Properties & Partners Nacka

Properties & Partners Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vinterbrinksvägen 9, Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun
Vinterbrinksvägen 9, Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 2
Vinterbrinksvägen 9, Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 3

Vinterbrinksvägen 9

Lägenhet
Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
4 800 000 kr
120,6 m²
5 rum
vån 2/4
6 638 kr/mån
39 801 kr/m²

Varmt välkommen till denna 5:a, en trappa upp i huset. Lägenheten har ett fint söderläge med möblerbar balkong. Idag disponeras bostaden med två sovrum, ett arbetsrum, en matsalsdel med bibliotek och ett stort vardagsrum som gör denna lägenhet lämplig både för barnfamilj och ett par. Välutrustat kök med gott om skåp och arbetsytor, fina vitvaror. Helkaklat badrum med dusch, gäst-wc och ett tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett rejält förråd utanför ytterdörren. Hiss till varmgarage med flertalet laddplatser, samt sopnedkast. Mycket välskött förening med låg belåning där fiber ingår i avgiften. Föreningen har solceller på taken, vilket ger mycket förmånlig hushållsel för de boende. Gångavstånd till både Centrum och kommunikationer, samt med naturen utanför. Ett mycket bekvämt boende i en av Nackas mest välskötta föreningar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Freyvägen 8A, Nacka.Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun
Freyvägen 8A, Nacka.Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun, bild 2
Freyvägen 8A, Nacka.Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun, bild 3

Freyvägen 8A

Lägenhet
Nacka.Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
2 850 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
5 100 kr/mån
42 537 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt ombyggda trea som tidigare var en tvåa, nu med en optimal planlösning och stilfulla renoveringar. Lägenheten har tre rum varav två sovrum, vardagsrum med modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket, som är helt nytt och från IKEA, är utrustat med alla nödvändigheter inklusive integrerad kyl och frys, spishäll, ugn, ny fläkt, samt en elegant vinkyl. Från det stora sovrummet når du direkt ut till en västvänd balkong där du kan njuta av kvällssolen. Dessutom finns här en rymlig walk-in closet som ger gott om förvaringsutrymme. Det andra sovrummet är stort o ljust och kan ev. inredas till två mindre barnrum. Badrummet är nyligen renoverat med dusch samt plats för tvättmaskin. Lägenheten ligger i ett charmigt område omgivet av villakvarter, nära det populära Kringelgårdens bageri. Du har även nära till både tåg- och busstation med smidiga förbindelser in till Stockholm, samt till flera badplatser för sommarens dopp. Bostadsrättsföreningen är välskött och erbjuder parkeringsplatser på innergården samt en stor gemensam tvättstuga för medlemmarna. Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett hem med genomtänkta detaljer, modernt kök, och balkong med kvällssol i ett lugnt och attraktivt område.

  • Premium
Sturevägen 1c, 1/2 tr, Nacka, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun

Sturevägen 1c, 1/2 tr

Lägenhet
Nacka, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
2 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 361 kr/mån
42 288 kr/m²

Smakfullt renoverad, ljus och mycket välplanerad 2.a med söderbalkong mitt i mysiga Neglinge! Här bor man bekvämt med rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söder, trivsamt renoverat kök med matplats, stort sovrum och helkaklat badrum med dusch. Här finns fina originaldetaljer bevarade så som klassisk rutparkett och fönsterbrädor i kolmårdsmarmor. Gott om förvaring i garderober och klädkammare. Till lägenheten hör ett källarförråd samt matkällarförråd. Lägenheten ligger mitt i mysiga Neglinge med kort gångavstånd till kommunikationer, centrum, hav och natur. Avgiftsfri parkering på gatan. I kvarteret finns både populärt bageri och lekplats. Ett perfekt boende i en välskött förening med bra ekonomi!

  • Plus
  • Balkong
Freyvägen 8B, 2tr, Nacka, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun
Freyvägen 8B, 2tr, Nacka, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun, bild 2
Freyvägen 8B, 2tr, Nacka, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun, bild 3

Freyvägen 8B, 2tr

Lägenhet
Nacka, Saltsjöbaden - Neglinge, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
3 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
5 100 kr/mån
50 672 kr/m²

Stilsäkert totalrenoverad 60-tals 3:a med insynsskyddad balkong i väster mitt i Neglinges idylliska villakvarter. * Nyligen renoverad i smakfulla material * Vackra originaldetaljer har bevarats * Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster * Balkong i väster med utsikt över villakvarteren * Möjlig 4:a * Gott om förvaring * Gavel-läge utan insyn * Parkering på gården * Stambytt fastighet med god ekonomi Välkommen till denna mysiga, välplanerade 3a utöver det vanliga! Här har allt minutiöst renoverats de senaste åren och där de välbevarade originaldetaljerna så som ekparkett i vardagsrum och fönsterbrädor i kalksten förstärker 60-tals känslan. Lägenheten ligger en trappa upp och har fönster i två väderstreck, helt utan insyn, och med balkong i väster med utsikt över villakvarteren. I entréhallen, bakom vitmålad säkerhetsdörr, finns platsbyggd nisch för kappavhängning, en separat klädkammare samt plats för hallmöbel. Rakt fram når man det välplanerade, trivsamma köket med en mysig bistrohörna för morgonkaffet. Innanför köket ligger ett av lägenhetens sovrum med gott om garderober och fönster mot gården. Utanför står ett stort körsbärsträd, vilket ger en underbar rofylld känsla. Från hallen når man det helkaklade och stambytta badrummet i sobra materialval. Här finns dusch bakom glasväggar, tvättmaskin, handdukstork och golvvärme samt ett fönster för ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt och här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når man balkongen i väster. Här njuter man av eftermiddags- och kvällssolen under tak i ett skyddat läge samt utan insyn. Innanför vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum, med gott om plats för dubbelsäng och arbetshörna. Möjlighet finns för den som vill att dela av detta rum till två mindre sovrum. I hela lägenheten ligger enhetlig, vacker rutparkett på golven. På gården finns föreningens mysiga pergola för de boende att nyttja, här finns också parkeringplatser för de boende. I källaren finns förråd, föreningens tvättstuga samt lokaler som föreningen hyr ut. En kort promenad bort ligger både Igelboda Station och Neglinge Station, från vilka Saltsjöbanans tåg (tillsvidare ersatt med buss) på ca 25 min snabbt tar dig till Stockholms innerstad. I kvarteret finns även mysiga bageri Kringelgården och trivsamma Handelshuset restaurang. Neglinge är en idyllisk del av Saltsjöbaden, där man bor mitt i mysiga villakvarter, med omedelbar närhet till Skogsö naturreservat, båtbryggor och med gångavstånd till salta bad i Baggensfjärden. Saltsjöbadens Centrum med sitt breda utbud av affärer och närservice ligger på bekvämt gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
Vinterbrinksvägen 29, Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun
Vinterbrinksvägen 29, Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 2
Vinterbrinksvägen 29, Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun, bild 3

Vinterbrinksvägen 29

Lägenhet
Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
3 650 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/4
4 908 kr/mån
42 442 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade, välplanerade trea med stor härlig uteplats med lugnt läge på Igelbodaplatån i Saltsjöbaden. Här har nuvarande ägare de senaste två åren renoverat lägenheten med nya parkettgolv, målat alla ytskikt, spegeldörrar, nya lister, ny el samt helt nya maskiner och luckor i köket. Uteplatsen är bostadens fantastiska tillgång - här har man både en del med plats för soffgrupp där man kan sitta under tak, samt en stor uteplats med plats för lunchgäster vid utebord. Här finns också plats för planteringar för den som vill odla. Bostaden består av rymligt vardagsrum med utgång till balkong och uteplats, välplanerat kök med stor matplats intill fönster, två sovrum som båda vetter mot grönskan utan insyn och med gott om garderober. Här finns också ett helkaklat, stambytt badrum med dusch, en gäst-wc och en egen tvättstuga intill köket med tvättmaskin. Till lägenheten hör ett rejält förråd utanför ytterdörren. Hiss till varmgarage med flertalet laddplatser, samt sopnedkast. Mycket välskött förening med låg belåning där fiber ingår i avgiften. Föreningen har solceller på taken, vilket ger mycket förmånlig hushållsel för de boende. Gångavstånd till både Centrum och kommunikationer, samt med naturen utanför. Ett mycket bekvämt boende i en av Nackas mest välskötta föreningar!

  • Premium
Vinterbrinksvägen 37, 1tr, Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun

Vinterbrinksvägen 37, 1tr

Lägenhet
Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
4 100 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/4
5 853 kr/mån
38 679 kr/m²

Äntligen en rymlig, renoverad 4.a till salu på populära Igelbodaplatån! Välkommen till denna ljusa, välplanerade och stambytta gavel-4.a med inglasad balkong och trivsamt läge utan insyn på populära Igelbodaplatån. Här bor man med högt läge utan insyn mot grönskan och tystnaden med inglasad balkong med härlig förmiddagssol. Hela lägenheten har byggts om och omsorgsfullt renoverats av nuvarande ägare och har fått enhetliga parkett- eller klinkergolv, fina spegeldörrar och fräscha ytskikt. Alla fönster har fått platsbyggda fönsterbrädor och vackra elementskydd. Badrummet är förstorat från ursprunglig storlek, samt att matplatsen i köket gjort större. Bostaden består av rymligt vardagsrum, välplanerat kök med gott om förvaring och med stor matplats intill fönster. Från köket nås den inglasade balkongen med förmiddagssol. Vidare finns här tre sovrum, helkaklat och stambytt badrum med både badkar och separat duschplats. I bostaden finns också en gäst-wc och ett praktiskt grovkök med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Utanför ytterdörren finns ett rymligt förråd om ca 5.5 kvm. Hiss till varmgarage med låg månadskostnad och biltvättmöjlighet. Här bor man mycket bekvämt med gångavstånd till såväl kommunikationer, naturen och Saltsjöbadens Centrum i en av Nackas mest välskötta föreningar.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skogsövägen 8B, Nacka, Saltsjöbaden - Moranviken, Nacka kommun
Skogsövägen 8B, Nacka, Saltsjöbaden - Moranviken, Nacka kommun, bild 2
Skogsövägen 8B, Nacka, Saltsjöbaden - Moranviken, Nacka kommun, bild 3

Skogsövägen 8B

Lägenhet
Nacka, Saltsjöbaden - Moranviken, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
12 000 000 kr
109 m²
2 rum
vån 2/2
6 648 kr/mån
110 092 kr/m²

I hjärtat av Saltsjöbaden, granne med havet och Baggensfjärden, ligger denna unika och trivsamma bostad om 109kvm. Med fantastisk sjöutsikt över Baggensfjärdens glittrande vatten, en stämningsfull öppen spis, stor balkong med sol från morgon till kväll, och en imponerande takhöjd på 4.6 meter, är detta en unik drömbostad i Saltsjöbaden! Med sina 4.6 meter i takhöjd och stora fönsterpartier ges lägenheten en fantastisk känsla av rymd och öppenhet. Vardagsrummet, med sitt magnifika hörnfönster, ger en härlig utsikt över fjärden. I direkt anslutning ligger matsalen med plats för många middagsgäster. Köket är ljust och välplanerat i smakfulla och hållbara materialval och här finns gott om plats för matbord. Från köket når man den rymliga balkongen med sol hela dagen. I hallen finns både gäst-wc, ett stort förråd och ett sovloft med ståhöjd, vilket ger ett extra rum för övernattande gäst. I den privata delen ligger sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober. Det anslutande, helkaklade badrummet har både badkar, separat dusch och egen tvättstuga. Här finns också en rymlig klädkammare. Till bostaden hör ett stort utomhusförråd samt carport-plats med motorvärmare och ladd-box. I huset finns hiss installerat för bekvämlighet. Som boende i föreningen kan man hyra förmånlig båtplats, samt nyttja bryggorna för underbara bad. BRF Moranviken är ett exklusivt område som ritades av arkitekt Ulf Gillberg och uppfördes av Skanska år 2001. Föreningen, som äger marken och sjötomten, är omgiven av vackra planteringar och gräsytor. Föreningen har en egen brygga där medlemmar kan hyra förmånlig bryggplats, samt nyttja bryggan för bad. Läget kan inte bli bättre – granne med havet och Skogsö Naturreservat, samt med närhet till kommunikationer och Saltsjöbadens Centrum. Denna bostadsrätt är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en unik möjlighet att bo nära havet i en mycket välskött förening med låg belåning, i en av Stockholms vackraste kustnära områden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svartkärrsvägen 30, Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Svartkärrsvägen 30

Lägenhet
Nacka, Saltsjöbaden - Igelbodaplatån, Nacka kommun
Properties & Partners Nacka
2 795 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/4
4 908 kr/mån
32 500 kr/m²

* RING 0723-031130 FÖR VISNING * Solig uteplats mot grönskande gård * Två sovrum helt utan insyn * Stambytt badrum * Gäst-wc * Grovkök m tvättmaskin&torktumlare * Hiss&Varmgarage i huset * Välskött förening med låg belåning! Äntligen en trea med trivsam uteplats till salu i välskötta BRF Igelbodaplatån! Här bor man i en välplanerad, rymlig trea på 86kvm. Stort vardagsrum med utgång till uteplats i öster med sol från morgon till efter lunch mot föreningens lummiga gård, väldisponerat kök med stor matplats intill fönster mot uteplatsen. Stambytt badrum med badkar. Två sovrum med fritt, högt läge som båda vetter mot grönska helt utan insyn. Det stora sovrummet har hel garderobsvägg och det mindre har två platsbyggda garderober. Separat gäst-wc samt grovkök intill köket med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett rejält förråd utanför ytterdörren. Hiss till varmgarage med flertalet laddplatser, samt sopnedkast. Mycket välskött förening med låg belåning där fiber ingår i avgiften. Föreningen har solceller på taken, vilket ger mycket förmånlig hushållsel för de boende. Gångavstånd till både Centrum och kommunikationer, samt med naturen utanför. Ett mycket bekvämt boende i en av Nackas mest välskötta föreningar!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 8