Mäklare Fredrik Wiland

Fredrik Wiland

Om mig

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bugärde 114, Landvetter, Härryda kommun

Bugärde 114

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
144 + 26 m²
5 rum
871 m² tomt

Varmt välkommen till Bugärde och detta charmiga hem anno 1734! Beläget endast 10 minuter öster om Landvetter, erbjuder detta fantastiska hus en perfekt kombination av äldre charm och modern bekvämlighet. Med en planlösning fördelat över två plan och väl tilltagna rum finns här gott om plats för hela familjen att trivas. Bostaden bjuder även på tidstypiska detaljer som vacker pärlspont samt både vedspis och kamin. Trädgården är välskött och bär prägel av tidigare ägares passion och omsorg. Med täta rabatter som effektivt håller ogräset borta när sommaren närmar sig, domineras trädgården av perenner med inslag av solitärbuskar. På våren överraskas trädgården av ett färgsprakande hav av krokus, snödroppar och andra vårblommor som blomstrar i full prakt. Detta historiska hem, det allra första som byggdes i området, är konstruerat av timmer från den egna skogen och bär stolta rustika detaljer som skapar en genuin atmosfär. Här finner du historiskt värde tillsammans med modern komfort, inklusive naturlig ventilation för frisk inomhusluft. Genom att äga denna fastighet blir du en del av ett rikt arv med flera historiska fynd på tomten. Bugärdes lugna omgivning ger er möjlighet att slappna av och koppla bort stress. Här bor ni ca 9 km från Ica och Willys samt andra butiker i Landvetter där även vårdcentral, apotek, sjukgymnast samt olika träningsanläggningar finns. Ny ishall kommer påbörjas i Härryda inom 2 år. Området har dessutom spännande framtidsutsikter med planer för ett nytt logistik- och industriområde som förväntas skapa nya arbetstillfällen och öka intresset för bostäder i området. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information!

Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 72

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 13/13
5 236 kr/mån
80 522 kr/m²

Högst upp i huset på Monsungatan 72 finner ni denna ljuvliga lägenhet med vattennära känsla precis intill Eriksbergs Bockkran! Här kan ni njuta av både morgon- och kvällssol, lägenheten bjuder nämligen på två balkonger i bästa solläge. Här finns gott om plats för både loungemöbler och grill och här har ni vidsträckt utsikt över takåsarna samt flera av Göteborgs kända landmärken så som Masthuggskyrkan, Slottsberget, Sjöfartsmuseet, Karlatornet samt småbåtshamnen. Väl inne erbjuds genomgående parkettgolv och vitmålade väggar som skapar en tidlös grund för inredning. Den öppna planlösningen mellan det stilfullt inredda köket och vardagsrummet förgylls av ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vidare finner ni två rofyllda sovrum med gott om plats och här finns även bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med tvättutrustning. Här bor ni lugnt och bekvämt i ett mycket attraktivt havsnära läge där ni i Brf Bockkranen har tillgång till en uppskattad spaavdelning med takterrass, bubbelpool, bastu och en slående utsikt över bockkranen och hamninloppet. Strax utanför porten väntar fina grönområden, flertalet mysiga caféer, restauranger och härliga promenader längs kajerna. Både båt- och busskommunikationer avgår runt husknuten vilket gör det smidigt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg på cirka 15 min. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information om bostaden!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 100, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 100, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 100, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 100

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/7
4 248 kr/mån
71 188 kr/m²

Med ett unikt läge intill älven presenterar vi denna moderna trea med öppen planlösning och två härliga balkonger! Den praktiska planlösningen innefattar tydligt avgränsade sovrum och öppet mellan kök och vardagsrum där ljuset sprider sig från flera håll. Här bor ni bekvämt med genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med egen tvättutrustning och kvalitativt kök från Marbodal med full maskinell utrustning. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum med generösa fönsterpartier och fint ljusinsläpp i varje rum. Två inglasade balkonger kompletterar bostaden, varav den första ger en fin utsikt över älven. En perfekt plats för soliga frukostar från tidig vår till sen höst. Den andra balkongen är lika trevlig och ger en vacker utsikt över Färjenäsparken med skön eftermiddags- och kvällssol, perfekt för middagar med nära och kära. Balkongerna är omsorgsfullt skyddade av charmiga tegelväggar, vilket skapar en varm atmosfär. Här bor du med hamninloppet som närmsta granne och utsikt över välkända landmärken. Utanför hemmet finner ni Eriksbergs populära trädäck för soliga dagar, ljuvliga kajpromenader, promenadslingor i Färjenäsparken, utomhusgym och flertalet mysiga välrenommerade restauranger längs kajerna. Bra kommunikationer både via buss och båt som snabbt tar er över älven till city. Varmt välkomna till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nimbusgatan 4, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Nimbusgatan 4

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
59,2 m²
2 rum
vån 3/4
3 906 kr/mån
79 307 kr/m²

På balkongen i det härliga söderläget har du första parkett till havet, och det bjuds på en fenomenal utsikt från öst till väst med flera av Göteborgs landmärken i fokus. Genomgående fina materialval och härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Rymligt sovrum och i badrummet har ni er egen tvättutrustning som underlättar vardagsbestyren. Här bor ni modernt och bekvämt i välskötta HSB-brf Vinga, med kanske en av Eriksbergs finaste gårdar att nyttja. I föreningen finns även en mysig grillplats alldeles vid kajkanten och två gästlägenheter att hyra för långväga gäster. Läget är fantastiskt, endast ett stenkast från Sörhallskajen. Här är precis lika trevligt att bara slå sig ner och njuta av solen på bryggkanten som att strosa runt och kanske besöka någon av alla mysiga caféer och restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
Linnégatan 74, Linné, Göteborgs kommun

Linnégatan 74

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
75,2 m²
3 rum
vån 2/8
5 141 kr/mån
63 763 kr/m²

På Linnés bästa läge har vi nöjet att presentera denna nyligen sobert renoverade trea med inglasad balkong! Här bjuds det på ett stilrent kök, gott om förvaring och ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning som underlättar i vardagen. Ljuset flödar in fint från fönster i två väderstreck och från vardagsrummet har ni fransk balkong med utsikt över sprudlande Linnégatan. Vidare finner ni två sovrum varav ett med rymlig klädkammare. Här bor ni i en trivsam förening som erbjuder bland annat gemensam innergård med pergola, grillmöjligheter och lekplats, gästlägenheter samt bastu. Linnéstaden är ett område där vackra hus kantar det livfulla stråket längs Linnégatan och kringliggande gator. Utbudet av restauranger, caféer och små mysiga butiker är förstklassigt. All service finns dessutom på bekvämt avstånd och den goda kommunikationen gör att ni från Linnégatan kan ta er vart ni vill i staden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information!

 • Hiss
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 108

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 895 000 kr
87 m²
3 rum
vån 4/6
3 987 kr/mån
79 253 kr/m²

Som sista huset på Monsungatan längst västerut finner ni denna moderna trea med öppen planlösning och härlig balkong. Här bor du på första parkett intill kajkanten på bästa läge. Här återspeglar genomgående kvalitativa materialval hela bostaden. Öppen planlösning, stora fönsterpartier och hörnläge bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och glittrande älvutsikt. Rymliga sovrum, bra förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Här bor du med hamninloppet som närmsta granne och utsikt över välkända landmärken. Läget är perfekt med direkt närhet till Färjenäsparken, kajpromenaden, mysiga butiker och uteserveringar. Brf-Skaftö erbjuder faciliteter såsom en gemensam uteplats med pergola, övernattningslägenhet och garage under huset. På bekvämt avstånd tar såväl båten som bussen er vidare mot centrala stan på kort tid. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Dalagärdet 27, Skogome, Göteborgs kommun

Dalagärdet 27

Radhus
Skogome, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
123,5 m²
5 rum
7 199 kr/mån
35 223 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera ett trivsamt bostadsrättsradhus perfekt för barnfamiljen! Två härliga plan disponerade på fem rum och kök med två uteplatser i både öst och väst. Bostaden är belägen på husets gavel vilket gör det insynsskyddat och fönster i flera väderstreck bidrar till ett härligt ljusspel genom hela hemmet. På första plan möts ni av en luftig atmosfär med hela 2,7 meter takhöjd och en ombonad känsla. Köket är stilrent och välutrustat med kvalitativ maskinpark från Siemens, dessutom finns det plats för en naturlig matplats intill köksfönstret. Ytorna mynnar vidare ut i vardagsrummet som är rymligt och förlängs av en av de de härliga uteplatserna, uteplatsen är trallbelagd och rymmer utomhusmöbler. Här blir sommarkvällar med vänner och familj till det allra bästa. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Hela entréplan är även försett med golvvärme. Övre plan är en mer privat del av hemmet, här finner ni hemmets fyra sovrum rofyllt belägna. Allrummet är den centrala mittpunkten som binder samman rummen. Sovrummen är harmoniskt färgsatta och enkla att möblera efter familjekonstellation och önskemål. På detta plan finner ni även ytterligare ett ljust helkaklat badrum med dusch. Bo i ett barnvänligt & lummigt område med närhet till servicebutik, skola, förskola, naturreservat, golfbanor, spa och grönområden. Stort service- och shoppingutbud i Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol köpcentrum och Backaplan. Endast ett stenkast till goda busskommunikationer. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ostindiefararen 55, Eriksberg, Göteborgs kommun

Ostindiefararen 55

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
97 m²
3 rum
vån 3/9
5 513 kr/mån
61 340 kr/m²

I populära Eriksberg hittar ni denna moderna trea med vacker utsikt över älven. Den öppna planlösningen skapar en luftig och trivsam känsla, perfekt för sociala tillfällen, och genomgångsläget bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Köket är välutrustat med kvalitativa materialval och gott om förvaring, härifrån rör man sig enkelt mellan rummen. Här erbjuds även två rymliga sovrum och det stora badrummet har ett skönt bubbelbadkar och lyxiga detaljer som inger spakänsla. Två balkonger ger extra utrymme att njuta av. Den första är stor och delvis inglasad, perfekt för året-runt bruk och mysiga stunder och den andra perfekt för odling och grillning. Här bor ni lugnt och bekvämt i ett mycket attraktivt och havsnära läge. Strax utanför porten väntar flertalet mysiga caféer, restauranger och härliga promenader längs kajen. Både båt- och busskommunikationer avgår bekvämt runt husknuten. Varmt välkomna att uppleva denna pärla på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Stapelbädden 3, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Stapelbädden 3

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/4
6 077 kr/mån
65 417 kr/m²

Fantastisk trea med optimalt läge på våning 4 högst upp i huset. Denna bostad är en riktig dröm med sitt exklusiva front row-läge precis intill kajkanten, vilket ger en oslagbar närhet till vattnet. Här finner du en underbar balkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Utsikten är enastående, med en panoramautsikt över älven och de kända landmärkena i Göteborg. Vardagsrummets generösa fönsterpartier fyller hemmet med fantastiskt ljus samtidigt som de ramar in den imponerande utsikten över älven. Här erbjuds även tre rofyllda sovrum samt helkaklat lyxigt badrum med egen tvättutrustning. En unik möjlighet att bo i en ljuvlig bostad med förstklassigt läge och spektakulär utsikt. På Norra Älvstranden bor ni i ett lugnt och stillsamt område med älven som närmsta granne. Bostadsrättsföreningen Lindholmsdockan ligger på klassisk historisk mark. Området är ett av de första av de många nya bostadsområden som tillkommit efter varvsepoken. Precis utanför porten finner ni fina promenadstråk längs kajerna! Bra kommunikationer med flera busslinjer samt Älvsnabben som snabbt tar er till olika delar av centrala stan. Varmt välkommen till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 54, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 54

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
78 m²
3 rum
4 382 kr/mån
49 936 kr/m²

Ljus och modern hörnlägenhet med öppen planlösning och inglasad balkong! Det moderna Marbodalköket är stilfullt inrett i vitt och välutrustat med rostfria vitvaror från Electrolux. Det enhetliga parkettgolvet löper genom de lättmöblerade rummen och ljus färgsättning pryder väggarna. Sovrummen är rogivande och belägna i fil, hemmets walk-in-closet nås genom direkt access från masterbedroom. Badrummet är högst modern och inrett i klassiska färger med egen tvättutrustning som förenklar vardagsbestyren. Förvaringsutrymmen finns det gott om i hemmets rymliga walk-in-closet och i flertalet skjutdörrsgarderober. Tack vare husets utformning i suterräng får ni balkongen en våning upp från markplan. Brf Kronhjulet ligger på Kvarnenområdet som ingår i kommunens bevarandeprogram och är en given del av Göteborgs historia. Eriksberg är ett expansivt område med många caféer och restauranger längst med kajkanten. Här bor man med vattnet runt knuten med ett flertal gym, närlivsbutiker och gemytliga Färjenäsparken ett stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/8
5 188 kr/mån
55 245 kr/m²

Bekvämt beläget på entréplan ligger denna väldisponerade trerumslägenhet med generös uteplats ett stenkast från vattnet! Tack vare lägenhetens placering på husets hörn skänker stora fönster i två väderstreck riktigt med dagsljus till hemmet. Den öppna sällskapsytan mellan vardagsrum och kök löper vidare ut på uteplatsen i söderläge som vetter in mot föreningens trevliga gård. De skjutbara glaspartierna förlänger utesäsongen och skapar ett extra rum som kan möbleras med bekväma utemöbler. Två lugna sovrum och ett helkaklat badrum utrustat med avkopplande badkar, golvvärme och egen tvättutrustning med praktisk arbetsyta höjer vardagskomforten till max! Brf Albertina är en välskött förening och för medlemmar finns en lyxig relaxavdelning med bastu, boulebana samt båtplats i dockan att hyra som tillhör föreningen. Det finns även en gemensam terrass på gårdshuset som kan nyttjas under varmare årstider samt en föreningslokal med utsikt över dockan för festliga tillställningar. Strax utanför porten finner ni många trevliga restauranger, caféer och mysiga promenadstråk kring kajen och i grönskande Färjenäsparken. Bra kommunikationer både via buss och båt som snabbt tar er över älven in till city. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information om bostaden!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 108

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
92 m²
3 rum
vån 2/6
4 256 kr/mån
64 674 kr/m²

Varmt välkommen till Monsungatan 108! Med högt i tak och en öppen planlösning erbjuder denna bostad ett ljust och luftigt boende i toppklass. Vitmålade väggar och parkettgolv ger en fräsch och neutral bas för att sätta din personliga touch. Njut av en vacker älvutsikt från en av bostadens två balkonger. Den ena är inglasad och vetter mot nordväst och Färjenäsparken, medan den andra är öppen och vetter mot väst. Här kan du njuta av solen från förmiddag till kväll och ta del utav solnedgången. Dessutom finns här ett fullutrustat kök med vitvaror från Siemens, två rymliga sovrum med älsvutsikt, samt badrum med egen tvättutrustning och en gäst-WC. Här finns även gott om förvaring och ett tillhörande förråd i källaren. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och stilren lägenhet med fantastisk utsikt över älven, Älvsborgsbron och Färjenäsparken. Här bor du med hamninloppet som närmsta granne och utsikt över välkända landmärken. Läget är perfekt med direkt närhet till Färjenäsparken, kajpromenaden, mysiga butiker och uteserveringar. Brf-Skaftö erbjuder faciliteter såsom en gemensam uteplats med pergola, övernattningslägenhet och garage i föreningen. På bekvämt avstånd tar såväl båten som bussen er vidare mot centrala stan på kort tid. Denna energisnåla bostad har solceller och energiklass B. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun

Östra Eriksbergsgatan 87

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
38 m²
1 rum
2 114 kr/mån
59 211 kr/m²

Välplanerad 1:a med mysig sovalkov och direkt närhet till kajen. Bostaden är utrustad med alla bekvämligheter, inklusive ett modernt kök med alla nödvändiga vitvaror samt rymligt och ljust allrum som förlängs av en inglasad balkong som gör att den kan nyttjas under såväl sommar- som hösttid. Det finns gott om förvaring i bostaden, och badrummet är smakfullt inrett med dusch samt egen tvättmaskin som förenklar vardagen. Här bor ni i ett attraktivt område med Göteborgs stadskärna på behagligt avstånd. Utanför porten finner ni ljuvliga strövområden längs med vattnet, gemytliga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att ni har allt ni kan tänkas behöva inom räckhåll. Smidiga förbindelser med buss och båt tar er över Älven på nolltid. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om bostaden.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13