Mäklare Patrik Bergholm

Patrik Bergholm

Om mig

Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik, vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är lyhörd och mycket engagerad. Mitt mål är alltid att få 100 % nöjda kunder och enligt många av mina säljare har jag en förhandlingsförmåga som få mäklare i Sverige besitter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Persögatan 12F, null, Trosa kommun
 • Imorgon kl 13:00
Persögatan 12F, null, Trosa kommun, bild 2
Persögatan 12F, null, Trosa kommun, bild 3

Persögatan 12F

Radhus
Trosa kommun
Properties & Partners Stockholm
5 435 000 kr
116 m²
5 rum
5 115 kr/mån
46 853 kr/m²

På Persögatan 12F saluförs nu detta nyproducerade radhus med 41 kvm takterrass, förening med egen pool och en fantastisk vy över havet och Trosaåns utlopp! Modern arkitektur med stora öppningsbara fönsterpartier, belägen på en höjd omringad av grönskande trädtoppar som förenar fastigheten med omgivningen. Här bor ni på 116 kvm fördelat på två plan med stora öppna ytor och modern interiör från kvalitativa varumärken. Ljust och inbjudande entréplan med social planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående golv i ekparkett, stor balkong i insynsskyddat läge samt helkaklat badrum utrustat bl.a. wc och dusch. Utmärkta förvaringsutrymmen i både förrådsdel och stor klädkammare. En trappa upp finns ett ytterligare badrum med tvätt- och torktumlare, sällskapsyta i form av allrum med fri utsikt, rymlig walk in closet samt 3 bra sovrum i lugnt läge. På taket har ni en svårslagen takterrass med vidsträckt utsikt över Trosas båthamn och de grönskande omgivningarna. Här kan ni njuta av er egna lilla oas och solens värmande strålar från tidig morgon ända fram till solnedgång. Möjlighet finns till båtplats i hamnen. Brf Sjöutsikten är en nyproducerad förening bestående av 27 moderna bostäder fördelade i 5 huskroppar. Här har fullt fokus lagts på livskvalitet och gemensamma ytor så som stort trädäck och eget pool för de boende. Detta kvarter har fått sig en modern och stark identitet som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen och stadens välbevarade arkitektur. Ett stenkast bort ligger Trosas charmiga stadskärna med bl.a. butiker, restauranger, apotek och systembolag. Ca 500 m till närmsta busshållplats och endast 15 min promenad till både skola och förskola. Trygghetspaket inklusive 12 månaders avgiftsfritt ingår vid köp före 2024-06-01. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Eskadervägen 38, 6tr, Näsbypark - Täby, Täby kommun
 • Imorgon kl 11:00
Eskadervägen 38, 6tr, Näsbypark - Täby, Täby kommun, bild 2
Eskadervägen 38, 6tr, Näsbypark - Täby, Täby kommun, bild 3

Eskadervägen 38, 6tr

Lägenhet
Näsbypark - Täby, Täby kommun
Properties & Partners Stockholm
2 495 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 6/8
4 221 kr/mån
42 288 kr/m²

En trivsam hörnlägenhet med högt läge i Näsbyparks centrala delar, solig balkong med vidsträckt utsikt över grönområden & vidare över det glittrande vattnet i Stora Värtan. Genomgående modern standard med stora fönsterpartier i flera väderstreck & ett bra ljusflöde som letar sig in i hemmets alla vrår. Här bor ni med öppen planlösning mellan kök & vardagsrum, helkaklat badrum i neutrala toner & ett rymligt sovrum med plats för stor säng samt goda förvaringsmöjligheter i befintlig garderobsvägg. Trendigt fullutrustat kök med integrerade vitvaror och materialval med extra komfort så som frys med ismaskin samt maskindriven lådfront under diskhon. Här går alla materialval i en mix av harmoniskt dova toner som följer en röd tråd genom hemmets alla rum. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen där ni kan njuta av dagens första kopp i lugn & ro i den härliga förmiddagssolen. Bra förvaringsutrymmen i både garderober & en väl tilltagen walk in closet som rymmer årets fulla uppsättningar av både kläder och skor, potential att nyttjas som hemmakontor eller annat utefter egna önskemål. Brf Torpedbåten nr 2 är en äkta bostadsrättsförening med låg skuld/kvm. Flera parkeringsplatser samt garage. Föreningen har blivit tilldelad utmärkelsen A+ vilket är det näst högsta betyget & innebär en mycket bra ekonomi. Bostaden är belägen i ett lugnt och tryggt område omringad av natursköna omgivningar så som stora grönområden och vackra promenadvägar längs vattnet. Strax utanför bostaden ligger Centralparken som är en stor parkyta med bland annat utomhusbad, lekplatser & odlingslotter. Endast ett par minuter bort ligger Näsbypark Centrum med bl.a. Hemköp, apotek ett flertal restauranger samt Roslagsbanan. På 20 minuter är man på Östermalm. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Persögatan 12R, null, Trosa kommun
 • Imorgon kl 13:00
Persögatan 12R, null, Trosa kommun, bild 2
Persögatan 12R, null, Trosa kommun, bild 3

Persögatan 12R

Radhus
Trosa kommun
Properties & Partners Stockholm
5 695 000 kr
119 m²
4 rum
5 165 kr/mån
47 857 kr/m²

Varmt välkommen till detta nyproducerade radhus med 48 kvm takterrass och fantastisk havsutsikt över vattnet och Trosaåns utlopp! Utmärkt hörnläge med stora fönsterpartier i tre väderstreck, belägen på en höjd omringad av grönskande trädtoppar som förenar arkitekturen med omgivningen. Här bor ni på 119 kvm fördelat på två plan med stora sociala ytor och modern interiör från kvalitativa varumärken. Ljust och inbjudande entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående golv i ekparkett, stor balkong mot havet samt helkaklat badrum utrustat med tvätt- & torktumlare. En trappa upp finns ett ytterligare badrum, sällskapsyta i form av allrum samt 3 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymmen. På taket har ni en svårslagen takterrass med vidsträckt utsikt över Trosas båthamn och de grönskande omgivningarna. Här kan ni njuta av er egna lilla oas och solens värmande strålar från tidig morgon ända fram till solnedgång. Möjlighet finns till båtplats i hamnen. Brf Sjöutsikten är en nyproducerad förening bestående av 27 moderna bostäder fördelade i 5 huskroppar. Här har fullt fokus lagts på livskvalitet och gemensamma ytor så som stort trädäck och eget pool för de boende. Detta kvarter har fått sig en modern och stark identitet som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen och stadens välbevarade arkitektur. Ett stenkast bort ligger Trosas charmiga stadskärna med bl.a. butiker, restauranger, apotek och systembolag. Ca 500 m till närmsta busshållplats och endast 15 min promenad till både skola och förskola. Trygghetspaket inklusive 12 månaders avgiftsfritt ingår vid köp före 2024-06-01. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Sevensvägen 8, Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Sevensvägen 8

Villa
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Properties & Partners Stockholm
7 500 000 kr
121 + 120 m²
951 m² tomt

Varmt välkommen till en väl tilltagen fastighet fördelad på två plan, en grönskande hörntomt och utmärkt läge i trivsamt villaområde. Bostaden består av hela 9 rum med flexibel planlösning varav 5-7 möjliga sovrum. Två entréer och två kök ger goda förutsättningar till extra intäkter i form av uthyrningsdel. Källarplanet består idag av en separat lägenhet med 3 sovrum, allrum, kök med egen entré samt ett badrum med bastu. Entréplanet består av ett ljust och rymligt vardagsrum i anslutning till både matplats och köket, 3 sovrum, 2 badrum, allrum, stor hall samt separat tvättstuga. Från matplatsen har ni utgång till en stor altan som gör det enkelt att duka upp och njuta av många härliga måltider under bar himmel. Plan trädgårdstomt i hörnläge med grönska i form av både buskar och uppväxta träd. Separat garage och plats för en till bil på uppfarten. Här har du chansen att förvärva ditt framtida hem och göra det till ditt eget drömboende. Här bor du bara 15 minuters bilväg från Stockholms innerstad. Lugnt område men ändå centralt med gångavstånd till kommunikationer, barnomsorg och matbutik. Närmaste busshållsplats ligger ca 300 meter bort och i området finns det gott om förskolor och skolor. Huset är i äldre skick och behöver en omfattande renovering. Varmt välkommen på visning.

Persögatan 12P, null, Trosa kommun
 • Imorgon kl 13:00
Persögatan 12P, null, Trosa kommun, bild 2
Persögatan 12P, null, Trosa kommun, bild 3

Persögatan 12P

Lägenhet
Trosa kommun
Properties & Partners Stockholm
4 995 000 kr
126 m²
4 rum
5 295 kr/mån
39 643 kr/m²

Här har du en nyproducerad marklägenhet med separat uthyrningsdel som har egen dörr och entré. Förening med egen pool och en fantastisk vy över havet och Trosaåns utlopp! Modern arkitektur med stora öppningsbara fönsterpartier, belägen på en höjd omringad av grönskande trädtoppar som förenar fastigheten med omgivningen. Här bor ni på 126 kvm på ett plan med stora öppna ytor och modern interiör från kvalitativa varumärken. Ljust och inbjudande plan med social planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående golv i ekparkett, stor balkong i insynsskyddat läge, 2 bra sovrum, helkaklat badrum utrustat bl.a. wc och dusch samt separat tvättstuga. Den möjliga uthyrningsdelen om ca 22 kvm består av en egen hall, badrum med dusch, pentry, vardagsrum samt sovalkov. I anslutning till entréerna finns även ytterligare en egen uteplats som man kan möblera efter eget tycke och smak. Brf Sjöutsikten är en nyproducerad förening bestående av 27 moderna bostäder fördelade i 5 huskroppar. Här har fullt fokus lagts på livskvalitet och gemensamma ytor så som stort trädäck och eget pool för de boende. Detta kvarter har fått sig en modern och stark identitet som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen och stadens välbevarade arkitektur. Ett stenkast bort ligger Trosas charmiga stadskärna med bl.a. butiker, restauranger, apotek och systembolag. Ca 500 m till närmsta busshållplats och endast 15 min promenad till både skola och förskola. Trygghetspaket inklusive 12 månaders avgiftsfritt ingår vid köp före 2024-06-01. Möjlighet finns till båtplats i hamnen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun, bild 2
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun, bild 3

Brageslingan 47, Hus 3-108

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Properties & Partners Stockholm
4 950 000 kr
104 m²
6 rum
25 m² tomt

Fint och välplanerat radhus i områdets södra del. Radhuset har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 25 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ormbackavägen 61, Hus 1-103, null, Järfälla kommun

Ormbackavägen 61, Hus 1-103

Radhus
Järfälla kommun
Properties & Partners Stockholm
7 495 000 kr
174 m²
8 rum
7 191 kr/mån
43 075 kr/m²

Moderna parhus med en noga utstuderad struktur för att skapa en elegant rytm. Dessa bostäder präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier och råa materialval som möter det naturliga i trä och mjuka varma kulörer. Stor trädgård med uteplats i härligt solläge samt invändig totalyta om 191 kvm fördelat på två plan plus inredd vind. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande leverantör, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum varav det ena med separat tvättdel utrustat med tvätt- och torktumlare. 7 möjliga sovrum med fint ljusinsläpp samt gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober. Balkong med direktaccess via två utav sovrummen. Inredd vind med öppet upp till nock och fönster i fyra väderstreck. Här kan du via tillval få till ytterligare sovrum och badrum om så skulle önskas.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Brageslingan 39, Hus 3-103, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 39, Hus 3-103

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Properties & Partners Stockholm
4 800 000 kr
104 m²
6 rum
40 m² tomt

Fina och välplanerade ”back to back” radhus i områdets södra del, där bostäderna ligger placerade med ryggen mot varandra. Radhusen har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 40 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

 • Nyproduktion
Brageslingan 76, Hus 2-102, null, Järfälla kommun

Brageslingan 76, Hus 2-102

Radhus
Järfälla kommun
Properties & Partners Stockholm
5 475 000 kr
114 m²
5 rum
46 m² tomt

Trendiga och mycket stilfulla radhus i gammaldags bymiljö, där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Egen trädgård med uteplats på både fram- och baksida samt invändig totalyta om ca 136 kvm. Öppen social planlösning med generös takhöjd om 3,7 m i kök och vardagsrum. Svårslaget ljusinsläpp till vardera våningsplan via stora fönsterpartier. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum med bland annat dusch, badkar, tvätt- och torktumlare. 3 sovrum med gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober. Balkong med direktaccess via sovrummet på övre plan. Den inredda vinden har öppet upp till nock med en högsta punkt om 4,5 m och stora fönster i två väderstreck. Via vindsvåningen har du även utgång till takterrassen om ca 10 kvm i härligt söderläge. Fasaderna målas i varma ljusa toner och balkongräcken utförs i smide för att ge ett intryck av tyngdlöshet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Ormbackavägen 65, Ormbacka, Järfälla kommun

Ormbackavägen 65

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Properties & Partners Stockholm
fr. 4 800 000 kr
104-174 m²
5-8 rum
46 m² tomt

I Ormbackas natursköna omgivningar uppförs nu ett nytt område med en rik variation av större parhus och mindre radhus. Här utvecklas ett modernt och hållbart bostadsområde där fokus ligger på rekreation och harmoni. Projektet består av 34 bostäder med en totalyta mellan 115-191 kvm per enhet, fördelat på 4-8 rum. Pris från 4 750 000 kr. Planerat tillträde från Q4 2023. Varje enhet har egen trädgård, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, väl tilltagna fönsterpartier, 2 badrum, balkong samt inredd vind. De större radhusen har även ett uppbrutet våningsplan med extra generös takhöjd samt takterrass i härligt söderläge. Samtliga byggnader utförs helt i trä och de stående fasaderna målas i ljusa varma kulörer där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Fönsterindelningen är noga studerad för att skapa en elegant rytm. Här erbjuds en perfekt mix av gemenskap och den personliga integriteten. Idag karaktäriseras området av åkrar och ett öppet landskap med lång historia. Den värdefulla kulturmiljön bevaras inom ramen för den nya detaljplanen. Överallt där det är möjligt skapas optimala förutsättningar för biodiversitet med inslag av nektarväxter. Centralt i området uppförs en gemensam yta för lek och rekreation som blir en social plats att mötas på för alla de boende. Här bor du i moderna hus i gammaldags bymiljö endast ett stenkast från förskola och kommunikationer. I visionerna för Ormbacka planeras även ett bytorg med café, restaurang och butiker. Närmsta pendeltågstation ligger drygt 2 km bort och tar dig till Stockholm C på 18 min. Är du bilburen tar du dig enkelt och smidigt ut på E18. Vänligen anmäl intresse på projektet för att få löpande information om hur projektet utvecklas. http://3dhouse.se/prj/ormbacka/

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10