Mäklare Christoffer Lennartsson

Christoffer Lennartsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kungshöjdsgatan 11A, Kungshöjd, Göteborgs kommun

Kungshöjdsgatan 11A

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 480 000 kr

68 m²

2 rum

3 673 kr/mån

65 882 kr/m²

Vacker sekelskiftestvåa med högt i tak, djupa fönsternischer och ståtliga stuckaturer. Elegant entré och byggnadens ståtliga trapphus leder er upp till våning fyra och denna bostad med fantastisk utsikt över staden! Invändigt smyckas golven av vackra brädgolv och hemmet har en perfekt kombination av gammalt möter nytt med moderna bekvämligheter. Stora ljusa och luftiga rum med höga fotlister, gedigna spegeldörrar och charmiga originaldetaljer gör detta till ett unikt och trivsamt boende. Både kök och badrum är modernt inredda med hög teknisk standard och egen tvättutrutning i badrummet bidrar till en bekväm vardag. Här bor ni i en välskött och stabil förening med gemensam bastu och övernattningslägenhet samt lägenhetsförrådet lättillgängligt endast en trappa upp. Utanför porten kan ni njuta av storslagna vyer från områdets gemensamma utsiktsplats med utblick över Göteborgs hamninlopp och stadens charmiga takåsar. Ni promenerar enkelt ner till såväl knutpunkten Stenpiren som Kungsgatans shoppingstråk, med andra ord finner ni allt att önska runtom. Ta vara på den sällsynta möjligheten att bosätta er med närheten till såväl citykärnan och sprudlande Linnéstaden som pittoreska Haga och pulserande Vasastaden. Varmt välkomna på visning!

Alströmergatan 3A, Stampen, Göteborgs kommun
  • Mån 30 jan kl 17:30
Alströmergatan 3A, Stampen, Göteborgs kommun, bild 2
Alströmergatan 3A, Stampen, Göteborgs kommun, bild 3

Alströmergatan 3A

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 150 000 kr

57 m²

2 rum

3 775 kr/mån

55 263 kr/m²

Ta hissen högst upp i huset och möts av denna stilrena vindsvåning i attraktiva Stampen! Hemmet präglas av smakfullt parkettgolv som löper längs hela lägenheten, ljusa ytskikt samt en genomgående lyxig känsla tack vare gedigna materialval. Från hallen med det exklusiva stengolvet möts man av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till såväl större tillställningar som socialt vardagsliv. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum lugnt beläget mot innergården med goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. I det exklusiva badrummet ligger behaglig golvvärme och här finns även tvättmaskin för att underlätta i vardagen. Föreningen har två trivsamma gårdar med grillmöjligheter och en trevlig sammanhållning på arbetsdagar. Här bor ni med lugnt läge mitt i centrala Göteborg med service, restauranger, butiker och kommunikationer precis utanför porten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Lennartsson för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Adler salvius gata 9, Prippska Tomten, Göteborgs kommun

Adler salvius gata 9

Lägenhet
Prippska Tomten, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 250 000 kr

81,4 m²

3 rum

4 569 kr/mån

64 496 kr/m²

Modern och stilfull trea alternativt fyra med underbar södervänd balkong och stora sociala ytor! Det rofyllda läget mot innergården stänger ute stadens pulserande myller utanför. 2016 gjordes en omfattande renovering av bostaden och ett kvalitativt Marbodalkök gör nu matlagningen både enklare och roligare. Vardagsrummet som ligger i öppen disposition med köket förlängs av den väl tilltagna balkongen som blir ett härligt extrarum med många soltimmar. Vidare ges två rofyllda sovrum och den rymliga klädkammaren går lika bra att använda som kontor om behovet finns. Badrummet är modernt inrett och har egen tvättutrustning som underlättar i vardagen. Föreningens inbjudande gröna gård blir som en lugn oas under sommaren och trots det centrala läget så störs ni inte av stadens brus. Här finns både utemöbler och grillplats. Ett stenkast bort ligger hela evenemangsstråket och i området finns även ett bra utbud av mataffärer samt restauranger. Stadens kommunikationspunkt hittar ni vid Drottningtorget eller Centralstationen. Varmt välkomna till allt det bästa Göteborg har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
Folkungagatan 13B, Stampen, Göteborgs kommun
  • Mån 30 jan kl 12:15
Folkungagatan 13B, Stampen, Göteborgs kommun, bild 2
Folkungagatan 13B, Stampen, Göteborgs kommun, bild 3

Folkungagatan 13B

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 300 000 kr

62 m²

3 rum

3 311 kr/mån

53 226 kr/m²

Välplanerad 3:a i lugnt gårdsläge med nyrenoverat kök där tidsenliga fiskbensparkettgolv löper genom rummen och skapar harmoni mot den ljusa färgsättningen. Att köket är hemmets hjärta märks tydligt, här har man gjort påkostade materialval med bänkskiva i kvartskomposit och integrerade vitvaror med hög teknisk standard. Matplatsen framför fönstret är perfekt för morgonkaffet och middagen med familj eller vänner serveras bäst i vardagsrummets generösa ytor. I anslutning till vardagsrummet ligger det större sovrummet med inbyggda skjutdörrsgarderober och fint ljusinsläpp. Det mindre sovrummet ligger intill hallen och är ett perfekt barn- och/eller tonårsrum. Hemmet präglas av vackra detaljer så som takrosett, fönsterbänkar i sten och bevarade äldre element. Detta är en otroligt fin lägenhet där det vilar en harmonisk känsla och dessutom har ni stadens puls precis utanför dörren! Här bor ni i en välskött förening med trivsam innergård, uteplatser och grillmöjligheter. Precis utanför porten har ni stadens fulla utbud av restauranger, butiker och evenemang. Ett fantastiskt läge med allt det bästa Göteborg har att erbjuda där ni promenerar till Ullevi, Scandinavium och genom vackra Trädgårdsföreningen för att ta del av Avenyns stora utbud! I området finns även flera förskolor och skolor att välja på. Riktigt bra kommunikationer nås utanför porten och vid Drottningtorget och Centralstationen har ni täta avgångar vidare ut i Sveriges avlånga land. Varmt välkomna på visning!

  • Premium

Visar alla 4