Mäklare Emilia Rosén

Emilia Rosén

Om mig

9 x Årets mäklare Nio gånger har jag haft äran att vinna utmärkelsen Årets mäklare Stockholm. En utmärkelse som betyder oerhört mycket för mig, då den visar att mitt engagemang och min passion för yrket uppskattas högt bland mina kunder. Jag är även Frösundas mest rekommenderade mäklare och mäklaren med flest antal försäljningar år 2018, 2019, 2020 och 2021, 2022. Jag hjälper dig väldigt gärna till en lyckad och trygg bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosenborgsgatan 13, 4 tr, Frösunda, Solna kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Rosenborgsgatan 13, 4 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/6
3 273 kr/mån
58 654 kr/m²

Inglasad balkong i sydväst - Fri utsikt & soligt läge - Välplanerad planlösning Välkommen högt upp i huset på Rosenborgsgatan 13. Lägenheten välkomnar med genomgående ljusa färgval, välplanerad planlösning och ett vackert ljusinsläpp tack vare det höga och fria läget. Ljuset flödar genom hela bostaden och här har ni en härlig utsikt över vattenparken från både fönster och balkong. Det fria läget med sol gör balkongen oslagbar och förlänger bostaden på bästa sätt tack vare inglasningen. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan det stilrena köket och vardagsrummet med gott om plats. Trivsamt sovrum med rymlig garderobsvägg. Sammanfattningsvis ljus interiör, stort badrum och enhetliga vitvaror tillsammans med underbar utsikt. Här bor du i en välskött förening med goda lokalintäkter och garagemöjligheter som nås direkt med hiss. Föreningen har en grönskande gård alldeles intill vattenparken och runt knuten väntar populära The Winery Hotel tillsammans med Frösundas utbud.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 96, Frösunda, Solna kommun
 • Imorgon kl 18:15

Gustav III:s Boulevard 96

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/6
3 197 kr/mån
59 889 kr/m²

Inglasad balkong – Lugnt gårdsläge – Fint ljusinsläpp Välkommen till denna väldisponerade bostad med stilren och ljus interiör. Lägenheten vetter mot den lugna gården med grönskande vy under sommaren. De stora fönsterpartierna skänker mycket ljus tillsammans med den inglasade balkongen som förlänger bostaden och säsongen på bästa sätt. Här finns gott om plats för utemöbler och egna planteringar. Generös planlösning med kök i öppen och social planlösning. Rofyllt sovrum med utsikt mot parken och förvaring i platsbyggd garderob med skjutpartier. Här finns även ett rymligt badrum med dusch och kombitvättmaskin. Trevligt läge med den grönskande vattenparken intill och föreningen med stabil ekonomi samt garage som nås direkt via hiss. Förening som installerat solceller och förmånligt el-upplägg där den boende endast betalar för faktisk förbrukning och föreningen står för elnätsavgiften.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gunnarbovägen 52, Järvastaden, Solna kommun
 • Imorgon kl 17:00

Gunnarbovägen 52

Radhus
Järvastaden, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 695 000 kr
157 m²
7 rum
6 632 kr/mån
55 382 kr/m²

Takterrass - Dubbla badrum - Fem sovrum - Parkeringsplats med laddstolpe Välkomna till detta smakfulla stadsradhus i ett barnvänligt och attraktivt område. Huset är modernt med sober interiör och smakfulla klinkergolv samt 1-stavig vitpigmenterad parkett. Entréplan välkomnar med bostadens sociala ytor och kök från Ballingslöv i grå kulör. Här finns även vardagsrum med access till den stora uteplatsen och matplats samt ett stort badrum. På mellanvåningen finns fyra sovrum och ett smakfullt badrum med badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Vidare till övre plan med härlig rymd, vackert ljusinsläpp, sovrum, allrum och en stor takterrass i soligt söderläge. Terrassen har markis med app och fjärrkontroll och här finns gott om plats för loungemöbler och egna planteringar. Järvastaden är en riktigt familjeoas med många aktiviteter i området såsom julmarknad, skridskodisko och teater samt cykelfixardag för att nämna några som skedde 2023. Här bor ni med naturen runt knuten, området ligger precis intill Igelbäckens naturreservat. Man har sedan start satsat på målgruppen barnfamiljer och det finns flera alternativ på både kommunala och privata skolor i området. Flera mysiga restauranger, populära bageriet Café Gottig och ICA Nära Järvastaden med bra utbud. 2017 öppnades Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6 samt 2021 Raoul Wallenbergskolan Bagartorp 6-9. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggt en sporthall som används både i skola och föreningslivet. Det finns oändliga möjligheter till friluftsliv och motion, Ursviks motionsgård med sina populära motionsspår och elljusspår. Det finns flera alternativ till kommunikationer, promenadavstånd till Ulriksdals Pendeltågsstation som tar er till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Både buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen och tar er till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd eller blå tunnelbanelinje. För den bilburne når man enkelt det stora vägnätet E18, E4 och E20.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gustav III:s Boulevard 63, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 63

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
71 m²
2 rum
3 695 kr/mån
52 042 kr/m²

Egen oas – Stor solig uteplats – Möjlig 3 rok Välkommen till denna trivsamma bostad med rymliga ytor, bra förvaring och grönskande läge. Bostaden är ytterst välplanerad med ett stort vardagsrum och kök med bra arbetsyta och förvaring. Bostaden förlängs av den fina uteplatsen med fina detaljer såsom spaljé och stenar mot lugn gård med grönska. Här har ni er egen oas som bjuder på sol hela dagen och med plats för såväl möbler, blommor och planteringar, en känsla av att bo i radhus. Rofyllt sovrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och ljus färgsättning. Mycket bra förvaring finns i stor walk in closet, platsbyggd arbetshörna och förvaring i hallen. Förening med stark ekonomi och trevlig grönskande gård i lugnt läge. Eget parkeringshus intill fastigheten. Solceller installerade 2023 och tillgång till gästlägenhet samt två tvättstugor.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 98, 5 tr, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 98, 5 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 350 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/7
3 631 kr/mån
59 821 kr/m²

Balkong i söderläge - Välplanerad planlösning - Högt läge Välkomna till Gustav III:s Boulevard 98 och denna väldisponerade lägenhet med balkong och högt soligt läge. Hallen med platsbyggd förvaring tar er vidare in i det ljusa vardagsrummet med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet ligger i en öppen och social planlösning mot köket med gott om plats och bra förvaring. Balkongen förlänger vardagsrummet på bästa vis och här finns plats för utemöbler och egna planteringar samt grill. Rofyllt sovrum med utsikt mot vattenparken, ingen insyn, generös garderobsvägg och badrum med dusch. Trevligt läge med den grönskande vattenparken intill och föreningen med stabil ekonomi samt garage som nås direkt via hiss. Förening som installerat solceller och förmånligt el-upplägg där den boende endast betalar för faktisk förbrukning och föreningen står för elnätsavgiften.

 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 86, 3 tr, Frösunda, Solna kommun
 • Budgivning pågår

Gustav III:s Boulevard 86, 3 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 590 kr/mån
59 091 kr/m²

Härlig balkong – Utsikt mot vattenparken - Möjlig minitrea - Lugnt belägen Välkommen till denna ljusa och stilrena tvåa med utsikt mot vattenparken från både fönster och balkong. Här bor du lugnt med genomtänkta kvadratmeter och luftig atmosfär med plats för familj och vänner. Balkongen förlänger bostaden och här finns plats för utemöbler, egna planteringar och grill. Balkongen har en fri vy över porlande vattendrag och damm. Rofyllt sovrum med platsbyggd förvaring och ett stort badrum. Sammanfattningsvis ett lugnt läge med gott om förvaring, härlig vy och möjlig tre rum och kök. Trevligt läge med den grönskande vattenparken intill och föreningen med stabil ekonomi samt garage som nås direkt via hiss. Förening som installerat solceller och förmånligt el-upplägg där den boende endast betalar för faktisk förbrukning och föreningen står för elnätsavgiften.

 • Balkong
 • Hiss
Drottning Kristinas Esplanad 59, 4 tr, Ulriksdal, Solna kommun

Drottning Kristinas Esplanad 59, 4 tr

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 4/5
3 280 kr/mån
56 371 kr/m²

Inglasad balkong - Stabil förening - Mycket välplanerad planlösning Välkommen näst högst upp i huset till denna ljusa och välplanerade bostad. Här möts ni av en öppen och ljus planlösning med ett vackert ljusinsläpp. Köket med köksö ligger i en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet finns utgång till lägenhetens inglasade balkong som förlänger bostaden på bästa vis. Här finns plats för utemöbler och egna planteringar samt bra förvaring i garderob. Lägenheten har genomgått en renovering som möjliggjort ytterligare en sovdel/kontor. Stort helkaklat badrum med golvvärme, dusch, förvaring och tvättmaskin samt torktumlare. Välskött och populär förening med avgiftsfri månad flera år i rad samt låg belåning (6 049 kr/kvm). Området bjuder på ett rikt serviceutbud och goda kommunikationer. Nära pendeln (Ulriksdals Station), Bergshamra t-bana och flera bussar. På gångavstånd nås Hagaparken, Brunnsviken och Järvafältet med vacker natur och fritidsmöjligheter som långfärdsskridsko, bad från mysiga stränder och klippor. Även Ulriksdals Slottsträdgård finns en kort promenad bort samt närhet till Mall of Scandinavia. Tillgång till flera gym bl.a. Actics flaggskeppsgym, Nordic Wellness, utegym, golf och padelbanor finns också i området.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 107, vån 3, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 107, vån 3

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 400 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/5
4 414 kr/mån
57 143 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Solig balkong mot gård - Rymliga sovrum - Garage i huset Välkommen till denna ljusa trea på Gustav III:s Boulevard 107. Lägenheten ligger på tredje våningen i huset och har generösa ytor för hela familjen och genomgående ljusinsläpp. Stort kök och vardagsrum med ljusa ytskikt som ligger i access till varandra. Sovrummen är praktiskt placerade i separat del av bostaden som vetter mot den lugna och trevliga innergården. Även den mysiga balkongen är belägen mot gården där ni kan njuta av solen och lugnet. Det stora badrummet är stilrent med badkar och all bekvämlighet. Trevlig förening som installerade solceller 2021 och har en mysig gård med lekplats för barnen och härlig grönska med planteringar och skogskulle intill. Bra ekonomi, avgiftsfri månad flertalet år. Det finns goda garagemöjligheter i föreningens garage som nås direkt via hiss.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Paradgatan 27, Ulriksdal, Solna kommun

Paradgatan 27

Villa
Ulriksdal, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
168 m²
5 rum
100 m² tomt

Altan och takterrass - Möjlighet till fem sovrum - Dubbla badrum - Högt till tak Välkomna till Paradgatan 27 och detta smakfulla stadsradhus om rymliga 168 kvm fördelat på tre plan varav det övre planet är en fantastisk vindsvåning med högt i tak om cirka 3,8 meter vid högsta punkt. Här finner ni stora fönsterpartier samt en härlig terrass med gott om plats för loungemöbler, solstolar, badtunna och trevlig utsikt. Idag disponeras bostaden som fem rum och kök med tre sovrum på samma plan. Här finns öppen planlösning med generösa sällskapsytor och ett modernt renoverat kök med goda arbetsytor. Från vardagsrummet finns utgång till en trivsam altan inbäddad i grönska och med ett privat och ostört läge. Tvättstuga och badrum med dusch på entréplan och rymligt badrum med badkar på mellanplan. Friköpt och uppvuxen tomt med förråd och egen parkeringsplats.

 • Plus
Gustav III:s Boulevard 72, 4 tr, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 72, 4 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
104 m²
4 rum
vån 4/7
5 351 kr/mån
53 798 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Generös inglasad balkong – Dubbla badrum - Goda garagemöjligheter Högt upp i huset finner ni denna ljusa fyra med väldisponerade kvadratmeter. Rymlig och luftig atmosfär med delvis öppen planlösning som bjuder in till umgänge samt sjöglimt mot Brunnsviken. Stilrent kök med platsbyggd förvaring unik för denna lägenhet. Bostadens inglasade balkong är belägen i soligt söderläge med plats för utemöbler och egna planteringar. De två större sovrummen är lugnt belägna mot föreningens gård med grönskande utsikt. Bra förvaring i garderober och klädkammare samt dubbla badrum varav ett är utrustat med såväl badkar som tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns goda garagemöjligheter som nås via hissen. Utanför porten väntar populära och urbana The Winery Hotel tillsammans med Frösundas utbud.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10