Mäklare Christian Karatas

Christian Karatas

Om mig

Jag är en mäklare som motiveras av utmaningar, där engagemang i varje affär är min högsta prioritet. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag mitt yttersta i varje affär. Jag står för tillgänglighet och en hög service, som baseras på en gedigen erfarenhet. Välkomna att höra av er om ni värdesätter en förtroendegivande mäklare som ständigt siktar mot det bästa slutpriset. Mitt mål är att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 295 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/8
7 155 kr/mån
57 227 kr/m²

Välkommen till din framtida oas – en rymlig hörnlägenhet om 110 kvm som är ett sant uttryck för modern nordisk elegans. Med sina 4 rum och kök samt två balkonger, är detta ett hem som bjuder in till komfort och trivsel på varje kvadratmeter. Genom en välplanerad layout möts du av en hall som genast öppnar upp sig för att visa upp lägenhetens harmoniska atmosfär. Förvaringsutrymmen är generöst tilltagna med två stora skjutdörrsgarderober, den ena på hela 3,5 kvm vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Ljuset strömmar in i det öppna vardagsrummet som smälter samman med köket på ett förtrollande sätt. Här kan du välja att skapa din egen unika atmosfär med en flexibel planlösning – behåll det öppet eller separera med en innervägg för att anpassa efter din livsstil. Köket är en modern pärla, utrustat med toppmoderna rostfria vitvaror som gör matlagningen till en fröjd för alla sinnen. Här finns plats för både kulinariska upptäckter och trevliga middagar vid matbordet. Dröm dig bort på den västvända balkongen från vardagsrummet, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Det andra badrummet är elegant med kakel och klinker i färgen sand/beige och praktiska inslag som tvättmaskin och torktumlare. Det mindre men funktionella duschrummet med kakel och klinker i färgen sand/beige är utrustat med dusch, wc samt handfat med spegel ovan. Sovrummen är rymliga och genomtänkta, med gott om plats för en avkopplande natts sömn. Ena sovrummet, med sin skjutgarderob och tillhörande balkong bjuder in till lugn och ro. Detta är ett hem där hela familjen kommer att trivas i många år framöver med alla moderna bekvämligheter. Välkommen hem! - Vitlaserade golv genomgående - Golvvärme i bägge badrum - Dubbla balkonger - Utsikt mot bällstaån - Balkong i söderläge - Gott om förvaring i flertalet garderober - Stor garderob om hela 3,5 kvm - Förening som äger marken - Förråd i källaren

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 64, Bromma/Sundbyberg, Stockholms kommun
Masugnsvägen 64, Bromma/Sundbyberg, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 64, Bromma/Sundbyberg, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 64

Lägenhet
Bromma/Sundbyberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 400 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1
6 444 kr/mån
68 817 kr/m²

Kliv in i denna fantastiska fyra om 93 kvm med 2 badrum i det eftertraktade Brf Pråmen, där komfort möter stil och elegans! Du möts genast av en välkomnande och praktisk hall med snyggt grå klinkergolv och smidig förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Fortsätt in i hallen, och du upptäcker en praktisk klädkammare som erbjuder ännu mer garderob och förvaringsutrymme. Till höger från hallen hittar du de första två sovrummen, båda med fönster som öppnar upp mot en innergård. Det större av de två sovrummen är perfekt för en dubbelsäng och har gott om förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån kan du också stiga ut på den generösa balkongen, idealisk för avkoppling och måltider under öppen himmel samt utsikt över den idylliska Bällstaån Det andra sovrummet erbjuder också gott om plats och kan enkelt rymma en säng och arbetsplats om så önskas. Fortsätt in i lägenheten, och du möts av en öppen och ljus planlösning som förenar köket och vardagsrummet. Köket är en sann dröm för den kulinariska entusiasten med sina eleganta sandbeigefärgade skåpluckor, granitbänkskiva och belysning under väggskåpen. Här finns all utrustning du kan önska, inklusive två praktisk delade kyl/frys, högskåp med inbyggd ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, modern induktionshäll och effektiv fläkt. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för att skapa en bekväm och avslappnad atmosfär. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp och en fransk balkong som erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Fortsätt utforska lägenheten, och du hittar det tredje sovrummet, som också har gott om plats för säng och övrig möblering. Badrummet är elegant inrett med grått klinkergolv och sandfärgat kakel och erbjuder en fräsch wc och dusch bakom en stilfull duschvägg. Det större familjebadrummet är en fröjd för ögat med sina vackra brunbeiga klinker och sandfärgade kakel. Här finns även wc och dusch, samt praktiska faciliteter som tvättmaskin och torktumlare. Överskåpen erbjuder generös förvaring, och den snygga bänkskivan ger extra arbetsyta. Denna fantastiska bostad är en dröm som blir verklighet! Preliminär tillträdesdag är den 22 januari 2024, så se till att du inte missar chansen att äga detta exklusiva hem. Bostaden är utrustad med JM intelligenta hem, läs mer här https://www.jm.se/nyproduktion/intelligenta-hem/ JM erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flyginfarten 14B

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 824 kr/mån
67 391 kr/m²

Välkomna till en toppmoderna investerarlägenhet med perfekt planerade kvadratmeter! Lägenheten bjuder på genomgående hög standard med ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med trevliga vyer och kvällssol. Lägenheterna är utrustade med allt man önskar av en modern lägenhet och fastighet belägen i attraktiva områden. Fri uthyrning God avkastning och lätt förvaltning Juridisk person godkännes Hög standard och fullutrustade lägenhet Vindsförråd Närhet till kommunikationer service Närhet till planerad tunnelbana 2026 Kontakta mig för att boka in en visning!

  • Premium
  • Hiss
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Flyginfarten 14B

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 824 kr/mån
73 696 kr/m²

Välkomna till ett flaggskepp av toppmoderna investerarlägenheter med perfekt planerade kvadratmeter! Samtliga lägenheter bjuder på genomgående hög standard och fantastiska ljusflöden genom stora fönsterpartier med trevliga vyer. Lägenheterna är utrustade med allt man önskar av en modern lägenhet och fastighet belägen i attraktiva områden. Kontakta mig för att boka in en visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4