Mäklare Maria Rydingstam

Maria Rydingstam

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Svandammsvägen 17A, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Sön 12 feb kl 13:45

Svandammsvägen 17A

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

44 m²

2 rum

3 540 kr/mån

68 068 kr/m²

I populära kvarter finns detta yteffektiva, insynsskyddade boende. Här erbjuds en stilren och rymlig tvåa, minutiöst planerad med solig balkong. Varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt genom en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljuset flödar genom stora fönster i söder- och västerläge. Fullt utrustat kök, badrum med tvättmaskin och bra förvaring gör vardagen till lyx. Generöst sovrum med inbyggd garderobsvägg. En perfekt bostad för såväl par som singlar. Bara att flytta in kort och gott! Läget är toppen med både natur och stadens puls nära, tunnelbanan tvärs över gatan tar er på ca fem minuter till Södermalm och citypulsen. Bageri i huset, dit man gärna springer ner och köper helgfrukost. Här bor ni lugnt i mysiga kvarter i ett myller av trevliga caféer, Tellusbiografen, restauranger som populära Scandwich, konstateljéer och grönskande parker.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Korphoppsgatan 21, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Korphoppsgatan 21, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Korphoppsgatan 21, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Korphoppsgatan 21

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

74 m²

3 rum

4 450 kr/mån

94 527 kr/m²

Ja, vad ska man säga? Unik är ordet. 6 trappor upp i huset, med lugnt läge, finner du denna stilrena bostad med stor solig terrass med magnifik utsikt. Stora fönster släpper in gott om ljus och på sommarhalvåret är den stora terrassen ett extra vardagsrum. Här erbjuds en väldisponerad trea med öppen luftig planlösning och hög komfort. Tillfälle för dig med högt ställda krav på ditt boende, Bostaden kännetecknas av noga utvalda materialval och färger. Smakfullt renoverat kök, genomgående vitlaserad ekparkett, badrum med tvättmaskin och generös förvaring gör vardagen till lyx. Populärt läge i en stabil förening som äger marken. Sjöstans hela utbud utanför dörren och lika nära till Söders utbud som fantastiska rekreationsområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Anders Reimers väg 1, Reimersholme, Stockholms kommun
  • Sön 12 feb kl 11:30

Anders Reimers väg 1

Lägenhet
Reimersholme, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

40 m²

1 rum

2 845 kr/mån

74 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på trevligt läge ett stenkast från vattnet och bron över till Södermalm. Bostaden har fått det allra bästa från den så omtyckta byggnadsstilen funkis med tilltagen takhöjd och en väl genomtänkt planering. Här bjuds på ett fullstort kök med matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet är lättmöblerat och plats finns för soffmöblemang och dubbelsäng. Fullt utrustat kök, badrum med tvättmaskin och generös förvaring gör vardagen till lyx. Fin utsikt mot bron och vatten. Vackert och rofyllt läge med Reimersholmes glittrande vatten, grönska och badbrygga direkt utanför porten. Föreningen är välskött och erbjuder ett drömläge med egen badbrygga, roddbåt, kajakplatser, motionsrum, festlokal, fotorum, relaxavdelning med bastu och övernattningsmöjligheter. På vintern kan du åka skridskor, bada i isvak och njuta av bastun efteråt. Här bor man med det bästa av två världar med lugn och ro och absolut närhet till Hornstull och den omkringliggande attraktiva söderpulsen.

  • Plus

Visar alla 3