härliga bad och båtliv vid Baggensfjärden, sportarena med padel-banor, simhall och fotbollsplan, samt Skogsö Naturreservat. I Saltsjöbadens Centrum finns gott om affärer och närservice.

Visar alla 5