Mäklare Anna Johansson

Anna Johansson

Om mig

- Entusiastisk, målmedveten och bra på att kommunicera! - 5/5 stjärnor från tidigare säljare på Hittamäklare! Som mäklare möter jag mina kunder i den situation de befinner sig i och utgår ifrån deras behov och önskemål. Att alltid sträva efter att ge mina kunder bäst betalt och guida dem till det, ser jag som en självklarhet. Det kan vara den största och viktigaste affären man gör i livet och det ska man ha all respekt för. Hör av dig så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Granitvägen 20, Kolla, Kungsbacka kommun
 • Sön 2 jun kl 11:30
Granitvägen 20, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Granitvägen 20, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Granitvägen 20

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
5 526 kr/mån
45 732 kr/m²

Ljuvlig trea med fina tillval i lugnt läge med uteplats mot föreningens mysiga innergård! Bostadens öppna ytor mellan kök och vardagsrum förlängs av uteplatsen som bringar många härliga soltimmar under sommarhalvåret. Här ute växer vackra rosenbuskar upp på vårkanten och det sjuder av fina blommor och växtligheter. Uteplatsen är dessutom försedd med en markis vilket ger möjlighet till skugga de soligaste dagarna. Enhetliga ljusa parkettgolv löper genom samtliga rum och den ljusa färgsättningen bryts stilfullt av med vackra Morris tapeter. Köket är rymligt och praktiskt med vitvaror av hög teknisk standard. Här finns även en extra avlastningsyta bredvid kyl och frys som skärmar av lite mot denna annars öppna ytan mot vardagsrummet. Bostaden har två rymliga sovrum, en praktisk hall med klinkergolv och en klädkammare inredd med både linneskåp och Elfa-system som tar hand om förvaringen. En extra detalj är att samtliga rum har praktiska persienner och dimbar belysning finns i alla rum förutom i sovrummen. Badrummet är helkaklat i behagliga tidlösa toner och är dessutom försett med egen tvättutrustning och en frostad glasdörr som ger extra ljusinsläpp. Drömmer ni om en stilfull och mycket välskött trea i ett lugnt läge i Kolla Parkstad ska ni inte missa den chansen! Inflytt kan ske i November 2024. Kolla Parkstad är ett modernt och citynära område med gröna parker, trevliga kvarter och en känsla av småstadsidyll! Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär, parhus och radhus med småstadscharm. Precis utanför porten finner du både pizzeria och närlivsbutik och ett par hundra meter bort även Coop. Med gång- och cykelavstånd till Kungsbacka innerstad blir vardagen här enkel och bekväm. Den blandade mixen på åldrar i området gör att det finns något som passar de allra flesta. Det finns tre fina förskolor; Kolla Parkstads förskola, Kolla Skogsdunge och Kolla Backe samt grundskolan Kollaskolan (åk F-9). Riktigt goda bussförbindelser tar er in till Kungsbackas centrum på 6 minuter. Annars är en promenad längst med ån att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anna Johansson för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Porfyrvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun
 • Sön 2 jun kl 13:00
Porfyrvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Porfyrvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Porfyrvägen 3

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 190 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
5 677 kr/mån
49 077 kr/m²

Välplanerad och välskött med soldränkt uteplats i söder! Bostadens uteplats om ca 24 kvm är beklädd i behaglig trätrall omringad av både grönska och staket som skärmar av ut mot föreningens lummiga innergård. Här kan ni njuta av solens strålar från morgon till kväll! Invändigt finner ni ljusa luftiga ytor med ett socialt samspel mellan vardagsrum och kök. Köket är praktiskt utformat med gott om förvaringsmöjligheter i både bänk- och väggskåp samt hela tre högskåp. Det inbjudande sovrummet har fått ett lyft med inbyggda garderober som ramar in sängen och ger förutom bra förvaring även en extra mysig sovrumskänsla. Badrummet är helkaklat med egen tvättutrustning och även här gott om förvaring och arbetsyta. I den välkomnande hallen finns en naturlig plats för avhängning samt en garderob och precis utanför entrédörren hyr idag säljaren ett barnvagnsförråd. I övrigt finns lägenhetsförråden belägna på innegården där ett förråd om ca 4 kvm tillhör lägenheten. Innergården har vacker grönska och rofyllda miljöer som öppnar upp för umgängesmöjligheter. I närliggande bostadsområde finner du trevliga promenadstråk och närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. En promenad längst med ån är att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Dioritvägen 1, Kolla, Kungsbacka kommun
 • Sön 2 jun kl 14:00
Dioritvägen 1, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Dioritvägen 1, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Dioritvägen 1

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 511 kr/mån
52 688 kr/m²

Välplanerad tvåa med balkong mitt i Kolla Parkstad, ett perfekt förstagångsboende, övernattningslägenhet eller för pendlaren. Här är ytorna öppna och ljusa med fina ljusa askgolv i alla rum och vitmålade väggar. Ett modernt praktiskt kök med gott om förvaringsutrymmen ligger i öppen planlösning intill vardagsrummet vilket ger en större social yta att umgås på. Vardagsrummet mynnar ut i en balkong som lämpar sig perfekt för morgonkaffet. Sovrummet är stort och luftigt med flera garderober. Det stilfulla badrummet har dessutom egen tvättutrustning som underlättar i vardagen. Innergården har vacker grönska och rofyllda miljöer öppnar upp för umgängesmöjligheter. Vill du utmana vännerna i kubb turnering eller om om du har barn med spring i benen finns en liten gräsplätt på innergården. Närliggande finner du trevliga promenadstråk och närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Johansson för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Monsungatan 77, null, Göteborgs kommun
 • Tis 4 jun kl 18:00
Monsungatan 77, null, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 77, null, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 77

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/8
3 204 kr/mån
72 636 kr/m²

I ett unikt läge näst högst upp i huset i västra delen av Eriksberg erbjuder denna trivsamma tvåa utsikt över älven och Göteborgs hamninlopp! Rymlig inglasad balkong i soligt sydväst/söder läge förlänger utesäsongen och kan med fördel avnjutas året om. Vardagsrummets generösa fönsterpartier ger näst intill en panoramavy över den grönskande Färjenäsparken. Här finns bostadens andra balkong där ni kan njuta av den eftertraktade kvällssolen. Köket är uppgraderat med svarta luckor och bänkskiva i sten som sätter en lyxig känsla och karaktär till lägenhet och bryter av de annars ljus ytorna. Sovrummet är rymlig och rofyllt med generösa skjutdörrsgarderober. Badrummet är givetvis modernt och utrustat med bla. egen tvättutrusting, badkar, förvaringsskåp och ett fönster som släpper in dagsljuset. Hemmet är beläget ett stenkast från vattnet, grönskande Färjenäsparken och det härliga myllrande promenadstråket längs med kajen. Föreningen är stabil och har en trivsam innergård och en gemensamhetslokal som även kan användas som övernattningsrum. I närområdet finns en uppsjö av trevliga restauranger samt caféer. Några minuter bort vid Bockkranens fotfäste har ni utmärkta kommunikationer med buss till city. Här finns även alternativet att ta Älvsnabben som snabbt tar er över älven. På Lindholmen ligger universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers. Varmt välkomna välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anna Johansson

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Gnejsvägen 32

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 100 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/5
6 016 kr/mån
46 591 kr/m²

Smakfull fyra med stor södervänd uteplats med möjlighet till inglasning mot föreningens grönskande innergård. Invändigt löper de ljusa parkettgolven genom rummen och även ytskikten är ljusa och välskötta. Denna fyrarummare har en attraktiv öppen planlösning mellan de sociala ytorna, tre rymliga sovrum samt både gästtoalett och ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Uteplatsen nås från det stilfulla köket med tidlös design, på sommaren finns goda möjligheter att duka upp middagen ute medan barnen kan leka på innergården eller varför inte en spela en kubbmatch med vännerna? Den öppna planlösningen bjuder in till socialt umgänge där det finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. De större sovrummen har bra förvaring i skjutdörrsgarderober varav det ena även är försett med klädkammare och i det mindre sovrummet finns en praktisk platsbyggd garderob. Bostaden håller en jämn och behaglig temperatur året om. Till bostaden hör även ett källarförråd. Detta är en perfekt bostad för den som önskar behålla lite radhuskänsla men samtidigt få del av enkelheten att bo i en bostadsrättsförening. Här bor ni i en välskött förening med grönskande rofylld innegård med sittbänkar och sandlåda för barnen, en miljö som öppnar upp för umgängesmöjligheter. Föreningen har möjlighet till parkering av bil i garaget under huset samt på utomhusparkeringen. Cykeln parkerar ni smidigt på gården eller i garaget. Kolla Parkstad är ett modernt, citynära och familjärt område med gröna parker, trevliga kvarter och en känsla av småstadsidyll! Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär och radhus med småstadscharm. Med gångavstånd till både förskolor, skolor, lekplatser, vårdcentral, BVC, Coop och restauranger blir vardagen här enkel och bekväm. Det finns tre fina förskolor; Kolla Parkstads förskola, Kolla Skogsdunge och Kolla Backe samt grundskolan Kollaskolan (åk F-9). Riktigt goda kommunikationer med endast 350 m till närmsta busshållplats tar er in till Kungsbackas centrum på 6 minuter. När vädret tillåter är annars en promenad längst med ån att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anna Johansson för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Granitvägen 22, Kolla, Kungsbacka kommun
 • Budgivning pågår

Granitvägen 22

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/5
3 729 kr/mån
57 340 kr/m²

Välplanerad tvåa som erbjuder öppen planlösning och där ni tack vare läget har fri insynsskyddad utsikt från samtliga fönster. Från vardagsrummet nås balkongen där ni får känna lugnet av att blicka ut över grönområdet utanför. En perfekt plats för att njuta av en rykande kopp kaffe i morgonsolen på och omfamna dagen! Den lilla naturdammen och Kungsbackaån som rinner en bit bort gör att naturen känns nära trots att bostaden är belägen mitt i Kolla Parkstad där livet pågår utanför porten. Invändigt är ytorna enhetliga med en trendande sober färgsättning på väggarna. Köket är utrustat med allt ni kan önska och det mysiga sovrummet har en egen walk-in-closet. Hallen har gott om förvaring bakom skjutdörrar och badrummet är rymligt, helkaklat och har egen tvättutrustning. Precis utanför porten finner ni både pizzeria och närlivsbutik och ett par hundra meter bort även Coop. Varmt välkomna till ett hem där det är lätt att trivas! Kolla Parkstad är ett modernt och citynära område med gröna parker, trevliga kvarter och en känsla av småstadsidyll! Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär, parhus och radhus med småstadscharm. Med gång- och cykelavstånd till Kungsbacka innerstad blir vardagen här enkel och bekväm. Den blandade mixen på åldrar i området gör att det finns något som passar de allra flesta. Det finns tre fina förskolor; Kolla Parkstads förskola, Kolla Skogsdunge och Kolla Backe samt grundskolan Kollaskolan (åk F-9). Riktigt goda bussförbindelser tar er in till Kungsbackas centrum på 6 minuter. Annars är en promenad längst med ån att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6