Mäklare David Olsson

David Olsson

Om mig

Människan är världens mest komplexa varelse, vilket medför sina utmaningar när det kommer till att genomföra den perfekta förmedlingen. Detta är något jag brinner helhjärtat för, utmaningen att för varje enskild individ genomföra den perfekta förmedlingen. Min flexibilitet, lyhördhet, empati och anpassningsförmåga kommer verka för att du lugnt kan luta dig tillbaks och känna dig trygg med att låta mig sköta din ­bostadsförsäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solhemsgatan 40, Solängen, Mölndals kommun
  • Borttagen före visning
Solhemsgatan 40, Solängen, Mölndals kommun, bild 2
Solhemsgatan 40, Solängen, Mölndals kommun, bild 3

Solhemsgatan 40

Villa
Solängen, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 980 000 kr
129 + 95 m²
6 rum
840 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Tomt med högt läge och härlig vidsträckt utsikt från väst till öst!, Erikstorp, Bollebygds kommun
  • Mån 9 okt kl 17:30
Tomt med högt läge och härlig vidsträckt utsikt från väst till öst!, Erikstorp, Bollebygds kommun, bild 2
Tomt med högt läge och härlig vidsträckt utsikt från väst till öst!, Erikstorp, Bollebygds kommun, bild 3

Tomt med högt läge och härlig vidsträckt utsikt från väst till öst!

Tomt
Erikstorp, Bollebygds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 480 000 kr
1 014 m² tomt

Med ett högt läge och slående utsikt finns denna lättbyggda tomt om 1 014 kvm. Tomten är inte knuten till någon husleverantör så här får man själv utforma sitt drömhem efter behov, tycke och smak. Tomten ligger i ett planlagt område, där det medges att bygga ca 334kvm i första plan på fastigheten. Kommunalt V/A finns i området, likaså fiber. Här bor man i ett socialt område med god gemenskap. På promenadavstånd ligger "Bergadalssjön" som man gärna svalkar sig i de varma sommardagarna och på vintern åks här skridskor. Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedveten kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid. På bekvämt pendlingsavstånd ligger de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats. I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, kläd- och blomsterbutiker, vårdcentral, tandvård och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och systembolag. Här erbjuds ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser. I centrala Bollebygd finns bra kommunala skolor och förskolor, en nyanlagd park, Skattegårdsparken att leka på och njuta i för både barn och äldre. En idealisk plats för dig och din familj att trivas på.

  • Premium
Svårslagen tomt med  toppläge!, Erikstorp, Bollebygds kommun
  • Mån 9 okt kl 17:30
Svårslagen tomt med  toppläge!, Erikstorp, Bollebygds kommun, bild 2
Svårslagen tomt med  toppläge!, Erikstorp, Bollebygds kommun, bild 3

Svårslagen tomt med toppläge!

Tomt
Erikstorp, Bollebygds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 880 000 kr
849 m² tomt

På toppen av Bergdalen ligger denna svårslagna fastighet om 849 kvm och med vidunderlig utsikt. Kan det bli bättre? Här bestämmer du själv hur ditt hus skall se ut, vilken kvalité och färgsättning det skall ha så plocka fram din kreativa sida och låt drömmen om husbygget bli till verklighet. Tomten ligger i ett planlagt område, där det medges att bygga som högst 30% av fastigheten och för komplementbyggnad är största byggnadsarea 50 kvm per fastighet. Kommunalt V/A finns i området, likaså fiber. Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedveten kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid. På bekvämt pendlingsavstånd ligger de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats. I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, kläd- och blomsterbutiker, vårdcentral, tandvård och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och systembolag. Här erbjuds ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser. I centrala Bollebygd finns bra kommunala skolor och förskolor, en nyanlagd park, Skattegårdsparken att leka på och njuta i för både barn och äldre. En idealisk plats för dig och din familj att trivas på.

  • Premium

Visar alla 3