Mäklare Frida Dexell

Frida Dexell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jöns Rundbäcks Plats 2, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30
Jöns Rundbäcks Plats 2, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Jöns Rundbäcks Plats 2, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Jöns Rundbäcks Plats 2

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 790 000 kr
59 m²
2 rum
vån 6/6
4 043 kr/mån
47 288 kr/m²

Ta hissen högst upp i huset och möts av denna välplanerade tvåa med stor balkong och utsikt över Nya Kvillebäcken. Med öppen planlösning och fönster i fullhöjd från två väderstreck bor ni här i en härlig och luftig atmosfär. Hemmet präglas av den genomgående ekparketten som löper som en röd tråd längs bostaden, ljusa ytskikt och enorma förvaringsmöjligheter i både sovrum och hall. Från det rymliga sovrummet nås bostadens solfyllda balkong som ligger i ett lugnt läge mot den grönskande innergården. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare att tillgå. I föreningen har du tillgång till den rogivande innergården med fina grönytor och grill för medlemmar att nyttja. Här bor du i en expansiv stadsdel med gångavstånd till allt du behöver. Backaplan med shopping, mataffärer, restauranger och caféer i området samt utmärkta kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storskiftesvägen 9B, Furuskog, Partille kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Storskiftesvägen 9B, Furuskog, Partille kommun, bild 2
Storskiftesvägen 9B, Furuskog, Partille kommun, bild 3

Storskiftesvägen 9B

Villa
Furuskog, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 990 000 kr
145 + 4 m²
6 rum
987 m² tomt

Varmt välkommen till denna familjevänliga villa belägen i trivsamma Furuskog strax öster om Göteborg. Villan erbjuder ett fint ljusinsläpp, god förvaring och gott om plats för hela familjen med sina fyra sovrum och stora sällskapsytor, fördelat på två plan. Tre sovrum är rofyllt belägna på övervåningen tillsammans med stort allrum och mysig braskamin här finns även utgång till balkong med vidsträckt vy. Här bor ni bekvämt med två badrum och en välutrustad tvättstuga med praktisk groventré. Detta charmiga hem erbjuder en fantastisk utsikt och total avskildhet med insynsskyddad altan på baksidan av huset och flera uteplatser, här avnjuts solen i flertalet olika väderstreck dag som kväll. Lummig trädgård med bärbuskar och odlingsmöjligheter. Detta är ett perfekt boende för barnfamiljer med fin grönskande natur och trivsamma promenadstråk. Ett extra plus är närheten till köpcentret Allum med ett stort utbud av affärer, caféer, restauranger och ICA Maxi. Ska man storhandla är det ca 5 min bil. Här bor ni även med närhet till Partille Arena med bowling, gym och idrott. Gångavstånd till Skulltorpsskolan och Annebergs förskola gör vardagens lämningar och hämtningar enkla. Goda kommunikationer med ca 10 minuters promenad från huset tar ni er in till Göteborgs centrum med buss på ca 18 min.

  • Premium
Storkgatan 4D, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 16:15
Storkgatan 4D, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Storkgatan 4D, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Storkgatan 4D

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
4 153 kr/mån
53 676 kr/m²

Välkomna till denna magnifika och trivsamma bostad på Storkgatan. Lägenheten erbjuder originalplankgolv från 1920-talet som ger en fantastisk karaktär och det unika valvet skapar en naturlig och mjuk övergång mellan kök och vardagsrum där ni kan umgås och trivas med familj och vänner. Det stilrena och modernt designade köket är utrustat med kvalitativa apparater och erbjuder optimal funktionalitet för matlagning och trevliga middagar. Ljuset flödar genomgående i bostaden och skapar en inbjudande atmosfär i varje rum. Dem två sovrummen ligger rofyllt belägna mot den mysiga innergården med ett stort vackert träd. Nyrenoverat badrum utrustat med golvvärme för extra komfort. Här bor ni i en gemytlig och stabil förening med mysig innergård som bjuder på lekplats, utemöbler och grill. I Bagaregården bor ni i ett av Göteborgs charmigaste områden med både nöjen och grönområden i närheten. Smidiga kommunikationer rakt utanför dörren och Redbergsplatsen och Olskrokstorget på 5 minuters promenadavstånd. I Bagaregården finns också flertalet förskolor och skolor. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
Karl Johansgatan 60B, Majorna, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 18:30
Karl Johansgatan 60B, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Karl Johansgatan 60B, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Karl Johansgatan 60B

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 550 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/4
2 899 kr/mån
63 750 kr/m²

I ett mysigt gårdshus från förra sekelskiftet finner vi denna inbjudande mini-tvåa. Här välkomnas vi av utmärkt planlösning som tillsammans med generöst ljusinsläpp, charmiga attribut från byggåret och tilltagen takhöjd skapar en hemtrevlig atmosfär. Ett rofyllt boende erbjuds, och hela lägenheten vetter mot en sluten innergård med fin växtlighet och äldre bebyggelse. Köket är utrustat med diskmaskin och i det rymliga badrummet finns både tvättmaskin och torkskåp. Här bor du i en gemytlig förening med fantastisk takterrass med grillmöjligheter i ett av Göteborgs mest sprudlande områden. Majorna erbjuder ett rikt utbud av restauranger, barer och caféer, där valmöjligheterna bara blir fler och fler för varje år. Mysigt läge nära älven med fina promenadstråk längs vattnet mot populära Röda Sten. Likaså grönskan i Slottsskogen nås med en kort promenad och för ännu mer naturupplevelser ligger Änggårdsbergen inte långt bort. Flera spårvagnslinjer passerar precis utanför och tar dig snabbt till Järntorget, Linnéstaden och Brunnsparken.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4