Mäklare Patrik Bergholm

Patrik Bergholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Porsängsvägen 14, Ingarö, Värmdö kommun

Porsängsvägen 14

Villa
Ingarö, Värmdö kommun
ERA Storstad

9 980 000 kr

229 m²

8 rum

4 950 m² tomt

Välkomna till ett harmoniskt & mycket stilfullt boende i naturskön omgivning. Badrocksavstånd ned till sjön & närhet till både havsbad och egen båtplats. Här bor du i ett praktfullt hem med en slående takhöjd, exklusiva materialval, eldstad och ljusa ytor med öppen planlösning. Stort kök från Ballingslöv med fina mässingsinslag & ett vackert ljusinsläpp via spröjsade fönsterpartier. 3 sovrum, walk-in-closet samt 2 helkaklade badrum med både dusch & badkar. Praktisk och kostnadseffektiv uppvärmning i form utav vattenburen golvvärme i nedre plan samt Nibe luftvärmepump. Huset stod inflyttningsklart från Fiskarhedenvillan i slutet utav 2018. Stor naturtomt om ca 5000 kvm med ett gästhus som hyrs ut & bringar goda intäkter, möjlighet finns att behålla nuvarande hyresgäst. Privat läge med dubbla uppfarter, återvändsgata & helt insynsskyddat från grannar. 10 min promenadväg till skola & förskola. 5 min med bil till närmsta matvarubutik & ca 20 min till Nacka Forum.

 • Balkong
 • Uteplats
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun, bild 2
Brageslingan 47, Hus 3-108, Ormbacka, Järfälla kommun, bild 3

Brageslingan 47, Hus 3-108

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad

4 950 000 kr

104 m²

6 rum

5 531 kr/mån

47 596 kr/m²

Fint och välplanerat radhus i områdets södra del. Radhuset har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 25 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ormbackavägen 61, Hus 1-103, null, Järfälla kommun

Ormbackavägen 61, Hus 1-103

Radhus
Järfälla kommun
ERA Storstad

7 495 000 kr

174 m²

8 rum

7 191 kr/mån

43 075 kr/m²

Moderna parhus med en noga utstuderad struktur för att skapa en elegant rytm. Dessa bostäder präglas av generös takhöjd, stora fönsterpartier och råa materialval som möter det naturliga i trä och mjuka varma kulörer. Stor trädgård med uteplats i härligt solläge samt invändig totalyta om 191 kvm fördelat på två plan plus inredd vind. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande leverantör, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum varav det ena med separat tvättdel utrustat med tvätt- och torktumlare. 7 möjliga sovrum med fint ljusinsläpp samt gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober. Balkong med direktaccess via två utav sovrummen. Inredd vind med öppet upp till nock och fönster i fyra väderstreck. Här kan du via tillval få till ytterligare sovrum och badrum om så skulle önskas.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Brageslingan 39, Hus 3-103, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 39, Hus 3-103

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad

4 800 000 kr

104 m²

6 rum

5 531 kr/mån

46 154 kr/m²

Fina och välplanerade ”back to back” radhus i områdets södra del, där bostäderna ligger placerade med ryggen mot varandra. Radhusen har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 40 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

 • Nyproduktion
Brageslingan 76, Hus 2-102, null, Järfälla kommun

Brageslingan 76, Hus 2-102

Radhus
Järfälla kommun
ERA Storstad

5 475 000 kr

114 m²

5 rum

5 996 kr/mån

48 026 kr/m²

Trendiga och mycket stilfulla radhus i gammaldags bymiljö, där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Egen trädgård med uteplats på både fram- och baksida samt invändig totalyta om ca 136 kvm. Öppen social planlösning med generös takhöjd om 3,7 m i kök och vardagsrum. Svårslaget ljusinsläpp till vardera våningsplan via stora fönsterpartier. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med kvalitativa vitvaror. 2 helkaklade badrum med bland annat dusch, badkar, tvätt- och torktumlare. 3 sovrum med gott om förvaringsutrymme i befintliga garderober. Balkong med direktaccess via sovrummet på övre plan. Den inredda vinden har öppet upp till nock med en högsta punkt om 4,5 m och stora fönster i två väderstreck. Via vindsvåningen har du även utgång till takterrassen om ca 10 kvm i härligt söderläge. Fasaderna målas i varma ljusa toner och balkongräcken utförs i smide för att ge ett intryck av tyngdlöshet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Ormbackavägen 65, Ormbacka, Järfälla kommun

Ormbackavägen 65

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
ERA Storstad

4 800 000 kr

174 m²

8 rum

5 531 kr/mån

I Ormbackas natursköna omgivningar uppförs nu ett nytt område med en rik variation av större parhus och mindre radhus. Här utvecklas ett modernt och hållbart bostadsområde där fokus ligger på rekreation och harmoni. Projektet består av 34 bostäder med en totalyta mellan 115-191 kvm per enhet, fördelat på 4-8 rum. Pris från 4 750 000 kr. Planerat tillträde från Q4 2023. Varje enhet har egen trädgård, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, väl tilltagna fönsterpartier, 2 badrum, balkong samt inredd vind. De större radhusen har även ett uppbrutet våningsplan med extra generös takhöjd samt takterrass i härligt söderläge. Samtliga byggnader utförs helt i trä och de stående fasaderna målas i ljusa varma kulörer där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Fönsterindelningen är noga studerad för att skapa en elegant rytm. Här erbjuds en perfekt mix av gemenskap och den personliga integriteten. Idag karaktäriseras området av åkrar och ett öppet landskap med lång historia. Den värdefulla kulturmiljön bevaras inom ramen för den nya detaljplanen. Överallt där det är möjligt skapas optimala förutsättningar för biodiversitet med inslag av nektarväxter. Centralt i området uppförs en gemensam yta för lek och rekreation som blir en social plats att mötas på för alla de boende. Här bor du i moderna hus i gammaldags bymiljö endast ett stenkast från förskola och kommunikationer. I visionerna för Ormbacka planeras även ett bytorg med café, restaurang och butiker. Närmsta pendeltågstation ligger drygt 2 km bort och tar dig till Stockholm C på 18 min. Är du bilburen tar du dig enkelt och smidigt ut på E18. Vänligen anmäl intresse på projektet för att få löpande information om hur projektet utvecklas. http://3dhouse.se/prj/ormbacka/

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6