Mäklare Simon Petkovski

Simon Petkovski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Tor 15 jun kl 18:15
Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 24

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 350 000 kr

89 m²

3 rum

5 171 kr/mån
48 876 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en öppen och ljus gaveltrea med dubbla balkonger på Lindholmen! Här erbjuds ett luftigt hem med en social planlösning och ljuvligt ljusspel tack vare generösa fönsterpartier. Enhetliga parkettgolv och ljus färgsättning gör det enkelt att möblera. Stilrent kök med kyl och frys i fullhöjd och goda förvaringsmöjligheter. Med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet blir middagar och umgänge här till det allra bästa. Dessutom nås hemmets ena balkong från vardagsrumsdelen, vilket skapar känslan av extra yta. Vidare erbjuds två rogivande sovrum varav ett av dem har direkt access till hemmets andra balkong. Badrummet är rymligt med tvättmöjligheter som bekvämt underlättar vardagen! Bostaden har ett mycket bra läge nära Chalmers Lindholmen, Science Park och sköna promenadstråk längst kajerna med restaurang och caféliv. Lätt att ta sig till Göteborgs centrum med buss från närbelägna Regnbågsgatan alternativt med båt från Lindholmspiren som tar dig till Stenpiren eller Järntorget på några minuter. Här bor ni i en mycket aktiv förening med stort miljötänk där du bl.a kan nyttja elcyklar kostnadsfritt. Mycket expansivt och snabbväxande område där både Karlatornet och Karlastaden byggs. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lindholmshamnen 8, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmshamnen 8

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 350 000 kr

33 m²

1 rum

2 022 kr/mån
71 212 kr/m²

Modern och yteffektiv etta som förgylls av ett praktiskt sovloft samt högklassiga materialval. Bostaden ligger högst upp i huset och har en enastående takhöjd på fyra meter samt ljusinsläpp från två väderstreck. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och är bekvämt utrustat med kvalitativa vitvaror samt bänkskivor i granit. Hemmet erbjuder flera goda förvaringsmöjligheter och från hallen når du ett helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Huset stod klart för inflyttning år 2020 och är ritat av Wingårdhs Arkitekter. I föreningen finns en gemensam innergård med vackra planteringar, genomtänkt belysning, två pergolor samt hammockar att koppla av i. Du har även tillgång till övernattningsrum för långväga gäster, cykellounge, barnvagnsförråd, praktiskt miljörum samt en välutrustad tvättstuga som du hittar i källaren på hus fem. Här bor du intill ett av Sveriges mest innovativa centrum, Lindholmen Science Park. Denna bostad ligger endast ett stenkast från vattnet och har närhet kajpromenaden och alla mysiga restauranger, caféer, butiker på Lindholmen samt Eriksberg. Området är kanske det mest expansiva i Göteborgsområdet för tillfället i och med byggandet av nya Karlastaden, och har redan nu en pulserande stämning av både innovation, marin känsla och inbjudande karaktär. Kommunikationsmöjligheterna är goda och City når man på bara några minuter med buss eller båt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information!

 • Hiss
Arbetaregatan 23, Lindholmen, Göteborgs kommun

Arbetaregatan 23

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 790 000 kr

71 m²

3 rum

4 603 kr/mån
53 380 kr/m²

Charmig trea i hjärtat av Lindholmen med solig hörnbalkong! Här bor ni i en trivsam lägenhet och är en del av en fin gemenskap i en trevlig förening med god sammanhållning, blomstrande innergård, välskött fastighet och stabil ekonomi. Här erbjuds en välplanerad trerummare med öppna ytor och fönster i tre väderstreck som skänker ett naturligt ljusinsläpp och rymd till rummen. Det fullutrustade Marbodalköket sattes in 2012 och har klassisk färgsättning vilket gör det enkelt att inreda efter tycke och smak. Här finns en matplats framför fönstret där familjen kan samlas. Vidare finner ni två rofyllda sovrum och badrum med egen tvättutrustning. Mycket välskött och trevlig förening där bredband ingår i avgiften samt en billig övernattningslägenhet för medlemmar att hyra. Här bor ni i ett tryggt område med närhet till många populära restauranger och caféer, såväl som fina promenadstråk längs med kajen. Med buss eller båt tar ni er snabbt till de centrala delarna av Göteborg. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lindholmshamnen 21, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmshamnen 21

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 390 000 kr

23 m²

1.5 rum

2 461 kr/mån
103 913 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade etta med rymlig sovloft och en grönskande uteplats att koppla av på. Tack vare de stora fönsterpartierna fylls bostaden av ett fantastiskt ljusinsläpp. I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger hemmets stilrena och fullutrustade kök med praktisk diskmaskin. En trappa upp hittar du lägenhetens sovloft med plats för dubbelsäng och förvaring i två garderober. Från hallen når du ett stort badrum i klassiska toner som är bekvämt försett med en egen kombimaskin, perfekt för dig som lever ett aktivt liv! Till bostaden hör även ett källarförråd som bidrar till ytterligare förvaringsmöjligheter. Här bor du intill ett av Sveriges mest innovativa centrum, Lindholmen Science Park. Denna bostad ligger endast ett stenkast från vattnet och har närhet kajpromenaden och alla mysiga restauranger, caféer, butiker på Lindholmen samt Eriksberg. Huset byggs med modern originell arkitektur och genomgående kvalitativa samt miljömedvetna materialval. Huset är även byggt enligt riktlinjerna för miljöcertifiering Svanen. Området är kanske det mest expansiva i Göteborgsområdet för tillfället i och med byggandet av nya Karlastaden och har redan nu en pulserande stämning av både innovation, marin känsla och inbjudande karaktär. Kommunikationsmöjligheterna är goda och City når man på bara några minuter med buss eller båt. Det planeras även en spårvägslinje som beräknas bli klar 2025. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Lindholmshamnen 22, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmshamnen 22

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 190 000 kr

76 m²

3 rum

4 080 kr/mån
55 132 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna ljusa och stilrena genomgångstrea med balkong i lugnt gårdsläge! Hemmet stod klart 2020 och präglas av öppna och sociala ytor med ett härligt ljusinsläpp. Kökets moderna vita luckor går i ton med övriga lägenheten och är försett med bekvämligheter som inbyggda vitvaror samt kyl och frys i fullhöjd. Från hallen når du ett helkaklat badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Huset stod klart för inflyttning år 2020 och är ritat av Wingårdhs Arkitekter. I föreningen finns en gemensam innergård med vackra planteringar, genomtänkt belysning, två pergolor samt hammockar att koppla av i. Du har även tillgång till övernattningsrum för långväga gäster, cykellounge, barnvagnsförråd, praktiskt miljörum samt en välutrustad tvättstuga som du hittar i källaren på hus fem. Här bor du intill ett av Sveriges mest innovativa centrum, Lindholmen Science Park. Denna bostad ligger endast ett stenkast från vattnet och har närhet kajpromenaden och alla mysiga restauranger, caféer, butiker på Lindholmen samt Eriksberg. Området är kanske det mest expansiva i Göteborgsområdet för tillfället i och med byggandet av nya Karlastaden, och har redan nu en pulserande stämning av både innovation, marin känsla och inbjudande karaktär. Kommunikationsmöjligheterna är goda och City når man på bara några minuter med buss eller båt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Tis 13 jun kl 18:30
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 490 000 kr

54 m²

2 rum

3 239 kr/mån
64 630 kr/m²

Modern och nyproducerad tvåa med enastående utsikt över Göteborgs hamninlopp! Här bor du på 18:e våningen med kvalitativa materialval och ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet ligger i social anslutning till det välutrustade köket och skapar trevliga ytor att umgås på. I både sovrummet och i hallen hittar du rymliga skjutdörrsgarderober med goda förvaringsmöjligheter. Hemmets stilrena och helkaklade badrum är försett med egen tvättutrustning, perfekt för dig som lever ett aktivt liv! För att njuta ytterligare av utsikten över älven och hamninloppet tar du hissen upp till föreningens takterrass och gemensamma relaxavdelning på översta våningen. I detta landmärke på 25 våningar bor du med närhet till vattnet och trevliga promenadsträckor längs piren som erbjuder flertalet restauranger, caféer och matbutiker. Ett stenkast bort finns köpcentrum med stormarknad, bank, systembolag och detaljhandel. Göteborgs centrum ligger endast 10 minuter bort med bil, buss eller båt. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Vån 23, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1, Vån 23

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

32,5 m²

1 rum

2 646 kr/mån
79 846 kr/m²

Låt drömmen om att bo i Göteborgs lyxigaste etta bli sann! Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Bli en av de första att flytta in i Nordens högsta byggnad! Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 750 000 kr

73,5 m²

3 rum

5 082 kr/mån
64 626 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i Nordens högsta byggnad med vidsträckt utsikt över Göteborg! Bli en av de första att bo i en toppmodern lägenhet, omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Här kommer du leva och bo i en ny och spännande stadsdel- Karlastaden, med allt från restauranger, skybar och caféer till bio och spa i samma byggnad! Huset är perfekt beläget för att promenera till bl.a. Lindholmen där såväl Chalmers som Lindholmen Science Park och Streetfood market ligger. Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under september 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

7 100 000 kr

86 m²

3 rum

5 629 kr/mån
82 558 kr/m²

Nu ges möjligheten att bo på våning 28 med söderbalkong och häpnadsväckande utsikt mot Göta älv! Ett optimalt planerat hem med påtaglig hotellkänsla och fantastiska fönsterpartier från golv till tak. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Fullt utrustad bostad med två rymliga sovrum, moderna vitvaror från Electrolux och en stor walk-in-closet som höjer lyxkänslan ytterligare! Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Fönster från golv till tak, eleganta förvaringslösningar och tidlösa material förhöjer känslan. Här kommer ni leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lindholmshamnen 11, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmshamnen 11

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 390 000 kr

78 m²

3 rum

4 301 kr/mån
56 282 kr/m²

Välplanerad och ljus gaveltrea på våning fyra som förlängs av en rymlig balkong i härligt sydvästläge! Hemmet präglas av öppna och sociala ytor att umgås på med generöst utrymme för matbord. Bostaden är försett med två sovrum, det ena lite större med fönster i två väderstreck samt god förvaring och det något mindre blir ett perfekt barnrum, gästrum eller kontor! Från hallen når du ett helkaklat badrum som är bekvämt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du intill ett av Sveriges mest innovativa centrum, Lindholmen Science Park. Denna bostad ligger endast ett stenkast från vattnet och har närhet kajpromenaden och alla mysiga restauranger, caféer, butiker på Lindholmen samt Eriksberg. Huset byggs med modern originell arkitektur och genomgående kvalitativa samt miljömedvetna materialval. Huset är även byggt enligt riktlinjerna för miljöcertifiering Svanen. Området är kanske det mest expansiva i Göteborgsområdet för tillfället i och med byggandet av nya Karlastaden, och har redan nu en pulserande stämning av både innovation, marin känsla och inbjudande karaktär. Kommunikationsmöjligheterna är goda och City når man på bara några minuter med buss eller båt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 450 000 kr

75,5 m²

3 rum

5 191 kr/mån
72 185 kr/m²

På våning 10 med solig balkong har du en hänförande utsikt över vattnet och båtlivet! Bli en av de första att flytta in i Nordens högsta byggnad. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten och ett badrum med spakänsla vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Vån 54, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1, Vån 54

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 895 000 kr

52 m²

2 rum

3 925 kr/mån
132 596 kr/m²

På vån 54 i Karlatornets karakteristiska mittdel twisten kan du nu bli en av de första att flytta in! I Nordens högsta byggnad med balkong har du en hänförande utsikt över vattnet med dess rika båtliv och Göteborgs city! I twisten har varje lägenhet en unik planlösning. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten och ett badrum med spakänsla vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Tillträde beräknas till April 2024. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 20

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 090 000 kr

35 m²

1 rum

2 686 kr/mån
59 714 kr/m²

Med storslagen takhöjd ges nu tillfälle att bosätta sig i denna rymliga etta nyproducerad 2018 och erbjuder bland annat stora fönster med bra ljusinsläpp, behagliga färgval och hög materiell standard. Lägenheten har ett mycket bra läge nära Chalmers Lindholmen, Science Park och sköna promenadstråk längst kajerna med restaurang och caféliv. Lätt att ta sig till Göteborgs centrum med buss från närbelägna Regnbågsgatan alternativt med gratisfärjan från Lindholmspiren som tar dig till stenpiren eller Järntorget på några minuter. Här bor ni i en mycket aktiv förening med stort miljötänk där du bl.a kan nyttja elcyklar kostnadsfritt. Mycket expansivt och snabbväxande område där både Karlatornet och Karlastaden byggs. Samtliga bilder i annonsen är tagna från tidigare säljare, bostaden är idag omöblerad. Välkomna på visning!

 • Hiss
Lodjursstråket 1 Våning 34, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 Våning 34

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 290 000 kr

49 m²

2 rum

3 817 kr/mån
87 551 kr/m²

Bli en av de första att flytta in i Nordens högsta byggnad! På våning 34 har du en strålande utsikt från de stora fönsterpartierna och balkongen från sovrummet mot Läppstiftet. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten som är perfekt placerad då den nås från både sovrum och badrum vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Tillträde beräknas till november 2023. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet) - Vån 57, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet) - Vån 57

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

9 990 000 kr

108,5 m²

4 rum

6 544 kr/mån
92 074 kr/m²

Ta chansen och bosätt er med milsvid utsikt över vackra Göteborg på 57:e våningen! Ett optimalt planerat hem i hörnläge och med balkong med fönsterpartier från golv till tak som skapar fenomenalt ljusinsläpp. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserat parkettgolv och gedigna materialval i bästa kvalitet. Det välutrustade köket ligger i socialt samspel med vardagsrummet och skapar en trevlig plats att umgås på. Två badrum med lyxig spakänsla varav ett är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen. Balkongen i österläge nås från sovrummet genom ett helglasat skjutdörrsparti och i anslutning till sovrummet finns även den rymliga klädkammaren som tar hand om förvaring. Vidare erbjuds två rofyllda sovrum. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet), Vån 45, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet), Vån 45

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 950 000 kr

55 m²

2 rum

4 061 kr/mån
90 000 kr/m²

På vån 45 i Karlatornets karakteristiska mittdel twisten kan du nu bli en av de första att flytta in! I Nordens högsta byggnad har du en hänförande utsikt över Hisingen! I twisten har varje lägenhet en unik planlösning. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten och ett badrum med spakänsla vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Tillträde beräknas till April 2024. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 190 000 kr

73,5 m²

3 rum

5 082 kr/mån
70 612 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i Nordens högsta byggnad med vidsträckt utsikt över Göteborg! Bli en av de första att bo i en toppmodern lägenhet, omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Här kommer du leva och bo i en ny och spännande stadsdel- Karlastaden, med allt från restauranger, skybar och caféer till bio och spa i samma byggnad! Huset är perfekt beläget för att promenera till bl.a. Lindholmen där såväl Chalmers som Lindholmen Science Park och Streetfood market ligger. Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under september 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 490 000 kr

53 m²

2 rum

3 206 kr/mån
65 849 kr/m²

I ett nybyggnadsprojekt tornar denna moderna tvåa upp sig med fri utsikt över Eriksbergsområdets takåsar. Här presenteras öppna luftiga ytor med stora fönster som skänker ljus till bostadens alla rum. Köket är ljust och stilfullt, här får ni verkligen njuta av nyproduktionskänslan. Sovrummet är rymligt med en intilliggande klädkammare och det helkaklade badrummet har egen tvättutrustning. För att njuta av utsikten över älven och hamninloppet tar ni hissen upp till föreningens takterrass och gemensamma relaxavdelning på översta våningen. I detta landmärke på 25 våningar bor ni med närhet till vattnet och trevliga promenadsträckor längs piren som erbjuder flertalet restauranger, caféer och matbutiker. Ett stenkast bort finns köpcentrum med stormarknad, bank, systembolag och detaljhandel. Göteborgs centrum ligger endast 10 minuter bort med bil, buss eller båt. Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång gällande projektet. För mer information om projektet besök gärna: https://www.jm.se/vastra-gotaland-lan/goteborg-kommun/eriksberg/kronjuvelen/1702/ Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och boka in er på visning!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstårket 1 Vån 33, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstårket 1 Vån 33

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 490 000 kr

45,5 m²

2 rum

3 643 kr/mån
98 681 kr/m²

Bli en av de första att flytta in i Nordens högsta byggnad. På våning 33 fås en hänförande utsikt! Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet. Beräknat tillträdesdag November 2023. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg.

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 19