Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Visättra Backe 6B, Visättra, Huddinge kommun

Visättra Backe 6B

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 195 000 kr

72 m²

3 rum

4 568 kr/mån

30 486 kr/m²

Söker ni ett naturnära boende på bekvämt avstånd från stan så vill ni inte missa denna härliga trerummare med radhuskänsla! Planlösningen är genomtänkt med öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum, två väl tilltagna sovrum, klädkammare i entrén samt ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter. På balkongen väntar många härliga stunder med utblick mot den omgivande grönskan och charmiga grannhus. På gångavstånd ligger Flemingsbergs Centrum samt ett rikt serviceutbud. Den närbelägna påfarten till väg 226 gör det smidigt att pendla med bil och med pendeltåget tar vi oss snabbt in till stan. Flemingsbergsskogens naturreservat är verkligen paradiset för naturälskaren med en oslagbar känsla av att bo på landet samtidigt som storstadens utbud finns på enkelt avstånd hemifrån. Varmt välkomna hem!

 • Balkong
Sankt Göransgatan 153, 4 tr, Stadshagen, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00
Sankt Göransgatan 153, 4 tr, Stadshagen, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 153, 4 tr, Stadshagen, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 153, 4 tr

Lägenhet
Stadshagen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 195 000 kr

22,5 m²

1 rum

1 176 kr/mån

97 556 kr/m²

Välkommen till en lägenhet som sticker ut ur mängden! Här erbjuds ett högt läge i huset med trädtoppar som närmsta granne. Öppen och social planlösning med ljusa och fräscha ytskikt. Naturlig plats för säng, soffa och matbord. Praktiskt kök med diskmaskin, kyl & frys samt sprishäll och ugn. Hemmet lämpar sig perfekt för den som ska flytta hemifrån, studerar eller söker en övernattningslägenhet i närhet av stan. Här bor du i en förening som innehar låga avgifter, gemensam takterrass och festlokal med relaxavdelning. Utanför porten når vi snabbt grönskande Kristineberg, Karlbergs slott, flertalet gym samt Hornsbergs strand med badplats och stort serviceutbud. Ett stenkast från lägenheten finns även goda kommunikationer. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Rörläggarvägen 17, 2tr, Abrahamsberg, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:00
Rörläggarvägen 17, 2tr, Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 2
Rörläggarvägen 17, 2tr, Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 3

Rörläggarvägen 17, 2tr

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 495 000 kr

75 m²

3 rum

4 332 kr/mån

59 933 kr/m²

På våning två av tre i omtyckt område välkomnas vi av denna ljusa och välplanerade trerummare. Här väntar en charmig insynsskyddad lägenhet med generösa ytor i såväl vardagsrum som båda sovrummen och från fönsterna bjuds vi på en luftig vy. Med fönster i två väderstreck bjuds vi på ett ljuvligt ljusinsläpp genom samtliga rum vilket bidrar till en skön atmosfär alltigenom. Den mysiga balkongen är belägen mot grönskande omgivningar och här ute njuter vi av lugnet samt sköna sommarkvällar. Därtill bjuds vi på kök med bra förvaring samt diskmaskin, badrum med egna tvättmöjligheter och ypperliga förvaringsmöjligheter. Fastigheten är från 1939 och bostaden präglas av flertalet tidstypiska detaljer såsom fungerande öppen spis, vackra element, fiskbensparkett i vardagsrum, gedigen takhöjd och inbyggda garderober. Samtliga väggar, tak, dörrar och lister målades av firma i april 2022. Stabil Brf med låg belåning (4 461 kr/kvm efter genomförd amortering under 2022. Totala lån 3 600 250 kr, kassa 1 017 000 kr. Uppgifter från föreningen). Här bor vi på lugnt och trivsamt läge. Strax utanför porten finner ni vackra grönområden, matbutiker vid Brommaplan och Abrahamsbergs tunnelbana som snabbt tar er in till city. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Sankt Göransgatan 153, 9 tr, Stadshagen, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Sankt Göransgatan 153, 9 tr, Stadshagen, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 153, 9 tr, Stadshagen, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 153, 9 tr

Lägenhet
Stadshagen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 195 000 kr

22,5 m²

1 rum

1 176 kr/mån

97 556 kr/m²

SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT! På nionde våningen saluförs nu denna kvadratsmarta etta med ett modert kök! Här erbjuds sociala ytor med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Smart loftsäng öppnar upp till mer användbara ytor och öppnar upp för en naturlig matplats med plats för 5 personer. Modernt kök med både under och överskåp samt bra med arbetsytor. Här bor du i en förening som innehar låga avgifter, gemensam takterrass och festlokal med relaxavdelning. Utanför porten når vi snabbt grönskande Kristineberg, Karlbergs slott, flertalet gym samt Hornsbergs strand med badplats och stort serviceutbud. Ett stenkast från lägenheten finns även goda kommunikationer. Välkommen till ett hem att trivas i!

 • Premium
 • Hiss
Alströmergatan 32T, 4 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Idag kl 11:30
Alströmergatan 32T, 4 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Alströmergatan 32T, 4 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Alströmergatan 32T, 4 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

49 m²

2 rum

2 713 kr/mån

81 531 kr/m²

Utmärkt tillfälle att förvärva ett lugnt och trivsamt boende med stora fönsterpartier i fil. Här bor du med avskilt läge nära pulsen. Lägenheten erbjuder bevarad 20-talscharm, fräscha ytskikt och bra förvaring. Planlösningen stoltserar med ett kök med generösa arbetsytor och ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. En halv trappa ner från lägenheten kan ni nyttja en gemensam balkong i lugnt gårdsläge. Här bor ni på ett sjönära läge vid Kungsholms Strand och bekväm närhet till service, ypperliga kommunikationer och Kungsholmens härliga badplatser samt generösa utbud av restauranger, flertalet bagerier och Västermalmsgallerian. Välkommen hem!

 • Premium
Jarlavägen 2, Ormsta, Vallentuna kommun
 • Idag kl 12:00
Jarlavägen 2, Ormsta, Vallentuna kommun, bild 2
Jarlavägen 2, Ormsta, Vallentuna kommun, bild 3

Jarlavägen 2

Villa
Ormsta, Vallentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

7 995 000 kr

195 m²

7 rum

856 m² tomt

I attraktivt område välkomnas vi till en modern villa med genomgående kvalitativa material och en generös takhöjd som skapar en luftig atmosfär. Planlösningen är smart utformad med öppna sällskapsytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet når vi bostadens altan mot den grönskande trädgården med plats för utemöbler alternativt loungemöblemang. Vidare på entréplan finner vi tvättstuga diskret belägen intill köket, ett badrum samt ett sovrum. På det övre planet finner vi ytterligare tre sovrum rofyllt och avskild belägna varav det ena har en tillhörande walk in closet. Även på det övre planet finnes ett allrum med fantastisk takhöjd samt ett badrum. Flertalet fönsterpartier skänker ett härligt ljusinsläpp och stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Generös uppfart med plats för flertalet fordon samt stort dubbelgarage med två portar. Här bor ni i barnvänligt område med gångavstånd till både förskola och skola. På promenadavstånd finner ni även Vallentuna Centrum med välsorterade matbutiker, restauranger, caféer och övrig service. Vi finner även närhet till fina promenadstråk längs vattnet och Vallentuna IP med bl.a. elljusspår, tennisklubb och skidspår vid säsong. Vi har även direkt närhet till både förskolor och skolor inom en radie på ca 100 m. Utmärkta kommunikationer tar oss till Stockholms Östra via Roslagsbanan på ca 30 minuter. Varmt välkomna!

 • Premium
Gjutargatan 6, 1,5 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Idag kl 14:00

Gjutargatan 6, 1,5 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 695 000 kr

46 m²

2 rum

2 943 kr/mån

80 326 kr/m²

Varmt välkommen till en bostad som erbjudet allt! Här bor du med en genomgående planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. På golvet löper vacker finskbensparkett och kalla dagar fungerar öppen spisen utmärkt att elda i. Lägenheten är i toppskick med ett nyrenoverat kök, helkaklat badrum, och moderna industriglasväggar in till sovrummet. Ett hem att trivs i med de sociala ytorna intill varandra och med sovrummet i lugnt gårdsläge. Välkommen hem!

 • Plus
 • Hiss
Kinnekullevägen 7, Traneberg, Stockholms kommun
Kinnekullevägen 7, Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Kinnekullevägen 7, Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Kinnekullevägen 7

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 695 000 kr

67 m²

3 rum

3 862 kr/mån

70 075 kr/m²

I lummiga och populära Traneberg kan vi nu presentera denna yteffektiva trerummare med en alltigenom enhetlig interiör. Detta moderna hem erbjuder en genomtänkt planlösning med fokus på sällskapsytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Härifrån når vi även den fantastiska uteplatsen som är otroligt generös till ytan. Lägg därtill två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i klädkammare, ett stilrent helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt stora fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp i samtliga rum. Här bor vi bekvämt på naturnära läge samtidigt som Alvik med bra serviceutbud ligger inom bekvämt gångavstånd. För resenären finns smidig access till såväl tunnelbana, bussar och tvärbana som verkligen förenklar vardagen. Varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Rosengatan 8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Borttagen före visning

Rosengatan 8

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 000 000 kr

37 m²

2 rum

2 424 kr/mån

81 081 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! I lugna kvarter ett stenkast från Sundbyberg Centrum välkomnas vi av denna charmiga tvåa med alla rätt. Den väl genomtänkta planlösningen erbjuder generösa sällskapsytor i hemmets hjärta där vardagsrummet fullkomligen badar i ljus från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet nås även den fantastiska terrassen med plats för loungemöblemang. Interiören är alltigenom genomtänkt med sobra färgval och genom samtliga rum löper stilfull parkett. I det inbjudande köket möts vi av goda arbetsytor samt plats för matmöblemang, sovrummet är rofyllt beläget och rymligt till storlek samt ges goda förvaringsmöjligheter i garderob. Ett drömboende som erbjuder mycket bra kommunikationer, service och grönområden i direkt närhet. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Döbelnsgatan 4, Norrmalm / City, Stockholms kommun

Döbelnsgatan 4

Lägenhet
Norrmalm / City, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 800 000 kr

85 m²

3 rum

4 179 kr/mån

80 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Äntligen har ni möjligheten att förvärva denna fina trea belägen på attraktivt cityläge med gårdsvänd altan! Bostaden är ytterst välplanerad med kök och vardagsrum som samspelar i ett delvis öppet plan vilket skapar givna sociala ytor att umgås på. Från köket når ni den generösa altanen som rymmer grill, bord och bekväm loungehörna - perfekt för avkopplande stunder när årets varma dagar står för dörren. I vardagsrummet finner vi bostadens franska balkong. Vidare finner vi två sovrum samt ett stilrent badrum. På Döbelnsgatan bor ni med direkt närhet till butiker, restauranger, caféer och gym. Dessutom finns goda kommunikationer att nyttja som smidigt tar er runt i området eller till önskad destination. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Mjölgatan 2, Jakobsberg, Järfälla kommun

Mjölgatan 2

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 150 000 kr

54 m²

2 rum

3 706 kr/mån

39 815 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS** Vi kan nu stolt presentera denna underbara tvårummare på Mjölgatan 2. Här erbjuds en tilltalande interiör så som genomgående trägolv och ljusa stilrena materialval. Bostaden präglas av moderna interiörval i såväl kök som badrum, med både disk- och tvättmaskin för högsta bekvämlighet. Utöver det erbjuds ett rofyllt sovrum med ypperliga förvaringsmöjligheter och från vardagsrummet nås en fantastisk balkong med plats för möblemang där ni kan njuta av en kopp kaffe. Området är populärt tack vare närheten till grönområden och City. Detta är ett hem att trivas i, varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Jungfrudansen 44, Jungfrudansen, Solna kommun
Jungfrudansen 44, Jungfrudansen, Solna kommun, bild 2
Jungfrudansen 44, Jungfrudansen, Solna kommun, bild 3

Jungfrudansen 44

Lägenhet
Jungfrudansen, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

124,5 m²

5 rum

6 067 kr/mån

56 185 kr/m²

I populära Jungfrudansen kan vi nu presentera denna fina femma med, sjöutsikt, låg avgift och trevliga originaldetaljer. Här erbjuds väldimensionerade rum och stora fönster i tre väderstreck som ger ett härligt ljusflöde. Utöver det finner vi sociala sällskapsytor där det är öppet mellan vardagsrum och matrum som bjuder in till middagar i goda vänners lag. Det finns även tre rymliga sovrum, badrum och gäst-wc samt en rymlig klädkammare. Från de sociala ytorna nås balkongen som bjuder på gott om plats för möblemang samt ljuvlig sjöutsikt. Jungfrudansen har ett högt och naturskönt läge och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, Augustendals 4H-gård och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. Här bor ni med närhet till allt som behövs för ett bekvämt vardagsliv, på promenadavstånd finns Huvudsta Centrum, Solna Centrum. Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12