Mäklare Fredrik Wiland

Fredrik Wiland

Om mig

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klippan 1E, Klippan, Göteborgs kommun
 • Sön 26 mar kl 12:00

Klippan 1E

Lägenhet
Klippan, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 795 000 kr

80 m²

2 rum

5 962 kr/mån

47 438 kr/m²

Härligt ljus och luftig hörnlägenhet med stor balkong mot grönskan och Majorna. Njut av att bo i denna unika havsnära miljö i det kulturbevarade området Klippan som kännetecknas av gammal och modern tegelbebyggelse. Bostaden har ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier från golv till tak där ljuset strålar fritt in. Modernt kök med integrerade vitvaror gör helheten stilren och harmoniserar perfekt med lägenhetens ytskikt och genomgående parkettgolv. I badrummet finns bekvämt er egen tvättutrustning och önskar man ett extra rum är det möjligt att göra om walk in closeten till ett mindre sovrum eller hemmakontor. Silon är ritad av arkitektfirman Wingårdh och utgör med sitt karakteristiska spetsiga tak och fasad i brunt danskt tegel ett landmärke vid älvens inlopp och Älvsborgsbron. Silon är för övrigt idag det enda av Göteborgs landmärken som innehåller bostäder. Utanför porten kan ni strosa på bryggorna längs kajen, fika, besöka Röda Stens konsthall, unna er ett trevligt besök på välkända restaurangen Sjömagasinet eller promenera till stadsdelen Majorna som ligger alldeles intill. Välkomna att kontakta mäklare Fredrik Wiland för mer information om lägenheten!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lasarettsgatan 6, Kungshöjd, Göteborgs kommun

Lasarettsgatan 6

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

56 m²

2 rum

2 319 kr/mån

71 339 kr/m²

Inbjudande studiolägenhet med öppen, luftig och social planlösning samt inte minst en fantastisk takhöjd om ca 3,2 meter. Ljuset strömmar in genom stora fönster i djupa nischer och de synliga takbjälkarna i taket är i original från när huset byggdes 1912. I det moderna sovrummet syns en frilagd tegelvägg som för tankarna till New York och man har valt att förstärka den sköna industrikänslan med bland annat glasinfattade industriväggar i svartlackerat stål. Högst upp på husets tak har föreningen en gemensam terrass med fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Den ca 150 kvm stora terrassen är möblerad med sittgrupper och solstolar, och under sommarhalvåret njuter man av sol från lunch fram till kvällsskymningen. Det ståtliga tegelhuset på Lasarettsgatan 6 i hjärtat av Kungshöjd uppfördes 1912 å Melins Kartongfabriks räkning. Huset är i nationalromantisk stil och ritades av Arvid Bjerke, en välrenommerad arkitekt som bland annat var huvudarkitekt för Jubileumsutställningen i Göteborg 1923.

 • Hiss
Östra Eriksbergsgatan 84, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Östra Eriksbergsgatan 84

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 550 000 kr

84,1 m²

3 rum

4 614 kr/mån

54 102 kr/m²

Möjlig 4:a! Nu ges tillfälle att få flytta in i denna ljusa och rymliga trea med toppläge ett stenkast från kajpromenaden och båthamnen. Vardagsrummet förlängs på bästa sätt av den inbjudande balkongen belägen mot innergården. Här är bara att flytta ut under sommaren och njuta av ljumna kvällar, utsikten över älven och vackra solnedgångar. Lägenheten har en ljus och rymlig planlösning med två stora sovrum, vilket gör det möjligt att dela av det största sovrummet och skapa ytterligare ett sovrum. Köket har full maskinell utrustning och mysig matplats med älvutsikt. Två rymliga badrum med dusch i varje samt egen tvättutrustning som praktiskt förenklar i vardagen. God förvaring i en klädkammare samt i inbyggda sovrumsgarderober. Strax utanför porten väntar Eriksbergs myllrande kajpromenad, kantad av ett härligt utbud av såväl mysiga små glasscaféer som populära restauranger. Bra kommunikationer både via buss och båt tar er snabbt och smidigt över älven till city. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ostindiefararen 63, Eriksberg, Göteborgs kommun

Ostindiefararen 63

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 150 000 kr

73 m²

2 rum

4 133 kr/mån

70 548 kr/m²

Högt upp i huset hittar ni denna exklusiva hörntvåa, med generös glasad balkong och fantastisk panoramautsikt över hamninloppet, Älvsborgsbron och inte minst den ikoniska Eriksbergskranen. Bostaden har en öppen och social planlösning med stora fönster i olika väderstreck, vilket bidrar till ett strålande ljusflöde genom alla rum. Lägenheten upplevs som högst upp eftersom vån 9 är ett mindre våningsplan som inte täcker hela taket. Här bor ni modernt och bekvämt med genomgående hög boendestandard, kvalitativt kök och badrum med skön golvvärme, tvättutrustning och badkar. Mycket bra förvaringsmöjligheter erbjuds i form av bl.a. två rymliga klädkammare, varav den i hallen med fördel kan nyttjas som tex hemmakontor. Det finns även möjligheter att omvandla lägenheten till en trea. Här bor ni i en stabil förening och i avgiften ingår värme, vatten, bredband 250/250, digital-TV, IP-telefon och bostadsrättstillägg. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget och har ett förmånligt gemensamt elavtal. Möjlighet att överta hyreskontrakt för garageplats i grannföreningen. Separat garagekö finns även i egna föreningen, med laddplatser för elbil. Eriksberg har ett stort utbud av trevliga restauranger och kaféer men även närhet till avkopplande promenader i Färjenäsparken. Goda kommunikationer med både buss och båt tar er smidigt in till centrum på kort tid. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ostindiefararen 67, Eriksberg, Göteborgs kommun

Ostindiefararen 67

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 595 000 kr

78 m²

3 rum

2 771 kr/mån

58 910 kr/m²

Modern trerumslägenhet med gavelläge, genomtänkta material- och inredningsval. Här möter den moderna nyproduktionsstandarden harmoniska akustikpanelväggar som tillsammans skapar en ombonad och trivsam hemmamiljö. Tack vare lägenhetens fantastiska läge erbjuds utsikt över småbåtshamnen och den ikoniska bockkranen. När ni kliver in i bostaden ges en påtaglig känsla av rymd tack vare den öppna planlösningen, stora fönsterpartier med ljusinsläpp från tre väderstreck, ljusa parkettgolven och den generösa takhöjden. Den sociala atmosfären mynnar vidare ut i det inglasade uterummet som bjuder på rofylld vy mot älven. Köksinredningen är i tidlöst utförande och välutrustat med kvalitativa vitvaror. Stort badrum med både dusch, badkar och tvättutrustning som förenklar i vardagen. Utöver alla dessa fördelar finns utmärkta förvaringsmöjligheter i flera garderober. Till varje lägenhet ingår även en garageplats. Utanför huset finns kanske Eriksbergs finaste trädgård att njuta av för medlemmarna. En del av trädgården är ett arv efter den kinesiska trädgården som anlades i samband med att Ostindiefararen Götheborg byggdes här. Eriksberg har ett stort utbud av trevliga restauranger och kaféer eller varför inte ta en skön promenad längs med kajerna. I närheten ligger grönskande Färjenäsparken med bl.a. utegym. Buss och båthållplats finns nära tillhands som snabbt tar er in till centrum. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet, Lodjursstråket 1, vån 17, Karlastaden, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1, vån 17

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 495 000 kr

77 m²

3 rum

5 267 kr/mån

71 364 kr/m²

Vill du bo i Nordens högsta byggnad, Karlatornet med sagolik utsikt över staden och Göteborgs hamninlopp? Nu har du chansen att bli den första att bo i en toppmodern hörntrea om 77 kvm, med bästa utsiktsläge, omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med öppen planlösning och högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Många fönster från golv till tak medför ett fantastisk ljusinsläpp tillsammans med utsikten. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio, gym och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under 2024. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Hiss
Monsungatan 98, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Sön 2 apr kl 13:00

Monsungatan 98

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

103 m²

3 rum

4 141 kr/mån

67 913 kr/m²

På absoluta front row finner ni denna exklusiva gaveltrea med hänförande utsikt över hamninloppet, Klippan, stadens välkända landmärken samt Älvsborgsbron i väster! Här får ni en toppmodern lägenhet med allt som önskas och som med högsta boendestandard sätter extra guldkant på tillvaron. Stora fönsterpartier i flera väderstreck bidrar till ett fantastiskt fint ljusinsläpp och gör att hela lägenheten badar i ljus. De sociala ytorna i vardagsrummet förlängs av en stor inglasad balkong, vilken skänker extra livskvalité och blir till ett härligt extrarum oavsett väder och vind. Ytterligare en härlig inglasad balkong nås från köket och bjuder på minst lika fin utsikt. Två badrum underlättar vardagsbestyren och det finns gott om förvaringsmöjligheter i flera inbyggda skjutdörrsgarderober. Bo i en stabil förening där bredband ingår i avgiften och där de haft flera avgiftsfria månader under åren 2018-2022. Här bor ni lugnt och bekvämt i ett mycket havsnära läge. Strax utanför porten väntar er grönskande Färjenäsparken, mysiga caféer, restauranger och inte minst härliga promenader längs med den långa kajpromenaden. Alldeles i närheten avgår ofta både båt- och buss vilket gör det smidigt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg på ca 15 min. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet, Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

90,5 m²

3 rum

5 711 kr/mån

77 293 kr/m²

På vån 46 i Karlatornets karakteristiska mittdel twisten kan du nu bli den första att få flytta in! I Nordens högsta byggnad Karlatornet på 73 våningar bjuds ni på en hänförande och hisnande utsikt! I twisten har varje lägenhet en unik planlösning med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet. Här bor ni med högsta boendestandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett lyxigt helkaklat badrum med spakänsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, takhöjd om ca 2,50m och en stor walk-in-closet som nås från master bedroom. Från det andra sovrummet nås bostadens balkong. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg. Här kommer ni leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio, gym och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

9 500 000 kr

104 m²

4 rum

6 506 kr/mån

91 346 kr/m²

Nu ges möjligheten att bo på vån 36 (High rise) i nyproducerade Karlatornet! Ett optimalt planerat hem med påtaglig hotellkänsla och fantastiska fönsterpartier från golv till tak och den magiska utsikten över Göta älv och hamninloppet. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror från Electrolux, genomgående vitlaserad ekparkett och två helkaklade badrum med spakänsla. Fullt utrustad bostad med alla bekvämligheter, öppen planlösning och en stor walk-in-closet från master bedroom som höjer lyxkänslan ytterligare! För mer detaljerad information gällande material och inredning se "Material & inredning" under dokument. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Fönster från golv till tak, eleganta förvaringslösningar och tidlösa material förhöjer känslan. Här kommer ni leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Tillträde beräknas ske under 2023-2024. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 98, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 98

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 750 000 kr

85 m²

3 rum

3 654 kr/mån

67 647 kr/m²

På absoluta front row finner ni denna exklusiva hörntrea med hänförande utsikt över hamninloppet och Älvsborgsbron! Här får ni en topputrustad lägenhet med allt som önskas och som även bjuder på det lilla extra såsom tröskelfria parkettgolv, genomgående exklusiva materialval i såväl kök som badrum samt lyxig vinkyl. Stora fönsterpartier i två väderstreck bidrar till ett fantastiskt fint ljusspel till de generösa rummen och gör att hela lägenheten badar i ljus. De sociala ytorna förlängs av en stor inglasad balkong om ca 11 kvm, vilken skänker extra livskvalité och blir till ett härligt extrarum oavsett väder och vind. Två badrum underlättar vardagsbestyren och det finns gott om förvaringsmöjligheter i flera inbyggda skjutdörrsgarderober samt i två rymliga klädkammare/förråd. Stabil förening där bredband ingår i avgiften och där de haft flera avgiftsfria månader under åren 2018-2022. Här bor ni lugnt och bekvämt i ett mycket havsnära läge. Strax utanför porten väntar er grönområden, mysiga caféer, restauranger och inte minst härliga promenader längs med den långa kajpromenaden. Alldeles i närheten avgår ofta både båt- och buss vilket gör det smidigt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg på ca 15 min. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 48, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Monsungatan 48

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 395 000 kr

51,5 m²

2 rum

3 573 kr/mån

65 922 kr/m²

Med högt läge i huset finner du denna fina tvårumslägenhet på våning 7/9! Lägenheten har en välplanerad öppen planlösning med ljusa materialval och balkong i ljuvligt solläge. Tack vare det höga läget bjuds det på en underbar älvutsikt över småbåtshamnen och ljuset får möjlighet att ljuset flöda fritt. Lägenheten som nyproducerades 2015-2016 har även bra förvaringsmöjligheter, stilrent kök med full maskinell utrustning och badrum med vardagslyx i form av egen tvättutrustning. Brf Albertina är en välskött förening och i avgiften ingår bredband och bostadsrättstillägg. Som boende här kan ni även ta del av föreningens härliga relaxavdelning med bastu samt boulebana. Det finns även möjlighet att hyra båtplatser i dockan som tillhör föreningen. Här bor ni ett stenkast från vattnet och kajpromenaden och utanför porten väntar många trevliga restauranger, caféer och mysiga promenader i grönskande Färjenäsparken! Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Maj på Malös gata 40, Eriksberg, Göteborgs kommun

Maj på Malös gata 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 995 000 kr

122,5 m²

4 rum

6 629 kr/mån

48 939 kr/m²

Med perfekt läge i Eriksberg finner ni denna underbara genomgångslägenhet med två balkonger i soligt läge, varav en inglasad. Gott om förvaring med walk in closet, välplanerade och lättmöblerade sovrum samt ett underbart stilrent kök med påkostade materialval. Lägenheten har dessutom två rymliga badrum varav ett med badkar och tvättutrustning samt utsikt och utgång mot innergården. Detta är ett komplett boende utöver det vanliga som passar familjen som önskar alla bekvämligheter och lite till. I föreningen finns en grönskande sluten innergård, övernattningslägenhet, gym, bastu, relaxavdelning och ett orangeri att tillgå. Daglig närservice och goda förbindelser med både båt och buss väntar er strax utanför porten. Här bor ni i ett havsnära område, populärt för dess marina atmosfär och med direkt närhet till härliga kajpromenader, restauranger, caféer och mysiga Färjenäsparken. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Grafiska vägen 4C, Krokslätt, Göteborgs kommun

Grafiska vägen 4C

Lägenhet
Krokslätt, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 035 000 kr

34,5 m²

1 rum

3 096 kr/mån

58 986 kr/m²

Här blir ni den första att flytta in i denna nyproducerade bostad. Ni bor endast tre hållplatser från Korsvägen nära Avenyns shopping- och nöjesområden även med gångavstånd till vackra grönområden. Bekvämt boende i en helt ny stadsdel med all tänkbar service nära tillhands - mataffärer, vårdcentral, gym, restauranger och kommunikationer. Föreningen är en del i Skanskas Svanenmärkta projektet Tändstickan. Det innebär att de uppfyller Svanens hårda krav på materialval och byggprocess. Energieffektiva fönster, snålspolande kranar och miljövänliga vitvaror är några exempel på medvetna val. Föreningen förfogar över ett garage samt har en gemensam takterrass med matlagningsmöjligheter, högt upp i huset med en härlig stadsutsikt i västerläge. Varmt välkomna att kontakta mäklare Fredrik Wiland för mer information om bostaden.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 104, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Monsungatan 104

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

89,5 m²

3 rum

4 737 kr/mån

78 156 kr/m²

Med ett unikt och exklusivt läge så havsnära det går, på våning 4 av 7 i huset ligger denna mycket fina trea med glittrande älvutsikt från alla rum. Här njuter ni av lyxen av att ha två rymliga inglasade balkonger i två olika väderstreck vilket ger en optimal solchans så gott som hela dagen. Tack vare inglasningen kan ni även njuta av dem året runt tillsammans med den enastående älvutsikten som är så få förunnat. Matplatsen och en av balkongerna är belägna precis ovanför kajen och ger känslan av att sitta och äta på ett skepp, man ser bara vatten! Tänk även att kunna sitta bekvämt inne i värmen på nyårsafton och blicka ut över hela staden fylld av fyrverkerier. Hörnläget och stora fönsterpartier i olika väderstreck ger ett magiskt ljusinsläpp som tillsammans med en takhöjd på ca 2.60 m skänker en otrolig rymd till en redan luftig planlösning. Lägenheten har dessutom genomgående hög boendestandard, smakfulla materialval och kvalitativ energisnål utrustning. Badrummet är även det påkostat och lyxigt med tvättmaskin och torktumlare. Det märks att man jobbat mycket på detaljerna i brf Salteriet! Här får du ta del av en underbar gemensam pergola, känslan av hotellfoajé i trapphusen med påkostade entréer samt relaxavdelning, gym, föreningslokal med kök, övernattningslägenhet för långväga gäster och garage i källaren under huset. I avgiften ingår dessutom bredband 100/100 mbit/s. Här bor ni med perfekt läge längst västerut på Eriksberg med hamninloppet som närmsta granne. Utanför porten väntar grönskande Färjenäsparken, kajpromenaden med soldäck, mysiga småbutiker och restauranger med uteserveringar. På bekvämt avstånd finns både båt och busshållplats som tar er in till centrala stan på kort tid. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gyllenkrooksgatan 7, Johanneberg, Göteborgs kommun

Gyllenkrooksgatan 7

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 950 000 kr

78 m²

2 rum

4 714 kr/mån

50 641 kr/m²

Här finns nu en enastående funkislägenhet i mycket fint skick och med allt att önska. Belägen på lugna och enkelriktade Gyllenkrooksgatan trivs ni med påtaglig takhöjd, fantastiska sällskapsytor och vacker fiskbensparkett. Påkostat kök med noga utvalda materialval och social atmosfär. Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter och utgång till bostadens balkong med utsikt mot den grönskande innergården. I badrummet finns vardagslyx såsom tvättmaskin, handdukstork och takdusch. Bostaden har ett lugnt läge i trivsamma Johanneberg i en stabil och välskött förening där bredband ingår. Johanneberg är ett av stadens mest attraktiva områden med närhet till det mesta. Här promenerar du enkelt ner till såväl Vasastaden, Avenyn och Korsvägen samt till innerstadens evenemangsstråk. Perfekt för dig som vill bo i lugnt läge nära stadens puls! Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 46, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 46

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

53 m²

2 rum

3 626 kr/mån

56 509 kr/m²

Här finner ni en modern och ljus tvåa med luftig känsla och social planlösning med bra läge på Eriksberg! Hemmet har genomgående kvalitativa materialval och de generösa fönsterpartierna släpper in härligt solljus. Vardagsrummet förlängs av en fin inglasad balkong med utsikt över småbåtshamnen och som dessutom som ligger i underbart söderläge för bästa solchans! Bekvämt boende med bra förvaringslösningar och badrummet har både tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag! Föreningen är välskött och här finns relaxavdelning med bastu, boulebana och även möjlighet att hyra båtplats i dockan som tillhör föreningen. I avgiften ingår bredband! Direkt utanför hemmet erbjuds ni ljuvliga kajpromenader, naturen i Färjenäsparken och flertalet mysiga caféer och restauranger längs älven. Bra kommunikationer både via buss och båt som snabbt tar er över älven till city. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Landshövdingegatan 33, Krokslätt, Mölndals kommun
Landshövdingegatan 33, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Landshövdingegatan 33, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Landshövdingegatan 33

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 250 000 kr

27,6 m²

1 rum

1 921 kr/mån

81 522 kr/m²

Nyproducerad modern etta från 2022 i hjärtat av Krokslätt! Välplanerade öppna ytor kombineras med stort panoramafönster som ger ett underbart ljus och förlängs av den generösa balkongen. Sängen har en given plats i ett hörn som enkelt kan göras till en separat sovalkov. All förvaring är koncentrerad till hallen för att inte ta värdefulla kvadratmetrar i anspråk. Fullt utrustat kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med takdusch och kombimaskin sätter extra guldkant på tillvaron. Compact living när det är som bäst! På taket kan föreningens medlemmar ta del och njuta av en gemensam takterrass med spabad och bastu. I en låg avgift ingår både värme samt kall och varmvatten. Här är juridiska personer välkomna som köpare och föreningen tillåter uthyrning i andra hand. Med fem minuter till Korsvägens puls, 15 minuter till Landvetter flygplats och Safjällets naturreservat som närmaste granne är detta den perfekta bostaden. Varmt välkomna hem!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Arbetaregatan 2, Lindholmen, Göteborgs kommun

Arbetaregatan 2

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

104 m²

4 rum

5 735 kr/mån

48 029 kr/m²

Hemmets 104 kvm är väldisponerade med delvis öppen planlösning, härliga sällskapsytor att umgås på och tack vare fönster i tre väderstreck får alla rum ett underbart ljusflöde. Denna unika gavellägenhet har två härliga uteplatser (vilket är unikt och den enda lägenhet i huset som har) med en stor terrass i rofyllt gårdsläge och direkt utgång till innergården. Från balkongen som nås från köket är det en fröjd att kunna njuta av morgonkoppen tillsammans med underbar älvutsikt. Det älvnära läget sätter extra guldkant på tillvaron! I det genuina ekköket från HTH finns full maskinell utrustning och lägenheten har dessutom två badrum, varav ett med egen tvättutrustning som underlättar vardagsbestyren. Här bor ni en trygg och välskött förening med god ekonomi. Mitt på idylliska Lindholmen/Slottsberget där ni kan njuta av vatten och båtliv i en kulturell och harmonisk miljö. Barnomsorg, Lindholmen Science Park och Eriksbergs köpcentrum ligger endast några minuters promenad bort. Strax utanför dörren väntar en ljuvlig atmosfär kantad av kajpromenader, glasscaféer, småbutiker och restauranger. Bra kommunikationer både via buss och båt tar er snabbt och smidigt över älven till city. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 18