Mäklare Ebba Stenport Taesler

Ebba Stenport Taesler

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ljuskärrsvägen 97, Ljuskärrsberget, Nacka kommun
  • Sön 4 aug kl 15:15

Ljuskärrsvägen 97

Lägenhet
Ljuskärrsberget, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
1 795 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån -1/2
3 731 kr/mån
40 337 kr/m²

Med bästa läge på uteplatsen - här får man sol hela dagen - finns denna renoverade, mysiga etta på Ljuskärrsberget! * Soldränkt uteplats med både gräsmatta och trädäck * Modernt kök * Ingen insyn * Radhuskänsla * Nära Centrum och Natur Vill du bo med radhuskänsla, men ändå bekvämt i bostadsrätt? Här finns nu möjlighet att köpa denna mysiga etta med härlig uteplats i bästa sydvästläge och med högt och fritt läge. Uteplatsen är helt utan insyn, och här finns både gräsmatta, möjlighet till odling samt trädäck för utemöbler. Lägenheten är välplanerad med rymlig hall med garderober, renoverat kök med matplats vid fönster, helkaklat badrum med badkar samt ett stort vardagsrum med möjlighet till avskild sovdel. Ljuskärrsberget är en populär förening med närhet till både Saltsjöbadens Centrum och till naturen.

  • Plus
  • Uteplats
Vinterbrinksvägen 23, Igelbodaplatån, Nacka kommun
Vinterbrinksvägen 23, Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 2
Vinterbrinksvägen 23, Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 3

Vinterbrinksvägen 23

Lägenhet
Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
2 295 000 kr
49 m²
2 rum
2 930 kr/mån
46 837 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna tvåa med stor uteplats och med en låg månadsavgift i en av Nackas bästa föreningar! Lägenheten nyproducerades och blev inflyttningsklar 2023, så här är det bara att flytta in. Här bor man med 2.70 i takhöjd, exklusiva och smakfulla materialval och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Takhöjden och de stora fönstren gör det lilla extra till känslan i bostaden. Vardagsrummet har plats för både köksvägg med all utrustning, liksom soffgrupp. Utanför vardagsrummet ligger den stora uteplatsen, helt utan insyn. Sovrummet rymmer dubbelsäng och i anslutning finns en stor klädkammare med fönster som även kan användas som t.ex. kontor. Badrummet är helkaklat i sobra material och här finns dusch och tvättmaskin. Lägenheten ligger otroligt bekvämt till med ingång från varmgarage och med närhet till tvättstugan. Vill du bo med låg avgift i en välskött förening med närhet till centrum, natur och kommunikationer har du hittat rätt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Svartkärrsvägen 30, Igelbodaplatån, Nacka kommun

Svartkärrsvägen 30

Lägenhet
Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
2 950 000 kr
86 m²
3 rum
vån 0/4
4 908 kr/mån
34 302 kr/m²

* Solig uteplats mot grönskande gård * Två sovrum helt utan insyn * Stambytt, helkaklat badrum * Gäst-wc * Grovkök m tvättmaskin&torktumlare * Hiss&Varmgarage i huset * Välskött förening med låg belåning! Äntligen en trea med trivsam uteplats till salu i välskötta BRF Igelbodaplatån! Här bor man i en välplanerad, rymlig trea på 86kvm. Stort vardagsrum med utgång till uteplats i öster med sol från morgon till efter lunch mot föreningens lummiga gård, väldisponerat kök med stor matplats intill fönster mot uteplatsen. Stambytt, helkaklat badrum. Två sovrum med fritt, högt läge som båda vetter mot grönska helt utan insyn. Det stora sovrummet har hel garderobsvägg och det mindre har två platsbyggda garderober. Separat gäst-wc samt grovkök intill köket med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett rejält förråd utanför ytterdörren. Hiss till varmgarage med flertalet laddplatser, samt sopnedkast. Mycket välskött förening med låg belåning där fiber ingår i avgiften. Föreningen har solceller på taken, vilket ger mycket förmånlig hushållsel för de boende. Gångavstånd till både Centrum och kommunikationer, samt med naturen utanför. Ett mycket bekvämt boende i en av Nackas mest välskötta föreningar!

  • Uteplats
  • Hiss
Torsvägen 67, Neglinge, Nacka kommun

Torsvägen 67

Lägenhet
Neglinge, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
3 195 000 kr
78 m²
3.5 rum
5 854 kr/mån
40 962 kr/m²

* RING 0723-031130 FÖR VISNINGSTID * Välkommen till denna nyligen renoverade, rymliga och moderna 3.5a bekvämt belägen på entréplan och med den lummiga gröna Lokparken utanför! Här bor man i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök i en rymlig bostad med bästa läge mitt i mysiga Neglinge. * Modern planlösning * Smakfullt renoverat * Helkaklat badrum med dusch * 3 bra sovrum * Gott om förvaring * Parkeringsmöjlighet för el-bil * Hiss&Förråd Hela lägenheten är nyligen renoverad med ljusa, enhetliga golv och målade väggar. Centralt i bostaden finns det stora vardagsrummet och köket öppen planlösning så här finns gott om plats för umgänge för familjen. Vardagsrummet är lättmöblerat, och här finns plats för stor soffgrupp intill vackra burspråket som släpper in mängder med ljus. Köket är stilrent och smakfullt iordningsställt med full utrustning och med mycket gott om arbetsytor och förvaring. Här finns gott om plats för stort matbord. Lägenheten har två sovrum, samt ytterligare ett rum som kan nyttjas som sovrum eller arbetsrum. Samtliga har bra plats för säng och förvaring. I bostaden finns också ett fräscht helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg. Föreningen är välskött med bra ekonomi och är en av de få fastigheterna i Neglinge som har hiss i huset och en stor egen parkeringsplats för medlemmarna. På baksidan av huset finns en underbar, avskild trädgård med gräsmatta, odlingsmöjligheter samt utemöbler som de boende i huset kan nyttja. Stor tvättstuga med flera maskiner, samt stort förråd i entréplan. I månadsavgiften ingår både bredband och parkeringsplats. Laddstolpe för elbil finns att tillgå mot en extra månadskostnad (kostnad för el tillkommer). Bostaden ligger mitt i Neglinge, med kort gångavstånd till Neglinge Station där Saltsjöbanan (för tillfället ersatt med buss) tar dig till Stockholm på ca 25 minuter. I området finns populära Lokparken, mysiga bageri Kringelgården och trivsamma Restaurang Handelshuset. Här finns också Neglinge Skola (F-6) samt flertalet förskolor. På kort gångavstånd finns härliga bad och båtliv vid Baggensfjärden, sportarena med padel-banor, simhall och fotbollsplan, samt Skogsö Naturreservat. I Saltsjöbadens Centrum finns gott om affärer och närservice.

Visar alla 4