Mäklare Anna Johansson

Anna Johansson

Om mig

- Entusiastisk, målmedveten och bra på att kommunicera! - 5/5 stjärnor från tidigare säljare på Hittamäklare! Som mäklare möter jag mina kunder i den situation de befinner sig i och utgår ifrån deras behov och önskemål. Att alltid sträva efter att ge mina kunder bäst betalt och guida dem till det, ser jag som en självklarhet. Det kan vara den största och viktigaste affären man gör i livet och det ska man ha all respekt för. Hör av dig så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dioritvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Dioritvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Dioritvägen 3, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Dioritvägen 3

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
54,5 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 833 kr/mån
49 450 kr/m²

Optimalt planerad 2,5-rummare med modern stilfull inredning och en härlig uteplats rakt i söder! Är ni dem som jagar solstrålar på uteplatsen välkomnar jag er till denna fantastiska bostad på Dioritvägen 3 i populära Kolla Parkstad. Invändigt möts ni av en välgenomtänkt planlösning och design med stilrena materialval och ljusa askgolv. Den öppna planlösningen förenar kök och vardagsrum där ljuset flödar fritt från stora fönster ut mot uteplatsen och vidare ut till den grönskande innergården. Praktisk förvaring finns gott om med skräddarsydda garderober i både sovrum och hall. Det lilla extra rummet är stort nog att nyttjas som sovrum, kontor eller en lyxig klädkammare. Dessutom finns egen tvättutrustning i badrummet som gör vardagen lite smidigare. Telia tripple play ingår i månadsavgiften och utanför dörren promenerar ni smidigt till Kollas stora serviceutbud. Innergården har vacker grönska och rofyllda miljöer öppnar upp för umgängesmöjligheter. Vill du utmana vännerna i kubb turnering eller om om du har barn med spring i benen finns en liten gräsplätt på innergården. Närliggande finner du trevliga promenadstråk och närhet till skola och förskola, vårdcentral, matbutik, en pizzeria samt en skönhetssalong. Inom gångavstånd nås även Inlag med fotbollsplaner, ishall, simhall samt gym. Området har goda kommunikationer med buss som tar dig till centrum på cirka sex minuter. -Ett hem för livsnjutaren och soldyrkaren! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Johansson för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Scholandersgatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Scholandersgatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Scholandersgatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Scholandersgatan 7A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
58,7 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 265 kr/mån
33 986 kr/m²

Stig in i detta underbara hem och upplev en fantastisk kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Med 2,5 rum och kök erbjuds en rymlig och välplanerad bostad som genomsyras av ljusa och fräscha ytskikt samt generös takhöjd som skapar en luftig atmosfär. Njut av soliga kvällar på balkongen i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. De sociala sällskapsytorna är perfekta för umgänge och skapar en inbjudande känsla med ett genomgående ljusflöde. Det tidlöst inredda köket bjuder in till kulinariska äventyr med moderna faciliteter och stilfull design. Inred det lilla rummet som barnrum eller varför inte till hemmakontor. Här finns allt ni behöver för en bekväm vardag, ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin samt förråd i källare och på vind. Här bor ni omringad av naturens lugn, med närhet till vackra Hisingsparken med motionsstråk i direkt anslutning. Med ett flertal bussförbindelser tar man sig in till centrala Göteborg på ca 15 min. Alldeles i närheten finns både förskolor och skolor. Vid Bjurslätts torg hittar du bla. pizzeria, sushi, mataffär, massör och vårdcentral. En kort promenad därifrån finns ett bageri om man vill lyxa till det färskt bröd på helgen. Perfekt läge med närhet till både lugnet och stadens puls. Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:00
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 2
Gnejsvägen 32, Kolla, Kungsbacka kommun, bild 3

Gnejsvägen 32

Lägenhet
Kolla, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 100 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/5
6 016 kr/mån
46 591 kr/m²

Smakfull fyra med stor södervänd uteplats med möjlighet till inglasning mot föreningens grönskande innergård. Invändigt löper de ljusa parkettgolven genom rummen och även ytskikten är ljusa och välskötta. Denna fyrarummare har en attraktiv öppen planlösning mellan de sociala ytorna, tre rymliga sovrum samt både gästtoalett och ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Uteplatsen nås från det stilfulla köket med tidlös design, på sommaren finns goda möjligheter att duka upp middagen ute medan barnen kan leka på innergården eller varför inte en spela en kubbmatch med vännerna? Den öppna planlösningen bjuder in till socialt umgänge där det finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. De större sovrummen har bra förvaring i skjutdörrsgarderober varav det ena även är försett med klädkammare och i det mindre sovrummet finns en praktisk platsbyggd garderob. Bostaden håller en jämn och behaglig temperatur året om. Till bostaden hör även ett källarförråd. Detta är en perfekt bostad för den som önskar behålla lite radhuskänsla men samtidigt få del av enkelheten att bo i en bostadsrättsförening. Här bor ni i en välskött förening med grönskande rofylld innegård med sittbänkar och sandlåda för barnen, en miljö som öppnar upp för umgängesmöjligheter. Föreningen har möjlighet till parkering av bil i garaget under huset samt på utomhusparkeringen. Cykeln parkerar ni smidigt på gården eller i garaget. Kolla Parkstad är ett modernt, citynära och familjärt område med gröna parker, trevliga kvarter och en känsla av småstadsidyll! Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär och radhus med småstadscharm. Med gångavstånd till både förskolor, skolor, lekplatser, vårdcentral, BVC, Coop och restauranger blir vardagen här enkel och bekväm. Det finns tre fina förskolor; Kolla Parkstads förskola, Kolla Skogsdunge och Kolla Backe samt grundskolan Kollaskolan (åk F-9). Riktigt goda kommunikationer med endast 350 m till närmsta busshållplats tar er in till Kungsbackas centrum på 6 minuter. När vädret tillåter är annars en promenad längst med ån att rekommendera, det tar inte mer än 10-15 minuter in till Kungsbackas centrum och tågstationen varifrån ni smidigt kan pendla såväl norrut som söderut. Med bil är ni snabbt ute på E6:an för er som pendlar och ni bor i ett bra läge för att göra utflykter till både natur och motionsstråk i Kungsbackaskogen samt havet med vackra strand- och klippvikar längs med kusten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anna Johansson för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3