Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Runda vägen 24A, 3tr, Äppelviken, Stockholms kommun
 • Kommande
Runda vägen 24A, 3tr, Äppelviken, Stockholms kommun, bild 2
Runda vägen 24A, 3tr, Äppelviken, Stockholms kommun, bild 3

Runda vägen 24A, 3tr

Lägenhet
Äppelviken, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
127 m²
5 rum
vån 3/3
7 367 kr/mån

I familjevänligt område presenterar vi här denna ytterst välplanerade femrummare med fantastisk utsikt i två väderstreck. Här erbjuds väldimensionerade rum och stora fönsterpartier i samtliga rum som ger ett härligt ljusflöde. Utöver det finner vi sociala sällskapsytor där det är öppet mellan vardagsrum och matrum som bjuder in till middagar i goda vänners lag. Vardagsrummet förgylls av bostadens fungerande öppna spis och sällskapsytan förlängs av ena balkongen med dubbla utgångar. Vidare erbjuds vi en charmig hörnbalkong med grönskande utsikt över tallarna. Samtliga rum möbleras med enkelhet efter tycke och smak som sovrum, matsal, bibliotek eller dylikt. Därefter ett kök med plats för matbord. Då det är två sammanslagna lägenheter erbjuds vi dubbla badrumsmiljöer varav ena med badkar och andra med dusch och egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens måsten. Ett mycket trivsamt område perfekt för barnfamiljen med närhet till Mälarens vatten som naturligt strövområde och lummiga naturomgivningar. Med en kort promenad når ni även Alviks Torg med service och goda förbindelser som smidigt tar er till önskad destination. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Nipfjällsvägen 12, Traneberg, Stockholms kommun
 • Kommande

Nipfjällsvägen 12

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
62 m²
3 rum
3 257 kr/mån
64 435 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska trea med alla rätt! Föreningen i sig är en av dem bästa i hela Bromma då man under senare tid sålt av en av sina hyresrätter och därmed blivit skuldfri! Föreningen äger dessutom marken och äger ytterligare 4 hyresrätter. Med sina ljusa och luftiga ytor är detta ett riktigt drömhem. Redan när ni kliver in i hallen möts ni av en platsbyggd garderob med en modern touch, vidare finner vi en walk in closet. Det stilrena köket har noggrant utvalda materialval, vilket ger det en exklusiv känsla. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning vilket gör det perfekt för sociala tillställningar. Vardagsrummet förlängs av bostadens balkong som bjuder på grönskande vyer och en härlig plats att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Bostaden erbjuder även två generösa sovrum, vilket ger er gott om utrymme för hela familjen eller möjligheten att skapa ett hemmakontor, lekrum eller gästrum. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin för att underlätta vardagens bestyr. Och inte nog med det, utanför porten möts ni av vackra grönområden. Här har ni möjlighet att njuta av naturens lugn och ro samtidigt som ni har närhet till utmärkta skolor och bekväma kommunikationer vid Alviks Torg. Sammanfattningsvis en riktig pärla, välkomna för att höra av er för privatvisning!

 • Balkong
 • Hiss
Odengatan 2, Vasastan/Östermalm, Stockholms kommun
 • Kommande

Odengatan 2

Lägenhet
Vasastan/Östermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
13 000 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/5
4 704 kr/mån
144 444 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna ljuvliga lägenhet med en total yta om 90 kvm belägen på stark adress i en av Vasastans ståtliga fastigheter. Vi välkomnas fyra trappor upp via hiss och öppnar dörren till en unik bostad med stora härliga rum. Här väntar en ytterst välplanerad planlösning, tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som skapar en pampig känsla av rymd och ljus. Vackra tidstypiska detaljer så som lamprosetter, taklister, speglade fönsternischer och klassisk stjärnparkett i original samspelar fint med köket i tidlös stil. Kök och vardagsrum möts i en semiöppen planlösning och tillsammans med de generösa ytorna bidrar detta till en social atmosfär. Vackra klassiska pardörrar står öppna in till det första sovrummet och i den andra delen av bostaden finner vi ytterligare ett sovrum beläget mot innergården - båda med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Ytterligare förvaring erbjuds i bostadens inre hall och vidare finner vi badrum med egna tvättmöjligheter. Utanför porten möts vi av ett brett utbud av restauranger, välsorterade matbutiker, barer och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Funäsgatan 8, Råcksta, Stockholms kommun
 • Kommande
Funäsgatan 8, Råcksta, Stockholms kommun, bild 2
Funäsgatan 8, Råcksta, Stockholms kommun, bild 3

Funäsgatan 8

Lägenhet
Råcksta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 10/13
3 154 kr/mån
53 222 kr/m²

Intill natursköna omgivningar finns nu chansen att flytta in i denna ljusa tvårummare med härlig balkong. Bostaden bjuder på en öppen och social planlösning där möblerna lätt hittar sin plats och de stora fönstren släpper in generöst med ljus. Något vi gärna lyfter fram lite extra är balkongen som har gott om plats för matbord eller loungegrupp och utsikt över trädtopparna. Köket är stilrent, arbetsvänligt och får extra lyx i form av köksön med inbyggd vinkyl. Därtill ges ett vilsamt sovrum med platsbyggda garderober, en möblerbar hall med förvaring samt egna tvättmöjligheter i badrummet. Med en kort promenad når vi Vällingby Centrum med dess breda serviceutbud och utanför porten har vi direkt närhet till bland annat restauranger, gym och matbutik. Området bjuder även på mysiga promenadstråk och utmärkta kommunikationsmöjligheter som tar oss till önskad destination. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Follingbogatan 28, Beckomberga, Stockholms kommun
 • Kommande
Follingbogatan 28, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Follingbogatan 28, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Follingbogatan 28

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
52,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 787 kr/mån

I en charmig terracottaputsad fastighet välkomnar denna ljuvliga tvårummare som har renoverats med varsam hand för att bevara dess forna glans. Här bjuds vi nu på en sober interiör i absolut toppskick med materialval av hög kvalitet och perfekt finish in i minsta detalj. Tidstypisk stuckatur och bröstpanel har satts upp för att ge den rätta känslan medan kök och badrum har en avskalad design som blir en elegant kontrast mot de äldre attributen. Kök och vardagsrum skapar ett luftigt hem med öppna sällskapsytor och förlängs av den gårdsvända balkongen där sena sommarkvällar kan avnjutas. I sovrummet råder en atmosfär av lugn och ro med generös förvaring i platsbyggda garderober. Vidare bjuder badrummet på extra komfort med egna tvättmöjligheter. Här bor ni i före detta Beckomberga sjukhus, en byggnad med anor från 1930-talet som andas historia och karaktär. Den omges av en grönskande innergård med möjlighet till egna odlingslotter. Föreningen är välskött och erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive möjlighet till garage. Beckomberga utvecklas ständigt och består till stor del av nybyggda bostäder med en harmonisk mix av lägenheter och villor. Området präglas av lugn och närhet till vackra grönområden och bekväma kommunikationer. Gångavstånd till bland annat Beckomberga vårdcentral samt bussar som enkelt tar en till Sundbybergs Centrum samt Vällingby Centrum. Det finns välsorterade matbutiker, trevliga restauranger samt gym inom gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Strålgatan 19, vån 4/4, Lilla Essingen, Stockholms kommun
 • Kommande

Strålgatan 19, vån 4/4

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
22 m²
1 rum
vån 4/4
1 598 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna magiska bostad med ljuvlig utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Bostaden har en välplanerad planlösning, underbart ljusflöde från stora fönsterpartier samt gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderober. Bo på en populär adress i området med närhet till allt man kan önska. Trivsam och stabil förening med god ekonomi samt gemensam takterrass. Utanför porten är det bara några meter till närmsta badplats och matbutik. Lugnt och trivsamt område med närhet till flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer. Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

 • Balkong
 • Hiss
Mössebergsvägen 18, 3tr, Traneberg, Stockholms kommun
 • Kommande

Mössebergsvägen 18, 3tr

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
55,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 300 kr/mån

FÖRHANDSVISNING 21/2 KL 1730-1800. Välkommen till denna smakfullt renoverade tvåa högst upp i fastigheten med en härlig balkong i bästa läge med sol från morgon till kväll. Lägenheten är välplanerad med vackra originaldetaljer så som fiskbensparkett, generös takhöjd och fungerande öppen spis. Utöver det finner vi stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett fint ljusflöde som i kombination med de ljusa materialvalen skapar en härlig känsla av rymd. Bostaden är i mycket gott skick med ett stilrent kök med utsikt över Stockholms innerstad, ett rymligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong, helkaklat och fräscht badrum samt ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Läget är perfekt med närheten till Alvik Centrum, där ni hittar allt inom bekvämt räckhåll. Dessutom kan ni njuta av utmärkta kommunikationer som tar er snabbt och smidigt till både innerstaden och övriga delar av Stockholm. För avkoppling finns fina grönområden där man kan njuta av naturen och lugnet. Varmt välkomna!

 • Balkong
Hagaesplanaden 63, Hagastaden, Stockholms kommun
 • Kommande

Hagaesplanaden 63

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
31 m²
1 rum
vån 8/9
2 991 kr/mån

På våning 8 på ett lyxigt gavelläge saluförs nu denna charmiga etta. Här erbjuds en modern bostad med exklusiva materialval. Kök, vardagsrum och sovdel ligger i en öppen och social planlösning. Härifrån nås även bostadens härliga balkong med plats för möblemang. Rummet är väldigt ljust tack vare det höga läget och stora fönsterpartier i två vädersteck. Vidare finner vi ett stilrent badrum med egna tvättmöjligheter som medför extra komfort i vardagen. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i garderober. Ek löper som en röd genom hela bostaden blir en fin detalj i samtliga rum. Här bor du med ett stenkast till stans pulserande liv och Hagaparkens grönskande lugn. Hagastaden är ett växande område med flertalet populära restauranger, caféer och barer. Hemköp och Coop precis i närheten och likaså systembolag och gym. Här erbjuds goda kommunikationer med bussar från bland annat Torsplan. Med cirka 10 minuters promenad nås Odenplan med t-bana, bussar och pendeltåg. Inom snar framtid står även en ny tunnelbanelinje klar som kommer gå via Hagastaden och karolinska. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kungsholms Strand 169, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Kommande
Kungsholms Strand 169, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholms Strand 169, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholms Strand 169, 6tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
3 128 kr/mån
108 333 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna ljusa och välplanerade tvårummare med genomtänkt interiör. Den imponerande takhöjden samsas med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Det sociala vardagsrummet och det kvalitativa köket ligger i en öppen planlösning som skapar hemmets kärna, perfekt för sociala tillställningar. Här samlas vi gärna framför den öppna spisen under de kalla månaderna. Pricken över i:et är balkongen som naturligt blir en förlängning av bostaden. Lägg därtill rymligt sovrum med generös förvaring samt separat duschrum/WC. Här bor ni i en stabil förening som äger maken, är lågt belånad och har dolda tillgångar i hyresrättslokaler. Föreningen erbjuder trevligheter så som lummig innergård och en ljuvlig takterrass. Strax utanför porten finner vi mysiga promenadstråk längs glimrande vatten vid Karlbergssjön, ett rikt serviceutbud vid Västermalmsgallerian och utmärkta kommunikationer som smidigt tar oss till önskad destination. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fleminggatan 107, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Fleminggatan 107

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
58 m²
2 rum
vån 0,5/5
3 094 kr/mån

I vacker och välbevarad fastighet presenteras en 1910-tals pärla med generös takhöjd och ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Det luftiga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både umgänge och avkoppling, här imponeras vi även av bostadens franska balkong med vy över den grönskande innergården. Köket med industrikänsla har spännande vinklar och rymmer plats för matbord, perfekt för middagar eller långa helgfrukostar. En god natts sömn får vi garanterat i sovrummet med plats för dubbelsäng samt ypperlig förvaring i garderober. I det tidlösa badrummet finner vi både badkar och en toppmatad tvättmaskin, allt för att sätta guldkant på vardagen. Med relativt enkla medel kan ytterligare ett sovrum skapas genom att dela av köket, vilket har gjorts av andra grannar. Här bor ni i hjärtat av Kungsholmen med Fridhemsplan runt knuten och dess stora serviceutbud. Utöver det finner vi goda kommunikationer som tar oss till önskad destination. Brf Herden 5 är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Avgifterna kan hållas låga, mycket tack vare stora intäkter från föreningens hyresrättslokaler. Detta bidrar även till att föreningen kontinuerligt betalar av sina lån och under 2022 amorterades hela 1 435 000 kr. Ca 95% av föreningens lån är bundna med låga räntor och det största lånet löper ut först i september 2025. Föreningen består av 87 bostadsrätter och 5 hyresrätter. De senare fungerar som dolda tillgångar, vilket innebär att intäkter från eventuella försäljningar av dessa kan nyttjas till amortering, renovering, eller motsv. Utöver detta har föreningen hela 10 kommersiella lokaler som bidrar mycket positivt till föreningens redan goda ekonomi. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ulriksborgsgatan 9, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Ulriksborgsgatan 9

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 11/18
5 008 kr/mån
79 933 kr/m²

Nu har vi äran att presentera denna ljuvliga gavellägenhet med genomtänkt planlösning och fönster i två väderstreck. Bostaden erbjuder slitstarkt parkettgolv, smakfulla materialval, stora fönsterpartier och tilltagen takhöjd som ger ett ljusinsläpp och en rymd få förunnat. Vardagsrummet och det stilrena köket ligger i anslutning till varandra och skapar tillsammans hemmets kärna och sociala del. Från vardagsrummet nås den generösa och inglasade balkongen som har plats för loungemöbler. Vidare bjuds det på två privata sovrum med lyxen av klädkammare och god förvaring i garderober. Lägg därtill en generös badrumsmiljö med egna tvättmöjligheter. Här bor vi i ett populärt område med närhet till underbar natur och glittrande vatten, välsorterade matbutiker, skola och förskola samtidigt som vi smidigt tar oss till Västermalmsgallerian med all service alternativt Stockholm C med en kort cykeltur. Ett bekvämt hem med högkvalitativa ytor som skapar en sofistikerad och modern känsla som ger er möjligheten att addera er personliga touch. Varmt välkomna på visning för att upptäcka mer!

 • Balkong
 • Hiss
Beckomberga Allé 4, Beckomberga, Stockholms kommun
 • Kommande

Beckomberga Allé 4

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/5
4 442 kr/mån
43 672 kr/m²

Högt upp i fastigheten på attraktivt gavelläge väntar denna imponerande tvåa intill grönskande omgivningar. Här bor vi luftigt med en väldisponerad planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Från vardagsrummet når vi balkongen med fri utsikt. Vidare bjuds vi på ett välutrustat och smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med en trivsam matplats som binder samman rummen. Längs golven löper tidlös parkett i samspel med ljusa nyanser. Här har vi även ett avskilt och tilltaget master bedroom med goda förvaringsmöjligheter. Som om det inte vore nog har vi här även ett ljust och modernt badrum med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagens bestyr. Sist men inte minst finner vi här flertal förvaringsutrymmen i såväl hall och sovrum. Belägen i ett lugnt och stillsamt kvarter finner vi utanför porten en välsorterad ICA och även utmärkta kommunikationer med såväl buss som tunnelbana, vilket även det ligger inom en behaglig radie. Utöver flertalet grönområden med fina promenadstråk ligger bostaden med närhet till Mälarens glittrande vatten. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12