Mäklare Fredrik Wiland

Fredrik Wiland

Om mig

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Monsungatan 100, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 100, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 100, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 100

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/7
4 248 kr/mån
71 188 kr/m²

Med ett unikt läge intill älven presenterar vi denna moderna trea med öppen planlösning och två härliga balkonger! Den praktiska planlösningen innefattar tydligt avgränsade sovrum och öppet mellan kök och vardagsrum där ljuset sprider sig från flera håll. Här bor ni bekvämt med genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med egen tvättutrustning och kvalitativt kök från Marbodal med full maskinell utrustning. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum med generösa fönsterpartier och fint ljusinsläpp i varje rum. Två inglasade balkonger kompletterar bostaden, varav den första ger en fin utsikt över älven. En perfekt plats för soliga frukostar från tidig vår till sen höst. Den andra balkongen är lika trevlig och ger en vacker utsikt över Färjenäsparken med skön eftermiddags- och kvällssol, perfekt för middagar med nära och kära. Balkongerna är omsorgsfullt skyddade av charmiga tegelväggar, vilket skapar en varm atmosfär. Här bor du med hamninloppet som närmsta granne och utsikt över välkända landmärken. Utanför hemmet finner ni Eriksbergs populära trädäck för soliga dagar, ljuvliga kajpromenader, promenadslingor i Färjenäsparken, utomhusgym och flertalet mysiga välrenommerade restauranger längs kajerna. Bra kommunikationer både via buss och båt som snabbt tar er över älven till city. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Skeppspromenaden 9, Sannegården, Göteborgs kommun

Norra Skeppspromenaden 9

Lägenhet
Sannegården, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
80,9 m²
3 rum
vån 1/7
5 610 kr/mån
48 146 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Skeppspromenaden 9 där ni finner denna trevliga trea med inglasad balkong i härligt söderläge! Det stilrena vita köket och det rymliga vardagsrummet är sammanlänkade i en öppen planlösning, perfekt för att bjuda in vänner till trevliga middagar. Härifrån nås den inglasade balkongen som enkelt går att öppna upp helt. Lägenheten erbjuder även två rofyllda sovrum, varav ett med en rymlig klädkammare. Lägg därtill ett helkaklat och påkostat badrum med bekvämligheten av egna tvättmöjligheter. Här utanför porten väntar en havsnära och fantastisk omgivning med härliga strövområden längs kajerna i Eriksberg och Sannegården. Njut av det breda utbudet av caféer, restauranger och matbutiker som erbjuder allt ni kan tänkas behöva, bara ett stenkast bort. Närheten till skolor och gymnasium ger trygghet och bekvämlighet för familjen. Tack vare goda förbindelser med både färja och buss tar det endast några få minuter att ta sig in till innerstaden, vilket ger er det bästa av två världar - en lugn tillvaro vid vattnet samtidigt som innerstadens puls finns inom räckhåll. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för med information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ångaren Ernas gata 5, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun

Ångaren Ernas gata 5

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
118,5 m²
4 rum
6 138 kr/mån
46 371 kr/m²

På Ångaren Ernas gata ligger den denna moderna femrummare med ljus genomgångsplanlösning och fin interiör! Vardagsrum och kök möts i öppen miljö som förlängs av en uteplats med sol hel dagen samt utsikt över föreningens trevliga innergård. Här kan ni möblera med loungegrupp och njuta av dagens bästa soltimmar. I köket är det stilrent inrett med vit skåpinredning från Marbodal och gott om arbetsytor. Lägenheten har gjorts om från en fyra till en femma och ni finner här fyra väl tilltagna sovrum. I det stora badrummet finns en perfekt utformad tvättavdelning och ett vädringsfönster som även förser rummet med naturligt ljus. Optimala förvaringsmöjligheter finns i flertal garderober både i hall och sovrum samt en klädkammare som höjer komforten ytterligare. I föreningen finns eget varmgarage under gården, övernattningsrum att hyra och ni har tillgång till en stor gemensam innergård. Här bor ni mitt i populära Sannegårdshamnen med närhet till grönskande natur, underbara promenader längs kajen, affärer, restauranger och detta kombineras med att ni smidigt tar er in till centrum via båt eller buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss
Monsungatan 70, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 70, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 70, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 70

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
111 m²
4 rum
vån 4/8
7 384 kr/mån
58 514 kr/m²

På bästa gavelläge i huset på Monsungatan 70 bor ni i ett högkvalitativt hem utrustat med alla tänkbara bekvämligheter! Välkomna in i denna ljuvliga bostad där ljuset strömmar in från tre väderstreck och inger en harmonisk atmosfär att trivas i. Kök och vardagsrum samsas i en semiöppen planlösning med perfekta ytor avsedda för matsalsbord och soffhörna. Här finns gott om sällskapsyta som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Den stora balkongen nås härifrån och är en given plats att hänga på under sommarhalvåret och även resterande månader tack vare inglasningen. Det finns gott om yta för loungegrupp och grill för den som önskar. På hemmets västersida finns ännu en balkong öppnar upp rummet ytterligare och skapar goda vädringsmöjligheter. Ni har dessutom tre lugna sovrum, två badrum med badkar och dusch samt mycket bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober samt i en rymlig klädkammare. Här bor ni lugnt och bekvämt i ett mycket attraktivt havsnära läge där ni i Brf Bockkranen har tillgång till en uppskattad spaavdelning med takterrass, bubbelpool, bastu och en slående utsikt över bockkranen och hamninloppet. Strax utanför porten väntar fina grönområden, flertalet mysiga caféer, restauranger och härliga promenader längs kajerna. Både båt- och busskommunikationer avgår runt husknuten vilket gör det smidigt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg på cirka 15 min. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lasarettsgatan 6, Kungshöjd, Göteborgs kommun

Lasarettsgatan 6

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/6
2 319 kr/mån
66 071 kr/m²

Inbjudande studiolägenhet med öppen, luftig och social planlösning samt inte minst en fantastisk takhöjd om ca 3,2 meter. Ljuset strömmar in genom stora fönster i djupa nischer och de synliga takbjälkarna i taket är i original från när huset byggdes 1912. I det moderna sovrummet syns en frilagd tegelvägg som för tankarna till New York och man har valt att förstärka den sköna industrikänslan med bland annat glasinfattade industriväggar i svartlackerat stål. Högst upp på husets tak har föreningen en gemensam terrass med fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Den ca 150 kvm stora terrassen är möblerad med sittgrupper och solstolar, och under sommarhalvåret njuter man av sol från lunch fram till kvällsskymningen. Det ståtliga tegelhuset på Lasarettsgatan 6 i hjärtat av Kungshöjd uppfördes 1912 å Melins Kartongfabriks räkning. Huset är i nationalromantisk stil och ritades av Arvid Bjerke, en välrenommerad arkitekt som bland annat var huvudarkitekt för Jubileumsutställningen i Göteborg 1923.

  • Hiss
Bugärde 114, Landvetter, Härryda kommun

Bugärde 114

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
144 + 26 m²
5 rum
871 m² tomt

Varmt välkommen till Bugärde och detta charmiga hem anno 1734! Beläget endast 10 minuter öster om Landvetter, erbjuder detta fantastiska hus en perfekt kombination av äldre charm och modern bekvämlighet. Med en planlösning fördelat över två plan och väl tilltagna rum finns här gott om plats för hela familjen att trivas. Bostaden bjuder även på tidstypiska detaljer som vacker pärlspont samt både vedspis och kamin. Trädgården är välskött och bär prägel av tidigare ägares passion och omsorg. Med täta rabatter som effektivt håller ogräset borta när sommaren närmar sig, domineras trädgården av perenner med inslag av solitärbuskar. På våren överraskas trädgården av ett färgsprakande hav av krokus, snödroppar och andra vårblommor som blomstrar i full prakt. Detta historiska hem, det allra första som byggdes i området, är konstruerat av timmer från den egna skogen och bär stolta rustika detaljer som skapar en genuin atmosfär. Här finner du historiskt värde tillsammans med modern komfort, inklusive naturlig ventilation för frisk inomhusluft. Genom att äga denna fastighet blir du en del av ett rikt arv med flera historiska fynd på tomten. Bugärdes lugna omgivning ger er möjlighet att slappna av och koppla bort stress. Här bor ni ca 9 km från Ica och Willys samt andra butiker i Landvetter där även vårdcentral, apotek, sjukgymnast samt olika träningsanläggningar finns. Ny ishall kommer påbörjas i Härryda inom 2 år. Området har dessutom spännande framtidsutsikter med planer för ett nytt logistik- och industriområde som förväntas skapa nya arbetstillfällen och öka intresset för bostäder i området. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information!

Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 108

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 895 000 kr
87 m²
3 rum
vån 4/6
3 987 kr/mån
79 253 kr/m²

Som sista huset på Monsungatan längst västerut finner ni denna moderna trea med öppen planlösning och härlig balkong. Här bor du på första parkett intill kajkanten på bästa läge. Här återspeglar genomgående kvalitativa materialval hela bostaden. Öppen planlösning, stora fönsterpartier och hörnläge bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och glittrande älvutsikt. Rymliga sovrum, bra förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Här bor du med hamninloppet som närmsta granne och utsikt över välkända landmärken. Läget är perfekt med direkt närhet till Färjenäsparken, kajpromenaden, mysiga butiker och uteserveringar. Brf-Skaftö erbjuder faciliteter såsom en gemensam uteplats med pergola, övernattningslägenhet och garage under huset. På bekvämt avstånd tar såväl båten som bussen er vidare mot centrala stan på kort tid. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 108

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
92 m²
3 rum
vån 2/6
4 256 kr/mån
64 674 kr/m²

Varmt välkommen till Monsungatan 108! Med högt i tak och en öppen planlösning erbjuder denna bostad ett ljust och luftigt boende i toppklass. Vitmålade väggar och parkettgolv ger en fräsch och neutral bas för att sätta din personliga touch. Njut av en vacker älvutsikt från en av bostadens två balkonger. Den ena är inglasad och vetter mot nordväst och Färjenäsparken, medan den andra är öppen och vetter mot väst. Här kan du njuta av solen från förmiddag till kväll och ta del utav solnedgången. Dessutom finns här ett fullutrustat kök med vitvaror från Siemens, två rymliga sovrum med älsvutsikt, samt badrum med egen tvättutrustning och en gäst-WC. Här finns även gott om förvaring och ett tillhörande förråd i källaren. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och stilren lägenhet med fantastisk utsikt över älven, Älvsborgsbron och Färjenäsparken. Här bor du med hamninloppet som närmsta granne och utsikt över välkända landmärken. Läget är perfekt med direkt närhet till Färjenäsparken, kajpromenaden, mysiga butiker och uteserveringar. Brf-Skaftö erbjuder faciliteter såsom en gemensam uteplats med pergola, övernattningslägenhet och garage i föreningen. På bekvämt avstånd tar såväl båten som bussen er vidare mot centrala stan på kort tid. Denna energisnåla bostad har solceller och energiklass B. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8