Mäklare Maria Rydingstam

Maria Rydingstam

Om mig

Varje försäljning är unik och kräver stort personligt engagemang samt en hel del hjärta. Med högt ställda mål och 17 års erfarenhet jobbar jag för att ge dig en riktigt, riktigt bra affär – tur har inget med det hela att göra utan det är kunskap, förberedelse och agerande som ger resultat. Jag är särskilt stolt över att jag fått ta emot pris för årets nöjdaste köpare och säljare på Stockholmskontoret. 9,55 i snittbetyg av 10,00. 2023 är siktet inställt på 10.00!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsundsgatan 12, Södermalm, Stockholms kommun
  • Idag kl 13:30

Bergsundsgatan 12

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
25,1 m²
1 rum
1 420 kr/mån
111 355 kr/m²

På attraktiv Södermalmsadress väntar denna mysiga och supersmarta bostad i fint skick på sin rätta ägare. Den stora balkongen blir som ett extra rum under sommarhalvåret. Solen lyser från lunch till kväll och balkongen omges av grönska och är i höjd med trädtopparna. Bostaden har en härlig takhöjd och dubbeldörrar till balkongen vilket ger härligt ljusinsläpp. Arbetsköket är i funkisstil och går i vitt, det har även ett trivsamt ljusinsläpp ifrån stort fönster. Badrum med badkar och generös förvaring gör vardagen till lyx. Bostaden är belägen i ett sutteränghus vilket gör att ni slipper gå i trappor när ni ska in, men ändå får fördelen av att bo många våningar upp. Då bostaden är mot gårdssidan så är det väldigt lugnt utanför, trots att ni bor nära kommunikationer. Här bor du i en populär förening som äger marken, med god ekonomi och låg belåning. Högst upp i huset på Bergsundsgatan 12 finns en gemensam takterrass med sittgrupp och grillmöjligheter och gästlägenhet om 40 kvm vilken kan korttidhyras av medlemmarna.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brännkyrkagatan 48, Södermalm, Stockholms kommun
  • Idag kl 11:45

Brännkyrkagatan 48

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 595 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/5
5 784 kr/mån
96 318 kr/m²

Med oöverträffligt läge på mytomspunna Mariaberget, finner ni detta unika boende anno 1759. Här väntar denna charmiga våning på nya ägare. Denna unika 4:a släpper in ljus genom 9 fönster i 3 väderstreck. Två fungerande kakelugnar, genomgående trägolv, kallskafferi, serveringsgång och djupa fönsternischer med speglar minner om svunna tider. Har du alltid drömt om att skapa ditt drömboende? Här finns chansen. Allt detta i en välskött förening med fin gård och attraktivt läge med den romantiska söderkänsla som återspeglas i litteraturen och gamla journalfilmer. I hörnet av Brännkyrkagatan och Timmermansgatan finns detta hus från mitten av 1700-talet, endast ett fåtal hus finns kvar i Stockholm från denna tiden och man kan ana spännande historia och själ. Här erbjuds ett högt och lugnt läge med Mariatorgets puls endast ett stenkast bort. Att bo på Mariaberget är för många en dröm eftersom läget är lugnt och skyddat med Hornsgatan och Mariatorgets puls någon minut bort. Här finns Monteliusvägen som erbjuder en av Stockholms vackraste utsiktspromenader och Ivar-Lo parken är ett härligt ställe att stanna på för en picknick. Runt hörnet ligger Mariatorget med sitt myllrande folkliv och sina många caféer, restauranger och butiker. Skulle du mot förmodan vilja lämna området finns utmärkta kommunikationer med både tunnelbana och bussar och på några minuter promenerar du till Slussen och Gamla stan.

  • Plus
Odelbergsvägen 34, Enskede gård, Stockholms kommun

Odelbergsvägen 34

Lägenhet
Enskede gård, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 400 000 kr
94 m²
3 rum
vån 3/3
5 998 kr/mån
78 723 kr/m²

På populär adress i Enskede Gård välkomnar denna stilrena bostad från 2008 med genomgående hög materialstandard. Detta är en bostad som lätt kan anpassas efter dina och din familjs förändrade behov. I dagsläget disponeras lägenheten som en lyxig tvåa med generösa sociala ytor och en klädkammare som är få förunnad, men kan lätt återställas till en trea eller varför inte en fyra om familjen växer? Stora fönster i tre väderstreck och med fri utsikt mot lummiga Enskedeparken som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och ett privat läge. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge. Från köket nås den härliga balkongen i bästa sydvästläge. Balkongen rymmer ett större möblemang och här kan man njuta av utsikt mot den grönskande parken och sol från morgon till kväll. Lyxigt master bedroom i direkt anslutning till en klädkammare som rymmer allt! Från sovrummet nås ytterligare en mindre klädkammare med fönster och möjlighet att inreda till minikontor. Här bor hela familjen bekvämt med både rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk och gäst-wc. Lägenheten ligger omgiven av vackra Enskede park, mitt i idylliska Enskede gård, mycket nära tunnelbanan, grönområden och på gångavstånd till Globen shopping. Södermalm når man på 9 min med tunnelbanan, eller varför inte ta en promenad över bron? En kort promenad bort finner du det expansiva Slakthusområdet med fokus på mat, kultur och upplevelser. Kontakta mäklaren för visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3