Mäklare Simon Petkovski

Simon Petkovski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindholmshamnen 38, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Lindholmshamnen 38, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 38, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 38

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/5
5 097 kr/mån
53 279 kr/m²

Här presenteras en kvalitativ tvårummare om 61 kvadratmeter som förlängs av en ljuvlig balkong med utsikt över hamninloppet! Planlösningen är genomgående med fönsterpartier i motsatta väderstreck vilket ger ett fint ljusspel i hemmet. Sällskapsytan i vardagsrumsdelen är generös och förlängs av en solfylld balkong som bjuder på utsikt över Lindholmens småbåtshamn. Här kan ni njuta av många soltimmar tack vare sydväst-läget. Vidare in till vänster ligger köket som är smart utformat med full maskinell utrustning. Sovrummet ligger i andra änden av hemmet där ni har bra förvaringsutrymme i en stor skjutdörrsgarderob. Bostadens bekvämlighet blir komplett med badrummets egna tvättutrustning som underlättar de annars tidskrävande vardagssysslorna! I Brf Lindholmskajen bor ni med direkt närhet till vattnet och i ett expansivt och nytänkande område där bland annat Karlastaden växer fram intill. Tillsammans med de cirka 10 höga hus som byggs runt omkring kommer stadsbilden förändras och området att ligga i framkant. Härliga promenadstråk, flera trevliga restauranger, caféer och närbutiker finns inom gångavstånd. Längst ner i huset finns två verksamhetslokaler som genererar en bra inkomst till föreningen. Utmärkta kommunikationer finns med både båt och buss som tar er runt om i Göteborg. Varmt välkomna att kontakta Simon Petkovski för mer information om bostaden!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 990 000 kr
86 m²
3 rum
vån 30/73
5 625 kr/mån
69 651 kr/m²

Vill ni bo på våning 30 med söderbalkong och en hisnande utsikt över Göta älv? Nu har ni chansen att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet med påtaglig hotellkänsla och imponerande fönster från golv till tak. Med exklusiv inredning speciellt designad för Karlatornet, erbjuds den högsta standarden för nyproduktion. Köket är stilrent från HTH med integrerade vitvaror, golv av vitlaserad ekparkett och ett lyxigt helkaklat badrum. Denna fullt utrustade bostad har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, kvalitativa vitvaror från Electrolux och en stor walk-in-closet för extra lyxig känsla! Karlatornet är med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. I framväxande Karlastaden kommer ni leva i en ny och spännande stadsdel med bland annat restauranggator, spännande butiker, kulturscener och smidig service. Fastigheten är ansluten till öppen fiber och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Som boende i Karlatornet har ni även tillgång till hotellets spa med relax, pool och bastu. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. På Lindholmen bor ni i ett av Göteborgs mest expansiva områden, intill ett av Sveriges mest innovativa centrum, Lindholmen Science Park och nya Karlastaden som växer fram. Närhet till kajpromenaden och alla mysiga restauranger, caféer och butiker på Lindholmen, Sannegården samt Eriksberg. Matbutik, Hagabadet, flertalet gym och annan service ligger på behagligt gångavstånd. Möjlighet till båtplats finns i området med och ger det lilla extra med närheten till klippor och bad. Goda kommunikationsmöjligheter med både färja och flera busslinjer finns vid Lindholmens knutpunkt och båthållplats. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Simon Petkovski vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1, null, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:00

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 690 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 21/73
3 782 kr/mån
76 082 kr/m²

2:a med balkong och magnifik utsikt över centrala Göteborg. På våning 21 finner du denna välplanerade lägenhet med slående utsikt från de stora fönsterpartierna och balkongen som vetter mot Läppstiftet, dessutom med balkong. Tänk att få vakna upp med utsikt över staden redan från sängen. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard exempelvis i form av ett stilsäkert , ljusgrått kök med exklusiv kvartskomposit i både bänkskiva och stänkskydd, integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla och spotligts. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten, som är perfekt placerad då den nås från både sovrum och badrum vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Bli den första att flytta in i denna helt nybyggda lägenhet. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel. Ett boende högt utöver det vanliga med tillgång till hotellservice, gym, entré med bemannad reception, flera gemensamma faciliteter ex. bokningsbart kök/festlokal, biorum och en härlig takterrass på femtonde våningen. Fastigheten är ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår förutom gym även medlemskap i bilpool. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information och visning!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 50, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 50

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/6
3 967 kr/mån
43 333 kr/m²

En härlig Eriksbergstvåa i gavelläge där ljuset flödar in från flera håll. Njut på den härliga balkongen med eftertraktad eftermiddagssol och den öppna planlösningen inger en social, trevlig känsla. Enhetliga golv, ljusa ytskikt, egen tvättutrustning och modernt stilfullt kök gör detta till ett bekvämt hem för den som vill ha livskvalité i vardagen. Brf Kronhjulet ligger på Kvarnenområdet som ingår i kommunens bevarandeprogram och är en given del av Göteborgs historia. Eriksberg är ett expansivt område med många caféer och restauranger längst med kajkanten. Här bor man med vattnet runt knuten med ett flertal gym, närlivsbutiker och gemytliga Färgenäsparken ett stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 390 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 22/73
3 782 kr/mån
90 515 kr/m²

Vill du bo i Nordens högsta byggnad med sagolik utsikt över staden? Nu har du chansen att bli den första att flytta in i en toppmodern tvåa med balkong, omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med öppen planlösning och högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel. Ett boende högt utöver det vanliga med tillgång till hotellservice, gym, entré med bemannad reception, flera gemensamma faciliteter och en härlig takterrass på femtonde våningen. Fastigheten är ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Simon Petkovski för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Vån 20), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Vån 20)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
25 m²
1 rum
vån 20/73
2 260 kr/mån
91 800 kr/m²

På våning 20 med balkong och sagolik utsikt över Göteborg kan du nu bli en av de första att flytta in i Nordens högsta byggnad. Här bor du i en toppmodern lägenhet, omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet), Vån 45, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet), Vån 45

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 45/73
4 061 kr/mån
90 000 kr/m²

På vån 45 i Karlatornets karakteristiska mittdel twisten kan du nu bli en av de första att flytta in! I Nordens högsta byggnad har du en hänförande utsikt över Hisingen! I twisten har varje lägenhet en unik planlösning. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten och ett badrum med spakänsla vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Tillträde beräknas till April 2024. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lodjursstråket 1, vån 33, null, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1, vån 33

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 550 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 33/73
3 643 kr/mån
78 022 kr/m²

Bli en av de första att flytta in i Nordens högsta byggnad. På våning 33 fås en hänförande utsikt! Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet. Beräknat tillträdesdag November 2023. Exakt tillträdesdatum meddelas senast 4 månader i förväg.

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 8