Mäklare Jimi Bennet

Jimi Bennet

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 11:30
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 54

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/8
3 828 kr/mån
66 556 kr/m²

På våning 5 i nyproducerade Brf Pråmen ligger denna ljusa 2:a med balkong i söderläge och fantastisk utsikt mot Bällstaviken. Vi välkomnas till en genomtänkt planlösning, ljusa färgval, och en väl tilltagen balkong bidrar till en härlig atmosfär. Fullutrustat kök i sober kulör och öppen planlösning mot vardagsrum skapar en perfekt plats för sociala tillställningar och lugna hemmakvällar. Sovrummet är generöst till storleken med gott om förvaring i garderober. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter för extra komfort. Här bor ni på bästa läge med direkt anslutning till goda kommunikationer, centrala Sundbyberg och Bromma Blocks på gångavstånd med all service som kan önskas.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gjörwellsgatan 15, Marieberg, Stockholms kommun

Gjörwellsgatan 15

Lägenhet
Marieberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
35,1 m²
2 rum
vån 3/6
2 217 kr/mån
81 197 kr/m²

På lugnt läge finner ni denna kvadratsmarta tvåa med en härlig balkong. Vi välkomnas in till en stilsäker hall med gott om förvaring i flertalet garderober. I det luftiga vardagsrummet pryder fiskbensparkett golvet, och det är även härifrån vi når bostadens balkong som blir en given plats under de varmare månaderna. Vidare finner vi ett mysigt sovrum med plats för större säng, ett ljust kök med diskmaskin samt ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. Här bor ni på perfekt läge vid Rålambshovsparken och glittrande vatten. Med en kort promenad når vi Kungsholmens breda utbud av trendiga caféer, restauranger och promenadstråk längs Norr Mälarstrand. Närhet har vi även till gym, matbutik och goda kommunikationer som tar oss till önskad destination. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Tappvägen 31D, Annedal, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Tappvägen 31D

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 8/8
3 044 kr/mån
61 122 kr/m²

Nu har vi äran att presentera något alldeles utöver det vanliga! Högt ovan mark, åtta våningar upp väntar denna fräscha lägenhet med ett ljusinsläpp och en magisk vy vi bara kan drömma om. Här bor vi helt fritt från insyn i en tyst innemiljö och med magisk utsikt. Planlösningen är genomtänkt med alltigenom väldisponerade rum så som rofyllt sovrum med förvaringsmöjligheter och semiöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala sammanhang. Härifrån nås även den generösa balkongen i söderläge som garanterat kommer att imponera på dig och dina gäster. Den enhetliga interiören med genomgående parkettgolv och ljusa väggar med kulör skapar tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet en rofylld atmosfär genom samtliga rum. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens måsten. Sist men inte minst, goda förvaringsmöjligheter i den ljusa och välkomnande hallen. Bostaden är belägen i Annedal som ligger på gränsen till det centrala Sundbyberg med sitt breda utbud av kommunikationsmöjligheter, butiker, restauranger, shopping mm. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 29I, vån 9, Solna Centrum, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 13:20
Solnavägen 29I, vån 9, Solna Centrum, Solna kommun, bild 2
Solnavägen 29I, vån 9, Solna Centrum, Solna kommun, bild 3

Solnavägen 29I, vån 9

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Erik Olsson Nyproduktion
7 795 000 kr
114 m²
4 rum
vån 9/9
6 766 kr/mån
68 377 kr/m²

Nu saluförs denna pärla, högst upp i huset med två terrasser. Lyxiga materialval, sobra kulörer och vitpigmenterade parkettgolv. Genomgående planlösning med eftermiddag & kvällssol på ena sidan och morgonsol på den andra. Kök från Vedum med kompositsten och beslag i krom. I bostaden finns det två badrum, kaklade i ljusgråvit ton. Välplanerad och social planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Välskött och stabil förening. Möjlighet till parkeringsplats och eget förråd. Här bor du i ett område som är i förvandling med ett centrumläge och Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder. Närhet till goda kommunikationer via pendeltåg, tunnelbana och buss, cykelavstånd till innerstan, vackra naturområden samt nya restauranger och butiker. Välkommen på visning i visningslägenhet på Solnavägen 29F. Ring om du inte hittar rätt till ansvarig fastighetsmäklare Jimi Bennet på 076-607 81 34.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 29G, Solna Centrum, Solna kommun

Solnavägen 29G

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 400 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/9
2 899 kr/mån
75 000 kr/m²

Nu saluförs denna nyproducerad etta med lyxiga materialval i både kök och badrum med sobra färgsättningar. Välplanerad planlösning där man optimerat ytorna så att varje del fyller sin funktion i de olika sektionerna. Stor balkong i soligt sydvästläge. Här bor du i ett område som är i förvandling med ett centrumläge och Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder. Närhet till goda kommunikationer via pendeltåg, tunnelbana och buss, cykelavstånd till innerstan, vackra naturområden samt nya restauranger och butiker. Välkomna att bli första ägare av denna pärla. Kontakta mäklaren vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 650 000 kr
33 m²
vån 14/24
2 699 kr/mån
80 303 kr/m²

*Kontakta mäklaren för privatvisning* Presenterar denna unika etta i högt läge med milsvid utsikt! Genomgående ljusa väggar och askparkett ger en harmonisk känsla. Praktiskt kök med stilrena materialval och helkaklat badrum i ljusa kulörer. Social och öppen planlösning med avskild sovalkov. Stor balkong som vetter i soligt sydostläge. Förvaringsmöjligheter i de tillkommande garderoberna. Välskött förening med Ikano Bostad som byggherre. Till bostaden tillhör ett förråd och det finns även möjlighet till garageplats. Här bor du i populära Årstaberg/Liljeholmen. Närhet till kommunikationer med bl.a. pendeltåg som tar dig till city på bara 6 minuter, vägnätet och allt serviceutbud du kan önska dig. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
7 495 000 kr
100 m²
vån 14/24
6 287 kr/mån
74 950 kr/m²

*Kontakta mäklaren för privatvisning* Gavellägenhet med dubbla balkonger och spektakulär utsikt! Genomgående ljusa väggar och askparkett ger en harmonisk känsla. Den sociala delen är otroligt trevlig med dess öppna planlösning och flertalet fönster i fil i två väderstreck. För soldyrkaren så ger balkongerna sol under hela dagen. Praktiskt och ljust kök och två stycken stilrena badrum. Ett master bedroom och två mindre sovrum gör att ytorna disponeras på rätt ställen. Goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. Välskött förening med Ikano Bostad som byggherre. Till bostaden tillhör ett förråd och det finns även möjlighet till garageplats. Här bor du i populära Årstaberg/Liljeholmen. Närhet till kommunikationer med bl.a. pendeltåg som går till city på 6 minuter, vägnätet och allt serviceutbud du kan önska dig. Välkomna hem!

 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 29F, Solna Centrum, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 13:20
Solnavägen 29F, Solna Centrum, Solna kommun, bild 2
Solnavägen 29F, Solna Centrum, Solna kommun, bild 3

Solnavägen 29F

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Erik Olsson Nyproduktion
8 995 000 kr
129 m²
5 rum
vån 9/9
7 491 kr/mån
69 729 kr/m²

Nu saluförs denna unika 5a, högst upp i huset med två terrasser. Lyxiga materialval, sobra kulörer och vitpigmenterade parkettgolv. Genomgående planlösning med eftermiddag & kvällssol på ena sidan och morgonsol på den andra. Kök från Vedum med kompositsten och beslag i krom. I bostaden finns både ett badrum och separat WC, kaklade i ljusgråvit ton. Välplanerad och social planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Välskött och stabil förening. Möjlighet till parkeringsplats och eget förråd. Här bor du i ett område som är i förvandling med ett centrumläge och Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder. Närhet till goda kommunikationer via pendeltåg, tunnelbana och buss, cykelavstånd till innerstan, vackra naturområden samt nya restauranger och butiker. Välkommen på visning att se färdigt exemplar!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8