Mäklare Nader Ardakani

Nader Ardakani

Om mig

God förhandlare, målinriktad och driven Jag har mer än 24 års erfarenhet från affärer inom byggprojektering, fastighetsförvaltning och företagsförmedling. Jag är övertygad om att lyhördhet och djup förståelse av parternas behov är viktiga ingredienser till en snabb och smidig affärsprocess med nöjda parter. Utöver god förhandlingsvana är jag mycket noggrann med formalia och analys.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vidblicksgatan 1, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Vidblicksgatan 1, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Vidblicksgatan 1, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Vidblicksgatan 1

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/6
2 112 kr/mån
83 194 kr/m²

Ta chansen att förvärva en kvadratsmart enrumslägenhet med en trevlig balkong! Välplanerad med härligt ljusinsläpp och det lättmöblerade allrummet förlängs av balkongen. Köket är välutrustat med diskmaskin och det stora fönstret skänker rikligt med ljus till rummet. Brf Grönsiskan är en stabil mycket välskött förening med engagerade medlemmar. I eftersökta Nedre Johanneberg bor du med närhet till både grönområden och stadens puls. Med endast tio minuters promenad når du bland annat Avenyn med sitt rika kulturliv, shopping och nöjesliv. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nader Ardakani för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jättekullegatan 44, Utby, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Jättekullegatan 44, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Jättekullegatan 44, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Jättekullegatan 44

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 690 000 kr
92 + 88 m²
7 rum
480 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en trivsam familjevilla i Utby! Invändigt bjuder huset på en trevlig planlösning med spännande vinklar och vrår. Hemmet genomsyras modern standard och ljusa ytskikt med ett härligt ljusinsläpp från flera håll. Den grönskande trädgården omger huset och det finns gott om yta för barnen att leka på. På tomten finns även ett fullt inrett attefallshus, perfekt för tonåringen eller långväga gäster. Altanen är belägen i västerläge vilket ger stor solchans året om. Utby är känt för sina natursköna miljöer och sitt lugna läge. Här kan ni njuta av fridfulla promenader i omgivande skogar och ändå ha närhet till allt ni behöver, inklusive skolor, butiker och kollektivtrafik. Välkomna på visning!

  • Premium
Helgas väg 15, Öjersjö, Partille kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Helgas väg 15, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Helgas väg 15, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Helgas väg 15

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
86 m²
3 rum
6 285 kr/mån
40 640 kr/m²

Välkommen till denna stora hörntrea (möjlig fyra) med härlig uteplats om ca 17 kvm mot grönskan. Här möts ni av en öppen och social planlösning med vackert parkettgolv i ek, ett stilrent kök, badrum med golvvärme och tvättutrustning samt två sovrum varav master bedroom bjuder på en inredd walk-in-closet i anslutning. I härliga och familjevänliga Öjersjö hittar ni nyproducerade brf Kerstins Gård. Fyra punkthus med totalt 76 stycken bostadsrätter, bli en del av ett härligt grannskap med gröna gårdar och gott om utrymme för gemenskap. Njut av både skog och sjö i ett nytt växande område på framfart. Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll. Här finns det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Nya Coop ligger alldeles runt hörnet och i centrum hittar du matbutik, frisör, förskola och distriktssköterska. Gymnasium finns i centrala Partille och där ligger även Allum med över 100 butiker för den som är shoppingsugen. Strax intill ligger Kåsjön och Knipeflågsbergens naturreservat som i sin tur gränsar till Delsjöområdets naturreservat. Här kan du ta ett svalkande dopp, fiska, paddla kajak, plocka svamp eller ta en löprunda. Partille kommun erbjuder många olika fritidsaktivitet för hela familjen såsom handboll, hockey, golf eller kanske ridning, så ligger tex Partille golfklubb och Partille ridklubb bara några minuter bort. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Nader Ardakani för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lodjursstråket 1 Vån 18, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 Vån 18, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 Vån 18, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 Vån 18

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 790 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 18/73
3 782 kr/mån
78 144 kr/m²

Bli en av de första att flytta in i Nordens högsta byggnad! På våning 18 har du en strålande utsikt över hela Göteborg från de stora fönsterpartierna från golv till tak och balkongen från sovrummet. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Sovrummet nås från vardagsrum genom en skjutdörr. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten som är perfekt placerad då den nås från både sovrum och badrum vilket höjer lyxkänslan ytterligare! När du flyttar in i ditt nya hem i Karlatornet är det utrustat med smarta hem-systemet Wiser från Schneider Electric. Det förinstallerade grundpaketet består av en gateway och två dimmerpuckar. Wiser är ett intuitivt system för smarta hem som möjliggör styrning av flera funktionaliteter direkt i mobilen eller via röststyrning. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till en egen bemannad reception som erbjuder samtliga concierge-tjänster varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. I huset kommer även finnas gym, kylrum i entréplan för matleverans, biorum, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en panoramautsikt! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under september 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkdungen 14, null, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00
Björkdungen 14, null, Göteborgs kommun, bild 2
Björkdungen 14, null, Göteborgs kommun, bild 3

Björkdungen 14

Radhus
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 900 000 kr
110 m²
4 rum
305 m² tomt

Varmt välkomna till Björkdungen 14! Här bor ni längst in på en lugn återvändsgata med naturen alldeles intill. Hemmets genomsyras av moderna materialval och en social planlösning. Uteplatser på både baksida och framsida med bra sollägen och parkerar gör ni bekvämt precis intill i carport. På gångavstånd har ni lekplats, flera skolor/förskolor och goda kommunikationsmöjligheter både kollektivt och med bil in till centrala Göteborg som ni når på cirka 10 minuter. Daglig närservice- och shoppingutbud finns vid Backaplan, Bäckebols köpcenter och Selma Lagerlöfs torg som ligger på bekvämt avstånd. För den golfintresserade har ni mycket nära till Sankt Jörgens golfbana som dessutom har ett populärt spa och hotell i anslutning, Sankt Jörgen park. Närhet till Gothia Tennis som erbjuder flertal tennis- och padelbanor samt Backavallen med många idrottsmöjligheter som bland annat fotboll- och basketplaner. Fina promenad- och motionsspår finns vid Backadalskog som ligger ett stenkast från bostaden. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun, bild 2
Grönsångarvägen 3, Landvetter-Tahult, Härryda kommun, bild 3

Grönsångarvägen 3

Villa
Landvetter-Tahult, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
165 m²
7 rum
1 430 m² tomt

På en barnvänlig gata i trivsamma Tahult erbjuds nu denna arkitektritade och toppmoderna villa fördelad på två välplanerade våningsplan. Huset stod färdigställt så sent som 2017 och omsluts av en stor ljuvlig altan och en lättskött trädgård med stor gräsmatta. Båda plan är komfortabelt utrustade med golvvärme, materialen är noga utvalda och bostaden inger en exklusiv och stilren känsla. Entréplan är välkomnande och erbjuder generösa sällskapsytor. Här möter du ett italiensk designat kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket inger en social atmosfär. Från vardagsrummet eller köket tar ni er ut till den väl tilltagna terrassen på över 100 kvadratmeter och husets tillhörande trädgård. Här finns det gott om utrymme för lek och tillställningar och på den träbelagda terrassen ryms enkelt både loungegrupp och matgrupp. För den som vill ha ett fint Attefalls hus med egen ingång eller en större swimmingpool med tillhörande pool-hus så finns det även utrymme och möjlighet för detta. På detta plan finns även ett sovrum, ett generöst badrum och separat tvättstuga med både torktumlare, torkskåp och tvättmaskin. Den mer privata delen på övre plan erbjuder tre tilltagna sovrum, ett mindre rum som kan användas till antingen kontor eller mindre sovrum, allrum för mysiga filmkvällar och ett stort lyxigt badrum med badkar. Från allrummet nås ytterligare en terrass i soligt läge med gott om plats för möblemang. I garaget och på den tillhörande uppfarten parkeras bilarna bekvämt. Här bor ni med vacker natur och med fantastiskt fina promenadstigar och ridvägar precis runt knuten. Bekvämt promenad- & cykelavstånd till Gallhålans vackra naturreservat, Landvetter idrottsarena, förskolor och skolor. Busshållplatsen är belägen cirka 100 meter från huset och härifrån går det bussar ner till både fotbollsplan och skolor som tar cirka 5 minuter. För de mindre barnen upp till årskurs 4 så finns det en special-buss som hämtar upp barnen och lämnar av dom före och efter skolan vid samma busshållplats. På sommaren kan ni också njuta av svalkande bad och fiske vid Landvettersjön. I skogarna kring Landvetter finns utmärkta möjligheter till svamp och bärplockning. Vintertid kan ni åka skidor vid Landehofs motionscenter. Har ni ett golfintresse finns en 18-hålsbana vid Snåkered. Bra kommunikationer med ca 25 min med buss till Landvetter och Partille centrum som erbjuder stort utbud av butiker, service och kultur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 45, Partille Centrum, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 45

Lägenhet
Partille Centrum, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 290 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/6
4 113 kr/mån
42 407 kr/m²

Varmt välkomna till Gamla Kronvägen 45 och denna välplanerade tvåa från 2019. Här välkomnas vi upp på våning fyra där vi möts av ett hem som präglas av en elegant och enhetlig interiör med vacker ekparkett och tidlösa färgval. Genomtänkt öppen planlösning där kök och vardagsrum samspelar fint. Avskilt beläget i den andra delen av lägenheten ligger ett rofyllt sovrum med praktisk walk in closet och härifrån nås bostadens rymliga balkong där vi kan njuta av kvällssolen och vidsträckt vy. Utöver bostadens balkong går det även fint att nyttja loftgången i motsatt österläge och vi får på så sätt njuta av solen hela dagen. Stort helkaklat badrum med egen tvättutrustning underlättar vardagen. I det stora, gemensamma växthuset kan de boende möta våren tidigt på året och förlänga sommarsäsongen. Planteringslådor ger möjlighet att odla växter, grönsaker och bär. I Partille Port kan man också njuta av tredimensionell grönska. Vi låter växtligheten fortsätta uppför väggarna och längs belysningslinor över gården. I husets bottenplan finner ni såväl Coop matbutik, gymkedjan STC och Apotek och inom kort promenadavstånd finner ni Allum köpcentrum med tillgång till brett shoppingutbud. Direkt närhet till Partille Arena, Padelfabriken och strövområden längs med Säveån gör att upplevelser för den aktiva alltid finns nära. Goda förbindelser med buss och pendeltåg finns att tillgå som tar er till Göteborgs city snabbt och smidigt. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7