Mäklare Fredrik Wiland

Fredrik Wiland

Om mig

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hultvägen 5, Gråbo, Lerums kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 1 maj kl 17:00

Hultvägen 5

Villa
Gråbo, Lerums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
156 + 2 m²
5 rum
852 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera detta charmiga enplanshus från 1968! Huset byggdes om 2008 men behåller sin dåtida charm. Här erbjuds en öppen planlösning i kök och vardagsrumsdel, vilket skapar en trivsam atmosfär perfekt för umgänge med vänner och familj. De många fönstren ger också rikligt med naturligt ljus, vilket ytterligare förhöjer husets ljusa och öppna känsla. Från köket når du den inglasade altanen, där både matbord och loungemöbler får plats. Det blir en naturlig förlängning av bostaden och skapar en härlig utomhusmiljö. Ett extra plus är braskaminen, perfekt för att skapa mysigfaktor under kyliga dagar. Vidare finner du här 3 sovrum, genomgående ekparkett, helkaklat badrum, gästtoalett samt tvättstuga. Området har närhet till flera vackra sjöar som erbjuder härliga badmöjligheter under sommaren. Dessutom är det endast en 5 minuters promenad till både förskola och skola, vilket gör det bekvämt för barnfamiljer. I centrum finns två mataffärer, ett gym, en blomsteraffär, bibliotek, djuraffär, frisör samt ett urval av restauranger och fik. Busscentralen ligger också i centrum och tar dig till Göteborg på endast 35 minuter eller till Lerum på 15 minuter. För dem som är intresserade av golf ligger Stora Lundby golfbana endast 10 minuters bilväg bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information!

  • Plus
Örnehufvudsgatan 17, Johanneberg, Göteborgs kommun

Örnehufvudsgatan 17

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/6
4 992 kr/mån
56 122 kr/m²

Med ett lummigt och centralt läge nära till det mesta, finner ni denna ljuvliga tvårumslägenhet som präglas av smakfulla funkisattribut. Hemmet har ett ljust hörnläge där vardagsrummet har ett ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och skapar tillsammans med den generösa takhöjden en härlig rymd att vistas i. Det erbjuds inbjudande sällskapsytor, välutrustat kök och praktiska förvaringslösningar i både sovrum och hall. Badrummet är inrett med material som passar fint ihop med resten av hemmets karaktärsfulla interiör. Här bor ni på en lugn återvändsgata där ni enkelt kan promenera till grönområden, Chalmers, Korsvägen, evenemangsstråk och Liseberg. Ett optimalt läge för er som vill bo i ett lugnt läge nära stadens puls. Några minuter från porten ligger Willys mataffär och det finns flera servicebutiker i närheten. Hållplats för buss 18, 19 och 52 ligger inte ens 100 meter från hemmet och tar er smidigt in till city på knappa 10 minuter. Varmt välkomna till ett område och bostad att stormtrivas i!

  • Hiss
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/8
5 188 kr/mån
55 245 kr/m²

Bekvämt beläget på entréplan ligger denna väldisponerade trerumslägenhet med generös uteplats ett stenkast från vattnet! Tack vare lägenhetens placering på husets hörn skänker stora fönster i två väderstreck riktigt med dagsljus till hemmet. Den öppna sällskapsytan mellan vardagsrum och kök löper vidare ut på uteplatsen i söderläge som vetter in mot föreningens trevliga gård. De skjutbara glaspartierna förlänger utesäsongen och skapar ett extra rum som kan möbleras med bekväma utemöbler. Två lugna sovrum och ett helkaklat badrum utrustat med avkopplande badkar, golvvärme och egen tvättutrustning med praktisk arbetsyta höjer vardagskomforten till max! Brf Albertina är en välskött förening och för medlemmar finns en lyxig relaxavdelning med bastu, boulebana samt båtplats i dockan att hyra som tillhör föreningen. Det finns även en gemensam terrass på gårdshuset som kan nyttjas under varmare årstider samt en föreningslokal med utsikt över dockan för festliga tillställningar. Strax utanför porten finner ni många trevliga restauranger, caféer och mysiga promenadstråk kring kajen och i grönskande Färjenäsparken. Bra kommunikationer både via buss och båt som snabbt tar er över älven in till city. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 72, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 72

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/13
5 236 kr/mån
56 642 kr/m²

Varmt välkomna till Monsungatan 72! Här erbjuds genomgående parkettgolv samt vitmålade väggar som utgör en klassisk bas att inreda utefter och gavelläget ger ljuset fritt spelrum. Öppen planlösning mellan det smakfullt inredda köket och vardagsrummet med fantastiskt vy över småbåtshamnen. Vidare finner du två väl rofyllt belägna sovrum och från ett av sovrummen finns utgång till en mindre balkong. Lägg därtill god förvaring och helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Här bor ni lugnt och bekvämt i ett mycket attraktivt havsnära läge där ni i Brf Bockkranen har tillgång till en uppskattad spaavdelning med takterrass, bubbelpool, bastu och en slående utsikt över bockkranen och hamninloppet. Strax utanför porten väntar fina grönområden, flertalet mysiga caféer, restauranger och härliga promenader längs kajerna. Både båt- och busskommunikationer avgår runt husknuten vilket gör det smidigt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg på cirka 15 min. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Monsungatan 61, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 61

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
79,6 m²
3 rum
vån 2/13
6 296 kr/mån
72 802 kr/m²

Varmt välkommen till Monsungatan 61! Här erbjuds en välplanerad 3:a med öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum. Här bor ni modernt och bekvämt med genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med egen tvättutrustning, gäst-wc och kvalitativt kök med full maskinell utrustning. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum och generösa fönsterpartier som släpper in underbart ljusinsläpp i varje rum. Den inglasade balkongen har fritt läge och utsikt över Göta Älv och Göteborg. Den kilometerlånga kajen precis utanför porten är perfekt att strosa på en solig dag, och den kantas av många trevliga restauranger och mysiga caféer. Intilliggande grönområdet Färjenäsparken är perfekt för långa promenader. Busshållplatsen ligger ca 50 meter från porten. Där går buss 16 som tar 20 minuter till centrala Göteborg. Bussen har avgångar så tätt som var femte minut. Färjeläget vid Eriksbergstorget ligger inom 10 minuters gångavstånd och därifrån avgår färjan till Stenpiren och Lilla Bommen. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Monsungatan 108

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
92 m²
3 rum
vån 2/6
4 256 kr/mån
64 674 kr/m²

Varmt välkommen till Monsungatan 108! Med högt i tak och en öppen planlösning erbjuder denna bostad ett ljust och luftigt boende i toppklass. Vitmålade väggar och parkettgolv ger en fräsch och neutral bas för att sätta din personliga touch. Njut av en vacker älvutsikt från en av bostadens två balkonger. Den ena är inglasad och vetter mot nordväst och Färjenäsparken, medan den andra är öppen och vetter mot väst. Här kan du njuta av solen från förmiddag till kväll och ta del utav solnedgången. Dessutom finns här ett fullutrustat kök med vitvaror från Siemens, två rymliga sovrum med älsvutsikt, samt badrum med egen tvättutrustning och en gäst-WC. Här finns även gott om förvaring och ett tillhörande förråd i källaren. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och stilren lägenhet med fantastisk utsikt över älven, Älvsborgsbron och Färjenäsparken. Här bor du med hamninloppet som närmsta granne och utsikt över välkända landmärken. Läget är perfekt med direkt närhet till Färjenäsparken, kajpromenaden, mysiga butiker och uteserveringar. Brf-Skaftö erbjuder faciliteter såsom en gemensam uteplats med pergola, övernattningslägenhet och garage i föreningen. På bekvämt avstånd tar såväl båten som bussen er vidare mot centrala stan på kort tid. Denna energisnåla bostad har solceller och energiklass B. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindholmshamnen 19, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lindholmshamnen 19, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 19, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 19

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 395 000 kr
110 + 13 m²
5 rum
vån 1/7
4 768 kr/mån
76 318 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera denna fantastiska bostad där modern design möter tidlös elegans. Beläget endast ett stenkast ifrån vattnet erbjuder denna bostad det bästa av två världar – den omedelbara närheten till stadens puls samtidigt som du omges av lugnet och känslan av havet och kusten. Här erbjuds en öppen och luftig planlösning med 5 rum och kök, högkvalitativa materialval och stilfull inredning som skapar en exklusiv atmosfär i detta hem. Spännande arkitektur med generös takhöjd och stora och små fönster bidrar till ett vackert ljusinsläpp. Här finns modernt fullutrustat kök med utgång till härlig uteplats och två stilfullt inredda badrum, självklart med egen tvättutrustning. Vidare in i bostaden finner du master bedroom med fransk balkong och en intilliggande rymlig klädkammare. På andra våningen finner du två väl tilltagna sovrum, ett allrum och kontorshörna. Föreningen har en gemensam grönskande innergård med ett orangeri som kan nyttjas av alla boende såväl vuxna som barn. Här bor du i ett av Göteborgs mest expansiva områden, intill ett av Sveriges mest innovativa centrum, Lindholmen Science Park och nya Karlastaden. Beläget vid vattnet med närhet till kajpromenaden och alla mysiga restauranger, caféer och butiker på Lindholmen samt Eriksberg. Möjlighet till båtplats finns i området med och ger det lilla extra med närheten till klippor och bad, Marstrand och Knarrholmen bland flera andra öar i Göteborgs skärgård. Huset är byggt enligt riktlinjerna för miljöcertifiering Svanen och har en modern och originell arkitektur samt genomgående kvalitativa och miljömedvetna materialval. Goda kommunikationsmöjligheter, färjan går var åttonde min och tar 6 min in till city samt buss som går lika ofta och tar ca 8 min till Centralstationen. Varmt välkommen till visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun

Östra Eriksbergsgatan 87

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
38 m²
1 rum
2 114 kr/mån
59 211 kr/m²

Välplanerad 1:a med mysig sovalkov och direkt närhet till kajen. Bostaden är utrustad med alla bekvämligheter, inklusive ett modernt kök med alla nödvändiga vitvaror samt rymligt och ljust allrum som förlängs av en inglasad balkong som gör att den kan nyttjas under såväl sommar- som hösttid. Det finns gott om förvaring i bostaden, och badrummet är smakfullt inrett med dusch samt egen tvättmaskin som förenklar vardagen. Här bor ni i ett attraktivt område med Göteborgs stadskärna på behagligt avstånd. Utanför porten finner ni ljuvliga strövområden längs med vattnet, gemytliga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att ni har allt ni kan tänkas behöva inom räckhåll. Smidiga förbindelser med buss och båt tar er över Älven på nolltid. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 108

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 4/6
3 987 kr/mån

Som sista huset på Monsungatan längst västerut finner ni denna moderna trea med öppen planlösning och härlig balkong. Här bor du på första parkett intill kajkanten på bästa läge. Här återspeglar genomgående kvalitativa materialval hela bostaden. Öppen planlösning, stora fönsterpartier och hörnläge bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och glittrande älvutsikt. Rymliga sovrum, bra förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Här bor du med hamninloppet som närmsta granne och utsikt över välkända landmärken. Läget är perfekt med direkt närhet till Färjenäsparken, kajpromenaden, mysiga butiker och uteserveringar. Brf-Skaftö erbjuder faciliteter såsom en gemensam uteplats med pergola, övernattningslägenhet och garage under huset. På bekvämt avstånd tar såväl båten som bussen er vidare mot centrala stan på kort tid. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Monsungatan 65A, Västra Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 65A

Lägenhet
Västra Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 5/9
2 481 kr/mån
83 194 kr/m²

Ljus tvårummare med stor balkong där du kan njuta av havsutsikten i eftermiddagssolen. Ett bekvämt och havsnära boende med öppen planlösning och moderna faciliteter. Rymligt sovrum, bra förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Här bor man bekvämt och vattennära i ett av de bästa lägena på Eriksberg. Husen har låg energiförbrukning och alla lägenheterna är välplanerade. I närområdet ligger den grönskande Färjenäsparken och längs Eriksbergskajen är det en fröjd att strosa omkring med en uppsjö av restauranger och mysiga caféer. Bra kommunikationer med både båt och buss. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10