Mäklare Matin Kazeroni

Matin Kazeroni

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sagåsvägen 4, Kållered, Mölndals kommun
  • Mån 29 apr kl 12:30
Sagåsvägen 4, Kållered, Mölndals kommun, bild 2
Sagåsvägen 4, Kållered, Mölndals kommun, bild 3

Sagåsvägen 4

Lägenhet
Kållered, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
108 m²
4 rum
6 488 kr/mån
36 574 kr/m²

Ett trivsamt bostadsrättsradhus med en härlig uteplats och trädgård. Här möts vi av två väldisponerade plan med öppna ytor och stora fönsterpartier. Kök och vardagsrum samsas i en öppen atmosfär och bjuder in till sociala sammankomster med gott om yta och plats för nära och kära. Vidare erbjuds tre rogivande sovrum på övre plan och två fina badrum varav ett med komplett tvättutrustning som gör vardagen extra bekväm. Här bor ni ett lugnt och trivsamt område med närhet till Kållered Köpcentrum, mataffärer, bra kollektivförbindelser till Göteborg och Kungsbacka, skolor- och förskolor, fotbollsanläggning och ishall. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Matin Kazeroni för mer information om bostaden.

  • Premium
  • Uteplats
Björkgläntevägen 26, Onsala, Kungsbacka kommun

Björkgläntevägen 26

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 750 000 kr
161 m²
5 rum
1 681 m² tomt

I ett havsnära läge finner ni denna moderna villa med generös tomt i trivsamma Onsala! Här bor ni med första parkett till havets och naturens skiftningar mellan årstiderna. Med generösa fönsterpartier låter man såväl ljuset som de fantastiska vyerna ta plats i rummen och skapar en harmonisk känsla. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och bjuder in till umgänge med de sociala ytorna. Härifrån nås utgången till bostaden soliga trädäck med glasräcke som ramar in altanen fint. Under samtliga golv finns lyxig golvvärme som uppskattas extra mycket under den kallare tiden på året. En halvtrappa upp avskilt beläget från husets mer sociala del finner ni tre rofyllda sovrum och ett mysigt allrum. Lägg där till två helkaklade badrum och separat tvättstuga med egen tvättutrustning. Attefallshus med allrum, kokvrå och helkaklat badrum med dusch, perfekt för tonårsbarnet eller för att hyra ut. Varmt välkomna till denna härliga villa med allt ni kan önska! I Onsala är havet alltid närvarande och som Onsalabo finns alla möjligheter att ta vara på de möjligheter som havet ger. Att segla, surfa, dyka, paddla kajak eller bara hänga på stranden i timtal är självklarheter när man bor på Sveriges guldkust – halvön Onsala.

Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 28/73
3 643 kr/mån
80 220 kr/m²

Nu ges möjligheten att bo högt upp i huset i nyproducerade Karlatornet! Ett optimalt planerat hem med påtaglig hotellkänsla och fantastiska fönsterpartier från golv till tak. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror från Electrolux, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Fullt utrustad bostad med alla bekvämligheter, öppen planlösning och en stor walk-in-closet som höjer lyxkänslan ytterligare! För mer detaljerad information gällande material och inredning se "Material & inredning" under dokument. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Fönster från golv till tak, eleganta förvaringslösningar och tidlösa material förhöjer känslan. Här kommer ni leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

  • Plus
  • Hiss
Kvadrantgatan 68 lgh 1001, Bergsjön, Göteborgs kommun

Kvadrantgatan 68 lgh 1001

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
67,3 m²
2 rum
5 364 kr/mån
19 168 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera en välplanerad tvårumslägenhet med uteplats! Här erbjuds en luftig atmosfär och smarta ytor. Ljust kök med generösa förvaringsmöjligheter i både över- och under skåp och plats för en naturlig matplats. Ytorna mynnar vidare ut i vardagsrummet som förlängs av den härliga uteplatsen. Sovrummet är rofyllt och det helkaklade badrummet är försett med tvättmaskin. I föreningen finns bastu, motionsrum, solarium samt övernattningslägenhet finns att tillgå i föreningen. Familjevänligt område med trafikfria innergårdar, lekplatser och närhet till naturen samt grönska. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Trädgårdsgärdet 86, Angered, Göteborgs kommun

Trädgårdsgärdet 86

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
111,2 m²
4 rum
7 972 kr/mån
17 896 kr/m²

Mycket välplanerad fyra med attraktivt läge i de populära radhusen med bostadsrättsform. Här möts du av öppna ytor, hög standard och infällda spotlights på hela nedervåningen. Vardagsrummet förlängs av ett inglasat uterum. Trädgården, uteplatsen och uterummet ligger i ett soligt och väl insynsskyddat läge med grönskan som granne. Gott om förvaring i flertalet garderober och praktisk klädkammare. Här bor ni välskött och aktiv HSB-förening som anordnar många trevliga aktiviteter för alla i en naturskön och lummig miljö. Bredband ingår i avgiften! Här finns fina grönområden att promenera runt i och flera lekplatser för barnen. Nära till såväl skolor, förskolor som till daglig närservice och det finns alltid utmärkta kommunikationer nära tillhands. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5