Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Follingbogatan 28, Beckomberga, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 18:30
Follingbogatan 28, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Follingbogatan 28, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Follingbogatan 28

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 787 kr/mån
57 048 kr/m²

I en charmig terracottaputsad fastighet välkomnar denna ljuvliga tvårummare som har renoverats med varsam hand för att bevara dess forna glans. Här bjuds vi nu på en sober interiör i absolut toppskick med materialval av hög kvalitet och perfekt finish in i minsta detalj. Tidstypisk stuckatur och bröstpanel har satts upp för att ge den rätta känslan medan kök och badrum har en avskalad design som blir en elegant kontrast mot de äldre attributen. Kök och vardagsrum skapar ett luftigt hem med öppna sällskapsytor och förlängs av den gårdsvända balkongen där sena sommarkvällar kan avnjutas. I sovrummet råder en atmosfär av lugn och ro med generös förvaring i platsbyggda garderober. Vidare bjuder badrummet på extra komfort med egna tvättmöjligheter. Här bor ni i före detta Beckomberga sjukhus, en byggnad med anor från 1930-talet som andas historia och karaktär. Den omges av en grönskande innergård med möjlighet till egna odlingslotter. Föreningen är välskött och erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive möjlighet till garage. Beckomberga utvecklas ständigt och består till stor del av nybyggda bostäder med en harmonisk mix av lägenheter och villor. Området präglas av lugn och närhet till vackra grönområden och bekväma kommunikationer. Gångavstånd till bland annat Beckomberga vårdcentral samt bussar som enkelt tar en till Sundbybergs Centrum samt Vällingby Centrum. Det finns välsorterade matbutiker, trevliga restauranger samt gym inom gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Essinge Brogata 10, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Essinge Brogata 10, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Essinge Brogata 10, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Essinge Brogata 10

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/6
2 380 kr/mån
83 710 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla och charmiga bostad. Här kliver du in till en välplanerad etta med stil och komfort. Vi möts av sobra färger, bevarade furutiljor och speglade dörrar som tillsammans skapar en harmonisk sfär. Köket är en perfekt fusion av klassisk charm och funktionell elegans. I vardagsrummet ges plats för både soffa med tillhörande mediamöblemang och sovdel som avskiljs diskret med en platsbyggd hylla. Vidare erbjuds förvaring i klädkammare samt ett ljust och helkaklat badrum. Bo på en populär adress i området med närhet till allt man kan önska. Utanför porten är det bara några meter till närmsta badplats och matbutik. Lugnt och trivsamt område med närhet till flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Erstagatan 23, 5tr, Södermalm/Sofia, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 17:30
Erstagatan 23, 5tr, Södermalm/Sofia, Stockholms kommun, bild 2
Erstagatan 23, 5tr, Södermalm/Sofia, Stockholms kommun, bild 3

Erstagatan 23, 5tr

Lägenhet
Södermalm/Sofia, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
28,1 m²
1 rum
vån 5/6
1 727 kr/mån
99 466 kr/m²

Varmt välkomna till denna pärla, på fem trappor upp i fastigheten, belägen på oslagbart läge i ett växande östra SoFo. Husets anor från 1930 genomsyrar hela lägenheten i form av både vackra golv och i detaljer så som dörrhandtag och lister. Genom de spröjsade fönstren ser vi Sofiakyrkans praktfulla torn och takåsar. I närområdet har vi flertalet fantastiska restauranger och butiker och utanför porten tar du dig genom hela stan i form av buss nummer 2. Från hallen tar vi oss till vardagsrummet som har en öppen och välkomnande layout, vidare har vi köket med stort fönsterparti och charm. Föreningen har god ekonomi och intäkter från de tre lokalerna i fastigheten. Detta är verkligen en bostad att trivas i!

  • Premium
  • Hiss
Alströmergatan 32T, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Alströmergatan 32T

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/5
2 930 kr/mån
99 900 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Björkbacksvägen 61, Ulvsunda, Stockholms kommun

Björkbacksvägen 61

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 769 kr/mån
51 883 kr/m²

Lugnt beläget på Björkbacksvägen väntar denna generösa trea högst upp i fastigheten. Vi möts direkt av ljusinsläppet som strömmar in från tre väderstreck från stora spröjsade fönsterpartier. Lägenheten är spatiös till sin storlek och ligger i ypperligt gavelläge utan direkt insyn. Planlösningen är genomtänkt med ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat kök med plats för matbord, två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett kaklat badrum med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens måsten. Det stora vardagsrummet bidrar till goda umgängesytor med plats för både matplats och soffa. I Ulvsunda bor ni på optimalt läge med Johannesfreds spårvagn endast en kort promenad bort och närheten till Bromma Blocks med välsorterade matbutiker, systembolag, restauranger samt shopping. Lägg där till en stabil förening med som erbjuder sina medlemmar faciliteter som bastu, bordtennislokal snickarlokal och odlingslådor för den med gröna fingrar. Hjärtligt välkomna på visning!

Kungsholms Strand 141, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholms Strand 141

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 890 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/7
1 779 kr/mån
102 368 kr/m²

Välkomna till en tvåa med karaktär och genomgående gott skick belägen på första parkett invid Kungsholms Strand och dess glittrande vatten. Här bor ni i en vacker 30-talsfastighet med flera vackra detaljer bevarade från byggnadsåret såsom fiskbensparkett och spegeldörrar. Planlösningen är genomtänkt med ett luftigt vardagsrum som rymmer både soffa och matbord, köket är ljust och med integrerade vitvaror. Vidare finner vi ett rogivande sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin som förenklar vardagens bestyr. Pricken över i:et är bostadens altan som blir ett stort extrarum under de varmare månaderna. Utanför porten väntar charmiga promenadstråk längs vattnet och närmsta busshållplats finns direkt utanför porten. Här bor ni med närhet till många av Kungsholmens alla smultronställen. Tunnelbana och all tänkbar service finns några minuters promenadväg hemifrån vid både St Eriksplan och Fridhemsplan. Hornbergs strand med dess bad och restauranger ligger åt ena hållet och går vi åt motsatt riktning kommer vi till Vasastan och City. Föreningen är välskött med många av de stora renoveringarna bakom sig, de äger marken och medlemmarna disponerar över en gemensam takterrass samt möjlighet att hyra kajakförråd.

  • Uteplats
  • Hiss
Berghamnsbrinken 7, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Berghamnsbrinken 7, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Berghamnsbrinken 7, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Berghamnsbrinken 7

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 975 000 kr
233 + 11 m²
7 rum
603 m² tomt

Kontakta mäklare för visning. Välkomna till denna enastående fastighet i hjärtat av Hässelby Södra Villastad! Här presenterar vi med stolthet en nyrenoverad villa som har en helt fantastisk placering med utsikt över Mälaren. Dessutom med intäktsbringande uthyrningsdel med möjlig intäkt om – lågt räknat - 15 000 kr/månad. Här bor du i en villa som nyligen genomgått dubbla besiktningar och är smakfullt renoverad av kunniga hantverkare för uppemot 1,5 msek de senaste åren. Bekymmersfritt, hemtrevligt och – om du väljer att hyra ut entréplan – till oslagbart låg boendekostnad. När vi kliver in genom dörrarna möts vi av en imponerande byggnad med moderna inslag. Ljus och rymd genomsyrar varje hörn av detta praktfulla hem. De neutrala kulörerna, generösa ljusinsläpp och vackra golv skapar en atmosfär av välkomnande elegans. Här erbjuds flera sociala utrymmen, rofyllda sovrum, stilrena kök samt vardagsrum med en mysig kakelugn där vi med glädje samlas med våra nära och kära. Självklart säljs denna villa besiktigad och energideklarerad med dolda fel-försäkring. Villans hjärta är den soldränkta altanen där vi kan se de magnifika utsikterna över området, vilket ger en känsla av lugn och ro. Denna villadröm har även en väl tilltagen veranda och separat terrass i olika väderstreck, som ger oss möjligheten att njuta av solens strålar från morgonkaffet till den sena middagen. Dessutom har master bedroom en charmig fransk balkong. Ytterligare ett extra plus är de generösa förvaringsmöjligheterna samt den separat uthyrningsbara delen av huset, komplett med eget kök, väl tilltaget sovrum, badrum med tvättmaskin, bastu och allrum. Detta ger oss fantastiska möjligheter till flexibilitet och komfort för livets olika faser – nyttja detta våningsplan som generationsboende, gästlägenhet, uthyrningsdel eller en integrerad del av villan för tonåringen. Givetvis är ytan även lämplig som hemmakontor och/eller företagsdel. Fastighetens grönskande trädgård inbjuder till avkoppling och rekreation. Här finns utrymme för lek och trevliga trädgårdsstunder med familj och vänner. Hässelby Södra Villastad är området för dig som vill bo i grönskande lugn villamiljö – och bor du på Berghamnsbrinken, alldeles i närheten av Berghamns brygga, har du Mälarens glittrande vatten i blickfånget från bostaden. På ”badrocksavstånd” ligger även en mycket trivsam sandstrand med badbryggor och solstolar, bara att slå sig ner. Strandpromenaden utmed vattnet mot Riddersviks herrgård är strålande vacker sommar som vinter. Du blickar över mot Färingsö och Lambarö, som är Hässelbys egen ”skärgårdsö”. Berghamnsbrinken erbjuder även alla bekvämligheter för vardagen, såsom matbutiker, härliga take away krogar och restauranger där Riddersviks herrgård är områdets restaurangpärla. Kommunikationsalternativen är smidiga och fritidsaktiviteter för hela familjen finns inom räckhåll. Närliggande skolor (F-9) och uppskattade förskolor på smidigt gångavstånd. Vi ser fram emot att välkomna er till visning, där ni kommer kunna uppleva allt detta och känna atmosfären av det här underbara hemmet på riktigt. Varmt välkomna!

  • Premium
Styresman Sanders väg 6, Beckomberga, Stockholms kommun
Styresman Sanders väg 6, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Styresman Sanders väg 6, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Styresman Sanders väg 6

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
6 363 kr/mån
45 723 kr/m²

Här möter vi här en modern bostad med hög komfort, yteffektiv planlösning och stilren interiör. Vardagsrummet och köket samspelar i en social atmosfär som tydligt präglas av de öppna ytorna utan skarpa gränser vilket skapar utmärkta förutsättningar för trevliga tillställningar. De smakfulla och sobra kulörerna gör det lätt att inreda efter tycke och smak. Längs golvet löper enhetlig parkett genom samtliga rum. Vidare erbjuds vi två rofyllda sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens måsten. Pricken över i:et är den härliga uteplatsen om 40 m² som i solsäkert väst blir som en privat oas med plats för såväl grillkvällar som lata dagar i solstolen. Behagligt insynsskyddat av lummiga buskage kan den med gröna fingrar låta kreativiteten släppas fri och pryda den lättskötta ytan med både odlingar och vackra växter. I Beckomberga njuter vi av det rogivande lugnet samtidigt som vi har korta avstånd till allt vardagen kräver i form av skola, förskola, kommunikationer, matbutik och service. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vintergatan 4, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Vintergatan 4

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
6 004 kr/mån
60 181 kr/m²

Med ett fantastiskt läge återfinns denna trivsamma bostad om 83 kvm. Bostaden stoltserar med två härliga balkonger i kombination med vackra detaljer, generös takhöjd samt öppen spis. Stora sammanhållna sällskapsytor med närliggande kök och vardagsrum i öppen planlösning knyts samman med en köksö, balkongen i direkt anslutning utgör det en mycket trevlig och social sfär. Vidare finner vi två rymliga sovrum med hotellkänsla varav vi når den andra balkongen från master bedroom. Sist men inte minst ett renoverat badrum med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. Ett smakfullt hem i välordnad förening beläget i attraktiva kvarter med absolut närhet till kommunikationer och en uppsjö av trendsäkra restauranger i hjärtat av Sundbyberg. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Askvägen 48, Tullinge, Botkyrka kommun
Askvägen 48, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Askvägen 48, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Askvägen 48

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 795 000 kr
168 m²
6 rum
913 m² tomt

Äntligen finns chansen att förvärva detta optimalt planerade hus i ett tryggt villaområde. Här väntar yteffektiva kvadratmeter i en social planlösning där stora rum på nedanvåningen öppnar upp för härligt umgänge. Nedre plan bjuder även på ett generöst sovrum och ytterligare privat sfär ligger en trappa upp med tre sovrum, allrum och balkong. Automatiska solskydd är installerade på samtliga fönster på övervåningen. På vardera plan finns två helkaklade badrum varav det ena har lyxen av bastu. Köket är stort och välkomnande med komplett maskinpark och arbetsbänk i trä och vardagsrummet med sin generösa yta ansluter fint till altanen med jacuzzi och trädgården som under sommaren blir ytterligare en självklar plats att umgås vid. Tack vare stora fönsterpartier suddas gränsen mellan inne och ute ut och blir till ett. Trädgården erbjuder sol från förmiddag till kväll i en lättskött miljö och som pricken över i:et är är huset beläget vid grönskande omgivningar med bland annat Flottsbro och badmöjligheter vid Stendalsbadet. Tullinge Plantshop finns i närheten och sägs vara Stockholms minsta handelsträdgård. Bredvid dem ligger en thai- och sushirestaurang. Inom några minuters promenad ligger skola, förskola likaså fotbollsplan med konstgräs samt en stor lekpark. Varmt välkomna!

  • Premium
Torvsätravägen 7, 5tr, Sätra, Stockholms kommun

Torvsätravägen 7, 5tr

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
37 m²
1 rum
vån 5/5
2 558 kr/mån
51 216 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta belägen i centrala Sätra. Med ett läge högst upp i huset och balkong i bästa solläge. Här kommer vi in i en spatiös hall med mycket god förvaring och fräscha ytskikt. Vidare tar vi oss in i självaste hjärtat av lägenheten där du i öppen planlösning har allrum och kök, här får du god plats för både sovdel, sittgrupp och matgrupp. Vidare har vi balkongen, där du enkelt får plats med en trevlig utomhusmöbel, och helkaklat badrum med golvvärme. Här bor du enstaka sekunder från både tunnelbana, som tar dig till centrala Stockholm på 17 minuter, och alldaglighanden. En kort promenad iväg har du grönområden och vatten med badstrand. Detta är onekligen ett boende att trivas i, tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Solstigen 2, Herserud, Lidingö kommun
Solstigen 2, Herserud, Lidingö kommun, bild 2
Solstigen 2, Herserud, Lidingö kommun, bild 3

Solstigen 2

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
102 m²
2 rum
6 120 kr/mån
63 725 kr/m²

Varmt välkomma till Solstigen 2 och denna unika tvårumslägenhet med uteplats och radhuskänsla. Väl innanför ytterdörren erbjuds en öppen planlösning utan skarpa gränser mellan vardagsrum och kök vilket skapar perfekta ytor för större sällskap. Rummen badar i ljus från tilltagna fönsterpartier & betongglas, och längs golvet löper enhetlig parkett. Dessutom ett ljust kök med full maskinell utrustning samt köksö som lockar till såväl matglädje som middagsbjudningar med våra nära. Vidare finner vi ett lättmöblerat sovrum med ypperlig förvaring i platsbyggd garderob. Som om det inte vore nog erbjuds även ett generöst badrum med duschmöjligheter och jacuzzi, bastu och egna tvättmöjligheter - allt för högsta komfort. Genomgående i i lägenheten är en spännande layout som ger karaktär åt samtliga rum. Som pricken över i:et ställer vi ytterdörren på glänt till uteplatsen som bjuder på storslagen utsikt över Lidingöbron och Värtan. Solen förgyller uteplatsen mitt på dagen fram till sena kvällen under sommarhalvåret. Precis utanför dörren finner ni även den dedikerade parkeringsplatsen som tillhör bostaden. I föreningen finns dessutom en gemensam grillplats med en vidunderlig utsikt över vattnet norrut, samt en stor gräsplan. Här bor ni på lugnt läge med närhet till matbutiker, affärer och bekväm tillgång till utmärkta kommunikationer som tar oss till önskad destination. Lidingö Centrum erbjuder ett brett serviceutbud och nås via en promenad eller cykeltur. BRF Kvarteret Södermanland är en äkta BRF som äger marken. Föreningens ekonomi är synnerligen god, mycket tack var intäkter från både medlemmar, hyresgäster och garage/parkering. Detta bidrar till att medlemmarnas avgifter kan hållas i schack och inga förändringar av avgifterna är planerade. Med dryga 2 miljoner i kassa/bank och stora renoveringar redan utförda är detta en riktig drömförening att flytta in till och trivas i! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Alpvägen 25, Annedal, Stockholms kommun
Alpvägen 25, Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Alpvägen 25, Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Alpvägen 25

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
3 585 kr/mån
55 463 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvåa med väldisponerade kvadratmeter och luftiga rum. Vi bjuds in till ett hem med generösa fönsterpartier som släpper in gott om naturligt ljus och vidare följer en interiör av hög kvalitet som harmoniserar med varandra. Det rymliga köket bjuder på köksinredning i tidlös vit design, alla vitvaror som vardagens matlagning kräver och gott om plats för matbord samt öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar en social atmosfär. Sällskapsytan förlängs av bostadens balkong som blir ett extra rum under de varmare månaderna. Vidare finner vi ett rogivande sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Även i hallen erbjuds förvaring i flertalet garderober. Utanför porten väntar föreningens trevliga innergård med både sitt- och grillmöjligheter där vi kan njuta av sommardagarna. Strax utanför porten når vi goda kommunikationer, Sundbyberg Centrum och Bromma Blocks med ett generöst utbud av restauranger, caféer, mataffärer och butiker att shoppa i. Ett bekvämt hem att trivas i helt enkelt. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Funäsgatan 8, Råcksta, Stockholms kommun
Funäsgatan 8, Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Funäsgatan 8, Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Funäsgatan 8

Lägenhet
Råcksta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 10/13
3 154 kr/mån
53 222 kr/m²

Intill natursköna omgivningar finns nu chansen att flytta in i denna ljusa tvårummare med härlig balkong. Bostaden bjuder på en öppen och social planlösning där möblerna lätt hittar sin plats och de stora fönstren släpper in generöst med ljus. Något vi gärna lyfter fram lite extra är balkongen som har gott om plats för matbord eller loungegrupp och utsikt över trädtopparna. Köket är stilrent, arbetsvänligt och får extra lyx i form av köksön med inbyggd vinkyl. Därtill ges ett vilsamt sovrum med platsbyggda garderober, en möblerbar hall med förvaring samt egna tvättmöjligheter i badrummet. Med en kort promenad når vi Vällingby Centrum med dess breda serviceutbud och utanför porten har vi direkt närhet till bland annat restauranger, gym och matbutik. Området bjuder även på mysiga promenadstråk och utmärkta kommunikationsmöjligheter som tar oss till önskad destination. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strålgatan 19, vån 4/4, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strålgatan 19, vån 4/4

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/4
1 598 kr/mån
113 409 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna magiska bostad med ljuvlig utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Bostaden har en välplanerad planlösning, underbart ljusflöde från stora fönsterpartier samt gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderober. Bo på en populär adress i området med närhet till allt man kan önska. Trivsam och stabil förening med god ekonomi samt gemensam takterrass. Utanför porten är det bara några meter till närmsta badplats och matbutik. Lugnt och trivsamt område med närhet till flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Hägerneholmsvägen 7A, Hägerneholm, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 7A

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/5
2 304 kr/mån
53 846 kr/m²

På attraktivt läge i populära Hägerneholm presenterar vi nu denna optimala etta. Bekvämt beläget högt upp i fastigheten välkomnas vi här av yteffektiv planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo och enhetlig interiör i neutrala kulörer sätter prägel. Allrummet känns rymligt tack vare generöst ljusinsläpp och vi möblerar enkelt med matbord och soffgrupp. De sociala ytorna förlängs av bostadens inglasade balkong som blir en naturlig sällskapsdel under de varmare månaderna. Lägg där till en funktionell köksdel, stilrent badrum med egna tvättmöjligheter och praktiska förvaringsmöjligheter i hallen. Här bor vi i ett lugnt område med närhet till Arninge Centrum med ett stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Funäsgatan 6, null, Stockholms kommun

Funäsgatan 6

Lägenhet
Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
47 m²
2 rum
vån 11/13
3 265 kr/mån
53 085 kr/m²

Ta bekvämt hissen upp till våning 11 och välkomnas till denna kvalitativa bostad med himlen som närmsta granne. Här flödar ljuset vackert från tilltagna fönsterpartier där ni kan blicka ut över milsvid utsikt. Den generösa balkongen som nås från vardagsrummet bjuder in till soliga dagar och avkopplande kvällar. Lägenheten präglas av ljusa & kvalitativa materialval samt en uppskattad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ypperlig förvaring erbjuds i hall, sovrum och i det välplanerade köket som har gott om skåp samt diskmaskin som underlättar. Vidare finner vi badrummet som är generöst till storleken och har tvättmaskin för att maximera bekvämligheten. Föreningen har en gemensam takterrass där man kan njuta av solens varma timmar och oslagbara solnedgångar under sommarkvällarna. Föreningen har även ett privat gym. Utöver det finns faciliteter som lokal och övernattningslägenhet för medlemmarna att nyttja. Ett optimalt boende där ni har allt ni kan önska nära inpå, samtidigt som det är ett lugnt och trivsamt område. Strax utanför porten är det 3-4 minuters promenad till närmaste tunnelbana (Råcksta) där gröna linjen smidigt tar er in till Stockholm City på endast 20 minuter. På promenadavstånd nås Vällingby Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer finns. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som ligger granne med Bromma flygplats. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Follingbogatan 28, Beckomberga, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Follingbogatan 28

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/4
5 537 kr/mån
56 124 kr/m²

Välkomna till en kvadratsmart fyrarummare som blandar modern komfort med detaljer från förr! Vi bjuds in i en öppen härlig atmosfär där kök och vardagsrum samspelar och skapar hemmets kärna perfekt för sociala tillställningar med familj och vänner. Köket med sin stilsäkra köksinredning i sober kulör andas lyx och genererar matlagningsglädje utöver det vanliga. Vidare erbjuds tre rofyllda sovrum varav master bedroom har access till ett privat badrum. Utöver det erbjuds vi ytterligare ett rymligt badrum med badkar och bekvämligheten av egna tvättmöjligheter. Bostaden är belägen i vackra Beckomberga sjukhus, en byggnad från 1930-talet med både historia och karaktär. Här möts ni även av en vacker och grönskande gård med odlingslotter. Välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och möjlighet till garage. Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Mycket lugnt och trivsamt område med närhet till vackra grönområden likväl som till kommunikationer. Välsorterade matbutiker, restaurang, sushi samt gym på gångavstånd. I området finns flertalet populära skolor och förskolor. Välkomna på visning!

  • Hiss
Kungsholms Strand 169, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
Kungsholms Strand 169, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholms Strand 169, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholms Strand 169, 6tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
3 128 kr/mån
99 917 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna ljusa och välplanerade tvårummare med genomtänkt interiör. Den imponerande takhöjden samsas med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Det sociala vardagsrummet och det kvalitativa köket ligger i en öppen planlösning som skapar hemmets kärna, perfekt för sociala tillställningar. Här samlas vi gärna framför den öppna spisen under de kalla månaderna. Pricken över i:et är balkongen som naturligt blir en förlängning av bostaden. Lägg därtill rymligt sovrum med generös förvaring samt separat duschrum/WC. Här bor ni i en stabil förening som äger maken, är lågt belånad och har dolda tillgångar i hyresrättslokaler. Föreningen erbjuder trevligheter så som lummig innergård och en ljuvlig takterrass. Strax utanför porten finner vi mysiga promenadstråk längs glimrande vatten vid Karlbergssjön, ett rikt serviceutbud vid Västermalmsgallerian och utmärkta kommunikationer som smidigt tar oss till önskad destination. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hornsbergs strand 15C, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun

Hornsbergs strand 15C

Lägenhet
Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 000 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 175 kr/mån
78 740 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Intill glittrande Karlbergskanalen har vi nu nöjet att presentera denna välplanerade tvårummare. Här blickar vi trivsamt ut över kolonilotterna. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillsammans med stort fönsterpartier bidrar till ett ljuvligt ljusinsläpp samt härliga ytor för sociala sammanhang. Lägg därtill ett kvalitetskök med komplett maskinpark, ett generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter och vi har inget att sakna! Tack vare lägenhetens inre hall har vi dessutom en given plats för hemmakontoret. Här bor vi i ett attraktivt område med närhet till underbar natur, ett rikt restaurangliv samtidigt som vi smidigt tar oss till Västermalmsgallerian med all service eller vidare ut på det stora vägnätet. Varmt välkomna hem!

  • Hiss
Inedalsgatan 15, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
Inedalsgatan 15, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Inedalsgatan 15, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Inedalsgatan 15, 6tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 150 000 kr
35 + 7 m²
2 rum
vån 6/6
2 958 kr/mån
147 143 kr/m²

Välkomna till denna unika etagevåning belägen högst upp i vackert sekelskifteshus som tillåter juridisk person. Här väntar ett förstklassigt boende i två plan med en genomtänkt interiör i ljusa färger. I hjärtat av bostaden är det öppet ända upp i nock vilket ger en härlig känsla av rymd, och charmen är total med spännande vinklar. Köket är i ljus kulör med integrerade vitvaror, bra arbetsytor samt plats för matbord i nära anslutning. Via trappan tar vi oss sen upp till övre plan där det rofyllda sovrummet väntar, härifrån ges även access till en fönsterbalkong med utsikt över takåsarna och Polar Studios där bland annat ABBA, Rolling Stones, Led Zeppelin och många fler spelade in sin musik. Därtill ges ett lyxigt badrum och förvaring i platsbyggda garderober. De exklusiva materialvalen, genomtänkta förvaringslösningarna och öppna lösningen är vad som definierar 15/20:s vindsetagelägenheter. Föreningen har en inbjudande innergård med tillgång till utemöbler så här kan ni samla vännerna för en grillkväll om ni vill. Här bor ni i en populär förening som erbjuder medlemmarna faciliteter som gym, ett Second Living Room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök samt lounge i den uppvärmda caven. Ni bor på idealiskt läge med närhet till nöjen och matställen, shopping, fina promenadstråk längs kanalen och allt som stadslivet har att erbjuda inom räckhåll.

  • Premium
  • Hiss
Vintergatan 2B, 3tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Vintergatan 2B, 3tr

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 900 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/7
2 649 kr/mån
82 857 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! På stark adress i hjärtat av Sundbyberg har vi nu nöjet att presentera en modern och välplanerad bostad. Med hiss från markplan tar vi oss upp till våning tre och möts direkt av ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Kvalitetskök från Noblessa samspelar i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, där det skapas härliga sällskapsytor. Den generösa balkongen, med fri utsikt, blir naturligt en förlängning av hemmet och under årets varmare perioder står dörren allt som oftast öppen. På golvet ligger vacker holländsk parkett som löper genom samtliga rum. Lägg därtill en rofylld sovalkov, stilrent badrum med egna tvättmöjligheter snyggt inbyggda i dolt skåp och ypperliga förvaringsmöjligheter. Här bor vi tyst och avskilt samtidigt som Sundbybergs rika serviceutbud väntar strax utanför porten. I föreningens gemensamma utrymme finner vi faciliteter som gemensam takterrass, övernattningslägenhet samt garage. Varmt välkomna till ett bekvämt boende med direkt närhet till trevliga restauranger, bra shopping och med endast några minuters promenad till utmärkta kommunikationer. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rudbecks Väg 151, 2tr, Landsnora, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Rudbecks Väg 151, 2tr

Lägenhet
Landsnora, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/5
3 094 kr/mån
48 778 kr/m²

Välkommna till detta fantastiska boende i hjärtat av Sollentuna! Denna lägenhet har allt ni kan önska er och mer därtill. Med generös balkong som bjuder in till avkoppling och stora fönsterpartier i två väderstreck kan ni njuta av det underbara ljusinsläppet och ta del av den vackra omgivningen. Interiören är modernt designad med öppen planlösning som ger en luftig och rymlig känsla. I det stilfulla köket finner ni en praktisk diskmaskin som underlättar vardagen och gör matlagningen till en fröjd. Detta boende erbjuder även egna tvättmöjligheter i badrummet, vilket ger er bekvämligheten att tvätta när det passar er bäst. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen för att hålla hemmet organiserat och trivsamt. Belägen i ett lugnt område, men ändå nära Sollentuna Centrum där ni har tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger och nöjen. Dessutom finns det trevliga grönområden i närheten där ni kan njuta av naturen och koppla av. Utöver det finner vi goda kommunikationsmöjligheter som vi når med en kort promenad som ger er smidig åtkomst till Stockholms city och andra närliggande områden. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 23