Mäklare Christian Karatas

Christian Karatas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Flyginfarten 14B

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

23 m²

1 rum

1 448 kr/mån

69 348 kr/m²

Välkomna till ett flaggskepp av toppmoderna investerarlägenheter med perfekt planerade kvadratmeter! Samtliga lägenheter bjuder på genomgående hög standard och fantastiska ljusflöden genom stora fönsterpartier med trevliga vyer. Lägenheterna är utrustade med allt man önskar av en modern lägenhet och fastighet belägen i attraktiva områden. Kontakta mig för att boka in en visning!

  • Hiss
Forskningsringen 90B, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 5 feb kl 12:00
Forskningsringen 90B, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 90B, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 90B

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 950 000 kr

34 m²

1 rum

2 790 kr/mån

57 353 kr/m²

På attraktiv adress ligger denna perfekta 1,5a med stor inglasad balkong! Vad är då definitionen av perfektion? Välplanerade, öppna och sociala kvadratmeter med goda förvaringslösningar, högre upp i huset och med genomgående fina ytskikt. Lägg därtill ett smakfullt och rymligt kök, samt ett helkaklat badrum med kombimaskin som både tvättar och torkar. Generösa fönsterpartier som skapar ett ljust och naturligt ljusinsläpp för ett harmoniskt och trivsamt boende. Här hittar ni rätt antal kvadratmeter på rätt plats! I Ursvik bor ni i lugnt läge med kort gångavstånd till både naturreservat och motionsområde. Grönområdena kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan, utomhusgym samt lekplatser. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, gym och livsmedelsbutik. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach samt Coop, SATS och Systembolaget vid Sundbypark. Från Forskningsringen har ni alltid goda förbindelser med buss 504 som tar er till centrala Sundbyberg, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbyberg kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Under 2023 öppnar tvärbanan med två stationer i Ursvik. Ni som är bilburna tar er oftast till Stockholms city på ca 15 min. Här bor ni i ett perfekt läge med allt ni kan önska er och närhet till både citypuls samt underbar natur. Välkomna till ett hem att trivas i! Möjlighet till privatvisning finns. För intresse samt frågor kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas på Erik Olsson Fastighetsförmedling, 070-210 28 19.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Forskargränd 1, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Forskargränd 1

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

58 m²

2 rum

3 902 kr/mån

43 017 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet, högt upp med milsvid utsikt. Här finner vi social planlösning mellan kök och vardagsrum, spatiöst sovrum och smakfullt badrum med tvättmöjligheter. Genom vardagsrummet nås den härliga balkongen i soligt läge med plats för sittgrupp. God förvaring genomsyrar hela lägenheten. I Ursvik bor man lugnt med både natur och friluftsområde samt service och kommunikationer runt hörnet. I närområdet finns en livsmedelsbutik, pizzeria, sushirestaurang samt nyöppnade Ursvik kök och bar. Flertalet stora livsmedelsbutiker såsom Coop och Willys finns längst med Gamla Enköpingsvägen. Runt hörnet från bostaden nås buss 504 för vidare färd mot Sundbyberg, Hallonbergen och Rissne där du kan byta till tunnelbanans blå linje i två riktningar. I framtiden planeras det även för tvärbana till Ursvik. Välkomna till ett hem att trivas i! Möjlighet till privatvisning finns. För intresse samt frågor kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas på Erik Olsson Fastighetsförmedling, 070-210 28 19.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3